>Arjen suosikit

>

Multa on muutamaan otteeseen pyydetty kosmetiikkapostausta, sekin ON tulossa jossain vaiheessa, mutta sitä ennen on tämän vuoro.
Tässä muutamia mun suosikkituotteita, joista en helposti luovu:

Aloitetaan Tigin Bed Headista. Kun sen löysin muutama vuosi sitten, oli se onnenpäivä! Moni hiuslakka saa mulle päänsäryn aikaan pahan tuoksunsa tai hajunsa vuoksi. Oon tuoksuista erittäin tarkka! Kukkaistuoksut on kaikissa tuotteissa ehdoton nou-nou. 
Tämä lakka ei jätä hiuksiin mitään klimppejä ja harjattavuuskin säilyy. Hiukset on luonnollisen näköiset, vaikka ois millanen kampaus. Silti lakka pitää hyvin koko päivän. Täydellinen siis eikä tuoksussakaan ollenkaan valittamista :)
Ostan tuotetta kampaamoista, usein on tarjouksia ”kaksi yhden hinnalla”, jolloin lakalle jää hintaa n. 10 eur/kpl. Lakka on myöskin tosi riittoisaa!

Blistex on huulirasvasuosikkini monen vuoden ajalta, en voi olla montaa päivää ilman:Suihkugeelisuosikkini on ehdottomasti Palmoliven Honey & Moisturising Milk:

Myöskin suihkugeeliversiot lempihajuvesistäni on ihania, mutta arkisin tuo Honey & Moisturising Milk on ykkönen! 

Sitten viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä Palmoliven deodorant:Miten sitä vois kuvailla muulla sanalla kuin huipputuote!
Ensimmäisen loppuessa en meinannut löytää samanlaista enää mistään kaupasta ja kun kerran sitten löysin, hamstrasin niitä kotiin heti useampia, hehe!
Tuoksu on aivan t a i v a a l l i n e n <3
Kuten sanoin, en voi sietää kukkaistuoksua ja se koskee myös deodorantteja!
Milk & Almond on siis kuin tehty mulle.


Mitäs tuotteita siellä on käytössä?

Comments

 1. Henriikka
  13.9.2011 / 11:09

  >Heei, täytyypä kokeilla tuota hiuslakkaa! Minäki oon niin tympääntynyt erilaisiin huonoihin hiuslakkoihin niin empä käytä sitä juuri ollenkaan. Mutta tuota voisi kokeilla… Kiitos vinkistä!

 2. Iitunen
  13.9.2011 / 11:43

  >Mä olen käyttänyt jo varmaan jonkun 7-8 vuotta pelkästään tuota samaa Tigin lakkaa :D Se on ihan loistava!Pidän myös tuosta suihkugeelistä, tuota deodoranttia en ole kaupoissa huomannutkaan! Pitääpä pitää silmät auki seuraavalla kerralla!

 3. Marika
  13.9.2011 / 11:52

  >Kiitos hiuslakka vinkistä, sitä pitääkin käydä hakemassa. :) Sama suihkugeeli onkin jo käytössä, tuota deodoranttia en ole kans huomannut, täytyypä pitää silmät auki.

 4. mapela
  13.9.2011 / 12:05

  >Mun "must have" -tuotteita ovat: Favoran Roll-on Antiperspirant ja huuliin punainen Bepanthen =)

 5. Katrinsessa
  13.9.2011 / 12:20

  >Minä olen kans löytänyt Palmoliveltä tosi hyvän ja hyväntuoksuisen deodorantin, tuoksu ei muutu päivän aikana oudoksi, eikä ihmiset kysele, että mistä tuo haju tulee :DTigiä on niin moni kehunut, että pitää ehkäpä tutustua nyt viimein tuohon lakkaan. Hmm, ostoslistalle siis se! Mukavaa tiistaita! :)

 6. S
  13.9.2011 / 15:59

  >Henriikka: kokeileppas! ei varmasti tuota pettymystä :)Iitunen: jep, aivan loistava löytö oli tuo lakka kyllä! tuota deodoranttia ei joka paikassa myydä, siks ehdin jo säikähtää mut onneks löysin sitä kuitenkin. täytyy varmaan kohta käydä hamstraamassa lisää, pelkään et sen valmistaminen lopetetaan :DMarika: kokeile ehdottomasti tuota lakkaa, et varmasti enää palaa käyttämään entisiä hiuslakkoja! :)ja tuo yks purkki kestää oikeesti tosi kauan! tai ite en ihan hirveesti käytä lakkaa, pari melko lyhyttä suihkaisua/päivä :)mapela: mulle uus nimi toi Favora :)Katrinsessa: :Djoo laitahan Tigi ostoslistalle, se on niiiin superhyvä. kiitos samoin!! :)

 7. KittyCatCat
  13.9.2011 / 16:30

  >Blistexin just tuo huulirasva on munkin lemppari. Sitä ei vaan oo ollu käytössä vuoteen, kun oon kulutellu bepanthenia loppuun (päivittäisenä huulirasvana ja yhä yli vuoden jälkeen tuotetta jäljellä, loppuis jo :P).

