>Kaunis välitila

>

Tykästyin tähän keittiöön nähdessäni sen, aika kivoja pieniä yksityiskohtia vai mitä sanotte! Tykkään niin kovasti kaikista ihanista keittiön pienesineistä; pikkuviherkasveista, maustepurkeista, houkuttelevista keittokirjoista, pippurimyllyistä… Tässä keittiössäkin ne näyttää niin kivalta, mutta kun tuohon lisää vielä kahvinkeittimen, leivänpaahtimen, mahdollisesti vedenkeittimenkin, on keittiön tasot aika täynnä tavaraa! Meillä kuitenkin halutaan keittiön pienkodinkoneet säilyttää esillä, koska niitä käytetään usein ;). Joten ehkä sittenkin tyydyn katselemaan vain muilla näitä pienesineitä!

Tässä keittiössä on muuten sellainen välitila, jonka voisin kelpuuttaa itsellenikin :)

Kuvat

Näin se pyörähti jälleen uusi viikko käyntiin!
Ja sehän tietää samalla sitä, että ollaan taas lähempänä joulua :)


Tällä viikolla ajattelin laittaa jotain ihan pientä jouluista jo kotiinkin ja juuh, tottakai näytän sen sitten teille! Mietin et oiskohan pari joulujuttua esille/viikko hyvä tahti, välttyis ainakin ähkyltä (vaikka tuskin siitä muutenkaan, ainakaan mun kohdalla, ois vaaraa…) ;)

Hei muuten, aika hyvä määrä kirjautuneita lukijoita :P
Lämpimät kiitokseni teille, ihana että viihdytte mukana!

Comments

 1. Soile
  7.11.2011 / 11:19

  >Onpa kyllä tosi hyvännäköinen välitilassa tuo iso harmaa laattaa! Minäkin yritän täällä hyvin varovasti aloittaa joulun, kun tosiaan siihen tuppaa kyllästymään vähän liian pian:) Ajattelin, että vasta kuun lopussa laitan ne aikomani punaiset tehosteet ja tähdet….saa nähdä maltanko siihen asti pitää näppini kurissa;)

 2. Viivi
  7.11.2011 / 11:34

  >Ihana keittiö, kelpais mulle! Tällä hetkellä meillä on vielä vähemmän laskutilaa tiskipöydällä joka harmittaa.Pidän noista ateriemien (miten toi kirjoitetaan) kuvista:)Joulusta en kyllä jaksa innostua vielä, ruoho vihertää ja jotkin pensaat puskevat uusia lehtiä, siis Hesassa.

 3. Anile
  7.11.2011 / 12:07

  >Oih,ihanan rouhea välitila tosiaan. Voisi kotiutua myös meidän tulevaan taloomme.Tosin onkoha tuo laatta kovin huokeaa(kuvissa ei näytä ainakaan kiiltävältä),mietin vain kuinka se imee kaiken rasvan esim. liden ympäriltä..mutta ihana se on! :)

 4. Meän Satu
  7.11.2011 / 12:27

  >Tyylikäs ja silti tosi kotosa keittiö :)Joulujuttupostauksia vaan kehiin niin monta ko keksit/viikko :) Ihana fiilistellä joulusta jo :)Mukavaa alkanutta viikkoa :)

 5. Rags
  7.11.2011 / 13:02

  >Tykkaan! Mietin ensin, etta ei ole kovin tayden nakoista, mutta sitten huomasin, etta sieltahan puuttuu tosiaankin ne kaikki kodinkoneet, kahvin- ja vedenkeitin yms. Meillakin ne on jatkuvassa kaytossa, eli pakko pitaa esilla. Yrtit on kylla kauniita keittiossa, meilla ne korvaa viherkasvit… Kissat ei onneksi niita syo. :-DMukavaa alkanutta viikkoa!

