>Valkoiset ruusut

>

Tällä hetkellä mun suurin kukkaheikkous on valkoiset ruusut ♥
Niitä ostan tasaisin väliajoin ja voi että miten paljon iloa ne tuo.
Ja miten ne sulostuttaakaan kotia!

Tämä kimppu olikin erittäin kestävä! 

Isosta maljakosta siirsin ne vielä jatkoajalle pieneen Pentikin maljakkoon, joka on lahja ystävältäni. Kivan monikäyttöinen, tuikkukipoksi alunperin tarkoitettu, mutta toimii hyvin maljakkona kun ottaa tuikkualustan pois. Tämän nähdessäni muistan aina ystäväni ♥

Tässä näkyy hyvin miten ruusun terälehtiin on tullut kaunis rusehtava reuna, kuin kultareunus, ihana! Samoin on taustalla näkyvä sininen syystaivas: 

Näiden ostosta on lähes kaksi viikkoa ja vieläkin ne kukoistaa olkkarin pöydällä:

Nämä kuvat sopiikin ihanasti pikkulauantaihin!
Ja mun vapaapäivään ♥

Nyt Avotakkaa & Fazerin Sinistä, mies oli ne mulle ostanu :))

Comments

 1. Maiju
  19.10.2011 / 10:39

  >Valkoinen koti ja valkoiset ruusut. Bueno!

 2. Anonymous
  19.10.2011 / 10:52

  >Moi! Mulla on tuossa tiskillä töissä punaisia roosanauhan ruusuja ja kotona samoja pinkkejä :) syötävän suloisia molemmat.. Kai säkin yllätät aina välillä miehesi jollain pikkujutulla – se on sitä välittämistä :) Nautinnollista vaparia!t. Äippä

 3. -Miia-
  19.10.2011 / 10:56

  >Voi kun ruusut kestäisivät aina pari viikkoa! Kaunista! <3

 4. S
  19.10.2011 / 10:59

  >Maiju: näin on! :)Äippä: no eiköhän se ole niin et kun tekee hyvää, saa hyvää. Miia: älä muuta sano! kiitti :))

 5. Anonymous
  19.10.2011 / 11:04

  >Valkoiset ruusut on kauniita!Ihanaa vapaapäivää Avotakan ja Fazerin sinisen parissa!-I-

 6. Marika
  19.10.2011 / 11:28

  >Kauniita ja todella pitkäkestoisia ruusuja. Nautihan vapaapäivästä :)

 7. Soile
  19.10.2011 / 12:41

  >Onpa sinulla vain pitkään pysyneet ruusut kauniin näköisenä! Ruusujen kesto vaihtelee tosi paljon, vaikka on ihan samoja ostanut. Nyt mulla lakastui sekä valkoiset että roosat ruusut tosi nopeasti; ihan muutamassa päivässä:( Elokuussa kun sain tyttäreltäni synttäriruusut niin ne myös kestivät hyvänä lähes pari viikkoa…vaikka ihan samalla tavalla olen kaikki leikannut ja veden laittanut. Varmaan syynä voi olla sekin milloin ne ovat kauppaan tulleet.

 8. Päm
  19.10.2011 / 12:59

  >Ihailen sua ja sun postauksia. Jaksat joka päivä ilostuttaa meitä niillä :)Ihania ruusuja ihanassa ympäristössä :)Mistä sä ammennat kaikki ideat…tahtoo kans sisustus/postaus-kärpäsenpureman :DKivaa ja pikkulauantaita……p.s. saat laiskotella ;)

 9. Anonymous
  19.10.2011 / 14:41

  >Olen huomannut, että keltaiset ja valkoiset ruusut kestävät tosi kauan maljakossa. Yleensä vaaleanpunaiset tai punaiset lakastuvat paljon nopeammin tai nuokahtavat. Varsien leikkaaminen lähes kokonaan pois antaa kivasta jatkoaikaa!Nykyään käyttään paljon pienikukkaista oksaruusua, mutta siinä useasti kukat näivettyvät jo nupuille eivätkä ne edes aukua kunnolla. Sain mahtavan kukka-asetelma, jossa oli yhtenä kukkana oksaruusua ja ne lakastuivat jo seuraavana päivänä. En tiedä olivatko jo valmiiksi vanhoja. Harmllista, kun kauniista asetelma kuihtuu heti osa kukista.Kukkafani

 10. Mariluu
  19.10.2011 / 14:47

  >Miten kultainen mies sinulla!!!

