>Toivepostaus: erilaisia petauksia

>

Postauksessani Raitaa makuuhuoneeseen eräs lukija kirjoitti:


Postaus erilaisista petaustavoista tulisikin enemmän kuin tarpeeseen! :)


Ajattelin, että niin mullekin tulis tarpeeseen, joten ei se auttanut muu kuin alkaa väsäämään sitä! :)
Innostuinkin niin, että näitä petausaiheisia postauksia näyttäis tällä hetkellä olevan tulossa 4 kpl, ups! (En nyt kuitenkaan putkella niitä julkaise ettei ihan korvista ulos tämä aihe tule.)

Näin syksyn tullen on mukava panostaa taas kunnolla sisätiloihin ja kuuluuhan niihin toki olennaisena osana kivat petauksetkin! Katsotaan löytyykö näistä kuvista ideoita, monenmoista on kyllä tarjolla ja mitä erilaisimpiin sänkyihin:

Tässä muuten ihan mukiinmenevä makuuhuone, mutta jos joskus vaatesäilytysjärjestelmä on huutanut liukuovia (tai mitä tahansa ovia) ni se on tämä tässä! ;)

Kuvat, kuvat ja kuvat.

Mun lempparit näistä oli kuvat nro 1, 2 ja 7!

Comments

 1. Anonymous
  23.8.2011 / 10:36

  >Oih, nättiä! Yksiössä vaan ei pysty jättämään tyynyä ja peittoa näkymään päiväpeiton alta, kun siellä on heti kissa ja koira pyörimässä ja ne on sitten karvoissa ja tie missä! Kissahan nukkuu joka päivä tyynyllä mut koiralla ei oo lupaa sänkyyn tulla :D (tosin siellähän se salaa aina on) murr!- Marjo

 2. Veera
  23.8.2011 / 12:18

  >ihania petauksia! millainen valaisin mielestäsi sopii makuuhuoneeseen parhaiten? Mulla on aika vaalea makkari, tumman beigellä tehosteseinällä ja muut värit on aika neutraaleja ruskeita + hopeaa. Harmi kun ei ole kuvaa näyttää nyt, mutta olen pähkäillyt tätä uutta lamppua ties kuinka kauan ja nykyinen kruunuvalaisin on vähän liian kirkas ja muutenkin epäsopiva siihen sisustukseen…

 3. Lilianna Lehdokki
  23.8.2011 / 13:53

  >Oih, olipa tuolla joukossa ihania! Mutta kyllä myös sellaisia, missä mä en sais nukuttua… Vaikka nukkuessa yleensä onkin silmät kiinni, niin mä varmaan jotenkin aistisin punaisen ja vihreän, jos niitä olis makkarissa :DHauska postaus tämä. Mä ajattelin tehdä samantyylistä makkarin seinästä, koska meille on tulossa uus sänky ja ajattelin samalla panostaa makkariin vähän muutenkin, mm. maalaamalla/tapetoimalla seinän ja kysyn siihen vinkkejä lukijoilta. Etenkin sun vinkin mä haluan kuulla, jos ehdit tulla kurkkaamaan. Mutta ei siitä postauksesta ole vielä muuta kuin ajatus :D :D

 4. S
  23.8.2011 / 16:12

  >Marjo: heh, meilläkin kisut joskus ryömii tyynyjen väliin. annan mennä, ei niistä lähde juurikaan karvaa karvanlähtöajan ulkopuolella :)Veera: hmm.. vaikea sanoa kun ei yhtään tiedä makuuhuoneen tyyliä tai muun asunnon. onko maalaisromanttista, modernia..? jonkinlaisen riippuvalaisimen makuuhuoneeseen kyllä laittaisin. löytyykö yöpöytävalaisimia, mitä tyyliä ne on? voit laittaa mulle myös sähköpostia tarkempine tietoineen jos halua,t ni voin ehdottaa jotain :)Lilianna Lehdokki: levollisiin väreihin on kiva nukahtaa :). kerro sit ku kaipaat niitä vinkkejä, en juurikaan ehdi nykyään blogeja lukemaan, ainakaan kovin säännöllisesti :/. joten hihkaise sitten jos en satu itse sitä näkemään, ootan innolla!

 5. Olivia
  23.8.2011 / 17:18

  >:) Hihii, kiitos tästä postauksesta! Miun suosikkeja on 2 ja 10! Mutta niin kuin aiemmassa postauksessa totesit, kahdella peitolla petaus harvemmin taipuu näin hienoihin lopputuloksiin…

 6. Aikku
  23.8.2011 / 17:31

  >Ihania petauksia kerrassaan! Mun suosikit on 1 ja 10. Aloin heti kuvat nähdessäni miettimään, joko meille "kärsis" laittaa helmalakanan, ku kisutyttöset ollu niin villejä roikkumaan ja repimään niitä, ettei ole voinut niitä nyt pitää:)

 7. PirjoSofia
  23.8.2011 / 17:35

  >jos laskuissa pysyin mukana..niin suosikit varmaan: 1 (vaikka siinä oli jotain ärsyäkin ;-)) , 3 ja 7 :-D

 8. Viivi
  23.8.2011 / 20:39

  >Noista ehkäpä no 2 miellyttäis mua. Toki kivaa löytyy muistakin.Olin aika varma että sä olisit valinnut yhdeksi suosikiksi huoneen jossa musta-valkoinen raitatapetti;)

 9. Tiia
  23.8.2011 / 20:46

  >Tosi ihania ja raikkaita makkareita :)

 10. Paula
  23.8.2011 / 21:54

  >Kivoja makuuhuoneita ja olen kanssasi aivan samaa mieltä niistä vaatekaappien ovista. Jos tapetti on jo noin vahvan kuviollinen, tarvitsee muuten levollisempaa ilmettä (ainakin minun mielestäni). Muutenkin vierastan ajatusta, että kaikki vaatteet ja muut näkyisivät koko huoneessa. Vaikka ne olisi kuinka siististi väreittäin järjestyksessä, yleisilme ei ole niin rauhallinen.Itse toki pidän muutenkin siitä, että suurin osa tavaroista on kaapeissa/muuten piilossa, mutta makuuhuoneessa koen varsinkin sen, että pitää olla rauha levätä ja nukkua siten, että siellä ei ole sotkuista/turhan paljon tavaraa tai vaatteita esillä. Innostuin kesällä ostelemaan paljon uusia tyynyjä, joten nyt pähkäilen niiden oikeaa järjestystä sängyn päällä. Nämä kuvat tuovat kyllä lisäinspiraatiota näihin "suuriin pulmiin"! :)

 11. S
  23.8.2011 / 22:54

  >Olivia: eipä kestä :). kymppi on kyllä kivan raikas!Aikku: niin on! heh, mä muistan noi ajat… ku meidän nuorempi neiti oli pentu, piti kaikki verhot nostaa nipsulla kaksinkerroin et oli siis tuplaverhot yläosassa ikkunaa ja alaosassa ei mitään ;D. silti niitä jälkiä tuli…PirjoSofia: kolmonen näytti munki mielestä ihanalta! aika sama maku meillä oli näiden kuvien suhteen :)Viivi: heh, tuo raitatapetti ei enää riitä pelastamaan tuota huonetta, jos suoraan sanotaan ;DTiia: :)Paula: jep, vaatehuoneessa ainoastaan voi olla vaatteet noin näkösällä :D. meilläkään ei oo makkarissa yhtään mitään ylimääräistä, tosin makkari on meillä muutenki sen verran pieni ettei sinne juuri mitään muuta mahtuiskaan (taktikoitua, ehkä ;))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.