>Kivoja ruokailuryhmiä

>

Ennen varsinaista postausta haluaisin kysyä teiltä neuvoa!
Nimittäin reilu viikko sitten kun muokkasin blogini ulkoasua, Google Analytics lakkasi toimimasta :(
En tiedä, onko näillä asioilla yhteyttä keskenään, mutta juuri siitä illasta lähtien raportit on näyttäny nollaa. Analytics on kerännyt arvokasta tilastotietoa blogistani jo yli vuoden ilman mitään ongelmia/keskeytyksiä. Nyt yhtäkkiä kävi näin. Yritin asentaa seurantakoodin blogiini uudestaan, mutta tuloksetta.
Mua harmittaa tää asia ihan hirveesti, nyyh.
Osaako joku ihana siellä mua auttaa?
***
Sitten itse tämänpäiväiseen postaukseen!
Tällä kertaa keräsin talteen kivannäköisiä ruokailuryhmiä, kovin erilaisiakin keskenään. Monessa jotain pientä kivaa :)

Eräs asia joidenkin näiden kuvien kohdalla herätti mun mielessä uuden postausaiheen, palaan asiaan lähipäivinä. (Toivottavasti mua ei sen johdosta täällä aivan lynkata ;D) 

Kuvat täältä, täältä ja täältä

Ja joukkoon mahtuis vaikka kuinka paljon lisää, mut tää postaus ois paisunu ihan mahdottomuuksiin!
Korkeakiiltoisen ruokapöydän lisäksi mä tykkään suunnattomasti sellaisesta pöydästä, joka on massiivinen, puinen & kulunut. Sen yhdistäisin moderneihin valkoisiin (ehkä metallijalkaisiin) tuoleihin, hieman vitoskuvan tapaan… 
Sellainen pöytä kyllä vaatii ympärilleen jotain muutakin samaa sävyä, ehkä lattian tai muiden kalusteiden muodossa… Ja se on syy miksei se sovi meidän kotiin, mut ehkä joskus tulevaisuudessa, johonki toiseen kotiin, who knows… ;)


Mikä sinun mielestäsi tekee ruokailuryhmästä onnistuneen & kutsuvan?

Comments

 1. baula
  11.10.2011 / 10:02

  >Voi miten osasitkaan taas tehdä niin ajankohtaisen postauksen. Täällä kovasti pohditaan, että millaisen uuden pöytäryhmän ostais. Tai pöytä itessään on kyllä valittu, mutta millaset tuolit, siinä vasta pulma.

 2. Outi-Hyypiön elämää
  11.10.2011 / 10:11

  >Ihania kuvia. Näitä on kiva katsella, varsinkin kun oman ryhmäni kanssa on ongelmia, mikä näyttäisi kivalta todella pienessä tilassa. Ja kuitenkin porukkaa olisi mahduttava pöydän ääreen. EN malta odottaa postausta, mutta musta tuntuu että ei sua kyllä lynkata :p

 3. Anonymous
  11.10.2011 / 10:32

  >Kivoja ruokailutiloja! Itseä miellyttää mustan, valkoisen ja puunvärin yhdistelmä, jonka seassa voi olla esim. ripaus jotain muuta tehosteväriä. Mun sisustuskansiossa on yks ihana kuva, jonkalaisen keittiön ottaisin heti: Artekin pöytä, jossa musta laminaattipinta, Artekin mustat jakkarat (tosin itse valitsisin samaa settiä tuolin ja pöydän), korkeakiiltovalkoiset kaapistot, rosteriset kodinkoneet ja valaisin , valkoiset seinät. Tehosteväreinä oli kaunista lilaa orkideojen ja Iittalan reseptimagneettien muodossa. Ihana!Sun valitsemista ruokailutiloista pidin eniten nro 3 (toisella tapetilla), 5, 12 (erilaisilla tauluilla), 15, 16, 17, 19, 22. Huh, tulipas niitä monta, mutta noissa jokaisessa jokin miellytti silmää, vaikken kaikkia ihan sellasenaan omaan kotiin haluaisikaan.-I-

