>Sisustelua

>

Torstaiheipat teille!
Täällä vietellään vapaapäivää niinkin mukavissa merkeissä kuin sisustellen kotia :) 
Eilen illalla tuli jo viikkosiivoukset tehtyä, joten tänään on aikaa tälle mielekkäämmälle puuhastelulle. Lähinnä tavarat on vaihdellu paikkoja, ei mitään sen ihmeellisempää. Nyt miellyttää omaa silmää taas enemmän ja sehän se tärkeintä omassa kodissa onkin :).

Tällä kertaa nämä valotulppaanit päätyi keittiön ikkunanurkkaukseen, nämä oli kyllä hyvä kirppislöytö viime syksynä! Tuonu vuoden aikana jo paljon iloa ja valoa pimeisiin iltoihin!

Meidän terassia valaisee yötä päivää led-valot kauniin tuijan ympärillä, pieni hankinta Clas Ohlsonilta :)

Miksi sitten siivoilin jo täksi illaksi?
Koska meillä on tänään pienimuotoiset neljän naisen illanistujaiset, varmasti huikean mukava ilta luvassa :). 

Naisteniltaa silmälläpitäen laitoinkin takkaan polttopuiden sijasta kynttilät, vaivattomampaa! Palavat kynttilät takassa näyttää myös tosi kauniilta!

Milloin se on ehtiny tässäkin tassuttelemaan?? Nuorempi neiti asialla takuuvarmasti!Kynttilöitä, tunnelmavalaistusta, suolaisia ja makeita naposteltavia, laseissa kuplivaa, naurua ja iloista puheensorinaa!
Iltaa innolla odotellen :)

Comments

 1. Rags
  10.11.2011 / 12:21

  >Ehtivaisia nuo pikkutassut! <3Mukavaa iltaa teille naisille! :-)

 2. Jannika
  10.11.2011 / 12:30

  >Rakastan teidän kotia! Niin kaunista :)Hauskaa iltaa!

 3. Meän Satu
  10.11.2011 / 13:07

  >Ihania kuvia ottanu :)Pikkusisustelu onki mukavaa :)Hihi, siellä jompikumpi neiteistä käyny jättämässä omat "puumerkit" naisteniltaan :DTakassa onki kiva poltella kynttilöitäki, ihanan tunnelman antaa :) Mukavaa iltaa <3

 4. Anonymous
  10.11.2011 / 13:27

  >Oikein mukavalta kuullostaa sun vapaapäivä! Tuollaset päivät, kun saa vaan rauhassa laitella kotia ja istua iltaa ystävien kanssa on tosi tärkeitä, että sitten jaksaa sen arjen aherruksenkin.Kisuli yrittäny salaa tepastella takan reunustalla ;DIhanaa sisustuspäivää!-I-

 5. Sirja
  10.11.2011 / 13:34

  >Tuo teidän takka on kyllä niiiin ihana! Oikein hauskaa iltaa sinne :)

 6. Hanna
  10.11.2011 / 14:46

  >Kivaa iltaa teille!

 7. Janet
  10.11.2011 / 15:00

  >Voi kuinka suloiset pikkutassunjäljet siellä meneekään. Mä voisin haluta tuollaiset tarrat kotiin. Teille on varmasti niin ihanan mieluisaa tulla kyläilemään, kun on niin kaunis ja viihtyisä koti. Todella ihanaa iltaa teille sinne (ja täällä ollaan ihan kateellisia :D)

 8. Saara
  10.11.2011 / 15:17

  >Kuulostaapa todella mukavalle illalle! Pitäkää hauskaa! :)

 9. Onnen Omenia
  10.11.2011 / 16:43

  >Mukavaa tyttöjeniltaa teille! Kuulostaa kivalta :)

 10. Anonymous
  10.11.2011 / 17:40

  >Mä oon niin kanssa naisten illanvieton tarpeessa, mutta nyt on niin asiat niin etten pysty/jaksa järjestää mitään…:( mutta huhtikuussa ystävien kanssa laatu matka nykiin !!! Sen voimalla jaksan :) super ihanaa iltaa teille ;)T:Niina ja 4kisua

 11. Veronica
  10.11.2011 / 18:40

  >Meillä päin noita tassun jälkiä melkein jo kaipaa:)Harmi vain että äitini toinen kissa on jossain karkuteillä, ollut jo kohta viikon :/ ei ikinä ole ennen tehnyt näin ja kaikki ojanpohjat sun muut käyty läpi. Ei muuta kuin ilmoitusta tekemään seuraavaksi, ei sitä tiedä mitä on voinut sattua :(

 12. Marika
  10.11.2011 / 19:31

  >Tunnelmallista iltaa teille:) kyllä teidän koti on niin kaunis ja siellä todellakin vieraat viihtyy!

 13. Aikku
  10.11.2011 / 19:52

  >Kyllä ne nuo kisut ehtii! Kuulostaa ihan mainiolta tuleva tapahtuma:) Oikein ihanaa naisten iltaa!

 14. Hanna ★
  10.11.2011 / 20:35

  >Ihanaa iltaa teille ★

 15. S.C.
  11.11.2011 / 03:14

  >Ihanat noi valotulppaanit ja teian takka myoskin :) Tosi ihana koti teilla <3http://iseesc.blogspot.com/

 16. S
  11.11.2011 / 09:55

  >Rags: kiitos, oli kivaa :))Jannika: voi ihanuus mikä kommentti, kiitos <3Meän Satu: kiitos paljon, kiva kommentti :)I: totta mitä kirjoitit! joo en tiiä millon se on ehtiny tossakin kävelemään :D. kiitos!Sirja: oi kiitos paljon Sirja :)Hanna: kiitos <3Janet: voi kiitos aivan ihanasta kommentista, kirjoitit taas niin nätisti :). eilen meillä vieraili kolme sellaista naista, jotka ei olleet ennen meillä vielä käyneetkään, vain kuvia nähneet! tykkäsivät kuulemma :)

 17. S
  11.11.2011 / 10:00

  >Saara: kiitos, sitä se olikin :)Onnen Omenia: kiitos Omppu, kivaa oli :)Niina ja 4kisua: no WAU mikä matka sua odottaa, sen voimalla jaksaa vaikka useamman vuoden :D. ja huhtikuu on aivan pian!Veronica: oi oi, tiedän niin hyvin ton tunteen viime kesältä :(. laittakaa pian kuvallisia ilmoituksia ainakin kilometrin säteelle kisun kodista, lehti-ilmoituskin kannattaa laittaa! ja itse etsiskellä mahdollisimman paljon. niin ja tiedottaa kaikki naapurit asiasta, on voinu jäädä johonki ulkorakennukseenki lukkojen taa! toivon sydämestäni että saatte onnellisen lopun <3 kerrothan sitten mulle! voimia <3Marika: voi kiitos, kultaisesti sanottu <3 ja ihana kuulla täällä vierailleen mielipide :)Aikku: kiitos Aikku, oli kyllä tosi kiva ilta :)Hanna ★: kiitos Hanna <3S.C.: kiitos kovasti, mukava kuulla :))

 18. Ansku
  11.11.2011 / 11:36

  >Ihana koti ja kauniit ruusut ja tulppaanit. taidanpa ostaa samanlaisia jos vielä löytyy. Hauskaa iltaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.