>Kuka sitten voitti?

>

Arvontaan osallistui hurjasti ihmisiä (337), ennätysmäärä blogissani!
Tuhannet ja lämpimät kiitokset jokaiselle, joka kommentin jätti. Luin jokaisen kommentin huolella sanasta sanaan ja kommenttienne ansiosta sain arvokasta tietoa siitä, mikä teitä blogissani pääasiassa kiinnostaa. 
Oli myöskin mukava saada kuulla jotain teistä, jotka ”meillä” niin usein vierailette. Hurjasti siellä on ihmisiä taustalla äänettöminä seuraamassa, ei sitä aina tänne kirjoitellessa muistakaan ;). Joten mukava että ainakin osa teistä jätti merkin itsestään! Kivempi taas jatkaa kirjoittelua, kun tietää hieman mihinpäin, millaiselle ja minkäikäiselle ihmiselle kirjoittelee.
Huomasin kyllä muutaman kerran yllättyväni, kun tutun nimimerkin takaa paljastuikin ihan eri-ikäinen ja eri puolelta Suomea kirjoitteleva ihminen, kuin olin kuvitellut!
Kiva huomata, että lukijoissa on monenikäisiä ihmisiä ja eri puolilta Suomea! Yllättävän nuoriakin joukkoon mahtuu, kiva juttu :)


Mieleen jäi erityisen iloisena seikka, miten joissain perheissä sekä aikuiset että lapset lukevat blogiani! Sisustusjuttuja aikuisille ja kissajuttuja lapsille (ja myös aikuisille ;)).
Loman loppuminenkaan ei tunnu ollenkaan pahalta nämä ihanat kommenttinne mielessäni <3


*Aina tulee hyvä mieli kun tänne tulee!
*Tulen myös hyvälle tuulelle blogisi parissa! :)
*Pidän myös tyylistäsi kirjoittaa positiiviseen sävyyn ja se, että sä kirjoitat tänne vain ihania ja mukavia asioita, siitä tulee itsellekkin hyvä mieli. 
*Blogiasi luen KOSKA SIITÄ TULEE AINA NIIN HYVÄLLE MIELELLE ♥
*Toivottavasti jatkat bloggailua piiiiitkään, sun postaukset piristää aina päivää :)
*Blogisi on pieni pala unelmaa, kiitos siitä!


Tämänsuuntaiset palautteet osoittaa mulle, että oon onnistunu. Juuri tuollaisena haluan tämän blogini pitääkin; positiivisena hyvän mielen paikkana
Kyllä minäkin seuraan mediaa ja olen tietoinen kaikesta karmeudesta, mitä tässä maailmassa säännöllisesti tapahtuu. Se, etten käsittele kaikkia niitä kurjia asioita täällä, ei tarkoita ettenkö muiden ihmisten tavoin surisi ja murehtisi. 

Maailmassa on paljon pahaa, joiden vastapainoksi tarvitsemme paljon paljon enemmän iloisia asioita ja varsinkin paikkoja, missä se pahuus edes pieneksi hetkeksi unohtuu.
Mulle se paikka on tämä blogi :). 
Mutta nyt vihdoin voittajan paljastukseen!
Random.org teki taas tehtävänsä…
… ja arpoi voittajakommentiksi numeron 115!

Kommentin nro 115 jätti Tessa:


Tessa said…

Mahtava palkinto! Kiitos myös nettikauppavinkistä, siellä tulikin jo hyvä tovi vietettyä.
Olen kolmeakymppiä lähestyvä Tessa Pohjanmaalta, blogiasi olen seurannut viime vuodesta lähtien. Rauhallinen ja tyylikäs ulkoasu ihastutti ensinäkemältä, sujuva teksti ja ilmaisu sekä kauniit kuvat vie tämän neitokaisen mennessään… Suloisista kissoista toki puhumattakaan! Joku tuolla jo aiemmin totesi miten kiva on, kun pääsemme mukanasi moniin paikkoihin. Samalla silti kiva, ettet jaa koko elämääsi täällä blogissa! Kivan salaperäisyyden olet siis saanut ylläpidettyä. Kirpakkaa alkavaa syksyä sinnepäin!
August 28, 2011 6:06 PM 

Onnitteluni!
 Otatko yhteyttä 
allyouneediswhite@hotmail.com 
niin kerron enemmän!

(Jos en kuule Tessasta keskiviikkoon mennessä, arvon uuden voittajan.)


Aurinkoista alkavaa viikkoa teille jokaiselle!

Comments

 1. Lealeijona
  5.9.2011 / 10:04

  >Tämä ei liity varsinaisesti aiheeseen, mutta haluan kirjoittaa silti. Meidän kotikulmille ilmaantui tässä kesän aikana tuntematon kissa, joka oli hyväkuntoinen ja selkeästi kotikissa kun oli niin kesy. Joka ilta se ilmaantui meille + naapurustoon, kaipasi rapsutuksia ja selvästi ruokaakin. Omistajaa ei tuntunut löytyvän, joten eräs naapureistamme toimitti kissan löytöeläimille tarkoitettuun "kotiin". Tuli vaan mieleeni teidän kadonneen kissan etsintäoperaatiot joka kerta, kun kissa tuli iltatervehdykselleen. :) Mistä sitä tietää jos joku kyynel silmässä etsi tuotakin kissaherraa! Toivottavasti omistaja vielä löytyy!

 2. S
  5.9.2011 / 12:38

  >Lealeijona: voi että, toivottavasti kisu löysi kodin. joko omien omistajien tai uusien omistajien luota. ilmoititteko kisusta lehdissä? joskus kissat saa ihme päähänpistoja (varsinkin helteillä) ja lähtevät kotoaan hetkeksi. ikään kuin vaihtavat kotia joksikin aikaa jostain kumman syystä :D.

 3. Anonymous
  5.9.2011 / 18:31

  >Onnittelut minunki puolesta arvonnan voittajalle :)Terkuin,Satu, jolla on 2 13v kisua :)

 4. S
  5.9.2011 / 23:27

  >Satu: :) rapsuja kisuille <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.