>Perjantai!

>

Monille tämä päivä tietää viikonlopun aloitusta, toki mullekin, mutta mun viikonloppu vierähtää huomisesta alkaen töissä. Joten tänään vielä ladataan akkuja uutta työputkea varten ja tähän tarkoitukseen sopiikin aika hyvin nämä herkut:

Muffinsseja (tai kuppikakkuja) jäi hiukan yli eilisiltä illanistujaisilta, joihin tuttavani niitä oli valmistanut :)

Jokos te olette muuten aloittaneet pikkujoulukauden?
Itse taidan viettää ensimmäisiä ensi viikolla!


Tuli tossa yks päivä mieleen blogeja lukiessani ja erilaisia anonyymien kommentteja nähdessäni sellainen seikka, et miten miehet osallistuu kodin sisustamiseen vai osallistuuko ollenkaan? Nimittäin me ”valkoisissa” kodeissa asuvat saamme joskus kysymyksiä siitä, miten mies voi asua noin valkoisessa ympäristössä jne. Eikö miehellä ole mitään sananvaltaa kodin sisustamiseen yms. …
Näistä ihmisten jättämistä erilaisista kommenteista/kysymyksistä syntyi ajatus, et jos haluaa jotain mieheen liittyvää kysyä ni eikö sitä kysymystä voi osoittaa suoraan miehelle? 
Joten laitetaanko kiertämään tällainen Bloggaajan mies vastaa -kysely, jonka jokainen voi halutessaan omassa blogissaan miestään haastateltuaan toteuttaa? :)
Moni blogi & bloggaaja on tullu tutuksi tässä vuosien mittaan ja ois kiva kuulla heidän toisen puoliskon ajatuksia sisustamisesta yms.! Joten jos haluatte nähdä minun blogissani tällaisen postauksen, niin reippaasti kysymyksiä tulemaan! Ainutkertainen mahdollisuus ;)

Comments

 1. Janet
  11.11.2011 / 12:04

  >Oi, mun mielestä on kyllä niin ihanaa, kun miehetkin osallistuu näihin meidän naisten ihaniin blogijuttuihin. :)Eli kysymykseni, Kuinka paljon osallistut sisustukseen vaimosi kanssa ja jaatteko saman maun?Mukavaa viikonloppua, vaikka harmittavasti joudutkin sen töissä viettämään!

 2. Tiina
  11.11.2011 / 12:37

  >Minulla ei ole kotona miestä kertomassa mielipiteitä sisustamisesta. Tuli kuitenkin heti mieleen yksi kerta kun olin asiakkani kanssa taksin kyydissä ja ohitimme liikkeen missä roikkui katosta paljon kristallikruunuja. Ihastelin ääneen ja sanoin haaveilevani tuollaisesta lampusta. Siihen tuttu kuljettaja kysyi, mikä siinä viehättää ja sanoin, että sen kauneus ja kimallus. Hetken hiljaisuuden jälkeen hän sanoi, että oikeastaan hänkin tykkää tuollaisista lampuista ja muutenkin vanhan yhdistämisestä moderniin mutta vaimo ei pidä vaan hän tykkää kaikesta modernista. Totesi siihen sitten, että samapa tuo hänelle kunhan vaimo on onnellinen. Päättäkööt hän sisustuksen. Pääasia kun on siistiä ja muuten asiat kohdallaan.Joten vaikka miehiltä kysytään niin harvoin mies tuo oikeasti oman kantansa esille vaan myötäilee vaimon näkemystä ja on tyytyväinen siihen. Enkä ollenkaan tarkoita, että se olisi paha asia.