 8. Riikka
  13.9.2011 / 16:33

  >Hiuslakkaa mun ei tuu käytettyä pahemmin. Töissä, työnluonteen takia pidän pitkän tukkana kiinni. Ostan yleensä jotain mitä marketista sattuu löytymään, ja monesti valitsen pullon mukaan :) Suihkugeelit mulla on kosteuttavia. Dovea ja tuota Palmolivea olen käyttänyt. Mun pää ei kans kestä kaikkia tuoksuja.Huulirasvaa on oltava yöpöydällä ja laukussa, aina saatavilla! Mulla käytössä Blistexin Complete moisture ja Conditioning lip balm.Kivaa tiistaita!-Riikka-

 9. Anonymous
  13.9.2011 / 17:41

  >Täältä tulee kanssa kehuja tolle Masterpiecelle. Tuo on todellakin yksi harvoista hiuslakoista, jotka pitää mm. sähköiset hiukset kurissa! Muita arjen lemppareitani ovat Sensain puhdistusliina ja kasvojenpesuaine. Uutena tuttavuutena olen löytänyt myös Olayn suojakertoimelliset päivävoiteet, joissa on hyvä hinta-laatusuhde. Suosittelen!-U

 10. Marita
  13.9.2011 / 19:33

  >Minä tykkään tuosta Honey & moisturizing milkistä – arvaatkos miksi?

 11. Anonymous
  13.9.2011 / 20:01

  >Tähän postaukseen on helppo vastata , kun olen iho atoopikko :/ Kaikki on sensitiveä (paitsi hiuslakka) Hajuvettä voi laittaa sipauksen rintsikoihin (iholle tulee punaiset läiskät)Erehdyin kokeilemaan saamaani palmoliven ihanan tuoksuista saippuaa ja nyt kärsin seurauksista… Mä olen kyllä jo niin tottunut tähän kun tämä "vika" on ollut mulla jo lapsesta asti ( ja nyt tää on siitä helpottunut PALJON) Mutta talvea taas kauhulla odottaen , paksut vaatteet on mulle ihan nou nou :( T: Niina ja 4kisua

 12. Saara
  13.9.2011 / 20:45

  >Mulla on ollut tuo sama suihkusaippuamerkki käytössä varmaan viimeiset kymmenen vuotta! :D Oon ilmeisesti vähän jämähtänyt paikalleen. Mut se on vaan niin hyvä! :)

 13. Soile
  13.9.2011 / 22:36

  >No tuoksuissa (..ja niissä laukuissa:D) me kyllä ollaan taas vähän erilaisia eli minä olen vankkumaton kukkaistuoksujen kannattaja:)

 14. gone to the beach
  14.9.2011 / 00:21

  >Kiva nähdä tosiaan mitä tuotteita toinen kokee hyviksi jne. Pitääpä kokeilla noita tuotteita. Itse olin tyttären kanssa siis vuonna 2010 ANNA lehdessä aikoinaan jutussa äiti ja tytär kilpailussa, aiheena ihonhoito. Ja Ldb. Sarjan deodoratit mm. on suosikkini. Ja suihkugeelit. Hei, oletko nähnyt Givenchyn Play for her tuoksun? Porukat toi tyttärelleni ulkomailta tuon tuoksun lahjaksi. Itse käyn joskus Stockmannilta ohikulkiessani tuota tuoksua haistelemassa. Ei ole voimakas, joten tuoksuille herkkäkin ehkä kestää. Ihana.

 15. S
  14.9.2011 / 11:06

  >KittyCatCat: heh, urakalla vaan bepanthenia huuliin :DRiikka: joo mulla meinaa tulla pää kipeeks jo pelkästä kukkaistuoksun ajatuksesta :D ne on niin pistäviä, en tykkää ollenkaan! ja sen takia tulee sit pää kipeeksi :)kivaa keskiviikkoa!U: kiitos U vinkeistä, näitä suosituksia on aina kiva saada :)Marita: heh, sun blogilla on herkullinen nimi :)Niina ja 4kisua: oi voi että :( en tiedä millaista tuo on, mutta voin vain pikkasen kuvitella :(Saara: mitä sitä hyvää vaihtamaan :D. on kiva ku on löytäny hyvän tuotteen pienellä vaivalla, monilla menee vuosikausia etsimiseen :DSoile: heh niinkö :). en kyllä muista koskaan saaneeni pääkipua sun seurassa, joten ehkä mä sit tykkään niistä hajuvesistä mitä sinä käytät :Dgone to the beach: en nyt heti saa päähän tuota tuoksua, mut oon laittanu merkille yleensäkin et Givenchyn tuoksut on mun makuun :)tosin voimakkaista tuoksuista tykkään kyllä, mutta en kukkaistuoksuista :)

 16. Soile
  14.9.2011 / 22:25

  >Heh; meinasin muuten just tuota kommenttia kirjoittaessani lisätä, että toivottavasti et ole kärsinyt kun ollaan koulussa vierekkäin istuttu;) No onneksi vastasit jo että et:D

 17. S
  15.9.2011 / 08:40

  >Soile: en ollenkaan oo kärsiny ja jos oisin, oisit kyllä huomannu ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.