>Karvamagneetit

>

Tätä mä oon tarkottanu joskus puheissani… 
Varsinkin jos oon yksin kotona, muhun liimautuu lähes poikkeuksetta pari kaveria:

Mami älä anna mun häiritä ethän, tästä voi aivan hyvin bloggailla!

Rapsuta vaan välillä, pikkasen, ei tarvi paljoa…

Se on niin sylivauva tää meidän vanhempi neitiläinen. Hänen mielestä parasta ois, jos vois olla sylissä aina, aamusta iltaan ♥. Välillä murkinaa ja taas syliin päikkäreille.

Oli paikka (tässä sohvan käsinoja) kuinka epämukava tahansa, siinä pysytään! Tärkeintä on kainalopaikka.Nuoremmalle riittää viereinen paikka sohvalla :)

Niin sitä mä vaan että onko joku joskus väittäny ettei kissat oo yhtä seurallisia ku koirat..?
Myöskin ihanan koiran kanssa yli vuosikymmenen asuneena ja eläneenä voin sanoa et PYH!
Hyvä jos saunaan yksin pääsee näiltä kattimateilta ;D

Ihanaa viikonloppua täältä meiltä
teille
&
karvakamuillenne ♥


P.S. Lähipäivinä luvassa lisää blogin ulkoasun muokkausta. Eikä tarvitse ihmetellä, jos välillä tänne ei pääse, muokkaan silloin blogiani :)

Comments

 1. Anonymous
  30.9.2011 / 10:13

  >Rakastan kissoja ja yksi elämäni parhaista ystävistäni on ollut jo edesmennyt tyttökissa, joka eli 15-vuotisen pitkän elämän ilonani.! Nyt sitten koiran pitäminen on helpompaa, ja voi kertoa, että mihinkään ei yksin mennä – niin, paitsi saunaan, mutta kyllä meijän tipsu tulisi sinnekin, jos siellä ei olisi niin turkasen kuuma.! Anyway, kissat on silti ykkösiä minun sydämessä kirjoittelee kauniina syyspäivänä Leena

 2. Rags
  30.9.2011 / 10:13

  >Voi kun ihania kuvia, ja voi etta mika sopolainen sylivauva!! Ja vieressa nukkuja myos! <3Perjantai-aamu alkoi oikein hyvin naita kuvia katsellessa. :-)Ja todellakin kissat on seurallisia! Meilla he ovat aina siella missa me ollaan, ihan aina. Valilla on hankala tehda hommia, kun seuralaisille tulee halipula. Varsinkin kun olen tietokoneella. :-)

 3. Rita
  30.9.2011 / 10:14

  >Kuulostaa ihan samalta meiningiltä kuin minulla kotona. Mulla myös 2 kissaneitiä ja toinen on aina sylissä ja toinen tyytyy olemaan siinä lähettyvillä. Sinulla on aivan ihana tämä blogi, kiitos siitä :)

 4. Pilvi
  30.9.2011 / 10:29

  >Ihana kisupostaus taas <3. Meillä pienempi katti raapii joskus vessanovea jos mami on siellä ja hän ei pääsekään seuraksi! Kaunista syyspäivää!

 5. Marika
  30.9.2011 / 10:31

  >Ihania kavereita ja niin hellyttäviä kuvia <3 Meilläkin molemmat kisulit ovat seurallisia. Nuorempi ei ollut aiemmin lainkaan näin seurallinen kuin nyt, oli itse asiassa aika arka tapaus ja sen vuoksi onkin niin hellyttävää kun kisuli on vihdoin oppinut luottamaan ja silloin kun tullaan syliin ja kehrätään, niin se on aivan vastustamatonta ja sulattaa varmasti paatuneimmankin sydämen :) Vahempi seuraa meitä myös melkeinpä joka paikkaan, aivan ihana ja hyvin persoonallinen kaveri.

