>Myytävänä kaunis koti

>

Täällä blogissakin on joskus ollut juttua näistä myytävistä kotikohteista… Ja siitä miten usein suomalaisilla sivustoilla kuvat myytävästä kohteesta ovat melko… ööh… persoonallisia ;) eivätkä aina ihan niin edustavia.


Toki poikkeuksiakin on! Kuten tämän meidän paikallisen Asunto Björndahlin myyntikuvat, heidän sivultaan seuraavatkin kuvat on luvalla lainattu. 
Näillä sivuilla on joskus kiva käydä katselemassa kauniita koteja täältäpäin. Tällä kertaa ajattelin esitellä sellaisen myös teille!

Tämä koti ei edusta omaa tyyliäni, mutta on silti mielestäni erittäin kaunis!
Ja on kiva katsella erilaisia koteja ja miettiä, miten niistä saisi pienillä muutoksilla oman tyylin mukaisia. 

Kodin tyyliin sopisi mielestäni kyllä jotkin vähemmän runsaat kiintokalusteet :)

Jos tykkää tällaisesta maalaisromanttisesta tyylistä perinteisine talomalleineen, niin tässä on juuri sopiva kohde!
Sijaitseekin vielä kaupungin parhaalla asuinalueella :)

Haluaisitteko nähdä jatkossakin näitä esittelyitä?

Tänään aion muuten tehdä yhtä herkkuruokaa ja koska viimeisimmässä arvontapostauksessa Carita esitti toiveen ruokajutuista, pidän kameran lähettyvillä ;)

Leppoisaa lauantaita
ja huomaattehan alemman postaukseni!

Comments

 1. Anna
  15.10.2011 / 09:42

  >oi ihanan tunnelmallinen koti, vaikka joitain pikkujuttuja muuttaisin kyllä. ja kyllä ehdottomasti vaan lisää myös tällaisia esittelypostauksia :)

 2. Inanaa
  15.10.2011 / 09:55

  >Kyllä se kaunis on, pakko myöntää! Mä tykkäsin eniten saunan lauteista, ihan superia, kun voi nojata rennosti. Toinen mielenkiintoinen juttu, minkä näin, on keittiön tasossa matalampi osa, ikkunan edessä. Yhtään ei pää nyt toimi, että osaisi spekuloida miten sen voisi käyttää, mutta on vaan mielestäni jännä yksityiskohta. :)

 3. Marja
  15.10.2011 / 09:57

  >Ehdottomasti halutaan nähdä lisää tällaisia :) vaikka ei kyseinen koti ihan ominta sisustustyyliäni kuvastakaan. Kaunis tuo oli silti, ihania sävyjä – erityisesti pidin tuosta eteisaulan seinien sävystä! Ja totesin että meillä on tismalleen(?) tuo sama laattalattia joten tuolta meillä siis näyttäisi jos olisi valkoiset lattialistat ja maalatut seinät… kohta on :) Ja sitten piti hieman hieraista silmiään… miltei meidän keittiö! Tosin meillä näyttää tuolta enää muutaman viikon…Nuo Malenan ottamat kuvat ovat kyllä hyviä! Juuri ihailin hänen otoksiaan Nykistä… huoh!Aurinkoista viikonloppua sinne suunnalle!

 4. Anonymous
  15.10.2011 / 10:40

  >olipas vain kaunis koti!!! :)koitin eilen laittaa kommenttia mutta ei onnistunut, kysymys kuului: tuleeko teema astioihin harmaita viiruja/naarmuja? mullaon kermansaven vaalea astiasto ja haluan luopua siitä koska ne on ikävän näkösiä kun niihin tuli aika nopeaa harmaita viiruja :(

 5. Onnenkyynel
  15.10.2011 / 11:06

  >Eka kuva kyllä portaineen oli vaan niin kaunis.Kiitos tästä =)

