>Arvonnan aika!

>

Oon niin innoissani tästä, sillä sain arvottavaksi teidän kesken jotain superkivaa!!!
ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!


Nimittäin 
150 euron lahjakortin
 DESIGN PAULA NUMMELA -verkkokauppaan!
(Kuvat lainattu)Itse liityin jo viime syksynä dpn-sähköpostiklubiin, jota voinkin lämpimästi suositella. Klubilaiset saa sähköpostilla kivoja tarjouksia ja mm. sitä kautta olen minäkin muutaman tilauksen tehnyt :P
Erityisen ihastunut olen Aqua-sarjaan ja siitä omistankin jo sormuksen, korvikset, rannekorun sekä kaulakorun :)
AQUA KIVISORMUS
Ja löytyypä korurasiastani Valentine-sarjan sormuskin :)
Jos joku kiinnostui, tuotteita pääsee ihastelemaan tästä ja sähköpostiklubiin voi liittyä tällä sivulla

Arvonta-aikaa on sunnuntaihin 4.9.2011 klo 18 saakka.
Jos haluat osallistua tämän lahjakortin arvontaan, tulee sinun vastata kommentissasi näihin kysymyksiin:
 (anonyymit muistattehan nimimerkin, muuten en tiedä kenelle mahdollisen voiton kohdistan!) 


kuka olet?
mistä tulet?
minkäikäinen olet?
mikä saa sinut lukemaan blogiani?


Kiitos vastauksistanne jo etukäteen ja kaikille tasapuolisesti arpaonnea!

Comments

 1. Hanna
  3.9.2011 / 13:47

  >1. Olen Hanna, käsittämättömän köyhä opiskelija.2. Tulen sieltä sun kotikonnuiltasi Kokkolasta, vaan asun jo sateisten nummien ja hyvän viskin maassa.3. 234. Sulla on kiva tyyli kirjoittaa, tää blogi on kaikessa valkoudessaan tosi raikas, sun sisutus tyyliä on kiva seurata, vaikkei itsellä ookaan varaa sisustaa ja KISSAT!!!

 2. Anonymous
  3.9.2011 / 13:53

  >Heissan! Täällä blogiasi lueskelee 34-vuotias pohjoisesta Helsingin kautta Porvooseen rantautunut teini-ikäisen tyttären äiti. Luen blogiasi, koska juttusi ovat aina hyviä ja teillä on kaunis, vaalea koti, jota on kiva aina ihastella. Ja viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä…KISSAT, oih ne on niin ihania ja niistä kertovat postauksesi saavat aina hymyn huulille! :)-S-M-

 3. Linda
  3.9.2011 / 13:53

  >Heippa! Olen 16-vuotias pirtsakka tyttö Tampereelta:) Yhden ihanan kissan omistaja jo 9 hassua vuotta täynnä yllätyksiä:) Löysin blogisi kerran vahingossa, etsin sisustusblogeja ja jotenkin päädyin blogin sivullesi. Silmäilin blogia ja ajattelin että olisi mukavaa seurata kypsän naisen elämää! Etenkin blogissa rakastan kissa-postauksiasi ja sisustamistasi. Kotisi on yksinkertaisen kaunis ja seuraan mielelläni touhujasi miten edistyt sisustamisessasi:) Lisätäkseni vielä, olen itse aivan hulluna sisustamiseen. Minun on pakko aina käydä jokaikisessä sisustuskaupassa joka eteen sattuu ja haaveilen omistavani sinun ikäisenä samantapaisen kodin omanlaisenani ja mukavan harrastuksen. Sisustusharrastuksesi innoittaa minua!

 4. Anonymous
  3.9.2011 / 13:54

  >Pian 22-vuotias uusimaalainen Johanna täällä haluaisi osallistua aivan mahtavaan arvontaan! ;)Myönnän että eksyin ensimmäistä kertaa blogiisi, mutta tämän osallistumisen jälkeen alan ahmia vanhoja kirjoituksiasi teemukin kera. :)Johanna (nxmo)

 5. Laura/NauravaNappi
  3.9.2011 / 13:58

  >kuka olet? Kohta vuoden ikäisen pojan äiti, joka juuri aloitti työt uudelleen pari päivää sitten. mistä tulet? Pohjois-Pohjanmaalta Ylivieskastaminkäikäinen olet? 27 tulee täyteen tässä kuussamikä saa sinut lukemaan blogiani? Samanlainen maku sisustuksen suhteen ja tykkään katsella ihania kuvia erilaisista sisustustyyleistä sekä teidän talosta!