 4. S
  11.10.2011 / 10:40

  >baula: ai jaa, kiva juttu! :)tsemppiä valintoihin, valinnanvaraa kun riittää… ;)Outi: heh, voi olla et lynkataan tai joku vetää ainaki herneen nenuun :D. niin yleensä käy jos uskaltaa sanoa oman mielipiteensä :D (täällä blogimaailmassa)I: kuulostaa hyvältä! mäkään en noista kuvista pitäny koko kokonaisuuksina, vaan nimenomaan osia sieltä, osia täältä :)

 5. Anonymous
  11.10.2011 / 11:06

  >Moi! Minusta tärkeää on, että tuoli tai yleensä pöytäryhmä on oikean kokoinen perheenjäseniä ajatellen, esim. pitkille kunnon reilut selkänojat, ei mitään pieniä kikkania tuoleja. Nyt haluisin korkeaselkäiset nahkaiset keittiöntuolit, joissa on kahva tms. aukko liikuttelua varten. Mutta meidän koivuiset (Artek 69) taitavat olla pysyväiskamaa, kun ne eivät mene miksikään, ovat jo 20 v. vanhat eikä yksikään nitise eikä natise – suosittelen :),t. Äippä

 6. Tinsku
  11.10.2011 / 11:08

  >Sama täällä, pöytä on tiedossa, mutta tuoleja mietitään; oikein ajankohtainen postaus. =D

 7. Anonymous
  11.10.2011 / 12:36

  >MoiKiva otanta erilaisia ruokailuryhmiä.Liittyköhä seuraava postauksesi jotenkin tuoleihin :) ainakin itselleni tuli näistä kuvista jotain mieleen.Ripi

 8. Rags
  11.10.2011 / 13:06

  >Mua kanssa miellyttaa sellaiset massiiviset, puiset, rustiikkiset ruokapoydat, mutta totta etta lisaksi pitaa olla jotain, joka yhdistaa sen muuhun sisustukseen. Mulle on jaanyt mieleen se yksi asuntomessukohde, jossa muuten valkoinen sisustus, mutta ihanat puiset poydat ja kaapit, ihana!!

 9. 04620
  11.10.2011 / 14:11

  >Mulle tulee aika monista ruokailutilakuvista tänä päivänä mieleen se, ettei maailmassa ilmeisesti ole mitään muita vaihtoehtoja tuoleille, kuin Arne Jacobsenin muurahaiset ja seiskat, tai Eamesin DKR:t tai DSW:t. Jos rumasti sanotaan, niin ihan helvetin tylsiä vaihtoehtoja kaikki, vaikkakin ovat hyvännäköisiä ja hienoja klassikoita. Mutta kun joka luukku tuntuu olevan niitä pullollaan, niin tylsäksi menee.Itse ajattelin tuossa menneenä talvena hankkia ruokapöydän ympärille seiskat, mutta kun vähän sisustuslehtiä rupesin sillä silmällä selaamaan, niin totesin, että mitä tahansa muuta meille, kiitos, sillä en halua kotini olevan kuin suoraan Avotakan kansilehdestä. Ei siinä, että olisi väärin ostaa klassikoita, sillä ovathan ne klassikoita ihan hyvästä syystä, mutta toisaalta klassikko voi olla hieman mielikuvitukseton vaihtoehto. Maailmassa kun on tuolia jos jonkinlaista.

