Kesäilta mökillä

Ennen Kuopion reissuamme vietimme kivan illan mökillä saunoen, grillaten ja rentoutuen, tällä kertaa ihan vain oman perheemme kesken. Ja sehän tarkoittaa toki sitä, että kisulaiset oli messissä myös!
Säännöllisesti kuskataan kisuja autolla etteivät unohda automatkustusta. Ei typyt autonkyytiä kyllä todellakaan rakasta, mut nykyään kun saavat lyhyemmät matkat autossa matkustaa vapaina, on matkat huomattavasti mielenkiintoisempia :).Vanhempi neiti parkkeeraa heti hattuhyllylle ja siellä lymyillään koko matka. Nuorempi neiti ei välitä maisemista eikä ohiajavista autoista, hän tykkää makoilla takapenkillä, mieluiten niin että mami rapsuttaa niskasta ja höpöttelee rauhoittavia :D

Kiva pino sisustuslehtiä kauniissa maisemissa…


Puusaunan kanssa saa joskus hieman nuohustaa:

 Ensimmäiset minuutit pysytellään saunamökin turvassa, tosin hinku ulos on kova… Tämä paikkahan on tuttu!


Freedom!!!

Tosin kotihiirulaista huolettaa: et kai sä lähde, mihin sä meet, et tohi lähteä, tuu takas, älä mee hei kaveriiii!!!! Ja päälle hermostunut huulien nuolaisu! 

Niin jäi kotihiirulainen yksin saunamökin ovensuuhun, peppu matalana tähystellään ja tuumaillaan. 

Hetken seurana oltuani rohkeni tämäkin pieni saunamökin ympäristöön. Muutama tunti menikin sitten kuin siivillä: päästäinen suussa esiinnyttiin kerran jos toisenkin…

Vanhemmalla neidillä ei mennyt kuin kymmenen minuuttia kun oli päästäinen suussa, oi sitä iloa ja keveitä, lähes tanssivia askelia vihreällä nurmella!

Hienosti oli kissat koko ajan kuuloetäisyyden päässä, aina ku huutelin/viheltelin, tuli varsinkin vanhempi kisu (a.k.a. karkuri) heti luo!

Hyvä käytös palkittiin tietysti murkinalla:

Latzin lisäksi oli tarjolla myös grilliherkkuja!


Jep, se on palmu ;D. Se oli ajautunut mökkirantaan eräänä kesäpäivänä, nyt se kököttää laiturin vieressä :)

Rantakivillä mä metsästän… (Kuten joskus aiemminkin.)


Auringon laskeutuessa pakattiin kimpsut ja kampsut ja suunnattiin kotiin! Tosin hetki vierähti ennen ku saatiin kotihiirulainen kiinni…

Ja näin pyörähti käyntiin viimeinen kesälomaviikkoni. Viime viikko meni jotenki superhitaasti, aivan parhautta ja tietysti harvinaistakin lomalaiselle :)

Comments

 1. Anonymous
  29.8.2011 / 10:32

  >Ihana kisupostaus taas<3 Aina hymyilyttää, kun katsoo kuvia teidän neideistä :)Ja kivalta mökkireissu vaikutti kaikin puolin!Hyvä idea aina välillä ajeluttaa neitejä. Meillä neidit tietää, että jos kantokoppa ja auto lähestyy, se tietää lekurireissua. Harmittaa, että vaikka ovatkin sisäkisuja, ei alusta asti olla laitettu niitä säännöllisesti koppaan ja käyty vaikka vain pienellä ajelulla. Nyt on yhtä tahtojen taistoa saada niitä koppaan ja jotenkin kuulevat jo äänestä, kun kaivan koppaa kaapista :(Rentouttvaa ja nautinnollista viimeistä lomaviikkoa!-I-

 2. Marika
  29.8.2011 / 11:18

  >Tosi kivoja kesäisiä kuvia, vielä on kesää jäljellä :) Kivaa, että kisutkin pääsivät haistelemaan kesäisiä tuulia. Hauskoja kuvia heistä taas. Meidän vanhemmasta kissasta olisi tullut viime viikonloppuna huvittava kuva mökiltä. Kisuli kiipesi nimittäin tikapuita pitkin mökin katolle ja kurkisteli sieltä harjalta alas ihana muina miehinä :D Ketterä kissa, pääsi alaskin asti ihan hienosti takaisin tikapuita pitkin. Harmi ettei ollut kameraa mukana.Ihanaa lomaa! Nautihan nyt vapaapäivistä :)

 3. J
  29.8.2011 / 11:47

  >Ihanat lomakuvat! Voi miten kisut nauttii tuolla mökillä :) Meidän kisut inhoaa autoreissuja ja ollaankin päätetty ettei niitä kuskata autolla muualle kuin pakollisiin, eläinlääkäriin jne. Niin kauheeta ulvontaa ja huutoa ettei sitä kestä kuunnella :DSiis täh, PALMU?! Mun piti ihan lukea uudestaan toi mitä olit kirjottanu :) Siistiä! Nautihan viimeisestä lomaviikosta, sää ainakin näyttää hyvältä!

 4. Satu
  29.8.2011 / 13:41

  >Meidän koiran mielestä myös paras paikka autossa oli hattuhylly, niin kauan kuin se sinne mahtui :) Ihania kuvia, ja nuo kisut saa minut hymyilemään kerta toisensa jälkeen.