 3. S
  11.11.2011 / 12:57

  >Janet: no eikö :). kiitos paljon Janet kysymyksistäsi, tulet saamaan vastauksen! kiitos samoin sulle, eikä mua ees harmita olla töissä, seuraava viikonloppu on sit mun vuoro vapailla ;)Tiina: kiitos Tiina ku jaoit tuon mielenkiintoisen keskustelun! otanpa heti puheeksi asian mieheni kanssa ja kysyn hänen mielipidettään :). sen kyllä tiedän, ettei mieheni halua meille mitään, mistä ei itse yhtään pidä. enkä toki sellaista yhteiseen kotiimme hankkisikaan. kultaisesti sanottu siltä taksikuskilta, toivottavasti se toimii myös toisinpäin, jossain toisessa asiassa! :)

 4. Olivia
  11.11.2011 / 13:14

  >Heh, meillä se menee kyllä just toisin päin, eli mies tahtoo sen valkoisen ja minimalistisen kodin, ja minä yritän räiskiä väriläiskiä minkä kerkiän ;DMinä tahtoisinkin kysyä mieheltäsi, että mikä olisi kaikkein järkyttävintä ja kestämättömintä, mitä talon emäntä voisi kotona tehdä tai toteuttaa – eli mitä hän ei sulattaisi mistään hinnasta? ;) Ja vielä parempaa, mitenkä hän luovisi siinä tilanteessa ratkaisuun, joka tyydyttäisi molempia?

 5. Anonymous
  11.11.2011 / 13:31

  >minuakin mietityttää myös se että kuinka kauhean siistejä ihmisiä te olette, ettekö tee mitään "sotkuista"? normimies rassaa autoja, korjaa koneita, sahaa puita.. siitä tulee aina roskaa ja sotkua sisälle saakka, itse möyrin puutarhahommissa ja askartelen kaikenlaista niin en itekään ole ihan "puhdas pulmunen" eikä me jakseta vaihtaa sen 100x vaatteita ees taas!ja tykkääkö miehesi oikeasti nuin hohtavan valkoisesta kodista?

 6. Soile
  11.11.2011 / 13:33

  >Hyvä idea! Tosin minun mies ei puutu mitenkään sisustamiseen eli hänelle käy kaikki:) Eilen kyllä huolissaan huuteli minulle, että nyt on olohuoneen valkoisella matolla koiran oksennus! Minä, että EI apua! Mutta pyyhkeeseen vähän astianpesuainetta ja hinkaus ja uudelleenhinkaus märällä pyyhkeellä niin kaikki lähti! Kyllä valkoisenkin kodin saa pidettyä puhtaana, vaikka talossa on parikin miestä ja koira :)

 7. S
  11.11.2011 / 13:54

  >Olivia: ai jaa kiva :)). mukava kuulla miten muilla! ja kiitos kysymyksistäsi, mua itteänikin kiinnostaa niiden vastaukset kovasti!Anonyymi: mielenkiintoista, miten tuollaisia ajatuksia syntyy, mut ymmärrän et pelkän blogin perusteella se on mahdollista. mulla on sulle nyt erittäin pitkä vastaus, luehan tarkasti!niin kato täähän on sisustuspainotteinen blogi, joten en ole juurikaan mieheni tekemisiä tänne kuvaillut. voin toki ottaa kuvia, miten meidän takkapuut syntyy tai autoja huolletaan… miten lumiesteet katolle laitetaan… nyt onkin kiva et keksin tän postauksen et kuullaan miehenkin kanta! mutta siis, mun mies on sun mittapuun mukaan "NORMIMIES" :D. eli tekee kaikkia noita kuvailemiasi asioita, sen vuoksi halusi rakentaa myös (mun mielestä) jättikokoisen autotallin… eli ei hän sisällä noita asioita harrasta, vaan autotallissa ja takkapuita tekee ulkona jne. hänellä on ihan eri vaatteet näitä sotkuisempia hommia varten (fiksua!), siltikään ei tarvi vaihtaa vaatteita 100x, vaan kaksi kertaa riittää (päälle ja pois). ja mun tietääkseni vaihtaa kamppeet autotallissa (joka on lämmin ja onpa hän hommannut sinne pukukaapinkin, jonka kans mulla ei ollu mitään tekemistä :D. pukukaapissa säilyy likaiset remppavaatteet, moottoripyöräilykamppeet jne.)pakko vielä sanoo et jos hänellä ois peukalo keskellä kämmentä kaiken maailman "miesten juttujen" kans, ei hän ois varmaan saanu tätä kotiakaan meille rakennettua.ja kun hän tulee sisälle likaisena, hän menee aina ensimmäisenä pesemään kädet, luonnollisesti. kuka sitä likaisilla käsillä haluaisi olla… et ei sitä sotkua mitään suuria määriä sisälle tule ja mielestämme se on ainoastaan HYVÄ asia. ja vaikka tuleekin, ni ei meidän maailma siitä järky. eli siis me ollaan valittu että vaihdetaan likaiset kamppeet pois, ei hengailla niillä täällä sisällä, te ootte valinnu useammin siivoamisen. ja tuo sun viimeinen kysymys nyt on aika, ööh, hassu? miksi ihmeessä hän asuisi tämmöisessä kodissa, jos ei tästä pitäisi :D. ja samalla mulla heräs kysymys, et MITÄ IHMETTÄ SINÄ TÄÄLLÄ TEET, ku et selvästikään tällaisesta kodista pidä? mitä sä saat ku kattelet kuvia kodista, joka ei sua miellytä?viimeisenä sulta kysyisin, et mikset kommentoinu google-tililläsi?Soile: todellakin saa! samoin ne tahrat näkyis keltaisessa tai punaisessa tai beigessäkin värissä samoin ku valkoisessa, en ymmärrä sit alkuunkaan tota logiikkaa (tai sen puutetta ;)) :D

