>Entinen makuuhuone – nykyinen rentoiluhuone

>

Nyt siis vihdoin vuorossa tämän meidän entisen makuuhuoneen esittely. Kerronpa alkuun hieman taustatietoa mahdollisille tietämättömille :)
Ensimmäisen asuinvuoden ajan tällä paikalla oli siis meidän makuuhuone (kuvia löytyy makuuhuone-tagin alta, kun rullaa viime talveen).
Tuon ensimmäisen vuoden ajan yksi kotimme makuuhuoneista oli sisustamatta ja käyttöä vailla, toimi lähinnä varastona ulkovaraston vielä kesken ollessa. Kun autotallin yhteydessä olevaan varastoon saatiin kaikki hyllyt paikoilleen, alkoi huone pikkuhiljaa tyhjentyä ja mietin, jos vaihtaisimmekin meidän makkarin sinne!
Näin teimme ja lopputulosta voit käydä vilkaisemassa täältä
Sitten kun otimme kaikki kolme makuuhuonetta käyttöön, oli luonnollisesti yksi makuuhuone tyhjillään… Niinpä ystäväni kanssa reissu Ikeaan, josta sain täytettä entiseen makuuhuoneeseemme.  
(Olen muuten laittanut kotimme kaikki kolme makuuhuonetta makuuhuone-tagiin, vaikka vain yksi todellisuudessa makuuhuoneena on…)


Mutta sitten kuviin!

Mähän mietin tämän huoneen sisustusta Sisustusneuvoja kaivataan -postauksessani. Sain teiltä silloin hyviä kommentteja ja melko pian huomasin, et olin tainnukin päätöksen huoneen sisustuksesta alitajuisesti jo tehdä! Niin helposti päätös nimittäin lopulta syntyi :). Työmatkalla päätökseni vahvistui: kuulin radiosta Marko Paanasen haastattelun ja hän sanoi et tummaa tummaa tummaa, se on tämän syksyn juttu! ;)


Olen Markon kanssa samaa mieltä; syksyn tullen kaipaan kotiin jotain tummempaa sävyä. Mustaa ja tummanharmaata… Kokovalkoinen viluttaa mua syksyllä/talvella liikaa!Huoneeseen ostin uutena Kivik-sohvan, kaksi valkoista Lack-pöytää (Ikea) sekä lattiavalaisimen (-50 % tarjouskoodilla Jotexilta). Myöskin matto puuttui, sen tilasin netistä ja olen tuohon pyöreään mattoon enemmän kuin tyytyväinen! Halkaisijaltaan kaksimetrinen matto on aivan ihana ja käsinkosketeltavan pehmeä, olematta kuitenkaan mikään villainen pölynkerääjä. Maton kuvauksessa luki, että nukan antistaattisen käsittelyn vuoksi matto ei ”imuroi itseensä” esimerkiksi kotieläinten karvoja (hyvä myyntiargumentti kissaperheeseen!).
Sävy on myös täydellinen, hopeanharmaa. Sävyn näkee parhaiten luonnossa ja kuvissa etenkin päivänvalolla. 

Ostin taas sellaisen maton, jota voin kierrättää muihinkin huoneisiin. Voin esimerkiksi joskus laittaa tämän pyöreän maton aulaan ja vastaavasti aulan mustan maton tänne. 
Nyt kuitenkin halusin huoneeseen hieman pehmeyttä mustan ja valkoisen upeaan, mutta jyrkkään yhdistelmään ja sitä sain tällä hopean sävyllä. 

Maton sävykavereiksi sopivat harmaavalkoinen torkkupeitto sekä harmaat kynttilät lattiakynttelikössä. 

Hauska sattuma oli, että tässä vanhassa pöytävalaisimessani on täysin samanlainen varjostin kuin uudessa lattiavalaisimessa! Mielestäni tuollainen romanttinen varjostin tuo huoneeseen lisää pehmeyttä ja kivaa tunnelmaakin :)

Ostin tämän mustan rottinkilyhdyn muutama vuosi sitten jostain vaasalaisesta putiikista. Ostin näitä oikeastaan kaksi ja nyt harmittelen, että toinen taisi jotenkin omituisesti hävitä muuton aikana, höh
Rottinki ei yleisesti ole kovinkaan mieleeni, mutta näin kulmikkaana muotona ja etenkin mustana pidän siitä!Lattiavalaisimeen voi joskus hankkia modernimman varjostimen, esim. Pentikin iso Deco-varjostin voisi tulla kyseeseen… Mustana tai valkoisena. 
Lemmikkiperheessä voi lattialla polttaa kynttilöitä joko näin tai sitten perinteisissä lyhdyissä:

