>Valkoisen huoneen inspistä

>

Sitä saan kovasti tästä huoneesta!

Valkoinen sohva, raitatyynyjä ja raitamatto! (Olkoonkin vaan tuttu joka toisesta blogista ;D)

Kuvat

Ihana!
Nähtäväksi jää, millainen matto päätyy siihen mun valkoiseen (tai oikestaan mustavalkoiseen) huoneeseen… 
(Jos ihmettelet mikä valkoinen huone, löytyy vastaus täältä!)
Huoneen tapetoiminen on vielä auki… Ajattelin, että sisustan huoneen ensiksi ja jos näyttää että vaatii tapettia, tapetoidaan! :)


Nyt mä alan täydentämään Ikean ostoslistaa!
Hyviä huomenia vain kaikille :)


Comments

 1. mapela
  15.9.2011 / 08:46

  >Kyllä tuo "blogimatto" vaan viehättää edelleen minunkin silmää… Kaunis huone muutenkin! <3

 2. Anna
  15.9.2011 / 08:56

  >Valkoiset sohvat on vaan niin ihania!:)

 3. J
  15.9.2011 / 09:07

  >Huomenta :)Mä tykkään kans tosta matosta(jokohan ne kohta loppuu ku kaikki ostaa :D) ja iskin silmäni myös tuohon pöytään. Ihana! Meille tehdään ite sohvapöytä just tommosesta kuluneesta puusta. Mut jaloista en vielä tiiä et tuleeko rullat alle vai puiset jalat. Ku kuitenki vähän korkeamman haluisin, ni päädytään varmaan jalkoihin. Ja tuon oliivipuun haluan kans! mut ei se varmaan menesty sisällä..Mukavaa Ikean reissua ja kivaa loppuviikkoa!

 4. Anonymous
  15.9.2011 / 09:17

  >Tosissaan: ihana!!Mukavaa torstaita!-I-

 5. Marja
  15.9.2011 / 09:24

  >ihana ihana ihana :) Ihme ja kumma, mulla ei taida olla näitä kuvia ollenkaan, ei blogissa eikä edes sisustusideakansiossani :O Mutta nyt on :D Bongasitko Alvhemista sen niinikään ihanan olohuoneen missä raitatapetti? Aivan ihana sekin!Onko tuo btw Ikean matto? Olisi aika kiva lastenhuoneisiin…

 6. Anonymous
  15.9.2011 / 09:45

  >Moi! Mä niin tykkään tuosta IKKUNASTA :) valkoinen ikkuna, jossa on myös ikkunalauta, tuollainen vanhanaikainen, jesss. Sehän tuon tunnelman mielestäni tekeekin. Nimim. ei ikkunalautoja kotona, heh..t. Äippä

 7. Saila
  15.9.2011 / 09:50

  >Eipä löytyny vielä minunkaan sisustusinspiskansiosta tätä kuvaa, mut sinne sujahti. Minäki haluaisin tuon "blogimaton" toisen takka/vierashuoneeseen ja toisen vihreä-musta-valkoiseen pojan huoneeseen. Meiän talokuviot vaan käy niin hitaalla että matot ehtii varmaan loppua ennenku päästään niitä ostamaan, enkä kehtais ostaa niitä tänne pyörimään haitolle. Kivaa loppuviikkoa sinullekkin!

 8. Maria
  15.9.2011 / 09:55

  >Kiitos näistä kuvista!! Ratkaisi kyllä muutaman päässäni pyörivistä sisustuspohdinnoista!!

 9. Tiinu
  15.9.2011 / 10:10

  >Hei,onko sulla kuinka pitkä ostoslista? :D Oisko sitä saanut täydentää kahden ison kehyksen verran?Käytiin vasta Ikeassa, ja ostin kaksi Ribba-kehystä, sain toisesta lasin rikki :( ja ikävä kyllä näyttää siltä, että on halvempaa ostaa kokonaan uusi kehys kuin lasi siihen…

 10. S
  15.9.2011 / 10:12

  >mapela: se on kyllä herkku :)Anna: totta ;)J: jostain kuulin että ne matot ois jo loppu mut pian se selviää ku käyn Ikeassa :). pöytä oli kyllä kiva, myöskin trukkilavasta tehty pöytä rullilla on aika veikee :) niitäki näkee jonku verran!ja kiitos, toiv. reissusta tulee antoisa :PI: kiitos I, samoin sulle :)Marja: oho, yleensä meiltä löytyy aina samat kuvat :D. joo ihastelin myös sitä olkkaria, siinä oli jotenki kivan lämmin tunnelma :). juu, tuo on Ikean matto.

