>Nettikauppavinkkejä?

>

Niitä pyytelen teiltä tänään!
Nimittäin meidän pienen kotikaupungin tarjonta ei päätä huimaa… 

Kerronpas teille nyt mitä kahta asiaa nettikaupoista metsästän!

Tarvitsen uuden lompakon!
Mulla on käytössä hieman pienempi (tavanomaisen kokoinen) lompakko ja sitten Sardiniasta ostamani Guessin lompakko
Pienempi lompakkoni vetelee kuitenkin viimeisiään ja tilalle tarvitsen uuden. Nimittäin Guessin lompakolla on sen verran kokoa, että joskus joidenkin laukkujen kanssa on parempi käyttää pienempää. 
Viimeisiään vetelevä lompakkoni on kankainen musta, jossa on tai oli kultaisia koristuksia. 
Nyt etsinnässä on 
nahkainen 
musta 
lompakko.
Toinen asia, mitä olen jo pitempään etsiskellyt, on pieni pussukka, joka kulkee käsilaukussa. Pussukan sisällä olisi tarkoitus säilyttää huulirasvaa, huulikiiltoa, huulipunaa & meikkivoidetta. Nämä nyt ainakin. 

Mutta pussukka ei saisi olla mikään kovin suuri. Eli mitään tavallista meikkipussia en etsi, niitä löytyy jo useampia ja ne on hiukan liian suuria käsilaukussa päivittäin kuljetettavaksi.
Väri mielellään tumma, jotta kestää pitempään. Nahka plussaa, mutta ei ehdoton. 
Tällä hetkellä mulla on käytössä väriltään vaaleanpunainen pussukka, ihana ja oikeankokoinen, mutta on jo raasu niin kulunut :/
Eli tässä te toivottavasti astutte kehiin!
Mitä nettikauppoja suosittelisitte, mistä voisin löytää etsimäni?
Itse olen käynyt lähinnä Shopbopin sivuilla ihastelemassa, mutta ennen kuin tilaan mitään, haluan tietää mistä muualta voisin katella!


P.S. Ihan huippua, Google Analytics näyttää taas pelittävän! Luin erästä uutta ohjetta seurantakoodin asentamisesta ja siinä kehoitettiin asentamaan koodi kahteen eri paikkaan. Tein työtä käskettyä ja se taisi auttaa :))

Comments

 1. Jenni
  12.10.2011 / 10:51

  >Nää on ihania :)http://www.shopbop.com/bags-small-accessories/br/v=1/2534374302055383.htm

 2. Aikku
  12.10.2011 / 11:23

  >Mä löysin sellasen ku handbagsuperstore.fi…aika ihquja lompakoita ja laukkuja<3

 3. Anonymous
  12.10.2011 / 11:25

  >hei vaan. stockmanin nettikaupassa näyttäs olevan monenlaisia lompakoita. katsopa sieltä, jos mieleinen vaikka löytyis :)

 4. S
  12.10.2011 / 12:04

  >Jenni: noita oon just silmät suurina tiiraillutkin ;DAikku: kiitos vinkistä, kävin heti kattelemassa :)Anonyymi: kiitti, miten ihmeessä mä tuon unohdin :D LISÄÄ VINKKEJÄ KAIVATAAN!

 5. Virpi
  12.10.2011 / 12:12

  >Heippa!Sellainen kuin forzieri.com. Olen tuolta tilannut muutamaan otteeseen käsilaukkuja, sekä lompakon. Toimitus on todella nopeaa, muutamassa päivässä kotiovelle. Mulla on yleensä pakettin ollut perillä niin, että tänään kun tilaan niin ylihuomenna on toimitettuna =D

 6. Anonymous
  12.10.2011 / 19:00

  >Moikka! Itse tilasin kesällä Guessin ihanan lompakon Fashionstore:sta. Oli kyllä kattava valikoima, varmasti löytyis sullekin mieleinen lompakko :) Anniina

 7. S
  12.10.2011 / 19:45

  >Virpi: kiitos Virpi! harmi ku en löytäny tolta sivulta Chanelin lompakoita, niihin oon nyt niiiiin ihastunu <3Tui: kiitti vinkistä :)Anniina: kiitos sullekin Anniina vinkistä!

 8. pellavaunelmia
  23.10.2011 / 11:08

  >Huippulöytöjä voi tehdä ainakin osoitteessa yoox.com! Oon tilannut sieltä kerran ja paketti tuotiin kotiovelle muutamassa päivässä. Ja paketin mukana tuli kaikki palautukseen tarvittava, mutta olin tilaukseeni enemmän kuin tyytyväinen. Ja maksaminen sujui putiikin sivuilla ongelmitta.

 9. S
  23.10.2011 / 18:53

  >pellavaunelmia: hei kiitos paljon vinkistä, tänään mulla onkin sopivasti aikaa surffailla tuolla :P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.