 6. Anonymous
  15.10.2011 / 11:14

  >Tosi kaunis ja avaran oloinen koti, vaikkakaan ei myöskään mun tyylinen. Toisaalta ulko -ja sisätilat sopivat tässä kohteessa hyvin yhteen, mikä on mun mielestä myös tärkeä asia. Värimaailma viehätti, meillähän kun on myös tuota maitokahvin väriä tummemmassa ja vaaleammassa sävyssä.Voisin kyllä hyvin nähdä meidän kalusteet ja modernimmat kiintokalusteet tuohon taloon ja että miltä talo silloin näyttäisi. Ja sehän kai tärkeintä myynnin kannalta onkin, että olemassa olevasta sisustuksesta huolimatta potentiaalinen ostajaehdokas pystyy näkemään talon omantyylisenään. Tässä kohteessa se on mahdollista, toisin kuin monissa niissä "perinteisissä" myyntikuvissa, jossa tavaraa on runsaasti ja omia design-huonekaluja ei osaa kuvitella täysnäisten pyykkitelineiden ja kuihtuneiden viherkasvien sekaan ;DJuu, laita vaan tulemaan lisää tällaisia postauksia :)-I-

 7. Anonymous
  15.10.2011 / 11:19

  >Tuohon anonyymin (10.40) kommenttiin voin omasta puolestani sanoa, että meillä on Teeman valkoisiin ruokalautasiin kyllä ajansaatossa tullut jonkin verran niitä harmaita jälkiä haarukoista ja veistsistä, mutta toisaalta, vanhimmat niistä on ollut käytössä jo melkein 10 vuotta. Voisin kuvitella, että kaikkeen posliiniin jäisi ruokailuvälineistä vähän jälkeä.-I-

 8. Pilvi
  15.10.2011 / 11:45

  >Voih! Upea koti ja kauniisti kuvattu! Kyllä joskus ihmetyttää, miksi välitysfirmat kuvaavat jotain myytävän kohteen huonekalua eikä huonetta! Mulla on harrastuksena tutkailla asuntoja netistä, vaikkei me nyt suunnitellakaan uuden ostoa. Tämä talo kelpais mulle, vain keittiötä laittaisin hiukan modernimmaksi. Lisää tällaista!

 9. Aatsipoppaa
  15.10.2011 / 11:45

  >Todella kaunis talo! :)

 10. S
  15.10.2011 / 13:05

  >Anna: kiva että tykkäät näistäkin postauksista! :)Inanaa: joo mut tommoset lauteet ei taas sovi lauteilla makoilijoille :Dtarkoitatko keittiössä tuota saareketta vai mitä?Marja: kiva kuulla et tykkäät näistäkin jutuista, voin sit joskus postata tällaisiakin! mäki tykkään Malenan kuvista ja blogista muutenkin :). ihania kissojakin siellä näkyy silloin tällöin ;)ihanaa viikonloppua sinnekin!Anonyymi: voi mä en oikein tuohon osaa vastata ku vasta Teema-lautasia ostin, mutta I kertoi kokemuksia tuossa ylempänä :)Onnenkyynel: niin mustakin :))I: mun mielestä tämmösiin taloihin sopii myös modernihko sisustus, vaikka ulkoa talo edustaakin perinnetaloa. ulkoseinien sävy on harmaa, eri asia jos ois esim. keltainen tai vaaleanpunainen, sit se modernius kyllä tökkis ;Dlisää tämmöisiä juttuja tulossa silloin tällöin, kiitos kommentistasi :)ja kiitos ku kerroit noista astioista, se on totta et varmasti jokainen astia naarmuuntuu, mut toiset ennemmin ja kestävämmät myöhemmin. Pilvi: joo näissä kuvissa tiloista saa kyllä hyvän käsityksen ostajan näkökulmaa ajatellen! lisää tällaista tulee jatkossa :)Aatsipoppaa: eikö :)

 11. M
  15.10.2011 / 13:55

  >Kaunis koti!!