 6. S
  30.9.2011 / 10:54

  >Leena: kiitos kivasta kommentista Leena! voi eläispä meidän kisut vähintään tuon 15 vuotta myös <3ennen meidän vanhempi neiti, sillon ku asuttiin kaksin, tuli mun kans talvisin saunaan :D alko sit kuumuuden lisääntyessä aivastella lauteilla ja lähti pois :)Rags: voi kiva että alkoi päivä hyvin <3. joo nää ei oo kyllä yksin viihtyvää sorttia ollenkaan :D nytki vanhempi kisu roikkuu jotenki tässä sylissä ku näppäilen, heh!Rita: voi kiitos Rita, mukava kuulla että tykkäät ja kiitos itellesi ihanasta kommentista :)Pilvi: kiitos Pilvi ja samoin sinne :). täälläkin on tuttua tuo et vessaankin pitää päästä :D. ja jos esim. meikkaan siellä, yritetään pöydältä jotenkin päästä olkapäälle tai syliin muuten vain :DMarika: teidän kisut tavanneena tiedänkin kuinka ihania ne on <3on kyllä ihana tunne ku kisu tulee syliin, ne on niin suloisia ja hellusia murusia <3

 7. Meän Satu
  30.9.2011 / 11:18

  >Voi ei ko ihanat, suloset, ihanat lämpökerät! Äiskän pikku kullanmulut <3 Temmotet tulotet pikkutet kalvapallot <3 Hmm..en oo kisuhöperö, en ainakaan tunnusta :pSama täällä, yksin ei pääse ees vessaan jos ovat herreillä saati jonnekki muualle :) Ja mie oon niin sammaa mieltä, että kisut on seurallisempia ko koirat :D Ja voin vaikka vannoa että meän kisutki on äänekkäämpiä ko usiat koirat yhteensä :D Ko niillä asiaa niin ne kans antaa kuulua :DJa meän kolliherra on samanlainen ko tuo teän vanhempi neiti :) Oikia sylivauva <3 Ja meän neiti samanlainen ko tuo teän nuorempi, riittää että on vieressä <3Kisuhöperö se vaan täällä, ihhailee teän sulosia kisuja ja toivottaa aurinkoista viikonloppua :)

 8. Janet
  30.9.2011 / 11:39

  >Meillä on ihan sama homma, vaikkakin koiruuden kanssa (tällä hetkellä kahden):D Kun olen koneella, niin eiköhän toisen pidä ängetä syliin ja estää mamman touhuilut.:DMä uskon kyllä myös siihen, että kissat voi olla yhtä seurallisia kuin koirat. Onhan jotkut koirat taas epäseurallisia. Ja kuvista kyllä näkee kuinka ihanat kisumisut teillä on :)

 9. Heidi
  30.9.2011 / 11:53

  >Voi ihanat kisulit taas ruudussa, mulle iskee kissakuume (joka on kyllä koko ajan päällä), mutta en haluaisi kerrostaloasuntoon kisuleita hankkia, vaan rivi-/omakotitaloa odotellessa :) Ihanaa viikonloppua!

 10. Anonymous
  30.9.2011 / 12:17

  >Ihana postaus!Mun kaksi kissaa rakastavat olla molemmat saunassa, sinne mennään varaamaan paikka jo kun sauna laitetaan päälle. Kyllä ne siellä tykkäävät olla vaikka heitetään löylyäkin, sitten kun alkaa olla liian kosteaa niin lähdetään vähän jäähyttelemään. Sitten kun on taas tarpeeksi kuivaa niin mennään ottamaan vielä mukavat nokoset kuiville lauteille;DVälillä lauteilla on niin tungosta, että hyvä jos itse mahtuu mukaan!Kolmas kissa ei viihdy saunassa mutta hän katselee saunan oven alta valuvaa vesinoroa jota on kiva tassulla aina välillä kokeilla<3Mukavaa viikonloppua!-Sanna-

 11. Pipsa
  30.9.2011 / 12:19

  >Hei! Olen uusi vieras blogissasi…hyvältä näyttää. Ihania kisuja sinulla…Itselläni on koira joka on mielellään aina siellä missä minä…Voin kuvitella, että kisusi ovat samanlaisia (: Eläimet ovat ihania, lajiin katsomatta. Mukavaa syksyä! -Pipsa-

 12. Johanna
  30.9.2011 / 12:33

  >Voi ei miten suloisia kuvia. <3Mä uskon kyllä että jokaisella eläimellä on se oma luonteensa – sylittelijä, välttelijä, huomionkerjääjä -, olipa rotu mikä hyvänsä! Onhan niitä koiriakin jotka ei oo niin seurallisia.Valitettavasti meidän toope, 35 kg, on tota samaa mallia että syliin pitäisi päästä :D

