Moderni Kattila

Tehän tiedätte miten miehet tykkää puuhastella kaikenlaista…
No tällä kertaa isäni puuhasteli jämätavarasta kisuille kesämökin! Tuttavallisemmin kattilan :)
Tässä koekäytössä sisällä (ensi kesänä pääsee kissatarhaan):


Kattilan katolla meinas vähän naurattaa…


Tää on onneks niin retee mimmi ettei oo moksiskaan vaikka tällainen hölmistynyt ilme laitetaan nettiin…

Tuossa hän tais kuulla et kattilaan on tarkoitus mennä sisälle ;D

Tuumaustauko…

… johti siihen et päätti tehdä mamille mieliksi!


Naurattaa ihmisiä, se on tämän kisun päätehtävä!

Joskus mietitään, et onko se niin viisas et hauskuttaa meitä vai vaan sellanen hassunhölmö koheltaja ;)

 

Vaikka mitä temppuja tekee, ruokakupilla ei kilahda, hmph.

Touhukasta lepopäivää kattilasta!

Comments

 1. Hanna
  16.10.2011 / 09:55

  >Hih, ihana!

 2. Anonymous
  16.10.2011 / 10:28

  >Hieno kesämökki ja mainio asukki ;D mut on se kyl aika epistä, et kaiken ton jälkeenkään ei vielä ruokakupilla kilahda…:) Onko vanhempi neiti viel uskaltautunu "mökkeilemään"?-I-

 3. Anonymous
  16.10.2011 / 10:36

  >Ihana pesä kisuille. Täällä olis 4 kateellista kisua ;D ette olis ajatellut alkaa valmistamaan noita sarjatuotantona heheh täällä olis eka ostaja tiedossa ;) T: Niina ja 4kisuap.s kisu kuvat oli taas NIIN IHANIA:)

 4. Anonymous
  16.10.2011 / 10:56

  >P.s.s. MUN synttärisankaritar kisu Lucy 1v ♥.osallituu Rajalan pro shopin valokuva kilpailuun. VINK VINK saa äänestää ;) T: Niina ja 4kisua

 5. Anonymous
  16.10.2011 / 11:01

  >Ihana sisustus- ja kissablogi! Löysin blogisi tänään ja luin samaan syssyyn kaikki kissapostaukset. :)

 6. S
  16.10.2011 / 11:15

  >Hanna: <3 :)I: ei oo vanhempi neiti uskaltautunu, katolla vaan käväs :D erittäin pikaisesti!Niina ja 4kisua: ok eli neljä kattilaa tilaukseen sinne ;Dvoi laita linkkiä tohon kisaan ku en löytäny sitä! aivan ihana nimi Lucy <3 onnittelut hänelle!! <3ois kiva tietää kolmen muunki nimet :) (vaikka meilillä ;))Anonyymi: hih, voi kiitti :)). kiva et löysit tänne, toiv. viihdyt!

 7. Aikku
  16.10.2011 / 11:17

  >Hieno on mökki! Meijän kisut on kateellisia, niillä ei oo ku pahvilaatikoista tehty kerrostalo!:) (mut on seki mukava, ku saa "sorkkia" toista oviaukosta)Miten sä onnistutkaan aina heilumaan kameran kans ku kisulla on noin muikeita ilmeitä?!?! Ei mulla vaan onnistu…ku kamera on käjessä, kisut on naama peruslukemilla tai kääntyvät kokonaan pois! Ihana oli taas katella tätä vallatonta ihanaa neitosta!<3

 8. linda
  16.10.2011 / 11:59

  >ihana! :D meiän iskä rakensi kans niiden kissalle oman pikkusen mökin, se jopa lämpöeristi ja tapetoi sen sisältä :D

 9. Anonymous
  16.10.2011 / 12:33

  >Hei! Aivan ihania postauksia sinulla! Yleensä mieheni ei ole kiinnostunut blogeista, mutta kisusi tuovat meille suurta iloa! Nimim. ei omia kisuja

 10. Anu
  16.10.2011 / 13:39

  >Googletin OBH Nordican kahvinkeittimestä ja vedenkeittimestä kuvia ja yksi kuva sattui olemaan sinun blogistasi. Olen pyytänyt samaista kahvinkeitintä ja vedenkeitintä joululahjaksi joten jännä että kohta meillä on samat laitteet :)

