>Syystunnelmaa sisustuksissa

>

En voi sanoa olevani mikään Riviera Maison -fani henkeen ja vereen, vasta yhden heidän tuotteensakin omistan… Mutta nähdessäni nämä kuvat muutama viikko sitten, oli ne pakko tallentaa koneelle muistiin. 


Kauniit sävyt: valkoista & harmahtavaa beigeä yhdistettynä tummaan puuhun:

Kaupunkityynytkin kivat! 

Oispa ihana tällainen iso lantern-lyhty täynnä palavia kynttilöitä! Täytyis käydä kyllä useasti Ikeassa jos näin monta polttais kerralla ;)

Tästä kuvasta puuttuu enää takkatuli…

Kuvat

Mulla oli muitakin kuvia, mutta kun olin siirtämässä niitä Paintiin, että saan tallennettua ne JPEG-muotoon, Paint vääristi kuvien värit aivan ihmeellisiksi! Aluksi toimi normaalisti, sitten värit kuvissa näytti tältä:Tuskin se tuota miestä hylki, kivannäköinen mies ;D
Help! 
Missä vika, en ymmärrä ja ärsyttää tämmöset :/


Tänään ajattelin käydä Iskussa katselemassa mattoja, ainakin tulevaan valkoiseen huoneeseeni, tästä lisää ehkä jo tänä iltana :)

Comments

 1. Päm
  14.9.2011 / 10:47

  >Uijui, mä kun just oon Rm-fani siihen henkeen ja vereen…ottaisin sieltä ihan mitä vaan….ovat vaan niin p:n kalliita. Synde-lahjaks sain ihanan Rm-hurrikaanin. :)Ihanaa päivän jatkoa! <3

 2. Anna
  14.9.2011 / 10:54

  >Pidän niiiiin paljon tämän tapaisesta sisustustyylistä, NAM!:)

 3. Anonymous
  14.9.2011 / 13:06

  >:D hylji kivannäköstä miestä :DIhania tunnelmakuvia oot saanu laitettua :)Mukavaa matonmettästystä :) Toivottavasti löytyy sopiva sinne sinun ihanaan tulevaan valkosseen(minunki lempiväri) huoneeseen :)Kuvia malttamattomana ootellen :)Terkuin :)Satu

 4. New England Rose
  14.9.2011 / 13:20

  >RIvièra Maison on paras kaikista! Todellakin mun makuuni :)Voiskohan ne kuvat olla jotenkin digitaalisesti suojattuja..? En ole ko. alan asiantuntija, mutta tiedän että kuvia joskus suojataan mitä ihmeellisin keinoin.Myrskyistä päivänjatkoa toivottelee New England Rose blogista Valkeat Unelmat

 5. S
  14.9.2011 / 13:31

  >Päm: PÄM! long time no see (blogimaailmassa) :)kiitos samoin sulle, kiva kuulla susta <3Anna: heh, niin mäki pidän, ihan kiva :) vaikka oma kotini onkin melko erilainen. Satu: kiitos Satu! ja arvaa oonko mä malttamaton :P. enkä oo vieläkään päässy matkaan, mut nyt lähden!New England Rose: nii en tiiä, en kyllä usko, koska nuo muut kuvat onnistuin tänne siirtään! joten luulen että johtuu jostain muusta. kiitos kommentistasi ja mukavaa päivänjatkoa :) (täällä ei tietoa myrskystä)

 6. Anonymous
  14.9.2011 / 14:35

  >Hei,voisitko kirjoittaa/julkistaa teidän pihanlaittoprojektista jotain?

 7. Anonymous
  14.9.2011 / 15:15

  >Nuo kynttiläasetelmat on aina tosi näyttävän näköisiä sisustuskuvissa, mutta ainakaan tuollaista rykelmää en suosittele elävässä elämässä. Ja ihan paloturvallisuuden vuoksi!! Nuo kynttilät nimittäin saattavat innostua toistensa liian läheisestä seurasta ja roihahtaa oikein kunnon liekkiin ja siitä on sitten leikki kaukana! Muistakaahan, kynttilöiden välissä tulee olla aina ainakin kämmenen mentävä väli!Turvallisuusterkuin Kape ;o)

 8. S
  14.9.2011 / 19:25

  >Anonyymi: mehän ei olla nurtsia/istutuksia laitettu vielä, tosin nyt ois nurtsille juuri täydellinen aika, mut se menee ens kesään… tänä kesänä tehtiin lähinnä terassit, asfaltointi sekä pihakivetykset. vielä ois tehtävä jonkinmoinen pihavaja :). mut voin laittaa jossain vaiheessa pari kuvaa!Kape: luotan että aikuiset ihmiset ymmärtää tuon ja itekki kirjoitin lauseeni hiukan pilke silmäkulmassa tämän hymiön kera ;)myöskin tuikkujen kans saa olla varovainen, ne vasta arvaamattomia onkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.