>Kumpi?

>

Oon haaveillu tästä Aalto-vadista (358 mm) jo hyvän tovin, mutta sitten huomasin Iittalan sivuilla tän Sarpaneva Steel -tarjoiluvadin (42 cm) ja ihastuin sydänjuuriani myöten!


Tarvin vain toisen, joten kysymys kuuluukin, kumman näistä valitsen?


Onko sinulla jompi kumpi näistä tai kumpaa suosittelisit?
Nämä on todella kauniita molemmat!

Jokos siellä mietitään joululahjoja?
Mä oon vasta saanu omat lahjatoiveeni mietittyä (pientä viilausta vaatii vielä), joten nyt onkin sitten aika siirtyä miettimään muiden lahjoja :P

Comments

 1. Sabuska
  5.11.2011 / 10:47

  >Meiltä löytyy toi aalto vati ja tykkään kyllä, ainoa on vadin pesu ja raidattomaks saaminen mukana tulee liina. JOitain jälkiä vadissani myöskin kynttilöistä on jäänyt :(

 2. Anonymous
  5.11.2011 / 10:50

  >Mietin itse myös pitkään tuota Aalto-vatia, mutta sitten näin kaupassa Sarpanevan vadin ja ostin sen saman tien. Jotenki se miellytti selkeämmällä muodollaan. Sopii mielestäni myös paremmin tuikkujen alustaksi.

 3. Anonymous
  5.11.2011 / 10:53

  >Minulla on aaltovati ja pidän siitä kovasti. Sen päälle voi laittaa esim. pienen matalan aaltomaljan, koska ovat sama muotoa. Ja tietenkin kivituikut sopiva sen päälle myös. Toki Sarpanevan vadilla voi olla sama käyttötarkoitus, mutta Sarpanevan vati ei ole niin tunnistettavaa muoltokieltä, jos sillä nyt jotain väliä on.-Siru-

 4. Carita
  5.11.2011 / 11:03

  >Itselläni on tuo Aallon vati ja sitä kannatan :) Täydellinen.Ainiin, pakko kertoa… En ole ikinä ollut joulu ihminen mutta tänä vuonna meinaan hankkia ensimmäisen kuuseni ja muitakin ihania koristeita ja valoja. Kiitos siitä sinulle koska blogiasi lukiessa olen hurahtanut jouluun :D Eikä todellakaan ole tulossa mitään punaista tai perinteistä vaan valkoista, hopeaa ja ripaus blingiä :)

 5. Eija
  5.11.2011 / 11:07

  >Molemmat kauniita. Minulla on tuo Aalto vati, ostin itselleni viime jouluna sokoksen alennuksesta :) Minä rakastan sitä, nytkin se on keittiön pöydällä kera Iittalan Kivi-tuikkujen mattavalkea ja kirkas. Minusta Aalto on enemmän ilmeikäs, mutta jos tykkää yksinkertaisesta niin kaunis on tuo pyöreäkin. Minulla on jopa lapsille ostettuna yhdet lahjat Angry Birds pussilakana setit :D Tosin voisin haluta ihan itsellenikin ne ;)Ihanaa viikonloppua, me aletaan autotallin siivoukseen, jotta auto mahtuu talliin talvella.

 6. Tiina
  5.11.2011 / 11:22

  >Olen sen verran yksinkertaisen ihailija, että valintani olisi Sarpanevan Steel. Mielestäni se sopii myös teidän kotiin yksinkertaisella kauneudellaan.

 7. Hanna
  5.11.2011 / 11:57

  >Ottaisin Aalto-vadin, se on tosi kaunis.