TV on seinässä hiukan korkealla kahdestakin syystä: 
ettei siihen ohi kävellessään osu (tämän huoneen vieressähän on vaatehuone) ja jos/kun meidän makuuhuone palaa tälle paikalle, voi telkkaria katsella sängyllä makoillen :)Mielestäni sopii kivasti yhteen musta, valkoinen & harmaa!
Varsinkin jos samanlainen kuvio yhdistää eri värit, on lopputulos ihanan harmoninen :)

Erästä asiaa vielä mietin tämän huoneen suhteen, mutta siitä kerron jonain toisena päivänä päivänvalolla otettujen kuvien kera! (Tuli jo nyt melko pitkä postaus nimittäin :P)
Erittäin tyytyväinen tähän uuteen huoneeseeni olen! Yhtenä iltana mies meni mua aiemmin nukkumaan, mä jäin tähän huoneeseen katsomaan telkkaria. Nooh, heräsin sit yöllä kahden jälkeen valkoiselta sohvaltani niska hiukan kipeänä ;D. Et hyvin viihdyn!

Tänä iltana mä linnoittaudun tänne (taas), sillä tulee Unelmien poikamiestyttö, hih!
(Kiptyn on Jillianille ehdottomasti paras vai mitä ;))

P.S. Ei hätää, ei mun varmaankaan tarvi yksin täällä iltaa viettää…

tää on niin kiva huone miuh!, sanoo silmät sirrillään mun toinen palleroiseni <3

Kiva kun kävitte :))

Comments

 1. Tinsku
  28.9.2011 / 09:10

  >Kaunista, kaunista, kaunista! =)

 2. Päm
  28.9.2011 / 09:19

  >Voi hitsin pimpulat….tosi magee! :) Ihana oleskelutila. Ja kaikki jälleen hyvällä maulla valittu, kyllä sä osaat :)Ihanaa pikkulauantaita! <3

 3. Outi-Hyypiön elämää
  28.9.2011 / 09:20

  >Hienohan siitä tuli. Ja juuri ne värit mitä itekkin suosin tällähetkellä. Jesh.Hei kerroppa vielä maton alkuperäinen koti, ite olen etsimässä harmaata mattoa olkkariini.

 4. Aikku
  28.9.2011 / 09:45

  >Voi tulipa kaunis huone!<3 No, muuta en kyl odottanutkaa… Ihana tuo mustan ja valkoisen liitto, harmaalla pehmustettuna! Kyllä sä tuonne varmaan kavereita saat:) Ja Kiptyn on ihan jees…

 5. Meän Satu
  28.9.2011 / 09:50

  >Ihana! Upea! Ihana huone! :DSulla on silimää kauneuelle ja tyylitaju on uskomaton :) Ja tuo matto, ihana! Ihan täyellinen tuonne, antaa ylellisyyttä :) Tai siis koko huone huokuu ylellisyyttä :) Mistä sie tuon maton tilasit?Ko luin tuota ettei tarvi yksin viettää iltaa tuolla…arvasin heti kenestä/keistä on kyse :D Sinun pikkusista! :D Nuista sulosista ihanista pikkuotuksista <3 Jaa miekö..kissahöperö..kö..en kait :p

 6. Olivia
  28.9.2011 / 09:51

  >Tosissaan kaunista ja tyylikästä! Onnittelut onnistuneesta kokonaisuudesta :)

 7. Marja
  28.9.2011 / 10:03

  >Hitsit, mäkin voisin viettää illat tuossa huoneessa – Kiptynin seurassa :P Mun lemppari – tosin muutkin jäljelläolevat miehet on ihan passeleita!Tuo lattiavalaisin on kyllä niiiiin ihana! Sehän oli mullakin jo ostoskorissa mutta aloin jänistää enkä tilannut sitä. Olis pitänyt kyllä! Ainoa mistä en oikein siinä pidä on tuo sen luoma valo ylös ja alas – siis siitä jää jotenkin hassut varjot seinälle? Mutta toisaalta.. näyttää malliltaan niin ihanan keveältä! Minkä sävyinen tuo varjostin sun mielestä on?