 8. Soile
  11.11.2011 / 14:10

  >No voi kessus tuota Anonyymin (niinpä tietenkin) päivittelyä! Ei kai sitä kukaan tuollaisista asioista sisustusblogissa puhu ja kuvaa ja kerro….Ei veikkosten; emme bloggarit näytä kuin 10 % elämästämme näissä blogeissa, voi hyvä tavaton, miten voi noin ajatellakaan, että tänne joka ainoa kodin sotku ja suttu ja puuha päivitettäis. Haloo!

 9. sarppa
  11.11.2011 / 14:52

  >Mielenkiintoista tosiaan mitä muut miehet ajattelevat sisustuksesta. Meillä mies ei ajattele tai kiinnostu joka rätin ja verhon vaihtamisesta. Mutta sitten taas jos kyse on remontointi ehdotuksesta , niin sitten alkaa ideointi ja innostus näkyä!:) Että kummatkin on kiinnostuneita sisustuksesta, mutta erilailla.Meilläkin tavoitellaan valkoista sisustusta ja aika valkeaa alkaa jo ollakin. Valkoisessa on paljon hyviä puolia, vaaleassa lattiassa ei näy pölyt, valkoisessa pöydässä ei näy selvästi naarmut. Kuin taas tummassa näkyisi selvästi.Valkoinen sohva on se kaikista arin, jossa lika näkyy helposti. Mutta jos kehtaa esim. kerran kuussa pestä päälliset,niin pysyy siistinä. :) Vaikka on koirakin sotkemassa ja se mies ja unohtamatta meidän lasta! Ei meilläkään remppa ja ulkovaatteissa tulla sohvalle, olipa valkoinen tai tumma sisustus.Teillä on kyllä kaunis koti. Hienosti olette sen rakentaneet ja sisustaneet!! <3

 10. Eveliina
  11.11.2011 / 15:36

  >Olisin kysynyt vähän samanlaisen kysymyksen kuin Janet tuolla ylempänä eli tykkäätkö ylipäätään sisustamisesta vai annatko S:lle vapaat kädet? Olisko S halunnut kotiinne jotain minkä hankkimisen itse "kielsit"? Entä toisin päin?Kun muutitte yhteen, miten päätitte mitkä tavarat kummaltakin tulevat yhteiseen kotiinne ja mitkä saavat lähdöt? Kumpi joutui ns. luopumaan useammasta tavarasta?Jaatteko kodin siivoukseen liittyvät kotityöt tasan? Onko toisella joku asia, jonka hän haluaa aina tehdä?Mitä haluaisitte vielä kotiinne vai asutteko jo unelmienne kodissa sisustuksen osalta?Tosi kiva muuten tällainen postausidea. Mielenkiinnolla jään odottelemaan vastauksia :)

