>Kuopiosta kotiutettua

>

Mikään varsinainen ostosreissu tämä meidän viikonloppuminiloma ei ollut, mutta ainahan sitä joissain kaupoissa täytyy käydä! AmandaB:n liikkeessä kävin, mutta ihme kyllä en löytänyt sieltä mitään ostettavaa, vaikka merkin tuotteista kovasti pidän ja joitain omistankin. Kaunis liike oli, jo siellä kierteleminen oli kiva kokemus!


Meillä aika ostoksilla meni perinteiseen tapaan: mä kiertelin kauppoja keskustassa ja mies kierteli moottoripyöräliikkeitä siellä sun täällä :)

Sokokselta ostin elämäni ensimmäiset Diorin tuotteet: (käyttökokemuksista tulossa juttua myöhemmin!)

Arvatkaas mitä!
Meille on kotiin alkanut ilmaantua vaaleansinistä ja sehän on jotain mitä mulle ei oo aiemmin tapahtunut, hih!
Mä luulen, että kaikki sai alkunsa näistä, mitä ostin viettäessäni ystäväni kanssa shoppailupäivää tässä taannoin:Siitä kun vierähti muutama päivä, niin huomasin näpytteleväni Ellokselle tilausta, joka sisälsi jotain vaaleansinistä. (Esittelyä tulossa myöhemmin!)

Kuopiossa tämä vaaleansinisen ihasteleminen jatkui:

Ihanat raitaiset lautasliinat! Ja vielä ihanammat lautasliinarenkaat, jotka nähdessäni silmäni suurenivat huomattavasti! :D (Lautasliinoja löytyy pakkauksesta myös pilkullisina versioina.)

Nämä siniset lautasliinat sopii mielestäni sekä talvisiin että kesäisiin kattauksiin! Kesäiseen kattaukseen ne tuo ripauksen merihenkisyyttä sekä raikkautta.
Taidankin loihtia viikonloppuna kesäloman alkajaisen kunniaksi jonkin herkkuaterian, jotta nämä lautasliinat renkaineen pääsee käyttöön!
Luvassa myöhemmin kattauskuvia siis :)

Pentikiltäkin ostin jotain pientä, niistäkin luvassa kuvaa kunhan saan erään pienen syysasetelman olohuoneen pöydälle toteutettua!

Lisäksi ostin tämän kivan lasiastian, joka sopii eteisen lipaston päälle kuin nenä päähän tekstinsä ansiosta: ”Bienvenue chez nous”. Kynttilä sisällään se valaisee meidän tulevia syysiltoja!

The quickest way to know a woman is to go shopping with her.
-Marcelene Cox- 

Comments

 1. Marie
  16.8.2011 / 10:53

  >Ihania ostoksia! Juuri yksi päivä tuumailin, kun bongasin kivat lautasliinarenkaat netistä (joissa käytettiin kuitenkin kangaslautasliinoja), että voiko noita renkaita hyödyntää myös paperiservettien kanssa. Sulla on tästä ilmeisesti kokemusta että voi :). Eli tämähän oli tavallaan peukunnosto myös mun haaveilemille (jos enää niitä netistä löydän!!) ;).Muuttelin blogiosoitetta, sisältö pysyi samana. Ajattelin ilmoittaa, ettet joudu hukkaan :).

 2. Anonymous
  16.8.2011 / 11:13

  >Kivoja ostoksia olet taas tehny! Vaaleansininen on nätti väri ja tosiaan teillehän käy valkoisen sisustuksen takia kattaukseenkin mikä tahansa tehosteväri. Mä olen joutunu hylkäämään monia kauniita servettejä sen takia, ettei passaa yhteen tuon meidän vanhan roosan kanssa, jota keittiöstäkin löytyy mm. taulusta ja verhoista, jotka on pöydän lähellä. Ja sehän on tietty elämää tärkeämpää, että servetit sopii sisustukseen ;D-I-

 3. Rags
  16.8.2011 / 11:38

  >Kivoja ostoksia! Teille sattuu vaaleansininenkin tosi hyvin. Samaa mielta I:n kanssa, etta servettien taytyy sopia sisustukseen!! :-DKivat Diorit myos! :-)

 4. Anttis
  16.8.2011 / 12:49

  >Kivoja löytöjä :)

 5. S
  16.8.2011 / 13:35

  >Marie: voi hyvinkin voi! esim. jouluaattonakin mulla oli paperilautasliinat lautasliinarenkaiden sisällä, löytyy tuolta joulu-tagin alta se postaus joulukuvineen. mä henkilökohtaisesti en tykkää yhtään kankaisista lautasliinoista, ne suorastaan iljettää mua eikä niitä tuu meidän kotiin, ei :D. ravintoloissakin ne haisee omituiselta… ja vaikka ne on pesty, niillä on niiiiin moni tuntematon ihminen pyyhkiny jo ennen mua suunsa et YÖKS, haha!I: joo oon ny ihan vaaleansinisen lumoissa! heh tottakai, serveteistähän muodostuu koko kodin sisustus ;DDRags: eikö, oon samaa mieltä! Diorit on kyllä tosi herkullisen väriset :)Anttis: :) voi sulla oli aivan ihania purnukoita H&M:lta :P

 6. Nanna
  16.8.2011 / 19:13

  >Tosi kivoja ostoksia, etenkin nuo renkaat ovat upeat! :)

 7. Paula
  16.8.2011 / 21:14

  >Kivoja ostoksia olet tehnyt, etenkin lautasliinarenkaat näytti upeilta. Mua niin harmitti teidän puolesta, että nuo Kuopio-keikan nettisivut eivät olleet ajan tasalla, sitä kun toivoo, että oma rakas kotikaupunki oikeasti näyttäisi parhaat puolensa myös muille. Ja ainakaan omasta mielestäni Haraldia ei tod voi edes verrata Osiin, ketjuravintola on aina vaan ketjuravintola. Mut jäipähän teille jotain kivaa myös ensi kerraksi! :) Repesin ihan täysin tolle sun kangasservettikommentille, ihan samaa olen itse miettinyt! :D Joskus opiskeluaikoina olin töissä ravintolassa ja muistan kuinka rauhoittavaa oli kaiken kiireen keskellä taitella niistä tärkätyistä kangasserveteistä hienoja asetelmia, ja täytyy tunnustaa, että sitä samaa kokeilin vähän aikaa sitten kotonakin nettiohjeiden mukaan oikein ajan kanssa. Tosi kivaa oli vaihteeksi kokeilla vähän erilaisempia malleja, esim. kirjekuoren tai taskun mukaan taiteltu servetti oli tosi tyylikäs.

 8. S
  16.8.2011 / 23:37

  >Nanna: niinpä, en malta oottaa et ne pääsee käyttöön :)Paula: joo oppi ainakin et ei siihen nettiin aina ole luottamista ;D. siis ei siinä Haraldissa muuten mitään vikaa, mut mä en vaan tykkää sen ketjun ruuasta, tervakastikkeet sun muut ei nappaa :D. heh, mä en tiiä riittäiskö mun kärsivällisyys servettien taitteluun, ainakaan kovin monimutkaiseen… ehkä sitä joskus vois koittaa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.