>Kaunis keittiö

>

Tänään on näköjään haaveilu-/inspiraatiopäivä :)

Meidänkin keittiöön harkitsin hetken tätä etsattua lasia, mutta hylkäsin sen sitten koska halusin välitilaan myös tapettia. Edelleen oon kyllä sitä mieltä et ihana on tämäkin!

Spotti-/työtasovalaisimet tuo kivan tunnelman!
(Matto kyllä menis vaihtoon jos tuo mun keittiö ois :))

Tämän kuvan näkymä ihastutti erityisen paljon, namskis!Ero on huomattava tähän toiseen, kokovalkoiseen keittiöön vai mitä sanotte?

Kuvat

Comments

 1. Sabuska
  15.9.2011 / 17:14

  >Ehdottomasti ylempi on minusta parempi. Meillä mennään tekemään keittiötilausta ens viikolla ja toi ylempi on kyllä aikasta lailla just sitä mitä meille on tulossa :-)

 2. Anonymous
  15.9.2011 / 18:33

  >Mistä tiesit et haaveilen keittiö remontista :) Nyt menee nämä kuvat NIIIIN isännät katsottavaksi!! IHAN MUN KEITTIÖ !!! (paitsi se lattia)T: Niina ja 4kisua

 3. Anonymous
  15.9.2011 / 19:02

  >Unelmointi ja haaveiluhan on kivaa ja sopii hyvin tällaisten synkkien sadepäivien piristykseksi :)Molemmat keittiöt oli kyllä tosi kauniita, mutta ehkä kuitenkin valitsisin tuon lasin -se tuo edes vähän väriä. Toki sitä väriä voi lisätä kasveilla, keittiötekstiileillä ja esineilläkin, mutta silti. Ja joo, mulla lähtis kans toi matto vaihtoon. Tänään itseasiassa tuli Finnish Design Shopin uutiskirje, jossa oli Woodnotesin uutuusmattoja -TAHTOO! Niitä oli kolmea eri sävyä. Se pienin koko passais just sopivasti miedän keittiöön, nyt pitäis vaan päättää väri :)-I-

 4. Nanna
  15.9.2011 / 20:13

  >Toi on kyllä ihana keittiö! :) Mäkin oon ottanut nuo kuvat joskus aiemmin koneella :)

 5. Reetta
  15.9.2011 / 21:35

  >On kyllä kauniita kuvia keittiöistä. Silmä oikein lepää :)

 6. Anonymous
  15.9.2011 / 21:41

  >Ihania keittiöitä :)Ihanan valakoset :)Miten kaikki muut saa valakoset seinät näyttään NIIN älyttömän upealta, aivan ihanilta :) ja meän seinät vaikka maalattu ne Tikkurilan Harmony F503:lla sävytetyllä valkosella, ei kyllä näytä nuin upealta, höh :DTeänki kodin valakoset seinät niin ihanan sävyset :) Onkhan mulla väärä sävy :) Ensin maalattiin yks seinä Tikkurilan Lumella mutta olipa hankala maali, piti 4 kerrosta panna että tuli valkoseksi, hmm…oli kyllä kaunis mutta sitte vaihettiin tuohon F503 sävyyn ja hmmm, ei niin kaunis, tai no on kaunis muttei NUIN kaunis ko teillä ja muilla :DKerrothan mulle vinkin miten te esim. saitta nuin ihanan kauniit valkoset seinät? :) Lumellako maalasitta ja oliko pohjamaali ja jos oli mikä? Me ei käytetty pohjamaalia vaan suoraan valkosella, ja tiiän, valakonen maali on haastava, pitäs aina käyttää pohjamaalia :)Kiitti jo etukätteen :)-Satu-

 7. S
  15.9.2011 / 21:53

  >Sabuska: no sit voin jo nyt sanoa et teille tulee tosi upea keittiö! :)Niina ja 4kisua: joo tuo eka keittiö on niiiiin herkku :PI: niin mäkin sen ajattelin :)mustakin kokovalkoinen oli jotenki vähä aneeminen ku kyseessä on noin kovia materiaaleja… puunväri ois pehmittäny :)oi oi, mullaki matot mielessä :DNanna: eikö :) mullakin ollu jo aika kauan nää kuvat koneella. Reetta: samma här! :)Satu: mä mietin kans Lumi-maalia, mut se oli tosi kolkon valkoinen ku testasin, joten hylkäsin sen. pohjamaali meillä on maalarinvalkoinen (ammattimaalari maalas), päälle valitsin lähelle maalarinvalkoista olevan valkoisen sävyn. valitsin silloin listavalkoisen, josta maaliliikkeessä poistivat kellertävyyden, joten sain kauniin puhtaan valkoisen, jonka rinnalla listat ei näytä kellertäviltä eikä tämä sävy oo kuitenkaan kylmä. voi mä muistan mikä aivan hirvee rumba oli valita se VALKOINEN MAALI! ihan painajaista, samoin on harmaan sävyjen kans…

 8. Tiina
  15.9.2011 / 22:13

  >Mun täytyy kyllä olla sitä mieltä, että toi alimmainen keittiö on minusta kivempi kun ylimmäinen. Tykkään enemmän laatikoista kun kaapeista. Miksi tuossa ylemmässä kuvassa uunin viereinen kaappi on eri tasossa kun muut?Onneksi meillä kaikilla saa olla oma makunsa, kamalaa se olis jos jokainen koti näyttäisi samalta :))Tosin teidän koti on kylläkin puhtaudessaan ja yksinkertaisuudessaan jokseenkin täydellinen minun makuun vaikkakin oma kotini on aika pitkälle maalaisromanttisesti sisustettu, kylläkin ilman röyhelöitä ja ylimääräistä turhaa krääsää :))

 9. Tiina
  15.9.2011 / 22:16

  >Kyse taisikin olla vain tuosta välitilasta…? ://Siinä kyllä tuo ylimmäinen on kivempi vaikken oikein tuosta vihreästä sävystä tykkää mutta se taitaa olla livenä parempi.

