Mies vastaa!

Näitä sisustusaiheisia kysymyksiähän saitte esittää tähän postaukseeni, nyt seuraa sitten vastaukset! Kysymys on lihavoitu ja heti sen perässä on miehen vastaus. Joihinkin mun oli pakko vähän lisätä (selittää) jotain, sillä miehet vastaa joskus melko lyhyesti ja ytimekkäästi, heh! Omat lisäykseni olen merkinnyt omalla nimimerkilläni.
Postauksen kuvituksena erilaisia fiilistelykuvia sekä kuvia alkusyksyn hankinnastani; Design House Stockholmin Block-valaisimesta. Hankinta tuli tehtyä aika hetken mielijohteesta, mutta hyvä niin. Aivan ihanaa lämmintä valoa tuo tämä valaisin, juuri sopiva pimeisiin myöhäisiltoihin <3

Kuinka paljon osallistut sisustukseen avovaimosi kanssa ja jaatteko saman maun?
Aika vähän osallistun, jaamme saman maun suurimmaksi osaksi.


Minä tahtoisin kysyä mieheltäsi, että mikä olisi kaikkein järkyttävintä ja kestämättömintä, mitä talon emäntä voisi kotona tehdä tai toteuttaa – eli mitä hän ei sulattaisi mistään hinnasta? ;) Ja vielä parempaa, mitenkä hän luovisi siinä tilanteessa ratkaisuun, joka tyydyttäisi molempia?
Aika vaikea kysymys… No mitkään pikkuasiat ei haittaa, en kiinnitä huomiota pikkuseikkoihin eli ei väliä vaikka huonekalut tai tavarat vaihtais paikkaa… En osaa sanoa mitään yksittäistä, mitä en sulattaisi. Mutta sellainen häiritsisi, jos S haluaisi jonkin tuotteen ainoastaan sen merkin takia, vaikka tuote ei olisi käytännöllinen ja silti maksaisi paljon. 
Ratkaisu puolestaan riippuu aina tilanteesta…


Tykkääkö miehesi oikeasti noin hohtavan valkoisesta kodista?
Tykkään…


Olisin kysynyt vähän samanlaisen kysymyksen kuin Janet tuolla ylempänä eli tykkäätkö ylipäätään sisustamisesta vai annatko S:lle vapaat kädet?
Annan vapaat kädet, mutta kalliimmissa ja suurimmissa hankinnoissa mietimme yleensä yhdessä. Lähinnä siis huonekaluhankinnoissa tai esimerkiks jos jonkin valaisimen hinta alkaa olla huomattavan suuri… Niin ja pidän sisustamisesta sillä tavalla et on kiva seurata ku S sisustaa.
S: Miks on kiva seurata?
Mies: No, noh… Tulee sellanen kodikas fiilis.Olisko S halunnut kotiinne jotain minkä hankkimisen itse ”kielsit”? Entä toisinpäin?
WC-istuin, S ois halunnu seinämallin wc-istuimen myös päävessaan, en suostunu. Onkohan muuta, en oikein muista… S ei halunnu mitään jättikokoista telkkaria, joten siitä täytyi hiukan keskustella, mutta lopulta molemmat telkkarit on kuitenkin sen kokoisia, mitkä alunperin halusinkin (ei liian suuria).


Kun muutitte yhteen, miten päätitte mitkä tavarat kummaltakin tulevat yhteiseen kotiinne ja mitkä saavat lähdöt? Kumpi joutui ns. luopumaan useammasta tavarasta?
Kun muutimme yhteen, suurimmasta osasta huonekaluista luovuttiin ja niiden tilalle hankittiin uusia, koska kodin sisustus muuttui verrattuna molempien aiempiin koteihin. Yhteiseen kotiin päätyi kuitenkin vanhoja tavaroita molemmilta, S:lta ehkä hiukan enemmän.
S: Haluan vielä tarkentaa, että pyrin yhtenäiseen kodin ilmeeseen niillä tavaroilla, jotka meillä ennestään oli. Ne mistä hankkiuduttiin eroon, oli epäkäytännöllisiä tai kooltaan yhteiseen kotiin sopimattomia. Edelleen meiltä löytyy molempien vanhoja tavaroita, mies ei ehkä sitä muistakaan ;). Mm. hänen aiemmassa asunnossa olleita pienesineitä on edelleen meillä säilössä ja välillä käytössä, mulla tais muodostua niihin jokin kiintymyssuhde, miehellä ei niinkään ;D

