>Lämpöä sadepäiviin

>

Muistan miten vuokralla asuessa monina sateisina & kylminä syys-/talvi-iltoina kaipasin takkaa… Sen lämpöä ja tunnelmaa! Halusin tuoda tänne muutamia tunnelmallisia takkakuvia, toivon että näistä on iloa teillekin, oli teillä oma takka kotona tai ei :)

Lett å plassere
Lys kledning
Gammelt og nytt
Kruttønne
Romdeler
Sylinderformet
Fjernstyrte flammer
Hvitt lerret

(Psst. Rausku ;))
Innebygget
Kuvat

Näistä yhdeksästä kuvasta mun suosikeiksi nousi heti neljä!:
Kuvat nro 1, 2, 6 ja 9.
Lemppareita ne on yleisilmeen perusteella, ei pelkän takan.


Näiden kuvien myötä toivotan teille tunnelmallista viikonloppua!

Comments

 1. Hanna
  26.8.2011 / 10:49

  >Ihania kuvia! Eka on ihan suosikki ja oikestaan muutkin samat kuin sulla :)

 2. Reetta
  26.8.2011 / 10:52

  >Ihania modernin näköisiä takkoja, tykkään paljon! Miten sitä osaakaan sitten joskus omaan taloon valita just kaikista kivoimman ;)

 3. Hanna
  26.8.2011 / 12:57

  >Mä ihastuin tuohon kutoseen! Jotenkin tosi kiva, vaikka onkin yhdistetty aika montaa eri materiaalia. :)

 4. Lilianna Lehdokki
  26.8.2011 / 14:24

  >Mä HALUUN ton seiskan!!!!!!! Siis tuo ilmassa leijuva takka, missä on lasiluukut kolmeen suuntaan. AIVAN TÄYDELLINEN!!! Mitäköhän mun mies tykkää, kun mä ilmoitan, että meidän FunkisLauri saa nyt lähteä ja tilalle tulee tuo :) Johan se Lauri tuossa reilu vuoden onkin lämmittänyt, niin eikö jo jouda eläkkeelle? :D

 5. Ansku
  26.8.2011 / 14:37

  >Joo kyllä takka on ihana. Ja pian meilläkin on sellainen, ihanaa!!! :)Mukavaa viikonloppua!

 6. Sanna-Riikka
  26.8.2011 / 15:31

  >Lämmittäviä kuvia:)…meillä ei ole takkaa täällä nykyisessä kodissa ja kaipaan todellakin entisen kotimme leivinuuni/takka/puuhella systeemiä…olen ollut jopa niin epätoivoinen, että melkein tuli jo hankittua sellainen sisustustakka tuonne olkkarin kulmaan!!!Niin ja toi RAUSKU on ihana!!!

 7. Saila
  26.8.2011 / 16:28

  >On kyllä tunnelmallisia kuvia ja sopii tällainen haaveileminen just passelisti tämän päivän syyssäähän! :) Meiän tulevassa talossa on vähän ton vimpan takan tyylinen takka olkkarissa ja takkahuoneeseen ois suunnitteilla tollanen nelonen, mutta sillain kääntyvänä. Kivoja oli kyllä nuo kaikki! Lämmintä ja tunnelmallista viikonloppua! :D

 8. I'm Lacking
  26.8.2011 / 16:31

  >Me ollaan pidempään suunniteltu, että purettais meidän avotakka ja laitettais sen tilalle takka-leivinuuni. Ei vaan olla vielä saatu aikaiseksi.Tota meidän avotakkaa ei oikein voi käyttää ja siinä on tainnut olla tulet 3 kertaa vaikka mäkin oon tässä jo 5-6 vuotta asunut.Toi missä on puut tuolla sivussa, on jotenkin tosi kivan näköinen, muistakin tykkäsin.