 13. Anonymous
  30.9.2011 / 12:47

  >Oiiiii…how sweet <3 <3 <3Eilen nuoremman kisun kanssa lääkärissä, kun on "pomppu hukassa". Vika löytyi takatassusta ja lääkekuuri saatiin. Voi kun lääkkeenotto olisikin yhtä helppoa kuin postauksessasi"Hei kisut, ottakaa mallia" ; )-Nuppu-

 14. Päm
  30.9.2011 / 13:15

  >HIh, jotensakin tuttu tunne…Teddy on AINA sylissä…ja jos mä lähen tietsikalta esim. vessassa käymään, ni Teddy on menny mun läppärin näppiksen päälle nukkuu :D Terassille sen on päästävä aina mukaan (kun käyn mun alkaneella paheella) ja syliin…sit se viel kiipee mun käden päälle :)Kisulit on niiiin mukavuudenhaluisia pikku karvakeriä :) Ihanaa alkavaa viikonloppua! <3

 15. Kotiäiti
  30.9.2011 / 13:18

  >Suloisia! :) Mun siskolla oli aikoinaan kaksi kissaa, jotka tulivat myös sinne saunaan mukaan, toinen jopa suihkuun! :D Ja niillä oli ihan omat pefletitkin sinne saunaan. ;)

 16. KittyCatCat
  30.9.2011 / 13:49

  >Meidänkin kisut on kyllä läheisriippuvaisia. Naaman pesukin on välillä haastavaa, kun kissa on lavuaarin reunalla :DToinen on omatoimikissa, joka esim. on tää lavuaari keikkuja ja toinen komentaa, kun haluaa huomiota :)

 17. Anonymous
  30.9.2011 / 14:23

  >Moi, joskus luen surullisia uutisia, kun ihmiset joutuvat luopumaan kissoistaan juuri sen takia, etteivät pysty antamaan sitä syliä ja läheisyyttä, mitä ne niin kovin tarvitsevat. Onneksi teillä on mahdollisuus sylitellä – asiat tärkeysjärjestykseen vaan :)t. Äippä

 18. Sentimental Journey
  30.9.2011 / 15:21

  >Aikaisemmin kultaisennoutajan omistajana vannoin koiranluttanoiden puolesta, mutta nyt kun tämä löytökattisöpöläinen on valloittanut koko meidän kodin ja sydämet, niin en voi kun yhtyä kirjoittamaasi! Tassumiehen kriiseilystä sain muuten juuri päivityksen tehtyä. :)

 19. Anonymous
  30.9.2011 / 15:52

  >Siis voi ihanuus mitä kuvia♥♥ Mulla on kanssa täällä (saikulla) kotona kädet täynnä, kun mamin huomiota halutaan KOKO ajan :D Tahtoo omat syömiset ja teen juonnit viivästyä , kun mami sit paijaa vaan kisuja ;) Kyllä meillä ainakin on niin seurallisia kisuja , että eipä täälläkään päästä edes vessaan yksin ;D ja mamin jalkapäässä on nukkuessa ruuhkaa (vanhin kissa on ominut sen paikan ja muut tulee vaan käymään) Ihania kisu hetkiä myös sinne;) Taas mamia viedään , kisulla asiaa :) T: Niina ja 4 kisua

 20. Anonymous
  30.9.2011 / 16:10

  >Aivan ihania kuvia, niin hellyyttäviä! Meinasi itku tulla näitä katsoessa, kun näkee, miten tärkeä olet etenkin vanhemmalle kisulle ja miten tyytyväiseltä hän näyttää sun sylissä <3Ja mä ainakin allekirjoitan täysin, että kissat on sosiaalisia eläimiä, vielä etenkin, jos ovat sisäkissoja ja heidän kanssaan oikeasti vietetään aikaa.Meilläkään ei tarvi kauaa sohvalla istua (etenkin, jos on joku peitto mukana), kun jo jompikumpi tapsuttelee paikalle ja asettuu jalkojen päälle <3Ihanaa viikonloppua!-I-

 21. Liinu
  30.9.2011 / 17:50

  >Haha, voin niin samastua suhun! Täällä myös kun istutaan sohvalle ja otetaan läppäri syliin, niin yhden kisulin tarttis välttämättä mahtua syliin kans! Ja muutenki neiti tykkää aina maata ihmisten päällä, usein herätessä on kisuli päällä, oli sitte nukkunu kyljellä tai selällä. Mutta mielummin näin päin, iteki tykkää aina paijata :)

