>Työpisteitä

>

Vielä on työviikkoa jäljellä ja joillakin se on vasta aluillaan, joten halusin jakaa nämä työhuonekuvat täällä. Toivottavasti joku tarvitseva saa näistä inspiraatiota ja ehkä jopa ideoitakin!
Tässäpäs työpisteitä/-huoneita moneen eri makuun ja monella eri tavalla toteutettuina:

tyopistejahyllyt


Kuvat täältä, täältä ja täältä

Mukavia työ- ja vielä mukavampia vapaa-ajan hetkiä toivotellen,

P.S. Mun tekis kovasti mieli uudistaa blogini ulkoasua, radikaalistikin ehkä, tai no ainakin kokeilla… 
Mitäs raati tuumaa tähän?

Comments

 1. Janet
  29.9.2011 / 11:03

  >Voi kun onkin ihania työpisteitä. Vielä kun jonkun noista saisi toteutettua tänne omaankin toimistoon niin olisi ihanaa. Se ei vaan valitettavasti varmaan sovi esimiehelle :DJa haluan vielä tässä mainita edelliseen postaukseen liittyen, että kuinka ihana huoneesta tulikaan! Voi kuinka siellä olisi ihanaa viettää iltaa tyttökavereiden kanssa teetä (tai hieman vahvempaa :D)juoden ja herkkuja syöden. Niin ihanan tunnelmallinen huoneesta tuli. Sulla on kyllä niiiiin hyvä maku, vaikkakin omastani ehkä hieman poikkeaakin :) p.s. Kisuille tietenkin rapsutukset täältä!

 2. Nanna
  29.9.2011 / 11:36

  >Aika ihania kyllä kieltämättä kaikki! Seuraavassa kodissa on pakko kyllä panostaa työpisteeseen, etenkin sen viihtyvyyteen! :) Tai no, eihän tämä nykyinen ole edes työpiste, vaan lähinnä komerossa oleva opiskelupiste :D Että josko sitten valmistumisen jälkeen tekisi töitä jossain muualla kuin pimeässä komerossa :D

 3. Anonymous
  29.9.2011 / 11:51

  >Helou! Tuo tikapuista rakennettu miellyttää silmää kovastikin, voi vitsi kun yksinkertainen ratkaisu mutta ei olis tullut mieleenkään. Kiitos kun laitoit meille taasen katseltavaa – ja kommentoitavaa – tähän työpäivän lomaan :)t. Äippä

 4. Hanna ★
  29.9.2011 / 12:17

  >Minulla on kans ollut mielessä blogin uudistaminen jotenkin, mutta en ole uskaltanut alkaa tuumasta toimeen. Pelkään että ryssin jotenkin ja sitten en saa enää samanlaisena takaisin. Bannerin nyt tietysti voisi turvallisesti vaihtaa ;)

 5. nneh
  29.9.2011 / 14:07

  >Ehkä maailman huipuin idea tollanen liitutaulu kalenteri seinälle, jos on kiireinen ihminen ja paljon tapaamisia yms. ! Vau :D

 6. S
  29.9.2011 / 14:11

  >Janet: noissa oli kyllä monia kivoja yksityiskohtia :)kiitos ihanista sanoista edelliseen postaukseen liittyen <3 sellasta tyttöjeniltaa ois kyllä ihan huippua viettää täällä, käyny itelläki mielessä :)vaikka jokin sisustusiltama :Pkisut kiittää ja jatkaa kuorsaamista!Nanna: heh, se on kyllä sitten varmasti tarpeen! ja antaa motivaatiota opiskella/työskennellä ku on kiva paikka missä sitä tehdä :)Äippä: arvasin et joku ainakin ihastuu siihen :). eipä kestä, kiva että jätit kommentin :)Hanna★: no tiäkkö mulla ihan sama!! joskus ku oon vaihtanu bannerikuvia, on ollu vaikeuksia saada banneri yhtä leveäksi ku se nyt on. en ymmärrä mut jotenki itestään tää blogger heittää sen kapeammaksi ja se häiritsee silmääni erittäin paljon! nyt oon kyllä tyytyväinen tähän ulkoasuun, mut kaipaa sitä vaihtelua joskus täälläkin ;). tosin osaksi harmittaa vaihtaa koska on jo tottunu tähän, tää ulkoasu on olennainen osa tätä blogia… voi blaah :D

 7. S
  29.9.2011 / 14:22

  >nneh: joo ja käytännöllisyyden lisäks vielä tosi kivannäköinenkin! :)

 8. Anonymous
  29.9.2011 / 18:06

  >Ihania kuvia! Itseä harmittaa kuitenkin noissa työpöydissä siis ihan yleensä se, että kivaa pöytää, jossa olisi runsaasti LAATIKKOJA, ei tunnu löytyvän. Miehen ja mun työn takia tarvittaisiin ainakin 6 laatikkoa, ja oman kotimme työhuoneeseen ei mahdu pianon ja kolmen (vaate)kaapin lisäksi hyllysysteemejä, ellei tunge huonetta niin täyteen, ettei siellä mahdu kääntymään. Siis, ideoita?!