 11. Viivi
  11.11.2011 / 16:40

  >Vaikka mä oon se "sisustaja" kotona, kysyn aina mieheni mielipidettä, enkä hankkisi sellaista josta hän ei pidä. Vuosien aikana maku vaan on kehittynyt samanlaiseksi ettei ongelmia ole. Sille anonyymille:-Meilläkin pestään aina kädet kun tullaan kotiin ja vaihdetaan kotivaatteet! Mökillä mies puuhailee noita kuvattuja "miesten juttuja" (kerrostalossa ei tarvitse) ja mä/me tehdään pihahommia mutta sisälle ei kurat eikä roskat tule!-Aika lapanen on sellainen mies joka hiljaa kärsis vaimonsa sisustamisesta eikä sanois mielipidettään;)

 12. Satu
  11.11.2011 / 16:45

  >Hihittelen täällä Anonyymin kommentille normimiehestä :D Voi apua!No mutta, olen vasta löytänyt bloginne. Jään seuraamaan mielenkiinnolla ja imemään inspiraatiota oman kodin sisustamiseen. Teillä on kaunis koti!

 13. Liinu
  11.11.2011 / 16:48

  >Hmm.. en tiedä tuliko äskeinen kommenttini perille, mutta laitetaanpa nyt uudelleen. Aihe on oikeen mielenkiintoinen! Mulla olisi kysymys teille molemmille :) Onko miehesi joutunut luopumaan jostakin sisustukseen tai kotiin liittyvästä jutusta sen takia, että sä et ole voinut sietää sitä ja toiste päin.

 14. Jaana
  11.11.2011 / 17:22

  >Meillä mies ei huomaa, jos olen vaihtanut verhoja tms. Tai ehkä joskus puolen vuoden päästä saattaa huomata. Eli saan aika rauhassa tehdä muutoksia. =D Mut jos siltä menee kysymään, että mitä mieltä, niin jo on mielipiteitä ja yleensä se on, että ei tartte mitään uutta, kun se maksaa.. Sille riittää, että joku asia toimii, vaikka se näyttäis ihan karmivalta!Toki isommat jutut päätetään yhdessä, esim. tilattiin uusi sohva (josta riittäis pitkäkin juttu toimitusvaikeuksista ja muusta – eikä olla muuten vielä sitä saatu), kun entiset on jo reikäiset.. =)

 15. Maiju
  11.11.2011 / 18:01

  >Hauska idea! Mitähän mä keksisin kysyä..-Onko mikään kodin sisustuksessa täysin sinun valitsemaasi tai onko vaimo/avovaimo tyrmännyt mitään sisustusehdotustasi?-Oletko ylpeä vaimosi/avovaimosi hyvästä sisustussilmästä?-Kumpi teistä mielestäsi pitää enemmän siisteydestä? Toisin sanoen kumpaa teista ärsyttää sotku enemmän?-Mitkä ovat rakentamanne talonne 3 ehdottoman hyvää puolta, joista et luopuisi ja vastaavasti mitkä ovat 3 huonointa valintaa, jotka tekisit nyt toisin?-Voisiko tämä olla viimeinen talonne vai innostaako aloittaa raksaprojekti joskus uudelleen?-Suositteletko rakennusprojektia nk. maallikoille vai pitääkö pohjalla olla jonkinlaista rakennukseen liittyvää tutkintoa tai isoja remonttiprojekteja?Mukavaa viikonloppua sorvin ääreen toivottelee Maiju

 16. lauraK
  11.11.2011 / 18:08

  >Ottaa joskus niin päähän tollaiset kommentit, että eikö miehesi sisusta tai eikö hänellä ole sananvaltaa sisustukseen yms. Mäkin kysyn isommista hankinnoista mieheltä mielipidettä mutta yleensä se on et tosi kiva ja käy. Jos rupean tinkaamaan et sano vaan oikea mielipide et tykkääkö oikeesti niin suuttuuhan se siitä vain. Kaikki miehet, eivätkä kaikki naiset, piittaa sisustamisesta. Eipä kaikki naiset piittaa siitäkään millaisella autolla ajavat,mies vaan tuo pihaan jonku. Kyllä jokaisen pitäisi tajuta, että varmasti mies saa suunsa auki jos ei omasta kodistaan tykkää eikä vain toista miellyttääkseen kaikkea hyväksy. Mut ehdotukses mies vastaa-jutusta kuulosti kivalta,sellaista vain sit kehiin :)