 22. I'm Lacking
  30.9.2011 / 18:22

  >Miehekkeen vanhempien kissat välillä juoksee karkuun, kun sinne menee. Toisinaan ne (2 viidestä kissasta) tulee puskemaan kamalasti jalkoja ja pyytää rapsutusta. Sitten ne myös kiertää tuolia ja kattelee mistä ois parhain paikka hypätä syliin :D. Sitten ne laittaa etutassut tohon rinnan päälle ja alkaa tassutella siinä :D. Toinen näistä vielä joskus pisti päänkin mun rinnalle ja oli siinä vaikka kuinka kauan :D.Sitten ne on jänniä, että kun ottaa syliin ja seisoo, ne kyllä pysyy siinä (oikeastaan kaikki) mutta jos meet istumaan niin heti juostaan sylistä :D.

 23. Kiki
  30.9.2011 / 18:42

  >Vooi miks mun kissa ei oo tommonen sylivauveli? :D Se tosin kyllä tulee mukaan saunaanki!

 24. S
  30.9.2011 / 18:43

  >Meän Satu: hih, kiitti :). nytki nuorempi neiti tässä mun vieressä, piti hiukan halia ku olin päivän poissa :D. ihanaa viikonloppua teidän perheelle!!Janet: heh, voi ihana <3 eläimet on sulosia ku osaavat vaatia hellyyttä (ja huomiota) :). Heidi: kiitos Heidi! jos et malta odottaa muuttoa uuteen asuntoon ni ihan hyvin kisut kerrostalossakin pärjää :). monella mun tutulla on ja valjaiden kera ulkoilevat, täysin onnellista elämää viettävät :). kivaa viikonloppua sinnekin!Sanna: oi ihanaa, saat nauttia kolmesta kissasta <3. kivaa juttua kirjoitit :). meidän vanhempi neiti sauno mun kaa sillon ku asuttiin kaksin, talvisin tuli usein alkuminuuteiks lauteille, sit lopulta pärskien/aivastaen karkuun :D. nuoremman kisun otin kerran kokeeksi saunaan mut tää äijämäinen neiti pelkäs ku heitin löylyä ja niin sitä vietiin :DPipsa: heippa ja tervetuloa :). kiitos kehuista! ja aivan totta, eläimet on aivan ihania <3 mukavaa syksyä sinullekin :)Johanna: kiitti :). totta, eläimilläkin on luonteensa, lajista riippumatta! hih, voin kuvitella teidän koiran sylikoirana ;DNuppu: oi oi, onneks meidän lääkkeillä herkuttelija ei kuullu tuota vaikka tässä vieressä makoileekin :D. hän ois oitis valmiina auttamaan toveriaan!tsemppiä sinne :)Päm: oi ihana Teddy, toki pitää kaikessa mukana olla! teillekin mukavaa viikonloppua ja mikäs pahe!! voi voi Pämtsy! ;)

 25. S
  30.9.2011 / 18:54

  >Kotiäiti: eikä :D tosi hassuja ja ihana et heillä oli omat pefletitkin <3KittyCatCat: heh, kuulostaapa tutulta tuo lavuaarikattimattinen! meillä on nuorempi sellanen et joskus säikähtää ku pesee kasvoja ja neiti on sillä välin tullu ihan viereen tuijottaan :DÄippä: voi se on kyllä surullista :(. kisuja (tai mitään muutakaan) ei voi ikinä liikaa halia ja toki jokainen elävä olento rakkautta ja hellyyttä kaipaa, aamusta iltaan <3. mikään mahti maailmassa ei saa mua antaan näitä pois, vasta jos jonku henki on vaarassa ni sit harkitsen. ja sillonki vien nämä mun vanhemmille :DSentimental Journey: mäki oon eläny kultaisennoutajan kans, 13 vuotta <3 ne on ihania, voi että <3tuunpa katsomaan postaustasi :)Niina ja 4kisua: kiitos, kiva et tykkäsit :). voi, voin vain haaveilla millaista se on neljän matikaisen kans, meillä on vain kaksi… oispa ihana saada pari lisää <3 ne on niin valloittavia ja kultaisia ja viisaita että!ootan jo talvipakkasia ku saan molemmat murmelit viekkuun öiksi :D. nuorempi ei vielä tuu, hänelle tulee liian kuuma. pitää olla kylmät kelit ulkona ni sit tullaan yöks sänkyyn <3

