>Joululahjatoiveita

>

Ihan itsekkäästi siis omia toiveitani… 


Mulla on kyllä sellanen tapa ostaa itse itselleni kaikennäköistä mistä oon haaveillu, nyt koitan hillitä jouluun saakka ennen ku ostelen esim. näitä listalla olevia ;D


Iittalan Taika-kulhoja (0,6 l), Sarpaneva Steel teräsvati (41 cm), Iittalan Kartio-kulhoja (kirkas, vaikka harmaatkin kiehtoo, mut kirkasta nyt alkuun :P), Kartio-maljakko harmaa (200 mm), Iittalan kirkkaita Kivi-kynttilälyhtyjä (se isompi koko eli 80 mm). 
Siinäpäs ne!Lahjakortitkin on toki aina onnistuneita lahjoja :P


Tässä siis näitä materialistisia toiveita, koska niitä suurimpia ja merkityksellisimpiä ei voi kääriä pakettiin. 
Eniten toivon terveyttä ja onnellisuutta sekä itselleni että läheisilleni <3
Sekä ystävällisille blogini lukijoille :)


Nyt taidetaan suunnata jouluavajaisiin paikkaan jos toiseenkin ja sen jälkeen joulua kotiin <3 
(jos vain niskakivuilta kykenen, blaah…)

Comments

 1. Anonymous
  19.11.2011 / 12:38

  >Kivoja toiveita! Meiltä löytyy tuo maljakko ja tuikkuja, molemmat tosi kivoja. Mulla ei ole kuin pari lahjatoivetta ja oon toivonut, ettei muuta sitten ostettaiskaan -turhaan vain tavaraa nurkkiin. Oon toivonut Toivelaulukirja-sarjan uusinta ja Marimekon Hyvässä seurassa Siirtolapuutarha kulhoa (iso) ja saman sarjan pari lautasta (valkoisella pohjalla mustia palloja). Pari pientä kulhoa jo löytyykin ja tykkään yhdistellä niitä teemaan ja New waveen. Meille ei enää kaappeihin mahdu eikä kyllä ole tarvettakaan millekään kokonaiselle astiasarjalle, mutta tarjoiluastioita on kiva ostaa muutama jotain muuta sarjaa ja sitten yhdistää niitä teeman kanssa. Saa vähän vaihtelua kattauksiin, jossa tee-ja kahvikupit lautasineen on meillä aina teemaa.Toivottavasti sun niskakivut helppaa -tiedän niiiin tunteen :/Mukavaa viikonloppua!-I-

 2. Rags
  19.11.2011 / 14:32

  >Ihania joululahjatoiveita sulla, toivottavasti toiveesi toteutuu! :-)Nuo mustavalkoiset Taikat on ihania, haluaisin itsekin niita lisaa. Tai eihan mulla niita ole vaan kissoilla, haluaisin siis itselleni niita. :-DToivottavasti niskakivut paranee, mukavaa viikonloppua S!

 3. Night at Vogue
  19.11.2011 / 15:34

  >Kivoja juttuja oot valinnut!

 4. Aikku
  19.11.2011 / 18:59

  >Mäkin voisin ottaa kaikki nuo!:)Tuota Taikaa mulla onkin pari kulhoa ja kuppia punaisena jouluksi valkoisen Teeman kans yhdisteltäväksi… Paranemista niskalle!:)

 5. S
  19.11.2011 / 19:45

  >I: mäki mielelläni välttäisin kaiken turhan, tavaraa on muutenki yllin kyllin! nää onki pitkälti käyttöesineitä ja just tosiaan sellaisia joita uupuu :). niskakivut onneks loppu, toiv. pysyykin poissa! kiitos samoin sulle :)Rags: voi miten onnekkaita kisuliineja! <3 ehkäpä meidänki miuskut saa jonain päivänä noin kivat ruokakipot :Dniska on parempi, jei!! kiitos samoin sulle :))Night at Vogue: :)Jenni: joo niin näkyi olevan, samoin Kivi-tuikut -20 % :PAikku: hih, nuo on kyllä kaikki sellaisia joihin ei varmasti helposti kyllästy! niska on parantunut, toivotaan et pysyy :)

 6. Meän Satu
  19.11.2011 / 23:14

  >Ihania ja tarpeellisia joululahjatoiveita sulla :) Toivottavasti oot ollu kilttinä että toiveet totteutuu :DMulla toivomuslistalla kans terästarjotin :) mutta Pentikin Saaga-sarjan terästarjotin, poro-hullu ko oon :D Muutaki Saaga-sarjaa mulla jo on :) Ja sitte joku uus sisustuskirja täyentään minun lähemmäs 50 sisustuskirjan arkistoa :D En oo kylläkään nuita kaikkia ostanu uutena vaan hyvin piettyjä käytettyjä melekein kaikki mutta tämän voisin ostaa uutena, tai siis toivoa uutena :) Ja no on mulla pari muutaki toivetta ollu, ne on jo totteutunu tai siis on jo paketeissa :) Kilttinä mie vissi oon ollu ko joulupukki on luvannu tua mulle nuo kaikki :D Kiva se on ittelekki lahjoja toivoa, ei oo yhtään ittekästä :DMukavaa lauantain jatkoa :)

 7. Onnen Omenia
  20.11.2011 / 00:15

  >Minä olen kanssa viime aikoina ihastunut noihin mustavalkoisiin Taika-astioihin, kiitos blogien ;) Toivottavasti pukki muistaa sinua monilla kivoilla lahjoilla :)

 8. S
  20.11.2011 / 15:08

  >Meän Satu: hih, jää nähtäväksi oonko ollu :D. oho, sullapas on sisustuskirjoja, mulla taitaa olla 2 tai kolme, mut hyvin oon pärjänny niillä!kivaa sunnuntaita sinnepäin :)Onnen Omenia: heh, blogit on kyllä varmaan se kaikista tehokkain markkinointikanava ;). toivotaan! ja kivaa joulunodotusta sulle :)

 9. Meän Satu
  20.11.2011 / 17:41

  >Juu, ja sisustuslehtiäki lähemmäs tuhat ellei oo jo yli :D Ei ennää pysy laskuissa mukana :D Jaa miekö rrrakastan sisustamista :D Lehille on omat kaapit, 2 Bestå-kaappia, leveys yhellä 120cm ja korkeus se 64cm + capita-jalat :) yllättävän vähän nuo vie tillaa nuo lehet kotoa vaikka luulis muuta :) No on vähän muuallaki nuita lehtiä mutta sisustuksen osana :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.