>Hyvää mieltä kollaasista

>

Mun koneelta löytyy kollaasi kauniista asioista (materialistisista), jotka nään ensimmäisenä ku avaan koneen kuvatiedostot. Tämä kollaasi ihastuttaa mua päivästä toiseen, on tehny niin jo pitemmän aikaa! 

Hyvän mielen kollaasiini kuuluu Eamesin RAR-keinutuoli, Mulberryn Bayswater, Le Klint 172A & Ludwig Mies van der Rohen Barcelona-tuoli:

Yhdessä nämä neljä muodostaa jotenki tosi kauniin, silmiä hivelevän kokonaisuuden. Valkoista väriä, kauniita muotoja & lämmintä puuta :)
Kauniita klassikkoja, joissa silmä lepää!


Melkoisella varmuudella voin sanoa, että noista neljästä kollaasin tuotteesta Le Klintin 172A (tai 172B) on ainoa, minkä mahdollisesti jonain päivänä hankin. Nämä kolme muuta on haaveita, sellaisia haaveita jotka voi aivan hyvin jäädäkin haaveiksi. Saan iloa vain niiden katselemisesta ja se riittää! En nimittäin todellakaan hankkisi 8000 euron nojatuolia, juuei!

Joskus myös ihastus jonkun tuotteen hankkimiseen laimenee, kun siitä tulee liian ”nähty”. Niinpä ne päätyy ennemminkin kollaasin muotoon kuin oikeasti kotiin.
Oikeastaan välillä tuntuu kuin omistaisin nuo kaikki, niin usein ne koneellani nään :D. Tässä siis hyvä keino sellaisen oman budjetin ylittävän tuotteen ”hankintaan” ;)
Pitääpäs alkaa miettiä uutta kollaasia!

Mitä teidän hyvän mielen kollaaseista löytyisi?

Comments

 1. Annika
  16.11.2011 / 22:40

  >Pitänee alkaa tehdä kollaaseja ylikorkeista mutta ah niin kauniista korkkareista (yleensä hinnasta puhumattakaan) joilla murtaisin vaan nilkkani :DJa kylläpä tuo valaisinkin kelpaisi omaan olkkariin ;)

 2. Soile
  16.11.2011 / 22:55

  >Oi kiva kun sieltä löytyy minun Bayswater…se ei sitten vissiin olekaan mummolaukku ;)

 3. Anonymous
  16.11.2011 / 22:58

  >Pitäs olla tykkäys nappi täälläkin niin tyykäisin Annikan kommentista :) Voisin myös tehdä kosmetiikka kollaasin, auttaiskohan se kosmetiikka vimmaan.. Kauniita nuo kuvat, varsinkin tuo 8000e tuoli?! Oon ihaillu sitä sisustuslehdissä, mut en oo koskaan tienny sen hintaa, ompas tuolilla hintaa, varmasti jää täälläkin haaveeksi, ei epäilystäkään :)Nim:white

 4. Laura
  17.11.2011 / 00:06

  >Ihan kivoja haaveita : )Nojatuolin ja laukun voisin minäkin ottaa…

 5. Kaisa
  17.11.2011 / 00:31

  >Hej, kaunis kollaasi todella! En tiedä mikä on sun kanta "kopioihin", mutta vinkkaan varoksi, että ebayssa Eamesin inspiroimat keinutuolit ja tuolit maksaa alle 100e… ;) Kokemustakin on, eli uskallan sanoa että kauniita ovat!

 6. S
  17.11.2011 / 00:57

  >Annika: voi siinähän loistava idea, teehän! ;)Soile: :D tätimäinen oli se termi Soile, tätimäinen! ja jotenki tää blogimaailma on aivopessy mut ton bayssin suhteen!!! en itekkään tiiä mitä mulle on tapahtunu ku pidän siitä ;D. mut en mä sitä varmaan ikinä hanki, ei oo käyttöä tolle mallille. tosin yks toinen laukku mulla on suunnitelmissa, Marc by Marc Jacobsia :Pwhite: voi varmasti auttais!! :)joo aito Barcelona-tuoli on aivan älyttömän hintainen, sen rahi puolestaan lähtis vaivaisella neljällä tonnilla ;DLaura: kiva et löyty jotain :)Kaisa: hmm, mä oon päässy yli tuosta Eames-villityksestä, mikä vielä kesällä oli kovakin :D. silloin harkitsin vakavissani tota keinutuolia, mut sekin tais nyt jäädä tän kollaasin tasolle ;)