 26. S
  30.9.2011 / 19:04

  >I: voi miten ihanasti sanottu, kiitos <3. tuo on ihan totta et kissoihin pitää tutustua kunnolla, vasta sitten näkee heidän kokonaisen luonteensa. ei ne puolitutuille vaivaudu itestään paljoakaan antamaan ;)täällä taas nuorempi neiti mun vieressä lampaantaljalla <3Liinu: :) meilläki vanhempi neiti nukkuu joskus mun selän päällä ku nukun mahallani. joskus tykkää nukkua myös miehen mahan päällä, mut siitä yleensä kellahtaa pian kainaloon ja olettaa et hänet otetaan kiinni :DI'm Lacking: 5 KISSAA! what a heaven! :Dkuulostavat olevan aivan ihania kissoja <3 ja siis mikä tauti se tuo on et ku istahdetaan, pyristellään sylistä pois :D sama tauti vaivaa meidän nuorempaa neitiä, ihme juttu :D onpa kiva kuulla et muillakin on sitä, oon luullu et se on vaan tällä meidän valkosukkaisella murmelilla <3Kiki: heh, ei kaikki oo ;). meidän nuorempi neiti ei oo niin kovasti sylissä viihtyvä. hän pysyy sylissä vain sillon ku huvittaa, muuten pyristellään kaikin voimin pois. mut on hänelläkin ainakin kerran-pari päivässä halipula ja jos ei oo, halitaan vähän väkisin :D

 27. Ansku
  30.9.2011 / 19:34

  >Meidän kisut ei ole noin ihmisrakkaita kuin teillä. Liekö vika ihmisissä:( Kivoja postauksia työpöydistä. Tässä juuri muokataan kolmatta kertaa Lundia-työpöytää, kun vaihdamme huoneita tyttären kanssa. Lundiapöytää voi kaventaa ja korvata toisen pään kirjahyllyn Ikean putkijaloilla. (tyylirikko?) Ja voi hioa ja puuvahata valkoiseksi! Tv-huoneenne on myös oikein viihtyisä! Mukavaa viikonloppua!

 28. Jaana
  30.9.2011 / 20:20

  >Ihanat karvakaverit! En ihmettele yhtään niitä tutkimustuloksia, joissa kissojen on todettu alentavan verenpainetta. =) Meiän misukka haluaa tulla saunaan, mutta sitten usein tyytyy kököttämään pesuhuoneen oven luona. Ovi pitää olla rakosellaan, että hän näkee, mitä tapahtuu. Ja vessaan on aamulla turha kuvitella pääsevänsä yksin.. etenkin, jos muita ei ole vielä hereillä. =)Blogissani on sulle jotain!!

 29. S
  30.9.2011 / 20:41

  >Ansku: no höh, mut ihania ovat varmasti joka tapauksessa! yleensähän pentukuukausien aikana muovaantuu kisun persoonallisuus, sen takia meillä kävikin mun pyynnöstä paljon vieraita kisujen ollessa pentuja :D. meillä vanhempi neiti taitaa olla joskus hieman liiankin sosiaalinen; tapaa parkkeerata joskus kotona hänelle ihan vieraan ihmisen syliin :Dkiitti kehuista ja ihanaa viikonloppua sinnekin, kisuille terkkuja :)Jaana: en ihmettele minäkään :). ja lämmin kiitos tunnustuksesta <3nyt kaappaan vanhemman kisun kainaloon tästä peiton alta ja siirrytään miehen seuraksi olkkariin :) ihanaa illanjatkoa!

 30. Aikku
  30.9.2011 / 21:28

  >Ihania magneetteja! Meillä on vain toinen kisu sylikissa, miehen isossa turvallisessa sylissä se vetää ittensä ihan räsynukeksi:) Molemmat tulee kyllä illalla ja toinen yöllä ihan kylkeen kii… Ja kaks karvakasaa seuraa aina rintarinnan jälessä vessaan…:) M&M lähettävät paljon terkkuja teijän kisuille!

