>Jojoilijat

>

Muistatte varmaan kesältä nämä kisun kesäkunto-poset:
Oli kyllä niin laiheliini että! Niin ku aina kesäisin…
Mutta kun syksy saapuu, on tämä tuttu näky:

Eli omien eväiden jälkeen vietäs vielä kaveriltakin!


Ja sehän näkyy väkisinkin vatsan seudulla:

Mutta ei hätää, aina koittaa uusi kevät!

Nuorempi kisu on myös melkoinen suursyömäri, tosin vuodenajasta riippumatta. Mutta kieltämättä hänkin kesäisin kevenee ja syksyllä aletaan keräämään talvivarastoa! Nyt on viimeisiä hetkiä, kun pääsee näin notkeaan asentoon:

Selkä alkaa näyttää jo hyvän levyiseltä ja se kerää usein vierailtakin kehuja!

Tavoite on selvillä: viime jouluinen look, sillä pyöreä naama on pop!
Ja jos löytyy kaksoisleuka, aina parempi!

Herkkujentäyteistä torstaita! 
:)

Comments

 1. Aira
  17.11.2011 / 11:17

  >No mutta mieti nyt ite onko ruipelona kiva värjötellä pakkasessa :PIhania otuksia <3

 2. Anonymous
  17.11.2011 / 11:18

  >Vähän on pullukka viimeisessä kuvassa ;) Ja näyttää tosiaan vanhempikin neiti saaneen lihaa luiden ympärille.Jännä juttu tuo, että kisuillakin noin paino voi heitellä. Meidän neideillä en ole kyllä vastaavaa huomannut. Toinen on ympäri vuoden luikku, toinen vähän pullukampi, muttei mikään lihava kuitenkaan. Oon nauranut, että meidän neideille kyllä ruoka tuntuu merkitsevän vähän eri asioita: toinen syö elääkseen, toinen elää syödäkseen :DMukavaa torstaita sinne ja rapsut murmeleille!-I-

 3. Marika
  17.11.2011 / 11:23

  >Täytyyhän sitä rasvavarastoa kerätä talvea varten että jaksaa, hauska pikku kaksoisleuka kisulla ;) Selkeä ero on kyllä kisun olemuksessa kesään verrattuna!Meidän kisut on suht sutjakoita ympäri vuoden eivätkä kerää rasvavarastoa talvea varten (toisin kuin emäntänsä ja isäntänsä :)

 4. Anonymous
  17.11.2011 / 11:33

  >Hyviä kuvia ja ihanat kohteet, voi vain kuvitella, miltä tuntuu rutistaa tuollainen "möykky" rintaa vasten, kiitos :))))t. Äippä

 5. Anttis
  17.11.2011 / 11:55

  >Blogissani on sinulle jotain :)

 6. S
  17.11.2011 / 12:15

  >Aira: no ei tosiaan! :)I: meilläkin varsinkin tää nuorempi elää syödäkseen ;D. ja vanhemmasta kisusta löytyy samoja piirteitä koko ajan lisää!kiitos samoin ja rapsut meni perille <3 silityksiä teidän typyille :)Marika: no niin täytyy :D terkkuja teidän suloisuuksille :)Äippä: voi miten ihanasti sanottu, piti mennä heti halimaan noita <3 se tunne on kyllä sanoinkuvaamaton ku painaa palleron syliin <3 tosin nuorempi yleensä sätkii ja potkii eikä niin välitä mun rutistuksista (hän haluaa ite päättää millon on halin aika :D)Anttis: kiitos vielä :)

 7. Anonymous
  17.11.2011 / 12:21

  >Voi miten kovasti piristi kuvat suloisista karvapalleroistasi! :)

 8. Jaana
  17.11.2011 / 12:45

  >Pitäähän sitä nyt kylmän talven varalle vähän kerätä rasvakerrosta! =) Meidän pikkumisu ei vielä sitä ymmärrä, mutta tää onkin hänen eka talvi. Toi selkäkuva ois ihan meidän kisu muuten, paitsi meillä ollaan vielä aika kapoisessa kunnossa. Väritys on just sama selkäpuolelta! Raita on jees! =)

 9. Helene
  17.11.2011 / 13:20

  >Joo toi on tuttua. Silloin kun meillä oli kissa niin sille kävi kans tuolla tavalla. Kesällä oli hyvinkin sutkajassa kunnossa mutta talvella siitä tuli aivan mieletön pontso!! :oD Meidän kissan veli oli mun siskolla ja sillä oli tämä lihominen aivan päinvastoin. Lihoi kesällä ja laihtui talvella…!?