 8. Anonymous
  5.11.2011 / 12:10

  >Nyt heitit kyllä todella pahan kysymyksen,molemmat aivan ihania :) ite ostaisin varmaan molemmat HIH HIH!! Jotenkin näkisin teillä aalto version ;) T:Niina ja 4kisua p.s tämä mami taitaa ottaa kisujen kanssa päikkkärit :) mä olen varmaan ekassa elämässä ollut kissa kun rakastan nukkumista ;D

 9. Anonymous
  5.11.2011 / 12:21

  >Mulla on molemmat, mutta tykkään enemmän Aallosta. Olen laittanut pohjalle hieman valkoista koristehiekkaa ja tällä hetkellä siinä on kolme mattavalkoista kivituikkua. Puhdistaminen pölystä käy näppärästi mikrokuituliinalla tai ensin nihkeällä liinalla ja kuivaus talouspaperilla.Niin ja siitä hiekasta ei ole tullut naarmuja :)Mutta molemmat ovat kauniita, päädyitpä kumpaan tahansa.

 10. Aira
  5.11.2011 / 12:27

  >Sarpaneva, Aalto on kaikilla ja niin nähty ;)

 11. Maiju
  5.11.2011 / 12:44

  >Mulla on myös tuo Aalto, mutta välillä tosiaan hankalaa saada täysin "raidattomaksi". Tosin sen mukana tuleva liina on mahtava siihen, jos vaan olisi onnistunut pitämään sen tallessa! :)Maiju

 12. Blogisti
  5.11.2011 / 12:44

  >Molemmat hienoja ja monikäyttöisiä. Mulla on toi isompi ja pienempi usein päällekkäin kivituikkujen alla. Mukavaa pyhäinpäivää!

 13. Anonymous
  5.11.2011 / 12:48

  >Mulla on Aalto-vati, mutta olen myös "kuolannut" tuota Sarpanevaakin. Toiskohan pukki…? Tosin ostin vuosi sitten kesänä Alessin vastaavan alesta, eli vateja kyllä piisaa. Ostin noita Sarpanevan lasinalusia sellaisen 4-paketin, aattelin kyllä kynttilänalusiksi. Ne ainakin on tosi kivat. Molemmat on tosi kivat eli ihanan saat, päädyt kumpaan vain! Noita Aaltoja on jo niin monilla, että ehkä suosittelisin jopa tuota Sarpanevaa. Pelkistetyllä muotokielelläänkin sopisi teille hyvin. Tai entä jos pukki toiskin sulle molemmat?! :DMukavaa lauantaita!-I-

 14. Anonymous
  5.11.2011 / 13:04

  >Aaltovati ehdottomasti, tuo toinen niin arkisen näköinen ja muotoinen, ei herätä kiinnostusta eikä välttämättä heti tiedä et on Iittalan!Mulla tuo aaltovati, on kaunis ja yksinkertainen!

 15. Viivi
  5.11.2011 / 13:18

  >Meiltä löytyy tuo Sarpaneva. Kuivaamme sen heti pesun jälkeen, en oo huomannut mitään jälkiä. Käytämme sitä vain tarjoiluun. Kolmen kissan huushollissa ei uskalla polttaa kynttilöitä kuin lyhdyissä. Toki ruokapöydällä kun olemme "palopäällikköinä".

 16. Isosisko
  5.11.2011 / 13:33

  >Mulla on ollut toi Sarpaneva jo vuosia, joten annan pisteet sille. Kestävää tyylikkyyttä.

 17. Tarja S
  5.11.2011 / 13:48

  >HEI, Sarpanevaa kannatan. Se on yksinkertainen ja kaunis, sitä kautta monikäyttöinen. Mua ainakin alkaa Aallot jo kyllästyttää, vaikka itselläni niitä on eri muodoissa.

 18. Linda
  5.11.2011 / 14:01

  >ottaisin itse ton pyöreän, koska en ole aalto-muodon mikään superfani. pyöreä sopii niin moneen ilman erillistä fiilistä!