 17. J
  11.11.2011 / 18:53

  >Kivoja kysymyksiä täällä ja paljon hyviä tulikin jo tuossa mm. Maijulla ja Eveliinalla! Tosi kiva ajatus tämä että mies saa vastata :) Innolla jään odottamaan vastauksia!Kivaa viikonloppua! Mullaki menee työn merkeissä, mut sunnuntaina sit nautitaan isänpäivästä :)

 18. S
  11.11.2011 / 20:02

  >wautsi miten hienoja ja asiallisia kysymyksiä, suurkiitokset teille niistä ja kommenteistanne! tuli heti vahvistus et tää postausidea oli tosi hyvä (vaikka ite sanonki ;)). Soile: no niinpä! mitä intoa ois kuvata niitä arjen sotkuja, en ymmärrä! eikö niitä nyt oo tarpeeks jokaisen kotona ilman et niitä pitäis vielä netissäkin katella. sekö muka inspais siivoamaan omaa kotia :D. ihmiset ei aina muista et nää on nimenomaan kevyitä PINTAraapaisuja kunkin bloggaajan elämästä…sarppa: oon täysin samaa mieltä sun kanssa! teidänkin koti on ihana ja kaunis, tosi kodikas ja tunnelmallinen. ja voi miten onkaan teidän koiravauva kasvanu :)). kiitos sulle kauniista sanoistasi ja oli mukava kuulla susta pitkästä aikaa!Eveliina: huippuhyviä ja asiallisia kysymyksiä, kiitos Eveliina! saat kaikkiin vastaukset :)Viivi: meilläkin juuri noin! ja raksaprojektin ansiosta meidänkin maut ikään kuin hitsautuivat yhteen, mikä tietysti helpottaa asioita suunnattomasti :)lapanen :DD ihan paras!!! joo voin kertoo et minä en vois minkään lapasen kanssa elämääni jakaa :DSatu: eikös ollu kiva perjantainen piristys :D. meillä mies heti omaksu ton normimies-käsitteen itestään ku luin ton kommentin hänelle :Dkiva et oot löytäny tänne, toivottavasti viihdyt juttujeni parissa. ja kiitos kovasti kehusta!

 19. S
  11.11.2011 / 20:16

  >Liinu: ei tullut kuin tämä, kiva et jaksoit kirjottaa sen uudelleen ja et pidät tästä postausideasta! kiitos kivasta kysymyksestä :)Jaana: ei taida meilläkään huomata, mut mä aina kyllä esittelenki ne ennen ku hän ehtis edes huomata :Djoo ja kuulostaa tutulta et kaikki vanha kelpaa :D. mut jos ja kun ostan uutta, huomaan et kyllä hänkin siitä pitää :)kuitenkin kaikki hankinnat teen itse (miehen mielipidettä kuunnellen), pienhuonekalut mukaan lukien. mut esim. matot ja muut tekstiilit (verhot, pyyhkeet, tyynyt jne.) hankin häneltä kysymättä. tiedän et hän vastais: ihan hyvä, sä saat päättää :)toiv. saatte sohvan pian, kurjia tommoset!Maiju: kiitos tosi hyvistä ja mielenkiintoisista kysymyksistä, kysyn ne kaikki ja ootan itekki innolla vastauksia :). mukavaa viikonloppua sinullekin!lauraK: joo aika outoja mun mielestä… siis sellaisia niin henkilökohtaisia et eihän tollasia johtopäätöksiä voi vetää jostain blogista :D. puhut asiaa! mä luulen ettei mun mies oo mitenkään äärettömän kiinnostunut sisustamisesta, mut nään hänestä et hän arvostaa ja tykkää asua kauniissa kodissa. ja toki kauneus on katsojan silmissä, tarkoitan et tämä meidän koti on kaunis meidän silmissä, ei välttämättä muiden :)niin ja ei mies oo kysyny multa mitään autotallin sisustukseen liittyen, ihan ite on hommannu sinne hyllyt ja pöydät ja kaiken maailman härpäkkeet :D fine by me!J: voi kiva et tykkäät, itekki ootan vastauksia tosi innokkaana ja toivottavasti tulis vielä lisääkin kysymyksiä :)kiitos samoin ja kiva kuulla et muillaki on töitä :D