 6. Milla
  3.9.2011 / 14:08

  >Moikka,Olen 28 vuotias nainen alkujaan Keskipohjanmaalta, mutta muutaman välietapin jälkeen päätynyt Ouluun. Tällä hetkellä olen äitiyslomalla hoidellen pian 5kk vanhaa esikoistani. Työskentelen matkailualalla. Blogistasi ammennan sisutusideoita ja positiivista fiilistä. Kuvien esteettinen toteutus jo saa palaamaan blogisi pariin uudestaan ja uudestaan. :D Ja lempivärini sisustuksessa on.. öhm.. valkoinen. :D

 7. Tiina
  3.9.2011 / 14:10

  >Tiina, 28v, pohjois-pohjanmaalta. Blogisi on yksi suosikeistani ja on kiva lukea vinkkejäsi, kuulumisiasi jne. :) Ihana, kun jaksat postailla niin ahkerasti!

 8. Arja
  3.9.2011 / 14:17

  >kuka olet?Sisustamisesta ja kaikesta kauniista kiinnostunut, työssäkäyvä, kolmen lapsen äiti. mistä tulet?Espoostaminkäikäinen olet?37vmikä saa sinut lukemaan blogiani?Sama maku niin valkoisen kuin muunkin suhteen ja toisekseen kauniit kuvat ja positiiviset, sujuvakieliset tekstit. Kiitos niistä! Jatkathan samaan malliin. :)

 9. mansmo
  3.9.2011 / 14:17

  >Oon mansmo, 29 vuotias, kahden ihanan lapsen äiti Seinäjoelta. Luen blogiasi, koska tykkään älyttömästi sisustuksestasi ja avarasta valkoisesta kodistasi. Tykkään sun tyylistä kirjoittaa ja postauksissa on ihania yksityiskohtaisia kuvia, tykkään!!Oijoi, mikä palkinto!! Peukut pystyyn!!

 10. Karo L.
  3.9.2011 / 14:35

  >Heips! Olen 26-vuotias insinöörityttö Pirkanmaalta. Blogiasi seuraan kauniin sisustuksen, ihanan tunnelman ja kivojen kissojen vuoksi :)

 11. Marita
  3.9.2011 / 14:49

  >kuka olet? Maritamistä tulet? Sipoominkäikäinen olet? 52mikä saa sinut lukemaan blogiani? Sinä

 12. Anonymous
  3.9.2011 / 14:52

  >Olen 27v naikkonen Joensuusta, aikoinaan kiinnostuin blogistasi nimen perusteella, sillä itse rakastan valkoista väriä ja sisustusta :)

 13. Oona
  3.9.2011 / 15:05

  >Olen Oona, juuri tällä viikolla 25 v. täyttänyt. Ostimme keväällä rintamamiestalon, jota lisäkseni asuttaa avomies ja koiranpentu. Elämäämme täällä voi seurata täällä: http://www.rintsikka.fiBlogisi löytyi sattumalta viime vuoden puolella, taisin jotain tuotetta mahdollisesta googlata. Lukijana olen pysynyt tähän saakka (ja saanut monta muutakin lähipiiristä lukemaan :) hyvin samanlaisen sisustusmaun ja itselle uusille sisustusideoiden kautta.

 14. Anonymous
  3.9.2011 / 15:24

  >Olen Miia, tulen vanhasta punaisesta tuvasta, 32 vuotta. Luen blogiasi ihanan talonne ja sisustussilmäsi vuoksi :)-Miia

 15. Ullis
  3.9.2011 / 15:40

  >Olen kolmen, pienen lapsen 34 v. kotiäiti, Etelä-Pohjanmaalta. Rakennamme tällä hetkellä ensimmäist omaa kotiamme eli vinkkejä sisustukseen ja rakentamisen ratkaisuihisi olen hakenut blogistasi.