 19. Rags
  5.11.2011 / 14:08

  >Kauniita on molemmat. Meilla on tuo Aalto ja se on kylla niin ihana! Varmaan pari vuotta jo ollut esilla enka ole edes kyllastynyt siihen! Yleensa tykkaan vaihdella sisustusjuttuja, mutta tuo on saanut olla esilla koko ajan! :-)Taalla ei onneksi tarvitse ajatella, etta kaikilla on Aalto. :-)

 20. Kaisa
  5.11.2011 / 14:14

  >Täälläkin osoitteessa Aalto-vaasit, -kipot ja -kupit eri muodoissaan tulevat hieman korvista ulos, mutta tuo nimenomainen vaasi on aivan ihana. Eli sen näistä valitsisin ehdottomasti. :) Aallon muoto yhdistettynä hopeaan toimii ihanasti. Joululahjojen oston olen alottanut jo aika päiviä sitten, eli kaapista tursuaa jo. Ostanut siis muille, en itselleni. :D

 21. K
  5.11.2011 / 14:32

  >Minä sanoisin, että älä ota kumpaakaan! Älyttömän vaikea teräksistä vatia pitää ihan täysin käyttämättömän näköisenä. Tai riippuu tietysti siitä, mihin aiot sitä käyttää :) Meillä on kaksi noita isointa Aalto-vatia eikä minulla tuon vuoksi tule niitä kovin paljon käytettyä. Hedelmäkulhona menevät kun kuivausraidat piiloutuvat hedelmäkasan alle. Ostaisin ennemmin jonkun keraamisen vaalean. Noita Aalto-juttuja on myös meille tullut lahjoina ihan hirveän paljon ja lähes kaikki ovat laatikossa hyvin suurella vajaakäytöllä.. Pitäis ehkä ihan kylmästi karsia ne sieltä myyntiin.

 22. J&M
  5.11.2011 / 14:33

  >Itse tykkään Aalto- vadista juurikin kynttilöiden alla, mutta meillä kynttilät on sen päällä omissa pidikkeissään jottei jälkiä jää. Sarpanevakin on todella kaunis ja simppeli, mutta toisaalta tavanomainen pyöreän muotonsa takia… Toki Aaltokin on jo aika nähty kuten täällä moni sanoi, mutta mistä kukakin tykkää! Molemmat ihania, kumpaan sitten päädytkin :)

 23. Aikku
  5.11.2011 / 14:41

  >Mulla on molemmat, mutta tykkään ehkä Aallosta vähän enemmän. Vain vähän. Kumpikin on siis hyvä valinta.

 24. Onnen Omenia
  5.11.2011 / 14:55

  >Itselläni on iso aaltovati ja tykkään sittä aina vaan vuosienkin jälkeen :) Kaunis on tuö pyöreäkin, mutta minusta aika "perus".

 25. Hanna ★
  5.11.2011 / 14:55

  >Kummatkin on kauniit! Itseltä löytyy tuo Aalto ja vielä en ainakaan ole kyllästynyt ;)

 26. Laura
  5.11.2011 / 16:10

  >Aalto-vati! Itselläni on sellainen ja tykkään siitä kovasti!!

 27. Anonymous
  5.11.2011 / 16:35

  >Sarpanevan Steel ehdottomasti, on ajattomampi, ja enemmän tasaista tarjoilutilaa. Tuo toinen on jo "niin nähty". Steel on tyylikäs – löytyy meiltäkin :)t. Äippä

 28. Anonymous
  5.11.2011 / 17:22

  >Noista valitsisin tuon oikean puoleisen, eli tuon Aalto-vadin. Toisaalta muaki mietityttää tuo miten mahtanee pysyä hyvännäköisenä… Toisaalta tuon Aalto-vadin muoto sopis hienosti niihin sun juhlallisimpiin astioihin! Mahtaisko löytyä jonkulaista halppisversiota tosta esim. valkoisena? Ei näkyis varmaan niin käytön jälki.