 11. Rags
  16.10.2011 / 14:09

  >Han on niin viisas tietysti!!!Tosi hieno kattila ja ihana kisu. Aivan mahtavia ilmeita hanella. <3

 12. S
  16.10.2011 / 14:22

  >Aikku: joo kaikki aukot mihin saa tassun ujutettua, on ihan pop! parasta vielä jos se tassu osuu johonki :Dheh, meidän vanhempi neiti on haasteellisempi kuvattava, mut nyt hänki alkaa enemmän olla tottunut kameraan ja saa välillä hassuja ilmeitä :D kaipaa vain harjoitusta ja kisujen totuttelua kameraan :)linda: oi wautsi, kyllä kisun kelpaa :DAnonyymi: voi miten ilahduttavaa kuulla, kiitos kovasti että kerroit tuon :). toivotaan et kisut viihdyttää täällä vielä pitkään!Anu: ai kiva! ne on kyllä hyvät laitteet, voin suositella :)Rags: :D kiitos ihanainen <3

 13. Onnen Omenia
  16.10.2011 / 14:29

  >Musta tuntuu, että nuo kaikki kisut on jo luonnostaan niin pönttöjä, että se hauskuutus tulee ihan siinä sivutuotoksena ;)

 14. Meän Satu
  16.10.2011 / 14:31

  >Hihi :D Ihana kisupostaus :D ja hieno mökki :)

 15. Lavli
  16.10.2011 / 18:34

  >Ihania ihania kisuja! Kaiholla oon seurannut teidän kissatarhaprojektia, niin vinkeä paikka! Ehkä meilläkin sitten joskus kun ei asuta enää kerrostalokaksiossa, nuo kisuherrat varmaan ainakin olisivat tyytyväisiä :).

 16. J
  16.10.2011 / 18:50

  >Mitä ilmeitä :D Tuo toka kuva on huippu!Sai kisut nätin mökin tarhaan!

 17. LauraR.
  16.10.2011 / 20:32

  >Meille tuli eilen uusi raapimapuu meidän pojille ja voi että ne ottavat siitä huvia. Kaksi metriä korkea puu parvekkeella josta on äärimmäisen hyvä tarkkailla ulkona liikkuvia autoja ja ihmisiä, lintuja tietenkään unohtamatta. Mitäpä sitä kissa voi muuta toivoa, varsinkin kun mami piilottelee raksuja kiipeilypuun tasoihin ja koloihin.

 18. S
  16.10.2011 / 22:42

  >Onnen Omenia: höpöhöpö, just toisinpäin ;DDMeän Satu: kiitos Satu :)Niina ja 4kisua: kiva et kerroit nimet, aivan TODELLA ihastuttavia, oi oi <3. haluan lisää kisuja et voin antaa niille ihania nimiä :D, vanhemman kisun nimi ei oo ees mun keksimä, joten vasta yhdelle kisulle oon voinu antaa nimen. kävin antamassa Lucylle äänen <3Lavli: kaikki ajallaan :). nyt teidän kisut ei osaa sitä kaivata ku eivät moista vielä ole kokeilleetkaan :) silityksiä herroille!J: heh :) kiitos! oon käyny säännöllisesti "teillä", mut kommentit on mulla nykypäivänä harvassa :/ piti vain sanomani et kiva kuulla susta pitkästä aikaa <3LauraR.: voi mahtis juttu! varmasti nauttivat :)

 19. J
  16.10.2011 / 23:06

  >Voi olipa kiva kuulla ♥ Täälläkin kiirusta, ois mukava jättää useamminkin viestiä mut aina on jonnekin kiire, ei kauaa kerkeä koneella olemaan päivisin, sit mä nuokun täällä koneella yöllä ku muut nukkuu :D Tosi järkevää!Mukavaa viikon alkua sulle S :)

 20. Heidi
  17.10.2011 / 08:00

  >Voi, onpa kisuleilla söpö kesämökki, taitaa kesäkelien odotus jo alkaa :)Ihanaa syysviikkoa S!

 21. S
  17.10.2011 / 10:05

  >J: joo kyllähän se niin on et nopeempaa ne blogit lukee läpi kommentoimatta, mut nykyään en ehdi paljon edes lukemaan niitä… vapaapäivinä pitää yrittää ottaa vahinko takas :Pmukavaa viikkoa sinnekin :)Heidi: juu kyllä huomaa et talvikausi on alkanu, lämpimässä viihdytään <3 kiitos samoin sulle Heidi :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.