 16. Anonymous
  3.9.2011 / 16:08

  >Olen 28v. DI ja samalla parin pienen lapsen äiti Espoosta. Yritän pitää kiireisen elämäni lapsille rauhallisena, joten kodin täytyy olla rento ja miellyttävä paikka kaikille. Käyn satunnaisesti kurkistamssa blogiasi kivojen sisustuskuvien vuoksi, samantyylinen maku. -Vauhtipojan ja touhutyötn äiti

 17. Anonymous
  3.9.2011 / 16:28

  >Ilman muuta mukana, upea kilpailu!Blogiasi lueskelen kotikoneella Espoossa vilskettä täynnä olevien päivien iltoina 2- ja 4-vuotiaiden neitosteni käytyä nukkumaan. Omasta talosta ja uudesta ihanasta sisustuksesta haaveilen ja ammennan ideoita jutuistasi sekä muuten vaan nautiskelen upeista kuvistasi.Terkuin, Tuisku

 18. EllaT
  3.9.2011 / 16:40

  >kuka olet?- Ellamistä tulet?- Satakunnasta eräästä pikkukaupungista. :)minkäikäinen olet?- 20vmikä saa sinut lukemaan blogiani?- Olen aina lukenut paljon blogeja, suurimmaksi osaksi ns. muotiblogeja. Sisustus on aina kiinnostanut ja niin päätinkin googlen avulla etsiä hyviä sisustusblogeja. Tähän törmäsin ensimmäisten joukossa ja siitä asti ollaan mukana hengailtu! :) Tykkään lukea tätä koska sisustusideasi ovat aivan mahtavia! Ja olen myös henkeen ja vereen kissaihminen. :) Kisuille terkkuja!

 19. Anna
  3.9.2011 / 17:21

  >Hei, pakko tulla korjaamaan, että se mun edellinen viesti oli ihan virheellinen. :D Luulin nimittäin olevani eräässä toisessa blogissa, kun mulla olikin se toisella välilehdellä… noloa. :DSinun blogiisi löysin jossain vaiheessa kun googlettelin asuntomessujuttuja. Tänne sitten jämähdin lukemaan senkin jälkeen, kun sulla on niin ihanan raikas sisustusmaku! :)Täällä siis Anna, 27v, kotoisin Lapista kotoisin, nykyisin asun Savossa.

 20. J&M
  3.9.2011 / 18:04

  >Jenni Kirppu nimelta Mandi-blogista, koti sijaitsee Kanta-Hameessa ja ikaa on 30v! Blogissasi tykkaan monipuolisuudesta ja samasta sisustusmausta seka mukavan positiivisesta ilmapiirista! Joku nakojaan on syonyt koneeltani aakkoset…

 21. Anonymous
  3.9.2011 / 18:15

  >Arvontaan osallistuu 20-vuotias tyttö Vaasasta, joka tykkää sisustaa kotiaan ja siksi lukee erilaisia sisustusblogeja :) – A

 22. Petteri
  3.9.2011 / 19:56

  >Olen Petteri, 31-vuotias Turusta. Blogi on aktiivisessa seurannassa ollut muutamia kuukausia ja varmasti tulee jatkossakin olemaan. Sisustusjutut päällimmäisenä lukemisen syynä, jatka samaa rataa!

 23. HappyLittleMe
  3.9.2011 / 20:15

  >Oi, mikä arvonta :) !Olen 30+ kolmen lapsen äiti-ihminen pääkaupunkiseudulta. Luen blogiasi monestakin syystä. Kuvat ovat aina niin kauniita ja omaat hyvän sisustusmaun. Kissoistakin tykkään :).

 24. Tiina
  3.9.2011 / 20:20

  >Olen Tiina, 43v. Salosta. Luen mielelläni blogiasi sen selkeyden, mukavien juttujen, kauniiden kuvien ja sisustuksen johdosta.Onnea minulle arvontaan :))

 25. Anonymous
  3.9.2011 / 21:00

  >kuka olet? Olen pienen tytön äiti, opiskelija ja innokas sisustaja.mistä tulet? Helsingissä asustelemme.minkäikäinen olet? Parikymppinenmikä saa sinut lukemaan blogiani? Rentoudun blogisi kauneuden äärellä. Lepoa kiireisen päivän jälkeen. -dadael

 26. Daada
  3.9.2011 / 21:36

  >Olen Daada, ikää 30 ja koti löytyy Jyväskylästä. Blogiasi seuraan, koska tyylisi on niin mua!