 29. Viivi
  5.11.2011 / 20:03

  >Kommentoinpa uudelleen koska olen niin hämmentynyt muiden kertomista raidoista ja jäljistä teräksessä. Meillä on tuon Sarpanevan pyöreän lisäksi eri kokoisia soikean muotoisia tarjoiluastioita, suurin on joulukinkulle. Eikä niihin jää jälkiä kun ne kuivaa. Ja jos jäisikin niin elämän jälkiä ne vaan ois ;)

 30. Saara
  5.11.2011 / 20:37

  >Molemmat on kauniita! :) Itse ottaisin Aallon! Nuo jäljet teräsastioissa tosiaan välttää aika hyvin, kun puhdistaa astian kunnolla ja kuivaa sen pesun jälkeen. Tällöin ei jälkiä pitäisi jäädä..

 31. Meän Satu
  5.11.2011 / 21:33

  >Molemmat minunki mielestä ihania :) Meillä on Aalto-vati, koska saatiin se kaupanpäälliseksi :) Sarpaneva on kans tyylikäs mutta siittä on niin paljon "halpis"versioita..minusta kumpiki kyllä soppii teille, etteipä ollu minusta kyllä mittään apua valintaan :)Aalto-vati pyssyy kirkkaana mukana tulevalla liinalla mutta parempaa jäläkeä tullee märällä taikasienellä ja kuivataan tietekki taikasienen jäläkeen :) Ei naarmuta, ainakaan meillä :)

 32. Anonymous
  5.11.2011 / 22:29

  >Heip, meillä on kolme erikokoista Aaltoa, aivan parhaat ja Sarpanevan teräslautanen on ollut jo parikymmentä vuotta. Ennen minä Aallot laitan esille kuin Timon lautasen. Molemmat ovat kauniit, muotokieli hiukan erilainen. Ihanaa viikonloppua!Marja kommentoi… :D

 33. Anonymous
  5.11.2011 / 23:45

  >sain tuollaisen sarpaneva-lautasen joululahjaksi kaksi vuotta sitten. tai ainakin se on aivan samanlainen kuin tuo nyt kauppoihin tullut. pohjassa lukee opa steel, eikä sanaakaan sarpanevasta tai iittalasta, mutta muistaakseni sarpaneva on opalle kuitenkin suunnitellut. lautanen on erittäin kaunis esimerkiksi kivi-tuikkujen alustana ja kynttilän valo heijastuu kirkkaasta ja tasaisesta pinnasta kauniisti. tällä hetkellä vastaukseni olisi siis aalto-vati, koska tuo sarpaneva on meillä jo "vanha juttu" :p riippuu kuitenkin käyttötakoituksesta; sarpanevalla kynttilät juuri ovat kauniita, mutta aalto-vadilta noukitut punaposkiset omenat maistuisivat taatusti paremmille, kuin jostain perus markettikulhosta ;)-riikka

 34. S
  6.11.2011 / 10:31

  >Sabuska: meiltä löytyy samaa matskua oleva iso tarjoilualusta (mm. joulukinkulle), sen saan kyllä pesun jälkeen täydellisen näköiseksi eikä jää mitään rantuja :)Anonyymi: oon sun kans täysin samaa mieltä! Aalto-vadissa ne liian isot reunat on alkanu ärsyttää, tarjoilualustaa on niin niukasti. ja on se aika nähty myös. Siru: kiitos kommentista :)Carita: kiitos paljon että kerroit mulle tuon! oi mikä vaikutus mun blogilla, ihanaa kuultavaa, me happy!!!! :))Eija: mulla tais tuo Sarpaneva viedä voiton yksinkertaisemmalla lookillaan :) ja näyttää myös monikäyttöisemmältä ku ei oo jättimäisiä reunoja viemässä tilaa :DTiina: mullakin se vei voiton! heti ensimmäisten kommenttien ilmaannuttua tajusin et tein jo päätökseni :DHanna: niin on, mut päädyin toiseen :)Niina ja 4kisua: päädyin Sarpanevaan, se vaan miellyttää silmää enemmän :). mäki oon varmasti hei ollu ennen kissa! :DAnonyymi: kiitos kun kerroit kokemuksia! ajattelinkin heti et eikö siitä hiekasta oo tullu naarmuja :DAira: oon aivan samaa mieltä!

