>Kyllä se vieläkin vastustaa…

>

… ainakin silloin ku kaikki muut on pihalla! Vapaina!Muistatte varmaan kesältä tän meidän nuoremman karvisen ilmeen?


Mitä nuorempi edellä, sitä vanhempi perässä:Asento! 
Katse oikeaan päin! 

Lepo!

Vanhempi neiti tossa ylemmässä haistelee et voiko olla totta et grillaatte ilman mua!

Tänne häkkiin niitä grilliherkkuja tai…!!!Ja tulihan niitä!
Ja kisut sai olla vapaina omalla pihalla meidän seurassa :)Jep, jep! Kyllä ne keinot keksii!


Comments

 1. Riikka
  11.9.2011 / 11:35

  >Kissat.. ne on just niiin tommosia! Niiden naamalta voi tosiaan lukea sen mitä ne aattelee. Ja just siks ne on niin ihania.Meillä kissat on ollu sisäkissoja. (Tai vanha neiti aloitti elämänsä ulkona liikuvana, mutta kun muutin pois kotoa niin se muutti mun mukana ja on eläny 9 vuotta sisäkissana). Nyt kun mieheni kanssa löydettiin talo maalta, päätin että kissat saa lähteä ulos. Ensimmäinen viikko meni hienosti. Vanha neiti Aada kävi vaan haistelemassa hieman ja tuli takaisin sisälle. Sitten yks ilta Aada ei tullutkaan illalla sisälle.. ja tämä toistui 8:na iltana. Aadaa ei näy ei kuulu. 8 yötä ja 9 päivää.. se oli kadoksissa ja sit 9. päivän aamuna neiti kävelee pihassa ihan muina neiteinä. Menin ulos ja kutsuin luokse. Neiti tuli hitain askelin, välillä vähän venytteli ja katsoi mua ja sen naamalta oli luettavissa ajatus: "mitä sä vauhkoot, olin vaan retkellä".Olin jo aatellu että joku peto on sen vienyt tai auto alle jäänyt. Mutta onneksi ei näin ollu. Jonkin aikaa pohdin Aadan elämää ja sitä kuinka se nauttii pihalla olosta. Päätin että se saa jatkaa ulkokissana. Nyt se ei onneks oo enää tehny semmosia retkiä. Se nukkuu päivän sisällä ja lähtee yöksi ulos. Tulee takaisin kotiin n. klo 05. Se hyppii ulko-oven kahvaan niin, että se rämähtää ja emäntä herää. Yleensä se on tuonut emännälle tuliaisiksi myyrän, hiiren tai päästäisen. Jokin näistä jyrsijöistä on kauniisti aseteltuna meidän kynnysmatolle. Ja kissa on niin ylpeenä :)Nuorempi, Viivi ei vielä uskalla mennä ulos. Hän käy vaan istumassa hetken ulkorappusilla ja sitten äkkiä takaisin sisälle.. ulkonahan voi vaikka likaantua tassut ja hänellä ne on vielä valkoiset :)Ohhoh mikä romaani tästä "kommentista" tulikaan.Ihanaa sunnuntaita ja nautinnollisia hetkiä ihanien kissojen emäntänä.-Riikka-

 2. Anonymous
  11.9.2011 / 11:39

  >Ihana <3 Joo, kisut kyllä osaa pelata ilmeiden kanssa ;D Mut onhan se nyt aivan kamalaa jumittaa häkissä, kun grillintuoksut leijailee nenään -mitään ei oo tehtävissä, jos palvelusväki ei tajua tuoda häkkiin herkkupaloja ;)Rapsut suloisille raitakavereille <3-I-

 3. Mari
  11.9.2011 / 13:05

  >Mainioita kuvia taasen! :) Blogistani löytyy sinulle tunnustus!

 4. KittyCatCat
  11.9.2011 / 14:42

  >Viimeinen kuva on ihana, niin haltioitunut ilme kisulla, kun ruokaa on nenun edessä :D

 5. Anonymous
  11.9.2011 / 17:58

  >Voih kyllä meilläkin osataan kerjääminen kun leikkele paketti otetaan jääkaapista. Niin hiljaa sitä ei saa otettua kaapista ettei vanhin kisu kuule ja sit silmät suurena tapitetaan vieressä että EIKÖ TÄNNE TULE MITÄÄN:D ja tottakai mitä iso edellä sitä pienemmät perässä ;) meillä on ns.herkkutikkuja joista kaikki tykkää, VARSINKIN PIENIN kisu, siinä olisi hauskat kotivideot ainesta, kun pyörii hulluna ympärillä ja kurnuttelee että mulle kaikki nam!! Aivan ihania kisu kuvia sulla taas :)T: Niina ja 4kisua

 6. JACQUELINE
  11.9.2011 / 20:03

  >Beautiful photos, lovely Blog…thank you for the inspiration.lots of love from switzerlandJacqueline ♡http://jacquelineswhitehome.blogspot.com/

 7. S
  11.9.2011 / 20:39

  >Riikka: täällä luetaan kaikki romaanikommentitkin :)). kiitos kommentistasi! kiva kuulla muiden kissaelämästä! tiedän muuten niin tasan tarkkaan kuinka kamalaa on ku kissaa ei näy… meidän vanhempi neiti lähti kesälomareissulle tänä kesänä, oli poissa 12 päivää!!! sen jälkeen en enää uskaltanu päästää vapaaksi, tehtiin niille sit kissatarha pihalle :). kesällähän ne yleensä reissut tekee, syksyllä viihdytään jo sisätiloissa peiton alla <3ihanaa illanjatkoa sinne, myös ihanille kisuille :)I: hih, kiitos kivasta kommentistasi <3 ja kiitos rapsutuksista, vanhempi neiti nukkuu tässä vieressä sohvalla torkkupeittoon käärittynä :D. tultiin vasta ulkoilemasta :). silityksiä teidän suloisille typyille <3Mari: oi voi kiitos Mari!! <3sain tunnustuksen vastikään ja siihen vastasinkin, joten en tee sitä nyt ihan heti uusiksi.http://allyouneediswhite.blogspot.com/2011/08/tunnustus.htmlmutta kiitos vielä kovasti! :)KittyCatCat: heh, niinpä :)Niina ja 4kisua: hihi, teidän vanhempi kisu taitaa olla melkonen pomo ja häärääjä siellä teillä :)kissat on parasta hauskat kotivideot -ainesta, aivan ehdottomasti!!! <3Jacqueline: thank you for your sweet words Jacqueline! :)

 8. Taryn
  13.9.2011 / 04:12

  >I so want this for my two kitties cooped up indoors because of wild animals =)

 9. S
  13.9.2011 / 10:57

  >Taryn: oh, surely they would love it :))

 10. Anonymous
  15.9.2011 / 20:51

  >IHANIA kissoja! :) Ihan samannäköisiä kuin meidän karvapallo :)

 11. S
  15.9.2011 / 21:46

  >Anonyymi: hih, kiitos! teilläkin on sit tosi söpönen kisulainen :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.