 10. Meän Satu
  17.11.2011 / 13:43

  >Ihania pikkumussukoita siellä :DMeillä kans ruoka maistuu kesällä vähemmän ko on niin kuumaa ja syksyllä ja talvella sitte maistuu kesänki eestä :) Vaikka meän kollipoika onki ympärivuojen pikkukarvinen niin silti näihin aikoihin ruokaa mennee molemmilla ja paljon :DMeilläki neiti päättää itte milloin saa ottaa sylliin pariksi sekunniksi tai milloin tullee sylliin esim. sohvalla henkilökunnan makkoillessa ja kauan hän siinä on, ja auta armias jos liikahat millinki ko neiti on sylissä sohvalla niin otetaan nokkiinsa ja hypätään pois! :D ja herraa saa humpsutella sylissä miten haluaa ja kantaa pitkin taloa (henkilökunnan käsivarret auh!) ja PITTÄÄKI pittää ja ottaa sylliin ja humputtaa ja keinutella :D Herra pittää ottaa sylliin jopa jos itte istut vessanpöntöllä ja keinutella sitä siinä :D Yritä siinä sitte olla tarpeilla ko herraa pittää keinutella sylissä :DIiiisot silityshumpsutusterkut meän karvakaksosilta teän neiteille <3

 11. Pilvi
  17.11.2011 / 14:31

  >Ihana tuo alin kuva varsinkin <3! Meillä vanhemman kisun kyltymätöntä ruokahalua täytyy välillä yrittää hillitä, ettei diabetes tai sydänvaivat uhkaa, nehän voi tulla kissallekin. Mutta pieni pyöreys kaunistaa ketä vaan!

 12. Aikku
  17.11.2011 / 15:35

  >Kyllähän sitä jouluna tahtoo kiloja kertyä…itse kullakin!Aivan ylisulonen pulloposki tuossa viimeisessä kuvassa<3 Tuollainen aivan pakottaa suukottelemaan ja halimaan:)Meijän tytöt on aina samanlaisia: (ohukainen ja paksukainen) toinen pullero ja tiheä- ja pehmytkarvainen laiskiainen, toinen laiha "luikero",luuviulu, ohut- ja karkeakarvainen ADHD:) Kumpikin omalla tavallaan lutusia…

 13. Hanna
  17.11.2011 / 15:55

  >Ihana postaus! :)

 14. Mia -Willa Oliviasta
  17.11.2011 / 17:41

  >Huomasin saman reaktion ystäviemme kissassa, kun kävimme kyläilemässä. Ossi oli koko ajan kerjäämässä jotain -nälkä oli yllättänyt ;)

 15. Rags
  17.11.2011 / 18:49

  >Voi kun ihania! Suloinen pulloposki ja toisellekin tullut painoa lisaa soposti. <3

 16. Anonymous
  17.11.2011 / 19:13

  >Söpösti tytsyt syö, of koos, pinkistä ruokakiposta ; ) On kyllä niin "jouluinen" tuo viimeisin kuva- yölläkin saada syödä, NAM !Niin kiva postaus taas kerran : ))-Nuppu-

 17. Anonymous
  17.11.2011 / 19:43

  >Ei vitsi vähä repesin tuolle viimeselle kuvalle :DD Voi pientä pullukkaa <3 Noo vanhempien kissa ku juoksee, niin sen maha hyllyy puolelta toiselle… Tervettä :) – Marjo