 20. Anonymous
  11.11.2011 / 22:00

  >Minulla tuli sellainen mieleen, että mitä mieltä olet tästä S:n bloggaamisesta? Ja siitä, että kotinne kuvia on netissä?Kiitos inspiroivasta blogista!T: Maria

 21. Anonymous
  11.11.2011 / 22:41

  >Hei täältä löytyy yksi, joka ymmärtää osittain tuon aikaisemman anonyymin ihmettelyn, toki hän ilmaisi asian aika suoraan :)Kun rupesin n. vuosi sitten seuraamaan blogiasi, luulin aika pitkään, että asut yksinäsi teidän talossa!:D kai se jotenkin johtu siitä, kun yhdistin valkoisen ja silloin sisustuksessa vilahtaneet vaaleanpunaiset jutut sellaseen feministiseen sisustukseen, eikä blogissa näkynyt talon asukkaista muita kun kissat.Meillä mies on se, joka jättää kotiimme pääasiassa ne ''elämisen jäljet'': leivänmurut pöydälle, sukkia lattialle, kenkiä kulkuväylille jne. Ja jättää myös aina kaikki tavarat siihen missä on niitä viimeksi käyttänyt, mutta meillä ei olekaan mitään erillistä työhuonetta tai työskentelytilaa miehen rakenteluprojekteille. Tulevaisuudessa kyllä tulee olemaan! Ja minä kun aina luulin, että miehet on aina vähän epäjärjestelmällisempiä kuin naiset?! :D Sellaista olisin halunnut kysyä mieheltäsi, että onko hänellä jotain sellaista tavaraa, jonka hän olisi joskus halunnut esille, mutta jonka S on tyrmännyt (sisustukseen sopimattomana tms.). Meillä ainakin tuollaisia tilanteita tulee vastaan silloin tällöin, viimeksi väännettiin muistakseni kajareista.t. taika (anonyymi, joka ei halua luovuttaa tietojaan googlelle)

 22. Sari
  11.11.2011 / 22:50

  >Jessus, miten hyvä idea! Tosin mulla ei ole yhtään kysymystä esittää…Mielenkiinnosta kyllä lukisin tollasen postauksen:)

 23. S
  12.11.2011 / 10:24

  >Maria: kiitos itsellesi kysymyksistä!taika: voi elämä! anna mun nauraa et pari pinkkiä tyynyä ja pinkki kukka tekee tän kokosessa talossa feminiinisen sisustuksen :D. ja ei, täällä ei tullakaan näkemään mua tai mun miestä. en vaan nää sille mitään tarvetta. mulla on sit varmaan vähän harvinaislaatuinen mies, ku en muista ikinä näiden vuosien aikana korjailleeni hänen vaatteitaan tai tavaroitaan yhtään mistään… hänen tyyli vain on viedä aina kaikki omalle paikalleen. mulla taas jää harva se päivä tavaroita lojumaan :P yritän parantaa tapani! (ei siis mies niitä mun tavaroita keräile, vaan minä ihan ite :D) leivänmuruja häneltä kyllä jää ruokapöydälle, jei! :Dkiitos kysymyksestä ja vaikka luot Google-tilin, et luovuta mitään tietoja Googlelle, sillä voit luoda sähköpostiosoitteen pelkästään sitä Google-tiliä varten!Sari: heh, kiva kuulla ja kysymyksiä ehtii vielä muutaman päivän ajan esittää :)

