>Laatikot esiin!

>

Olipa kiva penkoa näitä joululaatikoita ensimmäistä kertaa tälle vuodelle! Olo oli kuin, noh, jouluna! :))
Jännä miten sitä vuoden aikana unohtaa mitä kaikkea joulukoristetta omistaakaan! Ei tosiaan tarvetta kaupoille!
Esim. nämä jättimäiset hopeiset Hemtexin pallot on yhdet mun ehdottomat lempparit ja ne tulee varmasti olemaan osa meidän kodin joulua joka vuosi. 
Meidän joulun sävyt ei vaihdu vuosittain trendien mukaan. Meillä tulee olemaan luultavasti pitkään tällaisia valko-hopeisia jouluja, koska ne on niin yksinkertaisen kauniita ja miellyttää silmää mielettömästi.
Tosin tänä vuonna meidän kodin joulu on joiltain osin ehkä erilainen ku viime joulu, toistaiseksi vielä paino sanalla ehkä ;). Iiks, jännittää jo valmiiks!

Yhden punaisen valosydämen laitoin tänään ikkunaan, en muuta. Ehkä loppuviikosta lisää :P

Samalla ku leivoin ja kaivoin joululaatikoita, mies putsaili takkaa. 

Nyt on takkaluukun lasit taas putipuhtaat, meenkin tästä sytyttelemään sinne tusinan Kivi-tuikkuja (heti ei nimittäin raaski juuri putsattuja laseja liata, joten kynttilöillä näin alkuun!).

Mukavaa maanantai-iltaa sulle!

Comments

 1. Ruususuun äiti
  7.11.2011 / 20:49

  >ihanaa maanantaita myös sinne.. Joulujuttujen kaivaminen kaapista on aina yhtä jännää.. :)

 2. Meän Satu
  7.11.2011 / 21:07

  >Mie voin kuvitella sinun jänskättämisen siellä :DIhana ko alakaa vähän yks jos toinenki fiilistelleen joulua :D Joulufiilistely on parasta :)Nautinnollista kynttilä-takka-nautiskelua :)

 3. S
  7.11.2011 / 22:29

  >Ruususuun äiti: kiitos paljon! ja oikeassa olet! :)Meän Satu: joo se on ihanaa <3 kiitos paljon <3 kivaa iltaa sinullekin!

 4. Kaoka
  8.11.2011 / 10:01

  >Ai vitsi, nyt on kuule ihan sinun syytäsi, että tekee jo marraskuun alussa mieli syöksyä varastoon penkomaan jolujuttuja! ;) Noh, yritän malttaa joulukuun alkuun.Ihanalta kyllä kuullostaa teidän valko-hopea joulu! Meillä mennään varmaan tänäkin vuonna puna-hopea linjalla. -Kultainen on nou nou.

 5. Anonymous
  8.11.2011 / 10:17

  >Täälläkin odotellaan kovasti joulua ja mietitään kodin joulusisustusta :)Olen tainnut aiemminkin kehua, mutta sitä ei koskaan ole liikaa. Sun blogi jaksaa sitten ihastuttaa postaus toisensa jälkeen! Tosi kiva, kun kirjoittelet positiivisista ja kauniista asioista. Olen saanut paljon inspiraatioita oman kodin sisustamiseen ja siitä puheen ollen, odottelen lisää lastenhuonepostauksia. Tyttären huone odottaa sisustusta.Oikein ihanaa joulun odotusta sinulle!T. -M-

 6. Anu
  8.11.2011 / 10:35

  >hei!ootkos huomanut,että Kodin 1myy juuri New Wave sarjaa alessa?:)

 7. S
  8.11.2011 / 17:09

  >Kaoka: heeeh :D. oi, punahopeakin kuulostaa täydelliseltä jouluväritykseltä! jännä nähdä tuleeko sitä meillekin ;)M: oi kiitos niin paljon kauniista ja tsemppaavista sanoista, et usko miten oikeaan aikaan ne tuli! juuri tuota tarvitsin, lämpimiä ajatuksia sinulle :)lastenhuonepostaus on jo työn alla et heti ku ehdin koneella enemmän olemaan ni teen sen valmiiksi :)Anu: juu oon huomannu, harmi ettei Kodin Ykköstä oo meidän kaupungissa :/

 8. Katrinsessa
  9.11.2011 / 01:28

  >Taidat olla raskaana;) (Ehkä oletkin sen jo kertonut, mutta minulta mennyt ohi..) Jos näin on, ONNEA. Ja on ihan sinun syytäsi:), että mietin jo joulujuttuja ja mies on kauhuissaan, "nythän on vasta marraskuun alku". Se on JO marraskuun alku.:)

 9. S
  9.11.2011 / 17:32

  >Katrinsessa: voi elämä, siis EN ole raskaana. ihmettelin et mistä sä noin päättelet, sit hokasin et tuosta ku meidän joulu tulee oleen erilainen :D. tarkoitin siis sisustuksen osalta, en mahani :Dja todellakin JO marraskuu, kohta marraskuun puoliväli :P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.