 11. S
  19.10.2011 / 15:06

  >I: kiitos paljon :)) aloinki siivoamaan vaatehuonetta, huh mikä urakka!Marika: kiitos Marika, nautin :)Soile: joo oon huomannu saman et suuria eroja on! näitä kauan säilyneitä ruusuja en oo ku ostaessa ja kerran sen jälkeen katkonu, vähän unohtunu hoitaa :P, joten ei näköjään sekään aina vaikuta! hassua :)Päm: voi kiitos, ihanasti sanottu <3 hmm mitenköhän se kärpänen suhun puris, toivotaan et ajatuksen voimalla :D. kattelet kato vanhoja kuvia ni inspiroidut ;) ja mietit et kohta on joulu… <3 p.s. ei se laiskottelu ollu kovin kivaa, vaatehuoneen siivous puolivälissä :))Kukkafani: joo mäki oon joskus leikannu varret kokonaan pois ja nauttinu pelkästä ruusuosasta :)lakastuminen on kyl kurjaa. mullakin on viime viikonlopulta ostettu Roosa Nauha -ruusukimppu (valkoisia ruusuja) ja vähän näyttää et tänään joutuu jo laittaa roskiin :/. eivät ees auenneet kauniisti vaan vieläkin nupulla. mut huonossa hapessa.Mariluu: heh :D on kiva ja tärkeä muistaa toista pienesti silloin tällöin!

 12. Hanna
  19.10.2011 / 15:58

  ><3

 13. Hanna ★
  19.10.2011 / 17:47

  >Meilläkin on tällä hetkellä valkoiset ruusut olkkarin pöydällä. Täällä vietetään pikkulauantaita elokuvan parissa, meinasin katsoa Coco Chanelista kertovan leffan. Ja kynttilät palamaan tietenkin ;)

 14. S
  19.10.2011 / 21:43

  >Hanna: :)Hanna ★: kuulostaa tosi hyvältä! mä katoin pikana ton leffan jokunen vko sitten, tänään voisin myös kattoo jonku oman leffan ku mies menee nukkuun :)

 15. Mia -Willa Oliviasta
  19.10.2011 / 22:34

  >Leikkokukista valkoinen ruusu on ehdoton suosikkini.Kaunista!!

 16. Onnenkyynel
  20.10.2011 / 08:54

  >Sama heikkous vaivannu muakin.Nyt jo pääsen valkosen ruusukimpun ohi ostamatta sitä, mutten tiedä onko se hyvä vai huono?!?!?Kyllähän tuoreet leikkokukat aina piristää ja antaa kodille raikasta ilmettä.

 17. S
  20.10.2011 / 10:38

  >Mia: :) mulla suosikit vaihtelee et muutamia lemppareita löytyy :)Onnenkyynel: niin piristää! mä meen tänään kauppaan ja tällä kertaa taidan jättää välistä, jos onnistun ;)

 18. Anonymous
  24.10.2011 / 15:00

  >Hei!Enpä ole upeampaa kotia nähnyt kuin sinun! Mustavalkoisuus ja selkeys kun käyvät myös juuri minun silmääni. Olen saanut blogistasi ihania ideoita, joita aion varmasti hyödyntää muuttaessani toivottavasti pian omaan kotiin :) Uusi aktiivinen lukija kiittää ihanasta blogista!- Mia :)Terveisin

 19. S
  24.10.2011 / 15:36

  >Mia: voi miten todella kauniisti sanottu, kiitos ystävällisyydestäsi Mia :). ja lämpimästi tervetuloa blogini pariin! tosi kiva ku jätit viestiä itsestäsi :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.