>Koti-ilta

>

Se on niin huippu tunne ku saa jotain pitkään mielessä ollutta vihdoin tehdyksi! 
Esim. mulla on ollu kesästä no oikeestaan keväästä asti mielessä projekti vaatehuone ja vihdoin tänään pakotin itteni projektin kimppuun ;)
Ihan vielä ei oo valmista, mut tosi hyvällä mallilla jo ja tilaa tuli!
Rankalla kädellä siis karsin vaatteita pois, ei niitä niin mahdottomasti oikeesti tarvi!, laitoin ne omiin säilytyslaatikoihinsa ja sieltä ne pikkuhiljaa päätyy uusiin koteihin. Huomenna jatkuu projekti!


Töistä kotiutuvalle tein lämpimiä voileipiä ja pikkulauantain kunniaksi paistuu uunissa myös mustikkapiirakka, jonka tuoksu leijuu tänne jo keittiöstä :P


Ja koska näissä leipomuksissa oli aineksina mm. tonnikalaa, juustoa (voileivissä siis ;D) ja kermaviiliä, hääri mulla keittiössä koko ajan pari apulaista!

Siis lähinnä tiskausapua! ;D

Nuorempi neiti piti välillä ottaa syliin ku Hilda Hirmu ei meinaa antaa toiselle mitään. 
Hän ei tunne käsitettä kaverille kans

Näin vanhempi neitikin sai rauhassa herkutella (sillä välin ku toinen sätki mun sylissä :D):

Mies laittaa parhaillaan takkaan tulta ja tänään on myös saunailta!
Ihanaa tunnelmaa <3

Tunnelmallista ja lämpöistä syysiltaa sinullekin :)

Comments

 1. Anonymous
  19.10.2011 / 18:56

  >Kyllä siellä on reippaat keittö apulaiset :D Mulla ei mennyt oikeen "putkeen" viime ruoan laitto kun 3 apulaista hääri turhan innokkaasti apuna (1 kisu on mummulassa tämän vko:n) Mamin väsymys vielä lisäksi , niin kastike pohja piti tehdä uusiksi (paloi) ,perunat kiehui yli kun väänsin tyhjän levyn nappulaa pienemmälle (ja ihmettelin miksei kiehuminen pienene….) ja kun nostin paistinpannun kantta niin kuumaa vesitippa tippui jalkapöydälle ja teki pienen palovamman ;S Jep näin meillä :D Kisuille rapsutuksia♥ T: Niina ja 4kisua

 2. baula
  19.10.2011 / 19:36

  >Kuulostaa ihanalta koti-illalta. :) Kiitokset vielä korusta, arpajaispalkinto tuli tänään ja oli tosi ihana!

 3. Viivi
  19.10.2011 / 19:43

  >Tunnolliset esitiskaajat:)

 4. Anonymous
  19.10.2011 / 19:55

  >Se on niin kiva tunne, kun saa jonkin kauan suunnitellun projektin tehtyä -ja kaappeihin tilaa!Voi sun pikkusia keittiöapulaisia <3 Mainio toi viimeinen kuva :) ja ihan silmissäni näen Hilda Hirmun rimpuilemassa sun sylissä, kun kaveri tyhjentää kipon ;DRentoa saunailtaa teille!-I-

 5. S
  19.10.2011 / 21:48

  >Niina ja 4kisua: ou nou, ei menny kyllä ihan putkeen! onneks ei pahempaa sattunu :). miten muut kisut ottaa ku hoitolainen tulee takas, onko sähinää/kateutta tms.?meidän nuorempi neiti oli kerran mun kans mun mummulassa maalla, vanhempi oli kotona ja pikkusen sähisi ku haisto missä ollaan oltu ilman häntä :D. samaa virhettä en tee toiste!baula: voi miten kiva et sait sen tänään, mukava kuulla että tykkäsit :))Viivi: eikö ;DI: niin on! joo Hilda ei ikinä muista et hän sai jo :D onneks vanhempi neiti on oppinu myös jonku verran pitämään puoliaan, joskus esim. tonnikalapurkkia nuolevat yhdessä sulassa sovussa ;Dkiitos, kivaa iltaa sinnekin :)

 6. Anonymous
  20.10.2011 / 09:01

  >Kyllähän meillä varmasti ihmetellään kun "johtaja" kisu tulee kotiin (ei ole ikinä ollut muiden kisujen aikana näin kauaa poissa) Viimeksi kun oli vko:n lopun poissa, niin kyllä huomasi pientä kyräilyä puolin ja toisin. Täytynee olla erotuomari hetki kun kaikki taas ovat koossa. Mamilla on niin hirveä ikävä kun "johtaja" kisu on poissa :( mutta muutama päivä enään. T: Niina ja 4kisua

 7. Marika
  20.10.2011 / 09:46

  >Suloiset tiskarit sinulla :) Kermaviili ja tonnikala on todellakin sellainen yhdistelmä, mitä kisut ei voi vastustaa. Meilläkin oli eilen tonnikalapurkin nuolija-apureita heti jonossa kun purkki tyhjeni ;)

 8. Rags
  20.10.2011 / 10:13

  >Suloiset tiskaaja-apulaiset! <3On varmaan niin hyvin pesty astiat, etta ne voi suoraan laittaa takaisin kaappiin… :-D

 9. S
  20.10.2011 / 10:42

  >Niina ja 4kisua: onko teillä kolli johtaja? voi tiedän sen ikävän tunteen <3Marika: hih :) joo niin on ja nää on myös juustohirmuja! täälläki nuollaan kaiken maailman purkit ku laitetaan ruokaa :DRags: joo suoraan kaappiin vaan :DDpitää aina säästää missä voi ;D

 10. champagne
  20.10.2011 / 10:56

  >Nämä teidän kissat osaavat kyllä "poseerata" kameralle:) Meillä in vihdoinkin mahdollisuus karvaisiin lemmikkeihin joten saa nähdä millainen kokoelma kissoja ja koiria kohta löytyy meidän perheestä…

 11. Meän Satu
  20.10.2011 / 11:59

  >Ihanat tiskaaja-apulaiset :)Ihana tuo alin kuva: Jee mieki sain nam nam! :D

 12. Anonymous
  20.10.2011 / 18:46

  >Heips taas! Joo sanon vähän leikilläni kolli kisuani "johtajaksi" kun on vanhin kisu talossa ja ainoa kolli,vaikkakin hypyttää mamia LIIAN aikaisin ulos kävelylle (valjaissa). Ja on hänellä muutamia ensimmäisen kisun etuoikeuksia mitä muilla ei ole (pääsee vaatehuoneeseen lepäämään ja välillä liinavaatekaappiinkin , vaikka en siitää niin pidäkkään) tressaa välillä muista kisuista sen verran et masu menee sekaisin ja on ollut suolistotulehduskin :S T: Niina ja 4kisua

 13. S
  20.10.2011 / 21:40

  >champagne: heh, niin osaa :D. oi ihanaa saatte omia karvaturreja <3Meän Satu: :DNiina ja 4kisua: oi voi pientä <3 silloin on tärkeää et on joku ihan oma paikka missä levätä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.