 18. Anonymous
  17.11.2011 / 20:01

  >Meillä kisuilla painot 4v.poju 5,2kg, 1,5 tytöt 5,5 ja 4,9kg (5,5kg on laihiksella= ihan tyhmän lekurin pyynnöstä:D )ja 1,2v tyttö n.2kg (ei ole pahemmin vielä punnittu kun on niin pieni muutenkin ikäisekseen)Sun kisu kuvat pelasti TAAS mun päivän ♥ ja niin ne (kaikki muutkin) kisut mamia ilahduttaa että voih ihanuus :)ja naapurin pikku koira (pelastettu espanjasta) on mun viides "lapsi" ;D T: Niina ja 4kisua

 19. Kiki
  17.11.2011 / 20:28

  >Hihi olipas hauska postaus taas. :) Ihan tässä suu vääntyy väkisten virneeseen. Kyllä se meidänki pallero tuntuu keräävän tota massaa talven varalle. :D

 20. S
  17.11.2011 / 21:46

  >Anonyymi: ihana kuulla tämmöistä! :)Jaana: toki, toki! ;) raita on tosi jees, mun lempikuvio :DHelene: pontso :DD. on ne suloisia <3. tuo kuva kyllä hämää, esim. toi postauksen viimeinen kuva. nimittäin nuoremmalla kisulla on TOSI paksu turkki! kevyt hän on ku syliin nostaa, hyvä jos 3kg painaa :)Meän Satu: heh, kuulostaa tutulta tuo! meilläki nuorempi on sellanen et pysyy sylissä vaan jos ite tulee. vanhempi pysyy kyllä aina, sylivauva <3. ja nuorempi tulee syliin aina yleensä huonolla hetkellä: ku meikkaan, tiskaan, tuun suihkusta, puen päälle ni kyllä roikutaan lahkeessa :D se oikeesti yrittää kiivetä lahjetta pitkin :DPilvi: joo niin pitää hillitä meidänkin nuoremman kisun syömistä… esim. raksut on niillä sellanen välipalamurkina ja ku nuorempi tuli taloon, piti raksupurkki ottaa pois esiltä ku se oli aina tyhjä :D. nyt annan sit vaan kerran päivässä raksuja, muuten tää kisu söis kauheita määriä niitä. niin ja ei hän oo noin pulska oikeesti, turkki on älyttömän paksu!! kisu painaa varmaan n. 3kg. Aikku: se on niin ihana pyöreänaama <3 tosi halittava ja pusutettava todellakin :)) ja toki on vanhempikin yhtä hellunen, vaikka ei posket pullotakaan <3Hanna: :))

 21. S
  17.11.2011 / 21:54

  >Niin piti vielä sanoa et saman verran kisut saa ruokaa ympäri vuoden, mut jostain syystä paino jojoilee :D. joskus kyllä varastavatkin ruokaa, varsinkin nuorempi…Mia: haha hauska :D sitä on siis liikkeellä!Rags: hih, kiitos ihanasta kommentista :) <3Nuppu: joo toki niillä on omat kupit, mut tuossa pitää maistaa kaverinki kiposta :D. oikeat kupit niillä on mustat, mut ne oli pesussa ja toisina on nää vaaleanpunaiset :)joo jouluna tosiaan pitää syödä yölläkin, hehee! kiva et tykkäsit :))Marjo: äläs nyt! nooh, en kerro kisulle ;D. täytyy kyllä kertoa et ei hän kovin pullukka ole, tosi pienikokoinen kisuliini, lyhytjalkainen :D ja painaakin vain n. 3kg. turkki vaan on normaalia kissan turkkia paljon paksumpi!Niina ja 4kisua: oi ihana kuulla <3 meidän typyt painaa vanhempi vissiin noin 4kg ja tää pulskemman näköinen vähä alle :DKiki: kiva et tykkäsit, kiitos kivasta kommentista :)