 12. Inanaa
  15.10.2011 / 14:05

  >Äh, siis tuo keittiön ikkunan edessä oleva matalampi kohta…

 13. Aira
  15.10.2011 / 15:49

  >Voi argh! Aivan ihana koti ja JUST miun tyylinen! Ollapa itelläkin tollanen :)

 14. Aikku
  15.10.2011 / 15:51

  >Mäkin käyn usein kattelemassa taloja vierailtakin paikkakunnilta…saa kivoja vinkkejä sisustukseen (joskus), mutta enimmäkseen näkee kyl juttuja, mitä ja miten ei koskaan tekis:) Esim. useimmiten myytävät talot on liian täynnä kaikkea rojua, seinillä ja lattioilla…Tämä talo on kyl kaunis, mutta keittiöstä ja saunan lauteista en tykännyt! Lisää vaan tällaisia esittelyjä, kiitos!:)

 15. Nitta
  15.10.2011 / 18:21

  >Oi ihana! Missä tällaisia on myynnissä?

 16. Pilvi
  15.10.2011 / 19:13

  >Inanaa: Keittiössä ei tainnut olla ikkunan kohdassa matalampaa tasoa, mutta kodinhoitohuoneessa oli.

 17. Riikka
  15.10.2011 / 21:29

  >Aivan ihana koti! Iski meikäläiseen täysillä, koska sisustusmaku liippasi niin läheltä. Ainoastaan keittiön kaappien ovet vaihtaisin;)

 18. I'm Lacking
  15.10.2011 / 22:36

  >Todella kauniin näköinen ja jotenkin todella kutsuva.

 19. S
  16.10.2011 / 10:19

  >M: :)Inanaa: äh vaan itelles :D mä jo aattelin etten voi olla näin sokee, mut sit hokasin et sähän kattelit KHH:n kuvia tuolta alempaa… siellähän on ihan eri kalusteetkin kuin keittiössä. Aira: :) kyllähän sellasen saa!Aikku: tuo onkin kiva harrastus :). lisää esittelyitä tulee!Nitta: postauksessa on linkki sivulle, tuossa missä mainitaan Asunto Björndahl (postauksen alkupätkää)Pilvi: aivan!Riikka: kiva et löyty jotain mieleistä!I'm Lacking: joo kodikas koti :)

 20. H
  16.10.2011 / 15:13

  >Tosi ihana postaus. Mä olin aikasemminkin nähnyt muutamia kuvia tosta talosta ja on aivan minun tyylinen koti. Malenalla on myös aivan huippu ihana blogi, mut kyl sä silti oot ihan ykkönen!! :o)

 21. Inanaa
  16.10.2011 / 18:49

  >Pilvi: Oho. Mun mielestä toi näyttää ihan keittiöltä :D

 22. Inanaa
  16.10.2011 / 18:50

  >S: Mä oon "erilainen nuori" ja koen KHH:n ulkonäön muistuttavan keittiötä :D

 23. Anonymous
  16.10.2011 / 21:09

  >Kiva postaus on :) Teema-astioista joku kysyi, ja joku jo vastasikin. Meillä on astiat ollu nyt kahdeksan vuotta käytössä ja viimeisen kuukauden aikana olen huomannut, että lautaset (joita käytetään lähes päivittäin) ovat saaneet harmaita viiruja aika runsaasti. Aivan yhtäkkiä ilmestyivät, mutta tosiaan kahdeksan vuotta kestivät hyvinä.

 24. S
  16.10.2011 / 22:34

  >H: apua apua mitä sanoa noin ihanaan kommenttiin!!! KIITOS <3 makuja on niin monia ja jos yksikin ihminen on tuota mieltä, oon ikionnellinen :))Inanaa: hehee :DAnonyymi: kiitos ku kerroit kokemuksiasi! on kyllä pitkä aika 8 vuotta astioilla nykypäivänä säilyä naarmuttomina :)

 25. Anonymous
  16.10.2011 / 23:29

  >Kiitos linkkivinkistä! Minunkin puolestani saa jatkossa esitellä näitä myytäviä kohteita.Ja tuo talo! Unelmieni talo! Joitakin sisustuksellisa elementtejä muuttaisin, jos olisi oma koti, mutta rakenteeltaan aivan ihana! Harmi kun on vaan ihan väärällä puolella Suomea :)-hansu