 9. Isosisko
  30.9.2011 / 08:16

  >KIva kooste!Yhdestä kuvasta taisin bongata printterin, muissa sitä ei muka ole :/ ei ihan vastanne todellisuutta, eiköhän moinen rumilus löydy melkein joka työhuoneesta kuitenkin.

 10. Anonymous
  30.9.2011 / 08:24

  >Ihana koti teillä : )! Kysymys ohi tämän postauksen: mistä olet ostanut nuo joulukuvissa olohuoneen ikkunoissa roikkuvat isot valkoiset jouluvalotähdet? Syksyn myötä ajatukset näemmä siirtyvät mulla jo jouluun ; )…

 11. mapela
  30.9.2011 / 09:03

  >Ihana tuo ylin kuva! Juuri tuollaisen työpisteen haluaisin! <3

 12. S
  30.9.2011 / 09:27

  >Anonyymi: ymmärrän! itelläki kävi sama mielessä noita kuvia katellessa. Muuramella on ainakin kivoja pöytiä, joissa on myös laatikkotilaa. lisäks parissa-kolmessa kodissa oon nähny sellaisen ratkaisun, et on laitettu kaksi Ikean Malm-lipastoa reunoille ja niiden päälle teetetty levystä pöytätaso! ymmärsikö tästä mun sepustuksesta mitään :D. vähän Muuramen tapaan, mut edullisemmin :)Isosisko: heh, totta :) tai sitten noissa muissa työpisteissä tehdään sellaisia töitä, mihin ei printteriä tarvi. Anonyymi: kiitos :). tähdet ostin ohikulkumatkalla Torniossa, Tampereen Säästötexistä. täälläkin joulufani :)mapela: :) mulla kiinnittyy siinä huomio tuohon ihanaan tuoliin, Miss Lacy taitaa olla :)

 13. Meän Satu
  30.9.2011 / 13:58

  >Nyt oikein ajan kans keskityin nuihin työhuonekuvviin :) Upeita ratkasuja oot löytäny :) Erilaisia, mielenkiintosia ja kivoja :)Ei täsä blogissa oo kyllä mittään vikkaa että anna vaan olla :) Vaihteluahan tuo kuvat ja kirjotukset :) Tai sitte mie oon jo niin tottunu etten halua muutoksia ja opetella hakkeen eri paikoista sinun aiempia postauksia :D Taikka ko itellä ei oo blogia niin en tiiä millasia mahollisuuksia on uusia blogin ulkonäkö :) Mutta silti mie ainaki tykkään tästä :)Tai jos ihan välttämättä haluat muutoksia niin voiko nuita yläkuvia muutella, vaikka ei niissäkkään mittään vikkaa minun mielestä oo :) Siis nuissa kuvissa mikkä tuossa blogin nimen alla on :) Bannerin siis, siis okkei, piti kysyä mieheltä että mikä son :DMukavaa viikonloppua ja rapsutukset pikkusille :) siis teän pikkukarvaneiteille :D

 14. I'm Lacking
  30.9.2011 / 18:25

  >Kaikissa oli jotain tosi hienoa, mutta eniten tykkäsin 1, 2, 5, 7-11, 14-15.Ysi oli muuten tosi kiva, mutta siinä olisi ehkä tummempi tuoli ollut kiva.

 15. S
  30.9.2011 / 18:27

  >Meän Satu: kiitos, kiva että tykkäät tästä blogista ihan näin :)tosin eilen tein hiukan muutoksia jo, en tiedä huomasitko. ite sen tietysti huomaa eri tavalla ku on oma blogi :). niin ja en aio muuttaa sillä tavoin et kokonaan muuttuis postausten paikat jne. ne aion pitää näin, tämä on hyväksi havaittu!ja juu, bannerin kuvia oonki muutellu muutamia kertoja mut nyt oon pitempään antanu olla tuollaisenaan, tykkään siitä, jotenki kivan rauhoittava :). viikonloppuja sinnekin!

 16. S
  30.9.2011 / 18:30

  >I'm Lacking: aika samansuuntaiset ajatukset meillä noiden kuvien suhteen :)

 17. Meän Satu
  1.10.2011 / 00:51

  >:) Ahaa okkei :) Mulla silimät ahnehtii heti nuihin postauksiin ja ihaniin kuvviin ja teksteihin :D Siksi en varmaan oo tajunnu koko muutosta :DTämä on muuten yks minun suosikki-blogeista, jos en oo vielä sanonu :)

 18. S
  1.10.2011 / 20:11

  >Meän Satu: voi kiitos :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.