 7. Sari
  17.11.2011 / 09:43

  >Ihana laukku sulla kuvassa. Täytin juuri pyöreitä ja sain mieheltäni lahjaksi konjakin värisen Michael Korsin nahkalaukun. Se on ihanan paksua nahkaa. Klassinen ja tyylikäs malli, jossa sopivasti koristeluja. Olen aivan myytyä naista. <3

 8. Anonymous
  17.11.2011 / 09:46

  >Ompa tosiaan kaunis kollaasi!Tällä hetkellä mun haavelistalla on Artekin Kanto, jonka aion jossain vaiheessa hankkia. Tykkään katsella moniakin tavaroita blogeissa ja sisustuslehdissä, mutta moni saakin jäädä vain haaveeksi. Viittaus edelliseen postaukseen, se lamppu roikkuvalla johdolla olisi mun kauhu meidän kodissa. Yritän muutenkin piilottaa kaikki johdot pois silmistä :) Mulla kestää muutenkin tottua kaikkiin muotijuttuihin niin vaatteissa kuin kodin sisustamisessakin, ehkä pidän siitä sitten, kun se ei ole enää muodissa:)T: -M-

 9. S
  17.11.2011 / 10:55

  >Sari: oi kuulostaa tosi hyvältä! mäki täytän ens vuonna pyöreitä, oiskohan se laukun paikka :PM: hei, meillekin tulee Kanto! jossain vaiheessa :)). juu tääkin kollaasi on vain sellainen haave-kollaasi, en edes aio noita hankkia enkä siis edes haluaisi :Djohdot on kyllä inhotuksia, varsinkin oikein sellaiset johtokasat YÖKS

 10. Soile
  17.11.2011 / 11:44

  >Ai niinhän se olikin :D Mutta kiva, että meillä alkaa pikkuhiljaa tuo laukkumakukin osumaan kohdilleen ;)

 11. S
  17.11.2011 / 11:55

  >Soile: joo niin on, tosin mua vähän jänskättää kuinka pitkälle tää oikein menee :D

 12. Hanna
  18.11.2011 / 09:26

  >Ihana kollaasi, kauniita klassikkoja. Tuo nojatuoli olisi tosiaan niin ihana, hinta tosin on varsin huikea.

 13. S
  18.11.2011 / 11:26

  >Hanna: niin ois, mut jää haaveeksi :)

 14. Anonymous
  30.12.2011 / 12:57

  >Nyt on ihan pakko tulla vinkkaamaan!! Käyhän katsomassa, millaisia tarjouksia mm. näistä tuotteista on Designers Revolt -nettikaupassa – ovat lähes puoli ilmaisia!Terv. Kape

 15. S
  30.12.2011 / 14:03

  >Kape: wau!!!!! onkohan nuo aitoja/luotettava liike? onko sulla kokemusta? tuntuu et liian hyvää ollakseen totta :D

 16. Anonymous
  30.12.2011 / 15:05

  >Sama tuli itsellekin mieleen, että miten mahtaa olla luotettavuuden kanssa, kun itselläni ei valitettavasti ole kokemusta kyseisestä liikkeestä. Nappasin tämän vinkin Valkoisen Harmajan blogista, jonne joku oli käynyt samaista asiaa vinkkaamassa. En sitten voinut vastustaa kiusausta laittaa sinulle eteenpäin, kun muistin tämän postauksesi. Pitänee tutkia asiaa vielä vähän lisää, ennen kuin uskaltaa tilata…Mukavaa vuodenvaihdetta sinulle ja kisuille!Terv. Kape

 17. S
  30.12.2011 / 15:10

  >Kape: kiitos kun tulit vinkkaamaan! voisin tässä lähipäivinä kysyä lukijoilta onko heillä tästä kokemusta niin ehkä saataisiin lisätietoa :)

 18. S
  31.12.2011 / 00:58

  >Kape: älä ole pahoillasi, eihän tässä kenellekään ehtinyt mitään vahinkoa tapahtumaan! mistäpä noista tietäis, netti on pullollaan kaikenlaista :)

 19. Anonymous
  2.3.2012 / 11:52

  >Eikait sillä väliä jos ostaa keittiöön eamsin tuolit ebaysta halvalla? Muut design tuolit aitoja mitä omistan(3).. On nii paljo muutaki rahamenoo että oli pakko jo luovuttaa, vaikka ois tahtonut aidot:( ihanat on nuokin!!;DHeli

 20. S
  2.3.2012 / 12:01

  >eihän sillä mitään väliä olekaan, jokainen aikuinen ihminen päättää itse omasta elämästään ja siihen liittyvistä päätöksistä/hankinnoista :)eihän niitä kukaan voi tulla arvostelemaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.