 24. lauraK
  12.11.2011 / 15:59

  >Ja vielä mietin, miksi, voi MIKSI ei mies voi pitää valkoisesta kodista? Ja miksi vaaleanpunainen on vain "naisten" väri? Onko koti silloin "miehinen" jos siellä on käytetty sinistä ja vihreää tai peräti mustaa? Mun miehen täytyy varmaan muuttaa pois,sillä meillä on tällä hetkellä kaksi PINKKIÄ sohvatyynyä ja keittiössä muutama vaaleanpunainen astia :D:D Miksi värit olisi koodattu tietylle sukupuolelle? Ja nää on niitä makuasioitakin taas, et turha niistä on edes väitellä,ainakin mun mielestä. Ihmiset ajattelee ihan liikaa varsinkin toisten asioita :D

 25. Terhi
  12.11.2011 / 18:16

  >Ihan mahtava idea :) Ja tosi hyviä kysymyksiä on jo tullut.Mä kysyisin mieheltä, että kiinnitätkö kylässä ollessanne huomiota muiden sisustukseen? Tai siis kommentoitko koskaan S:lle, että: "Olipa niillä hieno/kauhea sohva." tms.Ja sitten vielä sellainen kysymys, että jos olisi pakko maalata yksi seinä jollakin muulla värillä kuin valkoisella, niin mikä väri se olisi?

 26. Satu
  13.11.2011 / 11:12

  >Teillä on kyllä kaunis koti (ja ihanat kisut) ja tykkään kovasti lueskella blogiasi :) Kuvia katsellessa alan himoitsemaan omaankin kotiin aina vain enemmän valkoista. Kysymys miehellesi: Saatko usein inspiraatioita sisustamiseen liittyen, ja saatko myytyä ideasi helpolla S:lle vai onko sisustaminen S:n "vastuulla"?

 27. S
  13.11.2011 / 11:31

  >lauraK: hyvä Laura!!! :D oon tosi samoilla linjoilla sun kans. ehkä se miehisyys ei kuitenkaan siitä possunpunaisesta sävystä kovinkaan kärsi ;D. päällensä mun mies ei vaaleanpunaista tai pinkkiä pukis, mut ei häntä haittaa jos sitä kotoa ripaus löytyy.ja viimeinen lauseesi aivan 100 % totta!Terhi: kiitos kysymyksistä Terhi, tosi hyviä keksit! ja kiva et tykkäät tästä ideasta, yritän postata miehen vastaukset ens viikon aikana :)Satu: voi kiitos Satu, tosi kauniisti sanottu <3. ja mä tykkään siitä kun luet mun blogia ja varsinkin kun jätät viestejä silloin tällöin!kiitos paljon mielenkiintoisista kysymyksistä :)

 28. Anonymous
  13.11.2011 / 14:51

  >Kiitos vastauksesta kommenttiini. Meillä on aika samantyylinen koti kun teillä (paljon valkoista, suurimmat pinnat ainakin, taitaa olla sama laminaattikin lattiassa :). Mut lisäks on paljon harmaata ja mustaa ja sit väripilkkuina kausittain vaihtuvia värejä, kuten täälläkin vilahtaneita turkooseja ja vaaleanpunaisia. Siksipä mulle olikin yllätys, kun tupareissa joku miehen kaveri kommentoi, että ''kyllä täällä näkyy naisen kädenjälki kun on niin paljon tota valkeeta''. Silloin kieltämättä vähän kuohahti, tuli ihan sellanen olo niinkun olisin ihan kauhee pirttihirmu ja kuohinut mieheni ja hänen mielipiteensä :DD Siks taidan ymmärtää, miltä susta tuntuu, jos joku ihmettelee, onko teidän sisustus myös ihan miehen mieleen?:P Ja jos mulla olis blogi, niin totta kai haluaisin kuvissa kodin oleva siisti, en kyllä kuvais makkaria, jos ois miehen sukat lattialla :DMeillä sisustus on kyllä suurimaksi osaksi minun käsialaani, mutta kyllä miestäkin kiinnostaa ja kyselen aina hänenkin mielipiteitään ja hyväksytän ainakin isompia hankintoja. Ei musta tuo aiemmin mainitsemani feminiinisyys oo ollenkaan mikään paha juttu sisustuksessa, mutta en usko, että mun mies viihtyis missään sellaisessa tosi romanttisesti sisustetussa kodissa, jossa olis ruusutapetit ym. ihanaa :P Pitääpä tutustua vielä tuohon google-tili hommaan, kun niin moni blogi ei enää anna tälleen anonyymina kommentoida. Oon vaan vähän liiankin varovainen noiden kaupallisten sähköpostien ym.kanssa: ainoat s-postiy jotka mulla on tähän mennessä ollu on tullut työpaikan kautta ja viimeisessä identiteettivarkaus-jutussa mun tiedot levis sitä kautta nettiin! Not nice :(-taika