 9. Marianne
  26.8.2011 / 17:23

  >Taas pitkästä aikaan tulin lueskelemaan blogiasi :) Omat suosikit noista ovat varmaankin numerot 6 & 7 :D

 10. Eryah
  26.8.2011 / 18:54

  >Ensimmainen kuva oli munkin suosikki! Enka yhtaan panisi vastaan, jos takkapostauksia tulisi lisaakin :)

 11. S
  26.8.2011 / 20:33

  >Hanna: eikö ookki, nautin kovasti kuvista itsekin :)Reetta: heh, siinä onki miettiminen eikä pelkästään takoissa :D. nyt sulla onki hyvä syy alkaa jo miettimään niitä et tietää sit mistä pitää varmuudella ja mistä ei :)Hanna: joo oon samaa mieltä, jotenki aivan ihanan kodikas ja rauhoittava tunnelma siinä :). takka siinä on superkaunis myös!Lilianna Lehdokki: heh mitä mies tuumas sun superideasta? ;D voi miehiä, miten ne pärjää meidän ihanien naisten kanssa :PAnsku: kiitos Ansku ja mukava kuulla susta :)

 12. S
  26.8.2011 / 20:39

  >Sanna-Riikka: kiva että muutki tykkää Rauskusta :). ja oih, sisustustakkahan on ihan unelma <3. superkauniita!Saila: kiitos Saila :). kuulostaa hyvältä teidän tulevat takat! joo tänään on kyllä ollu niin syksyinen ja sateinen päivä et vilu oli jo aamusta, kuvat lämmitti kyllä hiukan onneks :)I'm Lacking: joo on siinä varmasti kyllä hommaa! mua viehättää kans suuresti tommoset puutilat, aivan upeita ja ihanaa et sain meille semmosen takan missä on näkyvä puutila <3Marianne: ne onki ihanat kuvat! 7 kivan elegantti :)Eryah: eka kuvassa kivan levollinen tunnelma, jotenkin pysähtynyt :). laitan toiveesi korvan taa ;)

 13. Sini
  27.8.2011 / 12:41

  >Mä tykkään tuommoisesta kuva 5 tyylisestä. Mietin vaan tuota, missä on lasit kolmella sivustalla, että minkähän näköinen on ekan pesällisen jälkeen? Meillä ainakin on aina lasit mustana ;)

 14. S
  27.8.2011 / 15:28

  >Sini: se on kiva takka :). joo kyllähän ne lasit aina mustat käytön jälkeen on, siitä ei pääse mihinkään. mut ehkä sellaset joita se häiritsee, ei takkaa juuri polttele :D. Universal Stone on huippu takkalasien puhdistukseen! ja moneen muuhunkin :)

 15. Anonymous
  27.8.2011 / 18:02

  >Minut pysäytti kuva 7, varmaan sen takia kun takan tulipesä on noin upeasti näkyvillä. Kuvasta muuten tuli mieleen jonkun firman takkahuone. Oma takkamme näkyy(tulet) myös sivuille, samoin teilläkin on tosi upea takka. Ja mistä myös pidän kodissanne on tuo valkoinen divaani, ja mahtavassa paikassa – asuisin siinä (kisut kainalossa :)PS. Oletko jo poltellut kynttilöitä ym valoja uudella terassillanne..t. Äippä

 16. S
  27.8.2011 / 19:40

  >Äippä: kiitos :). sellaset useampaan suuntaan aukeavat takat on kyllä ihania! mutta ihastuin myös kovasti tuon kutoskuvan takkaan. vähän lyhtyjä oon poltellu terassilla :). yhdet valot sinne on vielä asentamatta, löydettiin ne kuitenki onneks tämän viikon Oulun reissulla :). tänään ois hyvä ilma istuskella omalla terassilla, mut ollaan lähdössä illanviettoon muualle :)

 17. Lilianna Lehdokki
  29.8.2011 / 14:35

  >S: Hih, kiitos kysymästä. En oo uskaltanu vielä ideaa esittää :D :D Ja kyllähän tuo Laurikin lämmittää kivasti ja mähän sen sain itse valita…mutta ei se kyllä noin hieno ole!!! :)

 18. S
  29.8.2011 / 18:09

  >Lilianna Lehdokki: jooh, ei niille tarvi kaikkea aina kertoakaan ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.