 8. Anonymous
  28.9.2011 / 10:06

  >Jee, tulipa huoneesta hieno!Ja ihanat värivalinnat :))Mukavaa päivää!!-Salli-

 9. Anonymous
  28.9.2011 / 10:33

  >Ihana ihana ihana!!! Koska voin muuttaa tuonne? ;DD Siis kerrassaan aivan ihana! No, toisaalta, en muuta odottanutkaan :) Tosi hyvin passaavat värit yhteen ja kaikki huoneessa oleva on väriensäkin puolesta tarvittaessa siirrettävissä muualle asuntoon -kätevää! Ja toi pyöreä matto on kiva vastakohta mm. pöytien muotoon. Ja viimeisen kuvan seuralainen on piste i:n päälle <3 Hei, tosta taljasta, jonka päällä kisuli makaa -mistä oot moisen ihanuuden löytänyt?Onnittelut vielä ihanasta lököilyhuoneesta!-I-

 10. Mickey
  28.9.2011 / 10:35

  >Aivan ihana kokonaisuus!!!Ainut, mikä pisti silmään, oli nuo mustat varjostimet. Johtuuko ehkä vain kuvista, että valon ollessa päällä, varjostin näyttää hieman violettiin päin taittuvalta?

 11. S
  28.9.2011 / 10:49

  >Tinsku: kiitos kiitos kiitos :))Päm: kiitos Päm <3 ihanan kommentin mulle jätit! ja samoin sulle :)Outi: kiitti Outi! maton tilasin mattotukku.fi -nimisestä paikasta. tämä meidän matto on nimeltään super shaggy (200 €). ihana sävy, just sellanen mitä oon jo hyvän aikaa yrittäny metsästää!Aikku: oi kiitos Aikku! ja kiva kuulla et luotit taitoihini, hih! :)Meän Satu: ja ooh miten ihana kommentti, kiitos paljon!! <3 makuja on monia, joten kiva kuulla että tästä pitää muutkin kuin minä :)maton tilasin mattotukku.fi -nimisestä paikasta. tämä meidän matto on nimeltään super shaggy (200 €). just oikea sävy, kauan olin jo ettiny!

 12. Marika
  28.9.2011 / 10:58

  >Huone on aivan upea ja todella harmoninen kokonaisuus, waude! Värit sointuvat todella hyvin toisiinsa ja musta väri näyttää minustakin näin syksyllä oikein hyvältä, pelkästä valkoisesta tulee näin syksyn tullen kieltämättä viluinen olo. Huoneen pehmeät materiaalit oikein kutsuvat käpertymään sohvalle ja nauttimaan. Ja johan siellä yksi nautiskelija olikin :)Kätevän maton olet hankkinut kun se ei vedä karvoja itseensä, erittäin kätevää kissaperheessä.

 13. S
  28.9.2011 / 11:00

  >Olivia: kiitos paljon Olivia!Marja: haha, sun kommentti sai mut nauraan ääneen :D. valitettavasti Kiptyn ei täällä majaile… se on niistä miehistä kyl mun lemppari! Ed kakkosena… tiedän jo miten siinä käy, kärsimättömänä luonteena katoin lopputuloksen jo sillon ku oli Jasonin kausi meneillään ;Dmä tykkään tosi paljon tuosta valaisimesta ja juuri noista varjoista, joista tulee ihana tunnelma. se ei kuvasta välity niin hyvin kuin luonnossa. mut on ihana laittaa valot tuohon ja istahtaa tähän sohvalle, ihana pehmeä valo varjoineen täyttää tän huoneen <3heh, tuo varjostin on ihan täysin musta :D ihmisethän näkee värit hiukan eri tavalla, mut mun silmiin tuo on ihan musta, sama oliko siinä valot päällä tai ei :). voi hiukan hämätä tuo varjostimen kankaan materiaali, on niin ohutta et se voi sen takia valot päällä ollessaan vivahtaa lilaan…Salli: kiitos Salli, kiva et oot tuota mieltä ja mukavaa päivää sullekin :)I: voi ihana I ihanan kommentin kera <3 kiitos paljon ja tervetuloa vaan :D. jo hyvän aikaa oon haaveillu pyöreästä matosta, aulaanki meillä sopis tosi hyvin pyöreä matto! ja vihdoin löysin sen oikean harmaan sävynkin :).taljan ostin viimeks Ikeasta, onneks!!! nimittäin molemmat kisut on ottanu tän valkoisen sohvani lempparipaikakseen :D. ja taljasta tykkäävät tosi paljon, jopa tämä äijämäisempi joka tykkää et mitä karumpi, sen parempi! eli kyllä ne taljat näihin uppoo, piti vaan olla lyhytkarvaiset taljat :PMickey: joo johtuu kyllä vain kuvista :D. varjostimet on täysin mustat paikan päällä. jos vielä paikan päällä näkee ne liloina, on kyllä pahasti värisokea :D