 22. Anonymous
  17.11.2011 / 22:41

  >Ai hervoton tuota viimeistä kuvaa :DMeidän neidillä on aivan sama. Kesällä ollaan missimitoissa, mutta viimeistään jouluna posket näkyy jo melkein takaapäin ja selkä leviää molemmille puolille mahtavina palloina :) Talvivaraston kerääminen aloitetaan meillä yleensä siinä syyskuun alkaessa. Olen miettinyt, että vaikuttaisiko siihen se kuinka paljon on tuohon maatiaisgeeniin sekoittunut ihan villikissojen perimää. Niillähän on tietääkseni juuri tuo luontainen talvivaraston keruu kuten monilla muillakin eläimillä.- elle –

 23. S
  17.11.2011 / 23:03

  >elle: ai kauhee ku repesin tolle et posket näkyy takaapäin :DD huippu! hyi meitä mitä puhutaan, mut neki saa haukkua meitä :Djoo syyskuussa maistuu näille kans murkinat :))varmasti sieltä jostain juontaa juurensa tuo varaston kerääminen!

 24. Saila
  17.11.2011 / 23:37

  >Voi ihanuus ku toinen tykkää syyä ja nauttia elämästä! Se on vähän niinku minä, mutta miks ihmeessä sitä ite vaan ressaa kiloista, ottais vaan itekkin tuollain rennosti! :) Jotenki minusta kisu on vielä entistäkin ihanampi tuollain oikein mussukkana! :D

 25. Kitty
  18.11.2011 / 01:36

  >Haha, ihania kuvia, mutta ai että tuo pullukkalook on jotenkin niin suloisen näköistä :D

 26. Ansku
  18.11.2011 / 11:01

  >Ihanat misuliinit. Millainen oikein on niiden ruokatarjotin? Meidän karvakallet on mahdottomia sottapyttyjä ja kyllästyttää aina lattiaa putsata niiden jäljiltä. Tuollainen korkeareunainen tarjotin voisi olla mukavampi.

 27. S
  18.11.2011 / 11:30

  >Saila: niin on totta! vielä sata kertaa ihanampi ku on tommonen pehmoinen pallo <3. meidän molempien kisujen turkit on ihan pumpulinpehmeitä ja nuoremmalla vielä aivan älyttömän paksu! se on yhtä turkkia :DKitty: eikö ookki ihania palleroita <3 <3 <3Ansku: niiden ruokailupaikka on sokkelilaatikko (tein viime vuoden puolella oman postauksenkin aiheesta) eli sen voi tarvittaessa työntää takaisin sisään kuin laatikon, jos on tiellä ja näin U-mallisessa keittiössä se todella joskus on tiellä :)

 28. Essi
  18.11.2011 / 14:28

  >Mahtavia otoksia! :D Hyvät naurut tuli parista vikasta, ihana pullukka! Tuli kova ikävä omia murmeleita kun olen nyt jo toista viikkoa reissussa poissa karvapallojen luota… Meillä toinen jojoilee kans just noin, toinen on aina iso vauva, tiukkaa lihasta :D

 29. S
  18.11.2011 / 15:33

  >Essi: :D hänellä kyllä turkki tekee puolet eli märkänä ei läheskään tommonen ja kevyt on ku syliin nostaa :). pienikokoinen kissa muutenkin!toiv. pääset pian omien murmeleidesi luo :)

 30. Anonymous
  18.11.2011 / 20:00

  >Miten teillä kissat ruokitaan? Mitkä on niitten lemppari ruuat yms :)-K-

 31. S
  19.11.2011 / 11:36

  >K: no Sheba on lempparia, sitä ei kyllä syödä päivittäin… arkiruuista parasta varmaan Kitekat hyytelössä (vaikea sanoa ku kissat ei osaa puhua :/). myöskin Whiskasia ja Latzia ostetaan niille. kuivamuonaa syövät välipaloina. lisäksi syövät aika paljon meidän ruokaa :D. siis kaikkee lihaa ja kalaa aina ku itekki syödään. tällä ruokavaliolla molempien turkit on aivan silkin ja pumpulin pehmeitä ja tuuheita ja kiiltäviä (keräävät aina kehuja vierailta :D)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.