Jaatteko kodin siivoukseen liittyvät kotityöt tasan? Onko toisella joku asia, jonka hän haluaa aina tehdä? 
”Haluaa tehdä?” Kuka haluaa tehdä jotain siivousjuttuja?? Itse hoidan siivouksista/kotitöistä imuroinnin, jos muilta töiltä (esim. pihatöiltä) ehdin.Mitä haluaisitte vielä kotiinne vai asutteko jo unelmienne kodissa sisustuksen osalta?
En osaa sanoa sisustuksen osalta, mutta palju on tekeillä! Eli siis se vielä tällä hetkellä puuttuu. Teen sen itse ruostumattomasta teräksestä eli olen normimies.
(S: tuossa viitattiin siis siihen aiempaan anonyymin kommenttiin ;D)
Jos haluaa sisustuksen osalta jotain isompaa muutosta, pitää rakentaa toinen talo. Mutta pääterassin haluan vielä jonain päivänä lasittaa!


Mulla olisi kysymys teille molemmille :) Onko miehesi joutunut luopumaan jostakin sisustukseen tai kotiin liittyvästä jutusta sen takia, että sä et ole voinut sietää sitä ja toistepäin?
Ei tuu mitään mieleen…
S: Mies puhui raksa-aikana haluavansa olkkariin tv-tuolin, sellaisen nahkaisen rumiluksen jalkatasoineen kaikkineen mikä Frendien Joeylla ja Chandlerilla oli poikamiesboxissaan :D. Yritin hienovaraisesti vihjailla et ok, käydään kattomassa sellaisia, mut mieluiten sitten valkoinen tuoli eikä niin ruma ku Frendeissä. Nyt huomaan ilokseni et hän on unohtanu koko asian, joten shhhh :D Ehkä meidän sohva on sitten vain niin hyvä ;)

Onko mikään kodin sisustuksessa täysin sinun valitsemaasi tai onko avovaimo tyrmännyt mitään sisustusehdotustasi?
Elektroniikkapuoli on mun valitsemaa, mut näkyvimmistä on myös yhdessä keskusteltu ja toisen mielipide otettu huomioon kaiuttimien ja kakkostv:n värissä. Niin ja pöytäkone on mun valinta! 
Voi olla että rakennusaikana tuli jotain pikkujuttuja tyrmättyä, mut en enää muista mitä… Silloinkin suunnittelu ja sisustus oli kyllä S:n heiniä.

Oletko ylpeä avovaimosi hyvästä sisustussilmästä?
Kyllä olen ylpeä.

Kumpi teistä mielestäsi pitää enemmän siisteydestä? Toisin sanoen kumpaa teistä ärsyttää sotku enemmän?
Vähän vaihtelee, välillä mua ja välillä S:a. Itse ehkä helpommin huomautan asiasta. 

 

Mitkä ovat rakentamanne talon kolme ehdottoman hyvää puolta, joista et luopuisi ja vastaavasti mitkä ovat kolme huonointa valintaa, mitkä tekisit nyt toisin?
Hyviä puolia on pohjaratkaisu, ikkunoiden koot ja sijainnit, valoisuus ja kylpyhuone (tuli kyllä neljä). 
Huonoja puolia: autotalli sais olla isompi, yksi talon seinä ois voinu olla puoli metriä ulompana ja hmm… koko raksaprojektin etukäteissuunnitteluaika ois saanu olla pitempi!


Voisiko tämä olla viimeinen talonne vai innostaako aloittaa raksaprojekti joskus uudelleen?
Ei ole viimeinen talo, mutta ei ole lähitulevaisuuden suunnitelmissa aloittaa uutta.

Suositteletko rakennusprojektia nk. maallikolle vai pitääkö pohjalla olla jonkinlaista rakennukseen liittyvää tutkintoa tai isoja remonttiprojekteja?
Suosittelen rakennusprojektia kaikille. Jokaisen olisi hyvä (mahdollisuuksien mukaan) jossakin elämänsä vaiheessa rakentaa ainakin yksi talo.
Pohjalla ei tarvitse olla tutkintoja, mutta toki joissain asioissa on tarpeellista käyttää ammattilaisia ja onhan aiemmista remppaprojekteista tietysti hyötyä. Itse olen ollut ennen tämän talon rakentamista talkoohommissa muilla raksoilla.Minulla tuli sellainen mieleen, että mitä mieltä olet tästä S:n bloggaamisesta? Ja siitä, että kotinne kuvia on netissä?
Kiva harrastus! Ja että kodin kuvia on netissä niin no sehän on ihan jees!