 27. Onnen Omenia
  3.9.2011 / 21:39

  >Vähän alle kolmekymppinen bloggailija Jyväskylän seutuvilta. Pienen pojan äiti ja äitiyslomalla vielä. Luen blogiasi koska tykkään sisustuspostauksistasi ja kisujen touhujakin on kiva välillä seurata :)

 28. Aha
  3.9.2011 / 21:45

  >Olen Aha 4-kymppinen bloggari joka asustelee pääkaupunkiseudulla.Raikkaan rentoa blogiasi on mukava lueskella. Kiva palkinto! Mulla on kans yks Paula Nummelan sormus.

 29. Anonymous
  3.9.2011 / 23:39

  >kuka olet?- Olen j, 22 vuotias tyttönen etelä-pohjanmaalta-Löysin kerran blogisi sattumalta googlen kuvahaun kautta ja siitä lähtien olen lueskellut blogiasi. Koukkuun jäin siksi, että blogissasi on ihania sisustus juttuja :)terveisin JJ

 30. Lara
  4.9.2011 / 00:31

  >Olen Laura, kohta 21v ja asustelen Oulussa. Blogiisi eksyin monen mutkan kautta n. vuosi sitten, mutta jämähdinkin lukemaan kaikki aikaisemman postauksetkin ja koukussa ollaan! Teidän koti ja kisulit on vaan niiiiin ihania ja sun tyylikin on sama :)

 31. Anonymous
  4.9.2011 / 11:01

  >Hei! Täällä blogiasi ihastelee Niina 27v Seinäjoelta. Alunperin bongasin blogisi ihanien villeroy & bochin kauttauksien kautta ja sillä tiellä ollaan :) Kiinnostavat ja hyväntuuliset jutut saavat minut lukemaan blogiasia.

 32. Lilianna Lehdokki
  4.9.2011 / 14:52

  >Hei apua, hyvä että muistutit!!! Multa meinas mennä tää ohi. Olen 30v yksityisyrittäjä, kahden lapsen äiti Paraisilta. Luen sun blogia, koska sä oot ihana :) Ja sun blogi kans :D Mä just ajattelin tänään, että laitan postauksen, jossa kysyn lukijoiltani näitä samoja asioita, vaikka en ollut siis nähnyt näitä sun kysymyksiä :D Aivan upeita kyllä noi dpn korut <3 <3 <3

 33. Anonymous
  4.9.2011 / 15:27

  >Moikka! Olen vähän alle parikymppinen opiskelija Oulusta. Pidän tavastasi kirjoittaa, ja blogiasi lukemalla saa kivoja sisustusvinkkejä. :) – J

 34. satu
  4.9.2011 / 15:35

  >Olen Satu, 29 v. ja olen Kontiolahdesta. Löysin blogisi sattumalta ja jäin koukkuun ihaniin sisustuspostauksiisi. Blogin kuvia katsellessa herää aina halu tehdä edes jotain pientä uutta ja ihanaa omaan kotiin. Ja se jos mikä piristää kovasti niin omaa kuin perheen mieltä. Tykkään kovasti myös kattausideoista.

 35. Heidi
  4.9.2011 / 15:50

  >Olen 29-vuotias Heidi Kokkolasta.Blogissa on mukavia, kauniita juttuja jotka saavat positiiviselle mielelle. :)

 36. Jenni
  4.9.2011 / 17:32

  >Olen Jenni, parikymppinen opiskelija. Tulen alunperin Espoosta mutta nyt opiskelen Lappeenrannassa. Blogissasi on kauniita kuvia ja kivoja juttuja, joista saa ideoita omaankin kotiin. Ja kissat on plussaa!

 37. Anonymous
  4.9.2011 / 17:55

  >1. Olen Marika Tampereelta. 33 vuotta on mittarissa. Pidän kauniista kodistasi ja sisustusmaustasi.nim. Marikki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.