 10. Kaoka
  11.10.2011 / 15:56

  >Silloin kun olet aikoinaan ottanut Analyticsin käyttöön, sinun on pitänyt kopioida sieltä ns. "seurantakoodi" ja liittää se blogipohjasi koodien perään. Kun muokkaat blogia (ainakin siis jos vaihdat blogipohjaa), ko. koodinpätkä katoaa ja se pitää kopsia sinne uusiksi. Kun kirjaudut Analyticsiin niin siellä vasemmassa reunassa on jotain ohjeita ja linkkejä ("Miksi tiedot eivät näy raporteissani?", "Mistä tieän, että seurantakoodi on aennettu oikein?" jne.) joista löytynee neuvoa ja apua, ulkoa en muista miten menee :)

 11. Anonymous
  11.10.2011 / 15:59

  >Täällä myös uusi ruokaryhmä mietinnässä ja onneksi en ole kiirehtinyt asiaa, koska mieli on muuttunut jo monta kertaa. :)Myöskin minun silmääni miellyttää eniten tällä hetkellä valkoiset tuolit metallijaloilla yhdistettynä massiiviseen ja kuluneen näköiseen pöytään. Ei tosin nykyiseen kotiimme sovi. Tykkään, että pöytä ja tuolit ovat eriväriset, mut kokovalkoinenkin on kaunis. Itselleni en myöskään laittaisi eripari tuoleja, vaikka ne kuvissa näyttääkin kivoilta. Kivoja kuvia olet löytänyt, mun suosikkiruokaryhmäni olisi kuvan 1 pöytä yhdistettynä kuvan 4 tuoleihin.T. -M-

 12. Tui
  11.10.2011 / 18:03

  >Ethän poistanut sitä Analyticsin koodinpätkää kun muokkasit ulkoasua? Kannattaa tarkistaa, että se on vielä oikeassa muodossaan paikallaan… :)

 13. S
  11.10.2011 / 18:45

  >Äippä: meillekin vois tulla nahkaiset joskus tulevaisuudessa, valkoiset nahkaiset ois ihanat! :)Tinsku: kiva, toiv. sait jotain vinkkiä! :)Ripi: hyvä arvaus, mutta väärin meni :). ja se postaus ei tuu seuraavana, vaan tässä joskus lähiaikoina kun ehdin :)Rags: oi se messukohde villa white oli kyllä ihana :)04620: ymmärrän hyvin tuon tylsyys-pointin! mut ymmärrän myös sen, että ne on kauniita aikaa kestäviä klassikoita, joita haluaa ihastella myös omassa kotonaan eikä vain lehtien sivuilla :). mun mielestä se ei ole tylsää, että ostaa kotiin jotain kauan haaveilemaa ja jotain, mistä pitää kovasti.sä et varmaan vaan sit tarpeeks tykänny Seiskoista ku et niitä kotiisi halunnut. mikä on tosi hyvä huomata ennen hankintaa ;Dja olihan noiden kuvien joukossa esim. sellaisia ryhmiä, joissa oli eriparituoleja yms.

 14. S
  11.10.2011 / 18:50

  >Kaoka: juu kirjotinki tohon postaukseen et liitin koodin uusiksi uuteen blogipohjaan, mut mitään ei tapahdu :(. silti siellä tilana näkyy et "tietoja vastaanotetaan", mut koko ajan nollaa yli viikon ajan jo :Oja noista sivupalkin ohjeistakaan ei oo tässä tilanteessa mitään hyötyä, ne oon jo lukenu. tosi outo juttu!M: mäkään en osais laittaa eripari tuoleja, vaikka kuvassa ihan kivalta näyttikin. mut ei niin mun makuun kuitenkaan :)Tui: no sitä mäki ajattelin ja kuten postaukseen kirjoitin, lisäsin seurantakoodin uudestaan mut ei mitään! tosi omituista :O

 15. Soile
  11.10.2011 / 21:08

  >Hienoja ryhmiä! Tosin mulla on vähän sama meininkin noiden sisustusklassikoiden suhteen; ensin en tykkää niistä yhtään; sitten alan tykkäämään ja sitten en kuitenkaan niitä juuri siksi halua omaan kotiini kun niitä on joka paikassa ja joka lehdessä…tulee niinkuin vähän sellaisia "samanlaisia" koteja. Vaikka onhan tuota Beståakin jo miltei joka kodissa, mutta siitäkin kun saa joka kotiin erilaisia muunnoksia. Kumma juttu, että sulla ei tuo koodin uudelleenasennus auttanut; mulla se on ainakin kolme neljä kertaa tehnyt saman, mutta heti kun olen koodin uudestaan asentanut niin on alkanut pelittämään…. Oletko varmasti laittanut oikean koodin?