 26. S
  17.10.2011 / 10:06

  >hansu: kiva kuulla, teen sitten jatkossakin näitä postauksia silloin tällöin :)

 27. H
  17.10.2011 / 12:57

  >Hei mä taas sekoilen täällä vähän tän kommentoinnin kanssa. Mä oon itse tekemässä blogia ja mä käytän siellä eri nimimerkkiä (nyt en edes itsekään tajua, että miksi??!! :oD) Enkä mä nyttenkään oo varma, että millä tää lähtee, mutta siis H=Helene ja Helene=H :oD. Siis omalla nimelläni olen kommentoinut aikaisemmin ja pakko oli korjata, että tiedät, että on kyse yhdestä ja samasta henkilöstä :o)

 28. S
  17.10.2011 / 13:51

  >H: :) ok :) sun blogia ei vielä varmaan voi lukea, vai? ei ainakaan näy tuolla profiilissa sitä.

 29. Anonymous
  17.10.2011 / 15:07

  >Kaunis koti, minun aikaisempaan makuuni tosi sopiva. Oma maku tosin muuttunut täysin. Eli nyt on kova sana modernimpi ja nimenomaan pidän siitä, että ns perinnetalo (mansardikatto) modernimmalla kalustuksella, minusta kun se tekee vaan mielenkiintoisemmaksi kun ei ole perinnetalossa totuttua perinteistä sisustusta… Nämä maalaisromanttiset sisustukset tuppaavat olemaan kovin runsaita ja jotenkin olen kypsä siihen!? Niin se maku muuttuu… Tosin pieni ripaus vanhaa sekaan on se kaikkein paras yhdistelmä.Ihana blogi Sinulla!t: Sari

 30. H
  17.10.2011 / 20:42

  >Joo en mä ole vielä saanut sitä julkaisukelpoiseksi :o) Mut jos tässä pikku hiljaa :o)

 31. S
  18.10.2011 / 10:50

  >Sari: oon täysin samaa mieltä et kyllä joihinkin perinnetaloihinkin sopii moderni sisustus! messuilla oon joskus nähny myös sellasia taloja ja ne on mielenkiintoisia, erottuu joukosta :)). ei aina sen ulkomuodon tarvi sanella kaikkea, se on tylsää!mäki oon kyllästyny maalaisromanttiseen sisustukseen, ollu jo vuosikausia :D. sitä näkee joka paikassa… varsinki ne runsaimmat tulee niiiiin korvista ulos! kiitos kehuista :)H: ok :)

 32. Pinkki työhuone
  19.10.2011 / 18:38

  >Hieno koti kuvissa! Itsekin harrastan kurkistelua myytäviin koteihin silloin tällöin, hauskaa puuhaa. Ihana koti muuten itselläsikin! :) Näin uutena blogisi lukijana ihastuin vallan kovasti sisustukseesi.

 33. S
  19.10.2011 / 18:44

  >Pinkki työhuone: voi kiitos paljon ja kiva et oot löytäny blogiini :))ihana nicki sulla!

 34. Pinkki työhuone
  22.10.2011 / 19:14

  >Kiitos vain! :) Työhuoneeni seinät ovat pinkit, josta blogini nimikin juontaa. Löytyypi täältä: http://pinkkityohuone.blogspot.com. Tervetuloa ja aurinkoista syksyä! :)

 35. pellavaunelmia
  23.10.2011 / 11:00

  >Keittiön pöytää lukuunottamatta koti ihan täydellinen! Tuollaiset kodit saa aikaan ihan hurjan sisustusvimman :)

 36. S
  23.10.2011 / 18:33

  >Pinkki työhuone: oi varmaan makeen erikoinen on sun työhuone :))pellavaunelmia: kiva :). varmasti suureen joukkoon ihmisiä vetoaa tuollainen koti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.