>Saturday sneak peek!

>

Kuten eilen kerroin, toi Posti-Pate mulle paketin! Olo oli aivan jouluinen kun joululehden ja piparien äärestä menin avaamaan oven ja näin valtavan ison paketin! Valkoisista kääreistä kuoriutui musta laatikko:

Ja sen sisältä uusin asukkaamme! Uudelle asukkaalle oli jo paikka valmiina odottamassa, olipa ihana tunne laittaa siihen ensimmäistä kertaa valot päälle <3


Tosin vain huomatakseni, että yksi lamppu seitsemästä oli pimeä :( ja yksi toinenkin näytti himmeältä. Uudet polttimot kotiutunevat alkuviikosta, joten odottelemme tunnelmointia ja parempia kuvia siihen saakka! (Polttimoitahan tähän ei kaupasta saa…)

Toivotaan, että sen jälkeen polttimot kestää sen mitä niiden kuuluukin kestää! Jos ei, mulla on varmaan joku maanantaikappale ja siinä tapauksessa se lähtee luonnollisesti vaihtoon.
Harmistus, mutta kai hyvää kannattaa odottaa..?

P.S. Kiitos jo tähänastisista kommenteista edelliseen postaukseen! Ehdin vastailemaan viimeistään huomenissa. Päätöksen sain jo tehtyä, se olikin aika helppo :P

Comments

 1. linda
  5.11.2011 / 19:21

  >mun block-lampun mukana tuli kans yks polttimo joka palo varmaan jonku kuukauden verran? :D ostin sit uuden kaupasta ja se on nyt kestäny monta kuukautta..

 2. Hanna ★
  5.11.2011 / 20:00

  >Minäkin haluan ison paketin ja mielellään ovelle toimitettuna ;)

 3. Hanna
  5.11.2011 / 22:15

  >Näyttää juuri siltä ihanuudelta jota olen pitkään itsellenikin himoinnut! Olipa harmillinen maanantaikappale… Jään odottamaan lisää kuvia. Kiitos kivasta blogista!

 4. lola
  6.11.2011 / 01:21

  >Olen aika varma, että paketista paljastui kynttelikkö? Se on varmasti upea! Harmi, ettei omassa kodissani ole paljoakaan ylimääräistä tilaa. Mielelläni laittaisin kynttelikköä ja muuta tunnelmavalaistusta lisää..

 5. S
  6.11.2011 / 10:20

  >linda: mun blockin lamppu on kestäny hyvin. voi saispa tähänki polttimoita kaupasta, ois sata kertaa helpompaa :DHanna ★: ai sen Paten takia ;DHanna: toivotaan et asia korjaantuu pelkillä uusilla polttimoilla! kiitos kivoista sanoistasi :)lola: olet oikeassa! toivottavasti pian pääsen hankinnastani nauttimaan :)

 6. mapela
  6.11.2011 / 11:58

  >Joy <3

 7. Anonymous
  6.11.2011 / 13:39

  >Hei!Sinun blogisi on vain niin innostava! Olen tätä lueskellut ja kommentoinutkin kerran kissatarhaan liittyen (taisin laittaa sähköpostiakin silloin?). Toisen kerran kommentoin eilen kun kyselit mielipidettäsi noista tarjoiluvadeista. Olen siis ainakin tähän asti ollut melkoinen taustalukija, mutta pakko sanoa että olet saanut minut kiinnostumaan sisustamisesta! Tosin budjetti siihen on suht rajallinen kun olemme mieheni kanssa kummatkin opiskelijoita. Mutta silti, olet sytyttänyt minussa sisustuskipinän aika voimakkaasti! Kiitos sinulle siitä! Tämä sinun blogisi on todellakin mukava POSITIIVINEN irtiotto arjesta, tätä lukiessa tulee aina hyvä mieli! :) Ja jos saa esittää postaustoiveen niin näin kissaihmisenä minusta olisi kiva lukea teidän kissoistakin enempi. :) Oisko joku kissanruoka-aiheinen postaus esimerkiksi mahdollista toteuttaa? Tai kissojen terveys-aiheinen?PS. Toivottavasti jaat täällä blogissasi meidän lukioiden kanssa kuvia siitä miten olet laittanut/laitat joulua teidän kotiin tänä vuonna. Osaat koristella niin kauniisti. :)

 8. S
  6.11.2011 / 13:56

  >mapela: :))Anonyymi: hei kultainen lukija! täytyy paljastaa et ihan liikutuin sun viestistä, kiitos siis tosi tosi paljon!! on ihanaa et muillekin ku mulle itelle tulee hyvä mieli blogissani, tällaista palautetta kuullessani koen onnistuneeni erittäin hyvin! muistan ite vielä erittäin hyvin opiskeluelämän budjetteineen kaikkineen ;). se kuuluu asiaan ja sitä on hauska jälkikäteen muistella :D. silti on ihana et voi haaveilla ja suunnitella, mitä hankkii sitten kun siihen on mahdollisuus! ja onneksi on Ikea, mistä saa edullisestikin tehtyä tosi kivoja hankintoja ja joulukin lähestyy ;)kissapostauksia tulee säännöllisesti aina silloin tällöin, pyrin siihen että ainakin yksi kissapostaus/vko :). noista kisujen ruoka-/terveysasioista en lupaa tekeväni postausta, voin kertoa näistä asioista sinulle enemmän sähköpostitse jos haluat!ja ihan takuulla on tulossa meidän kodin joululookia täällä blogissa :))kiitos sinulle vielä päiväni piristyksestä ja ihanaa joulunodotusta <3

 9. -Miia-
  6.11.2011 / 14:05

  >Meillä puolestaan 3kk ikäinen Block-valaisin on reistaillut ihan kunnolla. Kaksi polttimoa on jo poksahtanut (hajonnut siis säpäleiksi) ja nyt odotamme kokonaan uutta johtoa. Design House Stockholm ei ollut lainkaan edes kiinnostunut tästä "oikosulusta" vaan laittoivat myyjäliikkeen vastuulle kaiken. Ikävää. :( Toivottavasti tässä ei ole käynyt nyt klassista virhettä – kun myynti kasvaa niin laatu heikkenee.Meillä on Blockki nyt kaapissa, kiva laittaa 180 euron arvoinen lamppu piiloon, odottamaan toimivaa johtoa. Jee! :)Toivottavasti saat kynttelikkösi kuntoon kivuttomasti ja kerralla! =D

 10. S
  6.11.2011 / 14:48

  >Miia: no voi harmin paikka! oisit palauttanu koko valaisimen ja huolinu tilalle vain uuden. mä en ainakaan pidä tota kynttelikköä jos polttimot ei ala kestään vaan vaadin tilalle uuden tai rahat takas. meidän Block on kyllä toiminu täysin moitteettomasti (täytyy koputtaa puuta!)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.