Sellaista olisin halunnut kysyä mieheltäsi, että onko hänellä jotain sellaista tavaraa, jonka hän olisi joskus halunnut esille, mutta jonka S on tyrmännyt (sisustukseen sopimattomana tms.)?
Hieman samantapainen kysymys ku tuolla aiemmin jo… Ei tuu kyllä mitään mieleen.
S: Se karsee tv-tuoli!!! :D (Tai ei hänellä sitä ollut, mut ois halunnu hankkia silloin joskus…)


Mä kysyisin mieheltä, että kiinnitätkö kylässä ollessanne huomiota muiden sisustukseen? Tai siis kommentoitko koskaan S:lle, että: ”Olipa niillä hieno/kauhea sohva.” tms.
En kyllä juurikaan… Lähinnä sillon tulee kiinnitettyä huomiota, jos on jotain tosi erikoista tai ääripäätä sisustuksessa. Enemmänkin kiinnitän huomiota pintojen viimeistelytöihin; listoihin yms. kuin sisustukseen.
Ja jos tuota sohvaa käyttää esimerkkinä ni siihen kiinnittäisin huomiota ainoastaan, jos se ois jotenki tosi erikoinen tai rikkinäinen tai muuta vastaavaa.

Jos olisi pakko maalata yksi seinä jollakin muulla värillä kuin valkoisella, niin mikä väri se olisi?
No varmaankin joku vaaleanharmaa.Kysymys miehellesi: Saatko usein inspiraatioita sisustamiseen liittyen ja saatko myytyä ideasi helpolla S:lle vai onko sisustaminen S:n ”vastuulla”?
En saa usein sisustusinspiraatiota *pientä huvittuneisuutta*. Sisustaminen on S:n juttu.
S: Meillä tais samat roolit jatkua rakennusajasta tähän normielämään eli raksa-aikana yritin pienentää miehen taakkaa mm. hoitamalla kaiken suunnittelutyön. Laattoja, laminaatteja, tapetteja, maalisävyjä, kalusteita yms. kävin katselemassa ja tein päätökset yksin siihen pisteeseen, kunnes vaihtoehtoja oli 2-3 ja ne sitten esittelin miehelle kotona tyyliin ”mikä näistä” ja yhdessä päätettiin se lopullinen. Tämä tapa sopi meille erittäin hyvin! Ja aika lailla tähän päivään saakka on ollu nämä samat roolit päällä :)

Lisäksi haluan lisätä, että kyllä tämmöiset yhteiset projektit saa sisustusmaunkin ikään kuin nivoutumaan yhteen, löytyy se sellainen kompromissi mistä kummatkin pitää ja oppii tuntemaan toisen maun. Tästä osoituksena mm. tässä postauksessani esittelemät miehen ostokset ;)

Eli sellaista minä tahdon teiltä kysyä, että millainen miehesi sisustustyyli/-mieltymykset oli ennen kuin aloitte seurustelemaan/muutitte yhteen? Millainen koti hänellä oli ennen ensimmäistä yhteistä kotianne?
Poikamieskämppä!

S: Ihan kodikas koti oli, toki näki miehen asuvan siellä ;). Mm. nahkasohva ja mustia huonekaluja. Kovasti on maku siitä kehittynyt ja ainoastaan parempaan suuntaan :)

En tiedä onko joku jo tätä kysynyt, mutta mietiskelin tämmöistä: ihmetteletkö usein, jos S haluaa jonkun tietyn jutun ostaa, joka maksaa mielestäsi liian paljon, esimerkiksi jokin design-tuote, kun vastaavan (joka ei tietty ole millään tavalla vastaava :D) voisi saada halvemmallakin?
 No ei S usein kyllä sellaisia halua ostella… Mutta ihmettelen joskus, miksi jokin tuote maksaa pelkän merkin vuoksi. 
S: Onko muilla miehillä näin? :D
(Niin ja kyllä miehelläkin on omat taipumuksensa kalliisiin tavaroihin, kröhöm… Tulipa mieleen esim. eräs painepesurihankinta ;D)
***