 16. Meän Satu
  11.10.2011 / 21:47

  >Ihana postaus! ja ihanan erilaisia ja mielenkiintosia ruokailuryhmiä :) Monipuolisia inspiraatiokuvia :)

 17. Anonymous
  11.10.2011 / 23:08

  >eriparituolit <3

 18. New England Rose
  12.10.2011 / 09:13

  >Mäkin havittelen kulunutta massiivista puupöytää ruokapöydäksi. Ne vaan maksaa niin penteleesti etten vielä ole raaskinut ostaa…Mä en tiedä mikä mua kiehtoo noissa läpinäkyvissä tuoleissa – eivät kylläkään ole yhtään mun tyyliäni, mutta jotenkin kivat! Tuoleista puheenollen, taidan itse kallistua Artwoodin korkeaselkänojaisiin pehmustettuihin tuoleihin sitten kun sen ruokapöytäkokonaisuuden vihdoin raaskin ostaa.Kivaa loppuviikkoa toivotteleeNew England Rose blogista Valkeat Unelmat

 19. S
  12.10.2011 / 09:44

  >Soile: niin sullakin se varmasti johtuu siitä ettet tykkää niistä tarpeeksi halutaksesi niitä omaan kotiisi :). sen takia kannattaakin tommosia hankintoja miettiä aina ajan kanssa ettei tuu huteja :DGhostien kans mulla on käyny samoin, oon vähän kyllästyny niihin ku näkyy joka paikassa eikä ne ehkä lopulta niin erikoisen näköisiä ookkaan :D. en tiiä muuttuuko mun mieli, mut nyt on tuntunu tältä jo useamman kuukauden. ja tuossa oon hiukan eri mieltä et tulis samanlaisia koteja. mun mielestä kaikki kodit on kuitenkin erilaisia vaikka niistä muutamat samat tuotteet löytyiskin :).liitin kyllä oikean koodin, niitä seurantakoodeja ei ole kuin yksi. eilen muokkasin taas, luin eri ohjetta ja sen mukaan tein eri tavalla: liitin koodin KAHTEEN eri paikkaan ja nyt näyttäis alkaneen kerätä tietoja eilisillasta lähtien JEEEEEEEEE!!!!!Meän Satu: kiva kuulla että tykkäsit! :)Anonyymi: :)New England Rose: massiivisen ruokapöydän ympärille sopis mun mielestä aivan upeasti läpinäkyvät Ghost-tuolit, oi oi <3 ois ihana vastakohtapari :)kivaa viikkoa sullekin!

 20. Soile
  12.10.2011 / 10:03

  >No en myönnä tuota etten tykkäisi niistä. Päinvastoin; monesta jutusta tykkään tosi paljon ja ihailen niitä sisustuskuvissa, mutta mulla vaan tulee joku ihme jarru niiden suhteen….;) Esimerkiksi Kartellin Bourgiesta tykkään aivan hirveästi…se on tosi nätti ja ihailen sitä aina kun nään sen; mutta meidän kodissa sitä ei ehkä koskaan tule olemaan….vaikka vannomatta paras ;)

 21. S
  12.10.2011 / 12:02

  >Soile: ai jaa, mulla itellä on vaan monien tuotteiden kohdalla niin et tykkään niistä kyllä, mut en kotonani :Dmullakin oli Bourgieta kohtaan suuuuuri ihastus, mut nyt se on jo hyvän aikaa tullu korvista ulos :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.