 35. S
  6.11.2011 / 10:39

  >Maiju: kiva että kommentoit :)Blogisti: kiitos, mukavaa sunnuntaita sulle :))I: mäki ihastelin niitä lasinalusia, näytti tosi kauniilta! Sarpanevaan päädyin juuri noistakin syistä ja se vaan miellyttää silmää enemmän :)Anonyymi: heh, mun mielestä taas ei lainkaan arkisen näköinen vaan todella tyylikkään yksinkertainen! eikä mua haittaa vaikka siitä ei tietäis olevan Iittalaa, en sitä kuitenkaan sen vuoksi hanki :)Viivi: niinpä, kyllä se pysyy kauniina ku aina pesun jälkeen kuivaa/kiillottaa!Isosisko: sen minäkin hankin :))Tarja S: oon samaa mieltä! Aalto-vati on tosiaan aika nähty, sitä näkee niin monilla…Linda: sen minäkin valitsin :)Rags: ehkä juuri se on se syy ku siellä et nää Aalto-vateja muualla ni et oo ehtiny kyllästymään ;DKaisa: mä päädyin mietintöjen jälkeen Sarpanevaan, tykästyin siihen kuitenkin enemmän :)

 36. S
  6.11.2011 / 14:05

  >K: meillä on tollanen samaa matskua oleva tarjoilulautanen (mm. joulukinkkua varten :D) ja sen saan kyllä pidettyä aivan uuden näköisenä. täytyy sellaisella säämiskän tyyppisellä kuivata ni ei jää mitään kuivausjälkiä tai raitoja!J&M: joo Aalto on alkanu kyllästyttää ku niitä näkee joka paikassa, joten päädyin mm. sen vuoksi Sarpanevan vatiin :)Aikku: kiva kuulla et molemmat kivoja :)Onnen Omenia: peruspyöreä tulee meille :D tykkään et se on niin yksinkertaisen kaunis!Hanna ★: päätin kotiuttaa Sarpanevan :)Laura: päädyin just siihen toiseen :DÄippä: aivan ku mun suusta eli samaa mieltä olen :)Anonyymi: päädyin Sarpanevan vatiin :D. ei haittaa vaikka näkyy käytön jälki, mut yritän toki pitää sen hyvänä!Viivi: juuri noin!Saara: joo just noin oman kokemukseni perusteella sanoisin myös :)

 37. S
  6.11.2011 / 14:08

  >Meän Satu: Sarpanevan vadin päätin hankkia, tykästyin siihen enemmän :)Marja: Sarpanevaan päädyin :P kiitos samoin!riikka: mä taas tykästyin enemmän tuohon yksinkertaisempaan Sarpanevan vatiin :) ja se on meidän käyttöön käytännöllisempikin!

 38. Linda
  6.11.2011 / 17:57

  >Mä sanon, että ota Sarpaneva steel;) Kaunis muotoilu eikä tylsä.

 39. S
  6.11.2011 / 23:17

  >Linda: juu siihen mä päädyinkin :))

 40. Anonymous
  14.11.2011 / 14:26

  >Mulla on molemmat ja molemmille on käyttöä. Riippuu vähän mitä laittaa tarjolle niin kumpi sopii paremmin. Sarpanevaa oon käyttänyt myös tuikkulautasena. Tulee tosi kaunis kun siinä kirkkaita kivituikkuja :)

 41. S
  14.11.2011 / 14:31

  >Anonyymi: niin aivan, käyttötarkoitus sen toki ratkaisis, mä aattelin käyttää noita samoihin tarkoituksiin ja just siks Sarpanevan vati vei pitemmän korren (käytännöllisempi ja yksinkertainen look miellyttää enemmän) :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.