 14. Rags
  28.9.2011 / 11:05

  >Voi kun ihana!! Ma kylla tiesinkin, etta kiva siita tulee. Jotenkin niin tunnelmallinen ja ylellisen tuntuinen huone. En yhtaan ihmettele, ettet malta lahtea sielta nukkumaan ja onhan sulla ihanaa seuraakin siella. <3 Noi lamput on tosi kivat, molemmat!Ja sohva, poyta, matto, tyynyt, torkut… Tosi upea!!!

 15. Anonymous
  28.9.2011 / 11:31

  >Hieno huone!Ainut mitä mä vaihtaisin toisin, olisi nuo kuumuudesta vääntyneet kynttilät! ;)A.N.

 16. Kati
  28.9.2011 / 11:36

  >Upea upea upea kerrassaan :)Kyllä tuolla kelpaa rentoilla!! Olet todella taitava sisustaja! Ja nuo teitin kisut, niin hurmaavia :) Kivaa keskiviikkoa!!

 17. Marja
  28.9.2011 / 11:45

  >Nimenomaan lilaan se mun silmissä häivähtää.. ja siis lila mulle kelpaisi. Tosin niin myäs musta. Tilaan heti, vaikka vararikossa olenkin… :)Ja niin mäkin tiedän kenet Jillian valitsee.. googlettelin taannoin Kiptynia :D ja samalla pahus kävi ilmi lopputuloskin…

 18. S
  28.9.2011 / 12:06

  >Marika: aivan ihanasti kuvailtu, kiitos ystäväni <3 arvostan sun mielipidettä :) joo pitää nyt seurata toimiiko tuo matto noin miten kuvataan, ainakaan tähän asti ei valittamista!Rags: tuhannet kiitokset niin ihanasta kommentista <3. kisut tosiaan viihtyy täällä erittäin hyvin… illalla ku menin nukkumaan, vanhempi neiti makas täs valkoisella sohvalla ihan tikkuna :D. vanhempi neiti joka on niin seurankipeä viihtyi koko illan yksinään täällä! ja kiva kuulla että luotit mun kykyihin jo etukäteen :DA.N.: :D ainoat harmaat kynttilät mitä talosta löyty, joten….ei ne ihan noin kierot oo, kuvakulma just sattuu oikein korostamaan niitä. ja katos, pitää olla jotain epätäydellistä rikkomassa täydellisyyttä ;DKati: voi kiitos Kati, olipa mukava kuulla et oon mielestäsi taitava sisustaja, makuja kun on niin monia :). ihanaa keskiviikkoa sullekin!Marja: heh, tilaa pois! mäki voisin oikeestaan googletella sitä tässä aikani kuluks ;D

 19. Anonymous
  28.9.2011 / 12:24

  >Siis aivan upea! Ei tähän muuta pysty kommentoimaan :) Ja tottakai kisut kamuks, siellä on hyvä mamin kans lökötellä uudessa mahtavan hienossa huoneessa! -Minna A.

 20. Anonymous
  28.9.2011 / 12:42

  >Moi! Tunnelmallisen rauhallista ja kodikasta, siis oikein tyylikäs :) Hyvä idea käyttää kynttilälyhtyjä myös sisällä, eipä ole tullut mieleen.. Nuo kierot kynttilät ovat kyl mukavat :) t. Äippä

 21. Dee
  28.9.2011 / 13:16

  >Aivan ihana siitä tuli!! :) ja tuo lattiavalaisin kyllä vei oman sydämeni <3

 22. Anttis
  28.9.2011 / 13:17

  >Voi miten kodikas lopputulos! Tykkään. Mistä matto on hankittu? Etsiskelen tuollaista meillekkin.