 6. Anonymous
  7.11.2011 / 13:28

  >Ihana koti, tykkään! Meillä ei ole pienkoneista esillä kuin päivittäin käytössä oleva kahvinkeitin, siksi tykkäänkin pitää muutamia pienesineitä työtasolla -kuitenkaan ei liikaa.Mukavaa alkavaa viikkoa sulle! Mä jatkan toista viikkoa potilaana :(-I-

 7. Anonymous
  7.11.2011 / 14:14

  >Jee, joulujuttuja! Mä ainakin jo kovasti odottelen, että saa alkaa laittaa esille kaikkea ihanaa jouluista. Vielä en oo mitään laittanut, poltellut vain paljo kynttilöitä niin kuin aina tähän aikaan vuodesta:)

 8. Hemuli
  7.11.2011 / 14:29

  >Hei!Aivan ihana keittiö ja tuo välitila.Kiitos ihanasta blogistasi, odotan innolla uusia kirjoituksiasi ja ennen kaikkea ihania kuvia, minulla juuri samanlainen näkemys sisustamisesta ja tykkään paljolti samoista asioista kuin sinä!;)

 9. S
  7.11.2011 / 19:30

  >Soile: mä en kyllä oo koskaan kyllästyny vaikka näihin aikoihin joulunlaiton oonki alottanu :). tai no viime joulu oli poikkeus, sillä silloin pidin joulun kodissa loppiaiseen saakka! yleensä oon karsinu joulun pois jo tapanina :D. mut tavat muuttuu :)Viivi: aterimien tarkoitit varmaan :). joo muaki masensi tänään ku ajelin töistä kotiin; nurtsi ihan vihreenä, blaah… mut silti fiilistelen joulua ettei se vaan mee ohi <3Anile: no tuopa siinä varmasti se huono pointti onki :/. eikä meiltä siks löydy tollasta välitilaa :DMeän Satu: juu kyllä niitä alkaa pikkuhiljaa tulla :)). kiitos samoin sulle!Rags: joo mieluummin minäki pidän niitä esillä, ne kuuluu keittiöön enkä jaksa eestaas kaappiin niitä nakkoa :D. kiitos samoin sulle :)

 10. S
  7.11.2011 / 19:42

  >I: voi ei :(( toivottavasti menee pian ohi se tauti, jaksuja ja voimia <3Anonyymi: kiva että odotat niitä! :) mä laitoin tänään yhden sydämen ikkunaan :P ahdistaa tää pimeys, joten kaikki mikä piristää, on tervetullutta :)Hemuli: heippa Hemuli ja kiva että jätit viestiä! kiitos kovasti, sain taas aimo annoksen lisäinspistä kirjoitella tätä blogia :)

 11. Ansku
  10.11.2011 / 10:12

  >On tyylikäs välitila. Olen juuri miettinyt yhtä keittiötä, josta osa näkyy suoraan olkkariin, että miten saisi siistin ja olkkarimaisen ilmeen ja kuitenkin kodikkaan keittiön. Taitaisi mennä uusikisi koko keittiö – jos nimittäin siitä tulisi omani. On kova asunnonvaihtokuume. Iloista joulunodotusta!

 12. S
  10.11.2011 / 10:39

  >Ansku: niin kyllähän sellaisiin löytyy kivoja laattavaihtoehtoja tai sit vaikka lasi + tapetti, tapetti vois olla sama ku olkkarissa, jos olkkarissa on tapettimahdollisuus :).tai sit vois nostaa laminaattitason laminaatin myös välitilaan!voi kiitos samoin sulle :))

 13. Ansku
  11.11.2011 / 11:32

  >Huomasin vasta keittiömuutospostauksesi, olipa mielenkiintoinen ja onnistunut remontti! Väsäsin juuri lopputyötäni samaan aikaan ja siinä esitin tähkäempirekaluston maalaamista valkoiseksi:) Oliko tuo kohteesi kalusto valkoinen jo alunperin? Minä sain kritiikkiä, voiko kaluston maalata valkoiseksi. Mielestäni voi, sehän on upea valkoisena!

 14. S
  11.11.2011 / 11:41

  >Ansku: joo tuossa suunnittelemassani kohteessa oli aluksi vaniljanvalkoinen kalusto, se myytiin ja tilalle hankittiin täysin uudet valkoiset kalusteet.

 15. Tessa
  16.11.2011 / 21:58

  >Kaunis!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.