>Copenhagen Penthouse

>


Eiliset kuvat loi lämmintä tunnelmaa, mutta mitäs sanotte näistä kuvista?
Säilyykö sama lämmin tunnelma? 

Mun mielestä tämä koti on upea!
Mutta jos ajattelen, että asuisin siinä itse, kaipaisin enemmän lämpimiä elementtejä ympärilleni; kaipaisin kynttilöitä, lampaantaljoja, tekstiilejä…
Ehkä jotain väriä tuomaan lämpöä. Olisiko se sitten ripaus punaista tai oranssia, en tiedä… Tai ehkä pelkästään ne neutraalin sävyiset, runsaat tekstiilit riittäisivät. 

Kaunis alkuperäinen puulattia on toki lämpöä tuova elementti, mutta se ei mulle yksinään riittäisi…
Tosin näistä kuvista ei käy ilmi, millaiset näkymät ikkunoista on. Sehän vaikuttaa myös asunnon sisustukseen: jos on kovin runsaita ja värikkäitä ikkunamaisemia, voi sisustus ollakin pelkistetympi ja rauhallisempi.
Tai tätä mieltä minä olen :)

Kiva löytää erilaisia koteja ja katsella mistä niiden piirteistä tykkää ja mistä ei. 
Siten voi tehdä omasta sisustusmaustaan yllättäviäkin havaintoja!

Tämä koti on remontoitu tanskalaiselle, paljon matkustelevalle pariskunnalle. Päämääränä oli luoda hotellisviitin omaista tunnelmaa. Asunnosta haluttiin luoda yksityinen ja rauhoittava paikka, missä täydellinen rentoutuminen saa vallan. 


Tässä teksti vielä kokonaisuudessaan:


From Norm Architects:

The basic idea for the renovation of this Copenhagen apartment was to create the feel of a private hotel suite for a Danish couple living in Spain. As the owners travel a lot, we wanted to create a calm and pure structure that was ideal for relaxation.
Everything but the floors and the main structure was redone and we used the existing elements to create niches where we installed hidden lights. These built-in light niches gave a clean and simple interior that needed a minimum of furnishing, lamps, etc. With all the lights being dimmable it also allows the owners to create the right cosy atmosphere that fits the often grey skies of Copenhagen. With an intelligent Home Control System they can control the lights in the whole apartment, turn on the fireplace and the air-condition with a single touch on their Iphone, as they set foot in Copenhagen Airport.
The rooftop terrace, that is almost the same size as the apartment, was completely redone in a minimalist wooden structure that allowed a Japanese inspired grass garden on the top of the concrete building overlooking the Copenhagen skyline.
Kuvat ja teksti

Comments

 1. Anonymous
  27.8.2011 / 13:41

  >Kaikessa askeettisuudessaan oikein kaunis koti, mutta munkin mielestä kaipaisi vähän lämpöä, just esim. tekstiileillä ja ripaus jotain ehkä kirkastakin väriä tai puunväriä.Olen muutenkin alkanut tykätä tyylistä, jossa yhdistyy modernius höystettynä vähällä retrolla. Eli ei tarvis olla niin kliinistä ja pelkästään mustavalkoista. Ja kontrasteja saisi olla pienissä yksityiskohdissa.Mukavaa lauantaita! :)-I-

 2. Nanna
  27.8.2011 / 14:16

  >Upea kämppä, kyllä kelpais – ehkä hieman tuunattuna :) Varsinkin toi kylppäri on ihanaihana! :P

 3. Marja
  27.8.2011 / 14:49

  >Ihana ihana… juuri tästä mun piti tehdä seuraava postaus.. ehdit ensin :) Mä tosiaan kulutin yhden illan menneellä viikolla Norm.Architects-sivuilla…

 4. S
  27.8.2011 / 19:43

  >I: ripaus lämpöä ni se ois siinä! kiitos samoin :)Nanna: aivan, hieman tuunattuna mullekin, kiitos :). kylppäri oli kyllä kiva!!! <3Marja: ai jaa :D teehän ni tuun lukaisemaan sun version :)

 5. PirjoSofia
  28.8.2011 / 10:12

  >Kaunista, kaunista – ihan näin pelkistetty ei itsellä toimisi, mutta silmä lepää :-D

 6. S
  28.8.2011 / 11:36

  >PirjoSofia: aivan, oon samaa mieltä :)

 7. Suikka
  29.8.2011 / 07:54

  >Ah, onpa ihanan valoisa koti! Paljon sellasia ratkasuja jotka kovasti miellyttää omaa silmää. Kovasti yleistunnelmaltaan tuo mieleen huoneiston joka vuokrattin kun Kööpenhaminassa noin kuukausi sitten oltiin.

 8. S
  29.8.2011 / 18:05

  >Suikka: eikö olekin kaunista! ottaisin vähän tuunattuna ;)

 9. Nanna
  29.8.2011 / 21:50

  >Upia on! =)

 10. Saila
  31.8.2011 / 09:53

  >Ensimmäisen kuvan kattolamppu on varsinkin aivan ihana. Mistäköhän tollasen sais ostettua? :)

 11. S
  31.8.2011 / 11:12

  >Nanna: :)Saila: on kaunis! en valitettavasti osaa sanoa missä myydään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.