 23. Jaana
  28.9.2011 / 13:32

  >Ihana huone! Kyllä kelpaa telkkaa tuolla katella. Vaikka sitä poikamiestyttöä, vaikka multa on menny se ihan ohi.. vuorotyöläisen ongelmia, kun pääsee telkkarin ääreen vasta ysiltä. (tänään jatkuu mun suosikki CSI!!!)Mun töissä on myynnissä noita super shaggy-mattoja, lieköhän samoja? Toi hinta vaan tuntuu jotenkin paljolta niinhin verrattuna. Tosin, en ole ihan varma, onko meillä noin isoja.. Mulla on haaveena kans harmaa tommonen (ei tosin pyöreä), kunhan saadaan tilaamamme uusi sohva.Minusta noi vinkurakynttilät on tosi hauskat! Noita ei saa kaupasta. =D

 24. Hanna ★
  28.9.2011 / 14:53

  >Tosi ihanan näköistä! *Huoh* Voi kun joku sisustaisi meilläkin…

 25. Kotiäiti
  28.9.2011 / 14:55

  >Kaunista! :)

 26. Elämän Helmiä
  28.9.2011 / 15:32

  >Kyllä on kaunis kokonaisuus!Onko sohva Ikeasta ja saako siitä vuoteen? Olen etsimässä valkoista kahdenistuttavaa sohvaa vuodemekanismilla, joten kiinnostaa toi sinun sohvasi.Ihana matto ja sopii niin hyvin tuohon tilaan.Ihania aikoja ihanaan huoneeseen ;)-päivi-

 27. S
  28.9.2011 / 16:17

  >Minna A.: hih, kiitos paljon Minna :)) Äippä: kiitos!! ihana kuulla et sunki mielestä kodikasta, niin mustakin :). sellainen kiva tunnelmallinen pesänen :Djoo noista kieroista kynttilöistä huomaa kenellä on huumorintajua, kenellä ei ;DDee: kiitos Dee :) niin vei munkin!Anttis: kiitos paljon, mukava kuulla :)). maton ostin mattotukusta (mattotukku.fi), päivällä niitä vielä oli, nyt on kaikki koot loppuunmyyty :Dluki kyl et tulis lisää…Jaana: joo multaki menis kaikki ihanuusohjelmat yleensä ohi, mut onneks on tallentava digiboxi! mattoasiasta puhuttiinki sun kans jo muualla :)vinkurakynttilöitä ymmärtää vain hyvän huumorintajun omaavat ;DHanna★: kiitos ihanainen <3 ei se auta kuule ku ite sisustaa :DKotiäiti: kiitos :)Elämän Helmiä: moi Päivi! kiitos kovasti :)). juu sohva on Ikean Kivik, ei ole vuodesohva. kiitos sulle tosi kivasta kommentista :)

 28. Anonymous
  28.9.2011 / 17:04

  >Huoh…siis aivan superihana!!! Ei riitä mitkään superlatiivit ; )Kisu sohvalle sopii kuin nenä päähän.On niin muhkean näköinen ja vähän unihiekkaa silmissä, Söpöliini. -Nuppu-

 29. Annika
  28.9.2011 / 17:14

  >Mulla on jäänyt kommentointi vähemmälle tänne sun blogiin, mutta edelleen aktiivisesti tätä kyllä seurailen :) Ihana huone ja sisustus :) Raikas mutta tosiaan riittävän pehmeä ja tumma syksyyn! Ja katossakin näköjään samanlainen valaisin kuin meilläkin ;)

 30. Anonymous
  28.9.2011 / 17:40

  >Löysin blogisi vasta pari päivää takaperin ja olen nyt jo lukenut kaikki postauksesi! Olet antanut aivan mahottomasti ideoita sisustukseen ja haluaisin kiittää aivan ihanasta blogista :) tulut hirvee sisustus vimma ja oma asunto mennyt ihan uuteen uskoon ;DTerveisin Rii

 31. Saila
  28.9.2011 / 17:52

  >Tykkään, tykkään! Kivalta näyttää tuo uusi musta valaisin. Minunki silmään väri näyttää aavistuksen joltain violetinruskeaharmaan sekoitukselta, mutta se on huomattavan paljon parempi vaihtoehto kuin vihreä, oks! Meillä siis vähän samantyylinen mut kattovalaisin ja kankaan väri toistuu vihreän sävyisenä valon ollessa päällä. En sitten tiedä jos ottas eri sävyä antavan polttimon niin oisko parempi, mut eipä tuu pidettyä valoja päällä! ;) Minäki katoin samaa valaisinta, mutta pelkäsin tätä "vihreyttä", joten jäi kauppaan :D. Nyt voisin kyllä miettiä tilaamista, jos siihen tosiaan sopii Pentikin varjostimet yms. niin se voi sittenki olla kiva!!!