Kiitos kysymysten esittäjille, tätä oli supermukava tehdä ja yhdessä miehen kans näitä asioita muistella/miettiä!
Mielelläni lukisin näitä Mies vastaa -juttuja teidän muidenkin blogeista :)
 

Comments

 1. Soile
  20.11.2011 / 11:17

  >Aivan loistava aihe ja postaus. Olipa mukavaa luettavaa:)

 2. Helene
  20.11.2011 / 11:18

  >Tämä oli mielenkiintoista! :o) Luulen, että voisin itsekin tehdä tällaisen jossain vaiheessa. Jäi mietityttämään toi kysymys siisteydestä ja sotkusta; mun mies olis vastannut ihan samalla tavalla, hän siitä enemmän huomauttelee, kummallista käytöstä!! :oD

 3. Anonymous
  20.11.2011 / 11:26

  >Hyvät oli miehesi vastaukset :) Minä sisustan tästä lähtien vain kisujen kanssa. Elämä on :)T: Niina ja 4kisua

 4. Janina
  20.11.2011 / 11:36

  >Tuo 'ihmettelen joskus miksi joku tuote maksaa pelkän merkin vuoksi' kuulostaa kovin tutulta. =D Viimeksi eilen kävellessämme Kartellin liikkeen ohi Helsingissä, poikaystäväni jutteli puolisen tuntia siitä, miten 'hän tekisi saman tuotteen niin-ja-niin paljon halvemmalla, ja miten on käsittämätöntä että joku maksaa pelkästä merkistä kun kyseessä on pelkkä JAKKARA' ja niin edelleen. =D Tämä taitaa oikeasti olla sellainen seikka jota miehet ei vain ymmärrä! Mutta tämä oli kyllä hauska postaus, oli kiva lukea miehisestäkin näkökulmasta sisustusjuttuja. :)http://janinastar.blogspot.comkoti, sisustaminen, käsityöt, diy-jutut..

 5. Hanna
  20.11.2011 / 11:42

  >Tämä oli tosi hauska ja mielenkiintoinen! :D

 6. Josephine
  20.11.2011 / 12:28

  >Pakko sanoa, että tämä oli kyllä hauskaa ja mielenkiintoista luettavaa! Ja ehdottomasti muidenkin blogeissa mielellään lukisi vastaavia postauksia.Ja kiitos muutenkin ihanasta blogista. Sisustusmakumme on aika samantyyppinen (tosin sinulla ehkä hieman modernimpi joiltain osin), ja siksi on ihanaa hakea täältä aina pientä inspiraatiota.Ihanaa joulunodotusta!

 7. Marika
  20.11.2011 / 12:58

  >Olipa tosi mielenkiintoista lukea miehen vastauksia. Ymmärrän hyvin, että tv-tuoli ei saanut puoleltasi kannatusta:) ja tosi kivaa kuulla että teillä on niin samankaltainen maku eikä hankinnoista tule varmastikaan juuri mitään kiistaa (paitsi se tv-tuoli:). Maut hitsautuvat yleensä tosiaan ajan saatossa pikku hiljaa yhteen.

 8. J
  20.11.2011 / 13:42

  >Kiitos tästä, oli mielenkiintosta lukea ja niin paljo samaa ku meillä :) Ja miehelläsi on yhtä hyviä vastauksia ku täälläki tulee miehen suusta :) eli lyhyitä ja ytimekkäitä!Kivaa sunnuntaita teille molemmille ja kisuleille :)

 9. Anonymous
  20.11.2011 / 14:03

  >Tosi kiva postaus! Kiva, että sun mies viitsii näin osallistua sun harrastukseen. Teidän yhteiselo vaikuttaa tosi harmooniselta ja miehesi mukavalta -terkkuja vaan hänelle!Kivaa sunnuntaita koko teidän poppoolle! :)-I-

 10. Liinu
  20.11.2011 / 14:52

  >Mietinkin silloin sitä lamppupostaustasi lukiessani, että mitähän tykkäät näistä Block-valaisimista, mutta en sitten ehtinyt kommentoimaan. Mun mielestä Blockit on hienoja ja joihinkin tiloihin tuommoisen kattolamppu on ok. (mutta ei millään räikeällä johdolla, iuh :P)