 11. Anonymous
  15.9.2011 / 10:20

  >Moi. Ihana kuva ;) Voi kun saisi tuollaiset leveät ikkuna laudat. Eipä niillä voisi paljon mitään tavaraa pitää (kiitos kisujen ♥) mutta silti haluaisin ne. Nyt on tässä kanssa mielessä ikea reissu, jos vaikka jotain kivaa jää käteen JA MIES SAA JÄÄDÄ KOTIIN ;D Uusi vierashuoneen sängyn osto työnalla kanssa. Ja tietty mun makuuni on (messi.fi) se kalleimmasta päästä oleva. Miehelle ilmoitin kun näytti mulle vaihtoehtoja , että muuta en halua ja PISTE :) Eipä löytänyt vaihtoehtoja mulle, joten säästöt peliin :D T: Niina ja 4kisua

 12. S
  15.9.2011 / 11:13

  >Äippä: se on kyllä kiva ja sopii ihanasti vanhojen rakennusten henkeen :) ja miksei uudempienkin!Saila: kiva että löyty mielenkiintoinen kuva :). mä oon useamman kerran kattonu Ikeassa tuota mattoa parin viimeisen vuoden aikana, mut aina se on sinne jääny… en oo ollu varma mihin sen laittaisin, mut nyt sille ois paikka. mut saapa nähdä mikä meille nyt sit lopulta päätyykään!Maria: oi niinkö, mahtava juttu, oon iloinen :)Tiinu: no ehkä just ja just kaks kehystä mahtuu syliin paluumatkalle ;D. eli onnistuu!Niina ja 4kisua: no ainaki lampaantaljaa, kirjoja, lehtiä tms. voisit pitää ikkunalaudoilla :). mitä teidän kisut muuten tuumaa lampaantaljoista vai ovatko he moista vihollista vielä kohdanneet ;D?mullakin jää mies kotiin ja lähden Ikeaan ystäväni kanssa :)oikein! miehiä täytyy joskus hieman ojentaa :D

 13. Mia -Willa Oliviasta
  15.9.2011 / 14:15

  >Ihana huone:) Tuollainen valkoinen on sohva on mun haaveena (sitten kun lapset on muuttanu pesästä). Vaikka joku sanoi, että kloriitiin vaan ja taas on puhdas:)Yhden muutoksen joutuisin tekemään tuohon huoneeseen, nimittäin maton vaihdon:( Tykkään kyllä matosta, mutta se "vilisee" silmissä (vai onko se vaan tämä tietsikkanäyttö)…Täällä on myös pitkä Ikean lista, ensi kuussa ollaan menossa Treelle Alexin kanssa, niin samalla päästää vähän tuhlailemaan ;)

 14. Anonymous
  15.9.2011 / 18:38

  >Meidän norskit rakastaa lampaantaljoja , mutta maatiaiset pelkää/inhoaa niitä. Isäntä kävi niitä kerran ikeasta hakemasta kun ne oli tarjouksessa (itse olin töissä) ja osti n. 20kpl ;D Meillä maatiaiset on repineet vähän keittiön nahkaisia tuoleja (Mä halusin ne tuolit silti)ja taljat suojelee niitä edes jonkin verran…. T: Niina ja 4kisua

 15. S
  15.9.2011 / 20:03

  >Mia: joo mullaki joskus vilisee tuo matto silmissä, ainaki kuvissa :D. enkä saa sitä mukaani Ikeasta huomenna; kuten epäilinkin, netissä näyttää ettei niitä oo…Niina ja 4kisua: meilläkään taljat ei oo mikään hitti! viime talvena yhtä taljaa piti kuitenkin molempien toimesta hiukan rökittää ja sit sen päälle piti mennä puoleks tunniks nukkuun :D

 16. Minna Karoliina
  16.9.2011 / 08:44

  >siis ihanaa! mustavalkoraidat on niin in nyt ja vaikka se onkin niin in, niin tahdon sellaisen eteiseeni :D Voi kun vaan löytäisin sellaisen jostain, kun tuntuu ettei missään ole käytäväkokoa.Ihana blogi, inspiroidun aina kuvistasi!

 17. Anonymous
  16.9.2011 / 13:18

  >Asuisin! :DTerkuin :)Satu

 18. S
  17.9.2011 / 10:09

  >Minna Karoliina: niin mattoako tarkoitat? kiitos paljon kehuista, ihanasti sanottu ja hienoa, että niin käy :)Satu: :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.