 32. Soile
  28.9.2011 / 18:04

  >Aivan ihana huone! Tuo valaisin on tosi upea…Rustassakin möivät samantyyppistä valkoisella varjostimella…olin jo aivan lähdössä ostamaan, kun maksoikin vain rapeat 30 euroa….mutta kun on tuo yksi kolmijalka jo..niin jätin vielä väliin:)

 33. Anonymous
  28.9.2011 / 18:16

  >ME LIKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! (täydellinen sisustus ei mielestäni muuta kommenttia tarvitse!!) T: Niina ja 4kisua

 34. Hanna
  28.9.2011 / 18:53

  >Superkaunista!!!

 35. S
  28.9.2011 / 19:55

  >Nuppu: oi ihanuus, minkä kommentin jätit, suuret kiitokset <3. kisu on hassun pulska kuvassa :DAnnika: kiva että seurailet Annika! en itekkään ehdi juurikaan blogeja kommentoida, enkä tällä hetkellä niin paljo lukeakaan ku haluaisin :/. kiitos kehuista <3Rii: ohhoh, onpa sulla ollu urakka :D. ja minä haluan kiittää sua ku jätit näin ihanan kommentin, tällaiset viestit antaa mulle tosi paljon inspistä kirjoitella näitä juttuja tänne. joten kiitos!!!toivottavasti viihdyt täällä jatkossakin :)Saila: oho, miten mä nään ton ihan mustana, tai noi molemmat :D. ehkä tietty vaikuttaa ku mä nään nuo luonnossakin ni en osaa kuvitella muunvärisinä ku mustina :)ja juu, toki paljo vaikuttaa mikä lamppu sisällä on!Soile: kiitos Soile :)). mä kävin viimeks siellä Rustassa ku käytiin Ikeassa mut en löytäny mitään, höh! olin jo varautunu tuhlaamaan :DNiina ja 4kisua: voi kiitos ihana Niina ja kisunelikko <3Hanna: kiitos ystäväni <3

 36. Anonymous
  28.9.2011 / 20:09

  >WAU, WAU, WAU! Ei voi muuta sanoa. Todella ihana huone kertakaikkiaan, tosin en muuta olettanutkaan. Johanna

 37. J
  28.9.2011 / 20:36

  >Kaunista! Niin rauhallisen näköinen huone ♥ Mä voisin kellahtaa tuohon kisulin viereen tirsoille ;D niin houkuttelevalta näyttää tuo sohva. Kisuki NIIN tyytyväisenä siellä :)

 38. Anonymous
  28.9.2011 / 21:33

  >Aivan ihana huone, niinkuin koko koti :)Yritin löytää blogistasi tietoa teidän lattiasta, mutta en ainakaan nopealla etsimällä löytänyt. Minulla on nyt käynnissä vaalean lattian etsiminen ja tuntuu kamalan vaikealta tietää, mikä näyttäisi hyvältä isommassa mittakaavassa vaaleassa sisustuksessa! Joten please, jos muistat vielä teidän lattian, niin auta toista valkoisen rakastajaa! :) kiitos jo etukäteen!Terkuin,Suvi

 39. Anonymous
  28.9.2011 / 21:39

  >Löysinkin kommentin teidän lattiasta, ei siis tarvitse enää vastata mulle uudelleen! Vielä kerran: ihana koti <3Suvi

 40. Viivi
  28.9.2011 / 23:02

  >No on se hieno! Kyllä sä osaat. Harmaan maton olisin itsekin valinnut. Meillä kaksi samanlaista taljaa harmaalla sohvalla. Kisut tykkää, me myös isännän kanssa, säästää istuinkangastakin!Valkoisella sohvalla valkoinen, tosin pidempi karva kun ei löydetty lyhyempi mallista.-Kivasti tulee valaisimen varjot esiin:)

 41. gone to the beach
  28.9.2011 / 23:09

  >Minä taas tykkään sen lampun ihanasta ja erikoisesta varjosta. Kaunis kuvio, tuo elävyyttä. Kaunista on. Minulla on valkoisessa olohuoneessa valko-keltainen paperinarumatto (toin maton toisesta huoneesta) tuomassa hieman väriä. Itse kyllä viihdyn talvellakin valkoisessa. En kaipaa väripilkkuja erityisesti. Toki tuohan se vaihtelevuutta ja piristystä. Itse olen ihastunut paperinarumattoihin niiden helppohoitoisuuden ja pölyn keräämättömyyden vuoksi. Kotonani on muutama näitä mattoja – onhan ne olleet sijoitus mutta kannattava sellainen. Kisuille terkkuja.

