>Hemma hos Therese Sennerholt

>

Veikkaisinpa, että melko moni teistä on joskus jossain muodossa törmännyt Therese Sennerholtin tekstitauluihin/-kortteihin/-julisteisiin. Minäpäs törmäsin lisäksi hänen kotiinsa ;D

(Häiritsevän monia versioita muuten näkee tuosta Theresen sukunimestä… Se on siis
 S e n n e r h o l t .)

Therese sanoo viihtyvänsä parhaiten mustavalkoisessa ja tältä hänen rivitalokodissaan näyttää!
Oi oi ku mulla on pieni probleema sen valkoisen (josta on hyvää vauhtia tulossa mustavalkoinen) huoneeni kanssa… Matto ja verhot tuottaa ongelmia, oon umpikujassa, kääks
Ehkä pyydän teiltä neuvoa lähipäivinä..?

Comments

 1. Ansku
  18.9.2011 / 21:08

  >Muuten TO-DE-LLA jees mutta jotenkin noi tapetit… Niistä en digannut.

 2. Esmeralda
  18.9.2011 / 21:23

  >Kiitos näiden kuvien jakamisesta! Hyvälle näyttää Theresen koti.Jännä tuo valokuvatapetti makuuhuoneessa!

 3. FanniAuroora
  18.9.2011 / 21:27

  >Moikka, olipas kiva tulla kyläilemään pitkästä aikaa. Olinkin pitkän tovin ihastelemassa sun kaunista kotia, keväisistä postauksista asti =)Pitääpä tässä nyt tunnustaa että mä alan kanssa tykästymään mustavalkoisuuteen, vaikka keväällä jonkun blogia kommentoin ettei toi musta oo mun juttu että nuorena oli. Mutta näinhän mulle usein käy, kun oon jostakin asiasta sanonu etten tykkää niin eikös vaan kohta kolahda…Hyvää alkavaa viikkoa =)

 4. Hanna ★
  18.9.2011 / 21:29

  >Oi upealta näyttää!

 5. Meän Satu
  18.9.2011 / 22:29

  >Ihana tuo koti :)Persoonallinen ja tyylikäs :)Eikö Ikeasta löytyny verhoja? Hobby Hallissa esim. mattoja tai Anttilassa, Kodin ykkösellä tai Isku/Asko? Vai sulla taitaaki olla umpikuja joittenki valintojen muovossa :) No, ootellaan mitä kyselet neuvoa :)Joko katoit Simon´s cat videot? Ne on ihania :D huomaa että tekijä ollu ja seuraillu kisujen touhuja tarkasti ko löytyy samoja yhtäläisyyksiä meänki kisujen kans niissä elleissä ja ilmeissä :)

 6. I'm Lacking
  19.9.2011 / 04:33

  >Musta noi tapetit on aika hienoja. Muutenkin noi sisustusjutut on noissa todella hienon näköisiä.

 7. S
  19.9.2011 / 11:22

  >Ansku: tollanen tapetti kyllä jakaa mielipiteitä, mä en ite oikein tiedä mitä mieltä siitä oon… sen tiedän että omaan kotiini en tuota laittais :)Esmeralda: eipä mitään, kiva jos tykkäsit :)). joo tuo on varmaan hänen pojan huone, sopii kivasti valokuvatapetti sinne. FanniAuroora: moi kiva kuulla pitkästä aikaa :). heh, en yhtään ihmettele et mustavalkoinen alkaa viedä mukanaan ;). ja kiitos samoin!Hanna ★: :)Meän Satu: Ikeasta ei löytyny verhoja eikä mattoja… Myöskin Isku, Asko, Kodin Ykkönen, Anttila koluttu tuloksetta… täytyypä vielä Hobby Halliin kurkistaa :). juu nuo Simonin kisuvideot on tuttuja mulle! hyvin tehtyjä, tosiaan just tyypillisiä kisujuttuja niistä bongaa :DI'm Lacking: aika kotoisan näköinen koti, vaikkakin mun makuun liian runsas sisustus ja tauluja en ikinä laittais noin runsaskuvioisen tapetin päälle :D

 8. Henriikka
  19.9.2011 / 13:53

  >Aika jännän näköinen koti! Tosi hieno ja erikoinen, mutta itse en sisustaisi aivan noin. Silti olisi kiva vierailla tuollaisessa kodissa!

 9. S
  19.9.2011 / 16:07

  >Henriikka: joo eikö :). erilaisia koteja on ihana nähdä, mut ei niitä kaikkia itelleen toki ottais :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.