 31. tiija
  30.9.2011 / 22:25

  >oih, mulla on tullu aika luopua omista rakkaista kisuista. ihan just samanlaisia seuramaakareita ku teilläki <3 onneksi saan vielä ensi viikon vaikean luopumisen jälkeenkin jostakin ees vähän kisukiintiöön täytettä näistä teidän neideistä =)- tiija

 32. Inanaa
  30.9.2011 / 22:49

  >Mun hoidossa oleva karvakaverini R on samanlainen hellyyden kipeä otus kuin teidänkin kisut. Ulkonäössäkin on paljon samaa :) Valitettavasti jouduin etsimään omalle rakkaalle ADHD-vauvalleni uuden kodin ja rakas on nyt sitten Joensuussa. Onneksi R on lohduttamassa. Ihana, kun tulee sohvalla syliin möllöttämään ja nukkumaan mennessä könyää kainaloon ja on vieressä vielä herätessäkin.Ja semmoista vielä, että blogissani on sulle tunnustus ja sen voi käydä lukemassa osoitteesta http://whitefresh.blogspot.comIhanaa syksyä! :)

 33. S
  1.10.2011 / 20:16

  >Aikku: hih, kiitos vain terkuista :). täältäkin lähetetään miaut! ois se kyllä monesti työlästä jos molemmat kissat ois ihan samanlaisia sylivauvoja :Dtiija: voi voi miksi ihmeessä joudut luopumaan? olen pahoillani :(Inanaa: kuulostaa kivalta kisulta :) ilman kisua on liian tyhjää!kiitos kovasti ihanasta tunnustuksesta <3 vastailin samanmoiseen tunnustukseen viime viikonloppuna, jos haluat käydä lukemassa vastaukset :)

 34. I'm Lacking
  2.10.2011 / 04:23

  >Noi kissat myös harrastaa sitä, että ne kulkee pitkin olkkaria että joku rapsuttais, mutta jos joku alkaa rapsuttaa, juostaan äkkiä karkuun :D. Kohta tullaan taas viereen ja sama juttu alusta :D. Yleensä ne sitten hyppää miehen isän syliin ja naukuvat siinä, että rapsuta tai nukahtavat. Tietenkään ei haluttais lähteä pois, kun pitäis mennä kahville :D.

 35. S
  2.10.2011 / 20:20

  >I'm Lacking: heh :D. hauskoja kissoja! kissojen mieli on kyllä ihanan kiehtova, ovat niin salaperäisiä hassuja <3

 36. Suikka
  3.10.2011 / 08:34

  >Jeps, tuttu tilanne täälläkin. Eilen katsottiin miehen kanssa elokuvaa, minä toisella (pienemmällä sohvalla) kahden kissan kanssa ja mies isommalla sohvalla yksin. Joka kerta kun liikahdin, molemmat nosti (kiukkusesti) päänsä ja vaati lisää rapsutteluja.Varsinkin vanhemman kisuliinin kanssa tääläkin on ihokosketus oltava mieluiten koko ajan, nuorempi malttaa hetkeksi irtaantua kyllä. Pahinta on silloin kun mies on pois kotoa, silloin usein "joudun" kanniskelemaan vanhempaa neitiä koko ajan. Jos en halua kantaa, olen raapimisteline jota pitkin pitää kiivetä ylös, joten itseä helpottaa se jos vaan jaksan kantaa kisua vapaaehtosesti.Jos yritän saunoa yksin, varsinkin jos oon yksin kotona, hengailee molemmat kisut ainakin kylpyhuoneessa, usein jopa saunan alalauteilla/lattialla huolehtimassa siitä etten vaan "jää" saunaan lopullisesti. Tähän kuuluu tietysti usein myös (hieman) paniikinomainen naukuminen, ehkä tassulla tökkiminen ja tiukka katse. Yritä siinä sitten nauttia löylyistä ;)

 37. S
  3.10.2011 / 09:09

  >Suikka: voi :D meillä vanhempi ei ihan noin vaativa ole et pitäis häntä kanniskella ympäriinsä :D. nuoremmalle tulee joskus vastaava halipuuska et haluaa syliin sillä sekunnilla ja yrittää kiivetä jalkoja pitkin jos ei heti syliin pääse :) sylissä sitten voimakasta kehräystä ja nassun puskemista mun kasvoihin :D

 38. Meän Satu
  3.10.2011 / 12:01

  >Piti tulla uuelleen katteleen nuita ihanan hellyttäviä pikkuotuksia <3 Suloset <3Omat kisut on nokosilla/päikkäreillä tällä hetkellä :)

 39. S
  3.10.2011 / 19:34

  >Meän Satu: :) huomenna nuo pikkuotukset pääsee/joutuu eläinlääkäriin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.