>Vaaleansinisiä unia

>


Kuvat

Tulee hiukan kesäinen fiilis näistä kuvista, mut yhtä hyvin vaaleansininen makkari sopii mielestäni talveenkin! Omaa vaaleansinistä settiäni käytin ahkerasti kesällä, en enää nyt syksyllä. Ehkä sitten taas kun on lunta maassa :)H&M:n paketin toinen osa saapui vihdoin ja tänään sain laittaa uudet pussilakanat ja tyynyliinat sänkyyn. Illalla on aivan ihana mennä puhtaisiin ja vasta vaihdettuihin lakanoihin nukkumaan, se tunne on yksi arjen parhaita tunteita <3


Mites teillä; vaihtuuko sävyt makuuhuoneessa vuodenaikojen mukaan vai onko sama sävymaailma vuoden ympäri?
Entä mikä on se makuuhuoneen värimaailma, missä tulee parhaat unet?
:)

Comments

 1. Anonymous
  16.10.2011 / 15:53

  >Meillä ei oikeastaan vaihdu makkarin sävyt vuodenaikojen vaan ehkä ennemminkin fiiliksen mukaan. Pääsävyt meillä on makkarissa valkoinen, musta ja beige, joten niihin on helppo yhdistää melkein minkä väriset lakanat tahansa.Tällä hetkellä lempparit on H&M:n valkoiset lakanat, joissa mustat reunat sekä uudemmat samaisen puljun lakanat, joissa ruskeaa, mustaa, hiekansävyä ja beigeä. Ovat ihanaa materiaalia ja sopivat meidän makkarin sävyihin tosi kivasti.-I-

 2. lauraK
  16.10.2011 / 17:11

  >Tykkään vaihdella vuodenaikojen mukaan tai muuten vain sävymaailmaa makuuhuoneessa. Tähän mennessä kuitenkin vain verhoilla ja tyynyillä, koska uutta hienoa päiväpeittoa ei ole vielä löytynyt, paitsi nyt :) Juuri viime viikolla hain postista HobbyHallin paketin, joka sisältää kauan etsityn valkoisen kiiltävän päiväpeiton <3 Nyt olen vain miettinyt, että laittaisinko helmalakanaksi valkoisen vai mustan? Päätyseinä, johon vasta sänky on, on musta hopella kuvioinnilla..

 3. Soile
  16.10.2011 / 17:49

  >Mulla on nyt ollu aika pitkään vain valkoisia tai mustavalkoisia pettauksia. Sellaisia settejä on meillä kolme erilaista ja niitä sitten vaihtelen eli ei ole kyllä vuodenajat sillä tavalla ohjailleet vuodevaatteiden sävyä…enempi kai makuuhuoneen musta-valkoinen värimaailma on ollut perusteena:)

 4. Villa Brickyard
  16.10.2011 / 21:39

  >Jouluksi laitan aina punaiset lakanat ja kesällä suosin vaaleita värejä. Eli kyllä vaihtelen vuoden aikojen mukaan :)

 5. Anonymous
  16.10.2011 / 21:57

  >Moi! Meillä ei oikeastaan huomioida vuodenaikoja sänkyvaatteissa, kun on vuosien varrella kerääntynyt noita lakanoita niin paljon, että käytettävähän niitä on, väreistä huolimatta – siis suurin osa lahjoja tai muuten saatuja.. Viime päivinä olen kyllä etsinyt netistä valkoisia, satiinisia, ehkä raidallisia pussilakanoita (shh..) Puhtaisiin viileisiin lakanoihin on kyllä mahtavaa sukeltaa – tiedän tunteen :)t. Äippä

 6. emsu
  16.10.2011 / 23:21

  >Moi!Suuret kiitokset erittäin ihanasta ja inspiroivasta blogista, kyllä kelpaa tällaisen 21-vuotiaan, sisustaja-mielisen opiskelijatytön lueskella näin innoittavaa blogia! :)Nyt olisikin kysymys. Tuossa koti pukeutuu juhlaan -postauksessa muutamissa kuvissa näkyi lasinen maljakko, joihin oli laitettu mm. sinisiä suukkoja sekä vaaleanpunaisia vaahtokarkkeja. Mistähän tuo lasimaljakko mahtaa olla hankittu? Meiltä kun löytyy samanmoinen maljakko, mutta pienempänä, ja tuo isompi olisi aika täydellinen siihen vierelle! :) Kolusin tänään Pentikit sun muut kaupat läpi, muttei harmikseni löytynyt vastaavaa.Kiitos!

 7. S
  17.10.2011 / 10:19

  >I: nyt ku aattelen ni meillä vaihtuu oikeestaan vuodenaikojen ja mun fiiliksen mukaan :). mäki tykkään kovasti H&M:n vuodevaatteista!lauraK: oi kuulostaa ihanalta tuo valkoinen päiväpeittosi! niin vaikea sanoa näin huonetta näkemättä kumpi helmalakana sopis paremmin… riippuu tietysti mitä väriä huoneessa on muuten; seinät, matto, verhot jne. luulen kyllä et molemmat värit sopii hyvin, et sama kumman valitset ni lopputulos on kaunis :)Soile: mulla taas vaikuttaa kylmä talvi ja kesähelteet. esim. kesällä en halua kovinkaan paljon mustaa makkariin, ihan pikkusen voi olla mut esim. musta päiväpeitto täysin nou-nou. ja sit talvella valkoinen, ohut päiväpeitto täysin nou-nou :DVilla Brickyard: mulla aika lailla sama :))Äippä: meillä kaikki värikkäimmät alko olla jo niin kuluneita et vein ne paikalliseen kissakotiin :). meillä on tollaset pussilakanat mitä kuvailit, mut ruskeina ja käyttämättöminä :/emsu: tuhannet kiitokset emsu, ihanaa kuultavaa!!se lasimaljakko on AmandaB-Collectionin ja ostin sen muistaakseni Kodin Terrasta viime vuonna. toivottavasti löydät omasi :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.