 29. S
  14.11.2011 / 11:05

  >taika: munkaan mielestä meidän koti ei oo niin valkoinen, mitä jotkut kommentoijat antaa ymmärtää! onhan täällä paljonkin harmaata ja mustaa löytyy, samoin niitä tehostevärejä silloin tällöin. ja aivan; miks ihmeessä kuvaisin arjen sotkuja SISUSTUSpainotteiseen blogiin, kuinka yksinkertaisia ihmiset voikaan olla :D. eiköhän sitä sotkua löydy jokaisen kodista ilman et sitä pitäis vielä blogeista katella!meillä mies on antanu mulle vapaat kädet sisustamiseen, tiedän kyllä mistä hän ei pitäis, joten sellaista en ees laittais. ja hän tietää et mäki inhoon kaikenmaailman ruusuhörhötapetteja, joten ei vaaraa et sellasta meille päätyis, joten mies siis voi olla rauhallisin mielin :Dmut tosiaan se voi olla hyvä et luo sähköpostin sit ihan vaan sitä Google-tiliä varten eikä sisällytä sinne mitään arkaluontoista asiaa.

 30. Anttis
  14.11.2011 / 20:32

  >Minulla ei ole mitään kysymystä mutta piti jättää kommenttia siitä miten hauska idea tämä on! Minulta välillä kysellään samoja juttuja joten voisin ehkä joskus lainata ideasi :D

 31. S
  14.11.2011 / 23:55

  >Anttis: joo lainaa ehdottomasti, innolla tuun sit lukeen sun miehen vastauksia, hih! :))

 32. Paula
  16.11.2011 / 14:26

  >Noniin, koitetaanpas nyt uudestaan tätä kommentointia :) Kiitos vielä kun muistutit, ilahdutti kovasti (:Eli sellaista minä tahdoin teiltä kysyä, että: Millainen miehesi sisustustyyli/-mieltymykset oli ennen kuin aloitte seurustelemaan/muutitte yhteen? Millainen koti hänellä oli ennen ensimmäistä yhteistä kotianne?Minusta on ollut ihana huomata, miten oma mieheni on alkanut arvostamaan kaunista ja siistiä kotia yhdessä olomme aikana.. Hänen aiempi kotinsa oli kunnon "poikamiesboxi" :D Ja miehen lapsuudenkodissakin on melko sekasortoinen tyyli, joten hänen mieltymykset on kyllä muuttunut kovasti minun "koulutuksessa" ;) En ehtinyt nyt lukemaan aiempia kommentteja kokonaan, että onko joku jo tätä kysynyt, mutta tämän minä tahtoisin tietää :) Terkkuja ja silityksiä ihanille kisuillesi :)

 33. Anonymous
  16.11.2011 / 16:49

  >Ehtiikö vielä?:) En tiedä onko joku jo tätä kysynyt, mutta mietiskelin tämmöistä: ihmetteletkö usein, jos S haluaa jonkun tietyn jutun ostaa, joka maksaa mielestäsi liian paljon, esimerkiksi jokin design-tuote, kun vastaavan (joka ei tietty ole millään tavalla vastaava :D) voisi saada halvemmallakin?-Suvi

 34. S
  17.11.2011 / 00:48

  >Paula: kiva et nyt onnistu ja sait kysymyksen perille, samaa ei oltu kysytty aiemmin! postaus ei ehdikään huomiselle, mut ehkä perjantaille ;)ja voi kiitos kisujen muistamisesta <3Suvi: juu ehtii :)) kiva kysymys :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.