 42. S.C.
  29.9.2011 / 02:17

  >Vautsi todella kaunis ja upeasti olet laittannu huoneen kuntoon. Kelpais mullekkin =)http://iseesc.blogspot.com/

 43. mapela
  29.9.2011 / 07:14

  >Upea oleskelutila! Sopivasti glamouria ja musta todellakin "lämmittää" valkoista huonetta! =)Jännä juttu miten sitä syksyllä yleensä valitsee tummia sävyjä ja keväällä vaaleita ja raikkaita. Mulla tosin on ilmeisesti mennyt vuodenajat sekaisin kun kaipaan musta-harmaa-valkoiseen kotiini kovasti kirkkaan keltaista!?!Joo ja Kiptyn olisi todellakin oikea valinta! Katson jakson vasta uusintana, eilen en ehtinyt…

 44. Suikka
  29.9.2011 / 08:08

  >Ah, onpa kaunis huone. Ja miten ihanan kutsuva tuo viimeinen kuva ;)

 45. Anonymous
  29.9.2011 / 09:07

  >Oi, ihana huone! Kelpaisi ehdottomasti mullekkin! En aikaisemmin suuresti välittänyt pyöreistä matoista mutta nyt aloin lämpenemään ajatukselle. :)Terv. Laura

 46. S
  29.9.2011 / 10:32

  >Johanna: ihanaa, kiitos tuhannesti Johanna <3J: hih, kiitos ihana J <3 en kyllä ymmärrä mikä tässä sohvassa vetää kisuja puoleensa… taas toinen tässä mun vieressä :DSuvi: kiitos paljon! ja kiva että etsimäsi tieto löytyi :). tsemppiä lattian valintaan!Viivi: kiitos Viivi :)). meilläkin oli aiemmin valkoinen pitkäkarvainen talja ja siitä ei tykätty yhtään! nyt ku ostin tän harmaan viimeks Ikeasta, vanhempi neiti meni heti sen päälle nukkumaan :D. ja nyt siinä nukkuu nuorempi neiti, mun vieressä tässä sohvalla, lämmittää mamia <3gone to the beach: samaa mieltä, minäkin pidän noista varjoista :)). ne tuo ihanaa tunnelmaa ja pehmentää valoa!mulle vaan kokovalkoinen on talvella nounou: katto ja seinät on valkoiset, samoin kalusteet ja monet tekstiilit, ni se on vähä liikaa ja viluista :D. siks mielelläni syksyllä laitan joukkoon jotain tummaa :) ja totta, tuo se kivaa vaihteluakin ja kesäksi on ihana taas laittaa raikasta kokovalkoista :)S.C.: kiitos paljon :))mapela: voi kiitos Mapela! hyvin sanottu et musta lämmittää valkoista, niinhän se näin syksyllä on :). mulla oli pieni keltainen-kausi pääsiäisen tienoilla: ostin keltaisia tulppaaneja, meni ohi :DSuikka: heh, kiitos paljon, mukava kuulla :)Laura: kiitti Laura! mä taas tykkään kovasti pyöreistä matoista, mut niitä ei vaan mihin tahansa voi laittaa. tänne ja meidän aulaan pyöreä matto kuitenkin sopii :)

 47. Tiia
  29.9.2011 / 14:22

  >Ai että miten ihanalta tuo huone näyttää :)

 48. Lilianna Lehdokki
  29.9.2011 / 15:03

  ><3 IHKU <3 Siis huone. Ja kisu kans <3 ;D

 49. S
  30.9.2011 / 09:17

  >Tiia: toki kiva kuulla, kiitos Tiia :)Lilianna Lehdokki: ihku on joo, mut kisu on vielä ihkumpi :D

 50. Heidi
  10.6.2012 / 01:25

  Ihana sisustus,mistä olet ostanut nuo kauniit mustat lyhdyt? :)

  • 10.6.2012 / 15:45

   kiitos Heidi! lyhdyt on Hemtexin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.