 5. S
  29.8.2011 / 18:02

  >I: kiitos kivoista sanoista :). meilläkin inhotaan yli kaiken sitä kantokoppaa, ilman sitä (vapaina autossa) matkat taittuu paljon mukavammin!ja kiitos, toivotaan et tästä tulee sellainen ;)Marika: kiitti! voi että, oispa ollu kyllä huippukuva kisusta :D. ne on niin hupasia nuo kissat ku kattovat jostain omituisesta paikasta ihan naama pokalla et morjes! ja kiitos paljon, nautin :))J: joo ne kyllä nauttii tuolla aina :). meillä kisut on aika hiljaa autossa, välillä nuorempi päästää kummallisia ääniä, mut ei häiritsevästi. juu palmu palmu :D ja kiitos, nautin!Satu: joo meillä vanhempi neiti tosiaan aina hyppää heti hattuhyllylle :). nuorempi yrittää katella sivuikkunoista ulos, mut menee pää äkkiä sekasin siitä vilinästä :D. kiva että tykkäät kuvista ja kisuistamme <3

 6. Hanna
  29.8.2011 / 18:05

  >Siis mikä tuo palmu on?!?! :DIhan huippukivoja kuvia taas! Kisukuvat erityisesti!

 7. Naukulan Mamma
  29.8.2011 / 18:25

  >Siis voi sitä automatkailun riemua :D Välittyy kyllä kisun tunnelmat hyvin tuosta autonhattuhyllykuvasta! Onneksi mökillä sitten varmasti tuli hyvitystä siihen asiaan :)

 8. Anonymous
  29.8.2011 / 19:20

  >Moi. Taas niin ihania kesäkuvia että täällä sateen keskellä ja haaveilen jo ensi vuoden kesästä :D (toivottavasti syksystä tulisi kaunis) teidän kisujen kuvat on niin söpöjä :) Meillä kisujen kanssa matka mummulaan (ylihärmään) on ei niin toivottu ajelu kisujen keskuudessa, mutta hyvin se menee silti♥ vanhin kisumme saa olla vapaana autossa ja loput 3 on ISOOOOSSSA häkissä ja mami tietty pitää seuraa koko ajan ja antaa ohjeita isännälle auton ilmastoinnin suhteen (ettei kisuille tulee vaan liian kuuma :) T: Niina ja 4kisua

 9. Rags
  29.8.2011 / 19:36

  >Olen sanonut ennenkin, mutta siis tuo teidan mokki on kylla niin ihanalla paikalla! Ihana ilta ollut teilla ja kisuilla. :-)Hauskoja kuvia taas heista. <3Mukavaa loppulomaa!!

 10. PirjoSofia
  29.8.2011 / 21:44

  >Palmua täälläkin ihmetellään, kangastus ? vai jotain ihan muuta :-D ?

 11. S
  29.8.2011 / 21:56

  >Hanna: kiitti kiitti :). palmu on palmu! :D se siis oli ajautunu jostain mökin rantaan ja miehen isä nosti sen tuohon ;DNaukulan Mamma: tuli toki hyvitystä ;D. ja tuo ilme ei ole vielä mitään ku vertaa millanen se ois kantokopassa, heh!Niina ja 4kisua: moikka :). aika pitkä teiltä sit mummulaan! voi miten ihanan kuuloinen teidän automatka :D. mä voin vain haaveilla neljästä kattimuksesta… eläinhoitolassa oli ihan taivaallista ku 10 kattimattia hääri ympärillä <3 :DRags: kiitos paljon <3 ja mökin sijainti on kyllä napakymppi!PirjoSofia: siis se ajautu mökin rantaan jostain, valikoi siis itse pihansa ja se pääsi sen jälkeen tuohon suomalaisten koivujen keskelle ;D

 12. Inanaa
  30.8.2011 / 01:14

  >Haha! Scrollasin kuvia alaspäin ja pysähdyin. Scrollasin ylöspäin takas, koska olin varmaan nähnyt ihan omiani. Vaan ei, se todella oli palmu! :D

 13. Hanna
  30.8.2011 / 01:17

  >Mä niin rakastan sun kissapostauksia! Ihanan näköistä tuolla mökillä, tulee ihan ikävä suomen järvimaisemia(tai meri?)

 14. S
  30.8.2011 / 10:49

  >Inanaa: :D :D kunnon katseenvangitsija ;)Hanna: voi kiitos, tosi kultaisesti sanottu <3. merenrannassa sijaitsee tuo mökki :)

 15. I'm Lacking
  30.8.2011 / 17:51

  >Ihana postaus.Kisut ja mökkeily ♥Haluaisin mökkeillä paljon enemmän, harmi vaan ettei oo omaa mökkiä. Oon käynyt tänä vuonna mökkeilemässä peräti 2 kertaa ja sekin on varmasti enemmän kuin useampina vuosina :D.

 16. Aikku
  31.8.2011 / 17:25

  >Olipas taas hymyilyn ja hyvänmielen postaus!:) Ihania kuvia sekä kissoista että maisemista! Tuolla varmaan mieli lepää ihmisillä ja kissoilla:) Ja palmu…:) Mä jäin vaan miettimään, et mitä materiaalia palmu on?:) Noi teijän kisut on kyllä niin lutusen näkösiä, ettei niitä voi hymyilemättä katella!!!<3

 17. S
  3.9.2011 / 21:49

  >I'm Lacking: kiitos, mukava et tykkäsit :). mökkeily on kivaa silloin tällöin!Aikku: voi onpa kiva kuulla :)). palmu taitaa olla muovia, jos en väärin muista… :Djoo nää on sellasia höppänöitä nää miuskut <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.