 10. Villa Nasu
  15.9.2011 / 22:23

  >Toihan on suoraan kun mun unelmien keittiö. Meillä on myös suunnitteilla keittiöremontti ensi vuoden puolella ja tuon etsatun lasin haluan ehdottomasti välitilaan. Niin kaunista :).

 11. Anonymous
  15.9.2011 / 22:29

  >Kiitti :) Täytyy kait mennä maalikauppaan hakkeen maalia sinun ohjeen mukkaan :)Oliko tuo maalarinvalkonen tavallinen maali pohjana vai minkä niminen pohjamaali kysseessä, jos siis muistat vielä nimen :)-Satu-

 12. S
  16.9.2011 / 07:15

  >Tiina: juu ihan yleisilmettä keittiöistä katoin ja mun mielestä ylempi voittaa sen :). oon samaa mieltä et siinä kyllä näyttää typerältä tuo yks kaapinovi, en ikinä huolis sellasta ratkaisua omaan kotiini, mut tosiaan lähinnä tuo välitila ratkas asian yleisilmeen osalta :). luulen et tuo kaapinovi on astianpesukoneen kalustelevy ja siks jouduttu laittamaan noin. jostain syystä, varmaan et se aukeaa paremmin alas asti, aukeaa siis samalla tavalla kuin tiskarin oma ovi :). kaapinovet tekee ilmeen lisäks rauhallisemmaksi kuin laatikot, vaikkakin laatikot valitsisin ihan käytännön syistä, mulla on ne keittiössä nytkin. kiitos Tiina kauniista sanoistasi meidän kotiamme kohtaan <3Villa Nasu: oi että, ihana keittiö teille tulee :)Satu: en kyllä tiedä mikä se pohjamaali oli, koska käytimme ammattimaalaria. muistan vain nähneeni ISON tummansinisen purkin, tais olla muuten joku Teknoksen maali. ei niillä oo ku yhtä valkoista pohjamaalia, luulen, ja se taittaa harmaaseen eli muistuttaa maalarinvalkoista.

 13. Suikka
  16.9.2011 / 08:40

  >Meillä on just tota Lumi-maalia vessan seinät. Kun kyseessä on pieni tila jossa ei oo ikkunoita, haluttiin sellainen maalivalinta joka lisää valoisuutta, ja sitähän saatiin! :D Iso ongelma tulikin siitä että minkä sävyinen Lumi seiniin halutaan, niitähän oli kans aika montaa eri sävyä.

 14. Mia -Willa Oliviasta
  16.9.2011 / 12:00

  >Ehdottomasti ylempi oli parempi.Valkoinen sen olla pitää, mutta ei täysin valkoinen. Tulee liian sairaalamainen tunnelma

 15. Anonymous
  16.9.2011 / 12:31

  >Okkei, mutta nuokki tievot riittää mulle, kiitos vielä :)Valkonen on hitsin vaikia sävy :) tai no on ne muukki..mutta valakonen erikoisen vaikia ja se harmaa :) ko täytyy ottaa huomioon ilmansuunnat, toisseen huoneeseen soppii eri sävy ko toisseen riippuen mikä ilmansuunta eli millanen valo huoneeseen tullee :) mutta tuo teän kikka kolmonen (sävy miinus keltasuus) kuulostaa erinomaselta :) Kiitos vielä ko jaoit tuon vinkin :DMie aattelin ko valittin tuon F503 sävyn että en halua ihan puhtaanvalakosta vaan hieman lämmintä sävyä, no, tuo sävy toimii meillä makkarissa hyvin mutta muualla, hmm, ei niin hyvin :D Nyt ko on katellu teänki kodin seiniä ja nuita inspiraatiokuvia joka paikasta missä valkoset seinät, niin ai että tuo puhtaan valakonen on sitte upea sävy ja käy varmaanki joka seinään koko talossa :DMukavaa viikonloppua :)ja rapsutukset teän ihanille kisuille :)Terkuin,Satu (jolla ne 2 13v kisua) :)

 16. By J
  16.9.2011 / 21:51

  >Heh, olen myös tunnelmoinut saman keittiön kanssa aiemmin. Alvhemilta ei inspiraation saaminen lopu :) Ylempi on parempi.

 17. S
  17.9.2011 / 10:13

  >Suikka: siellä varmaan toimiikin :). meillä en tykänny siitä, listat näytti keltaisilta sen rinnalla. ja silloin Lumi-maalista oli vain yhtä valkoisen sävyä. Mia: jep, samat sanat!Satu: mun mielestä meidän seinien valkoinen ei oo kylmä valkoinen, vaan lämmin valkoinen. se voi tietty kuvissa näyttää vähän eriltä ku luonnossa. toivottavasti löydätte hyvän sävyn!By J: juu ei lopu ei :)

 18. Anonymous
  17.9.2011 / 19:46

  >Eiku teän seinien sävy on ihana, ei kylmä ollenkaan! Vaan ihanan puhtaan valakonen eli silmällekki sopiva ts. lämmin :) Ei todellakaan oo kylymä sävy! :)-Satu-

 19. S
  18.9.2011 / 10:49

  >Satu: juu :) ja katoin sen kissalinkin, Simonin kissa on tuttu täälläkin :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.