 11. Anonymous
  20.11.2011 / 15:14

  >Ensimmäistä kertaa kommentoin vaikka melkein vuoden päivät olen blogiasi seuraillut=) muissa blogeissa en vieraile ja sinunkin blogiisi kerran eksyin sattumalta ja jäin koukkuun =) mutta siis tämä oli mahtava postaus!!tässäpä sinulle kohdenumero yhdestä oikotie.fi:ssä myytävänä olevasta pienestä asunnosta: X227470, veikkaan että sinulla voisi olla paljonkin mielipiteitä tuosta =D-kK

 12. Mickey
  20.11.2011 / 15:33

  >Meilläkin talonrakentamisessa osat ovat jakautuneet kutakuinkin noin niinkuin teillä. Lisäksi meillä on talossa vielä "omat huoneet", jotka molemmat ovat saaneet sisustaa oman mielensä mukaan; minulla pieni kirjastohuone ja A:lla sauna. Tosin, A olisi halunnut saunaan "ikkunan" sinisistä lasitiileistä, jotka mä automaattisesti tyrmäsin koska a) m en tykkää niistä b) sain tyrmätä, koska ne olis näkyneet pesuhuoneeseen. Tosin, A haluaa saunaan SINISET ledvalot, joten kaipa siihen pitää sitten "suostua".Tykkään siitä, että meidän talossa ei ole mitään sellaista, mitä toinen ei ehdottomasti haluaisi. Ja sitten on taas sellaisia asioita, joista toinen ehdottomasti tykkää, mutta taas toinen ei. Plus ne asiat, mistä molemmat tykkää :D

 13. S
  20.11.2011 / 15:41

  >Soile: kiitos, kiva et tykkäsit lukea :))Helene: heh, kiva et siellä on samanlaista :DNiina ja 4kisua: joo, elämä on :/. ja kaikella on tarkoituksensa! kaikkea hyvää sulle uuteen elämänvaiheeseen <3Janina: hahaa kovin tuttua :D. oli tässä taannoin Yki Nummen Modern Art -valaisimen hankintaa ja mies ihmetteli hintaa :D. sanoi pariin otteeseen miten sen valaisimen tekoon on menny max 30 euroo :Dmiesten tokaisut on hauskoja!Hanna: voi kiva kuulla :)Josephine: oi kiitos kovasti Josephine! ihana kuulla ja mukava et saat blogistani inspiraatiota :). kiitos samoin sinulle!

 14. S
  20.11.2011 / 15:52

  >Marika: joo raksaprojekti ois kyllä ollu erittäin haastava, jos joka valinnasta ois pitäny kättä vääntää ja ainahan se sitte tarkoittais sitä, et toinen joutuu luopua omasta mielenkiinnon kohteesta… onneks ei ollu näin vaan tykätään niin samoista asioista ja mies luottaa täysin mun makuun etten osta jotain mistä hän ei pidä. J: hih, kiva et tykkäsit lukea :). kiitos kommentistasi ja ihanaa sunnuntaita sinne suuntaan!I: ihana kommentti, kiitos siitä! terkut menee perille! kivaa sunnuntaita teidänkin perheelle :)Liinu: joo ei ne oo koskaan ollu mulle sellaisia pakko saada -valaisimia, mut tykkään toki niistä kuitenkin ja nyt oon iloinen et sellaisen omistan! se on kiva ku käy niin moneen paikkaan :)kK: voi kiitos paljon, kiva et nyt jätit viestiä :)! mukava et oot löytäny täältä luettavaa!ja hei kiitti tuosta vinkistä, ihastelin jo hyvän tovin tuota kaunista kotia, TOSI kaunis oi oi ja alko himottaa raitatapetti keittiön välitilaan :P. tämä menee toteutukseen!Mickey: ei meilläkään oo mitään sellaista, mistä toinen ei tykkää. tai no mä en tykkää kyllä siitä pöytäkoneesta, mut mies haluaa sen pitää joten no can do :D.

 15. annu
  20.11.2011 / 16:19

  >Voi miten mukava postaus!! Tosi hauska :)

 16. Anonymous
  20.11.2011 / 16:30

  >Katsoin myös tuon kK:n vinkkaaman kodin -ai että, muuttaisin heti tuonne!! Ois ollut kiva nähdä saman asunnon makkarikin, että miten ovat sisustaneet. Ja tosiaan, sopisi varmaan tosi kivasti teidänkin keittiön välitilaan tuollanen raitatapetti!-I-

 17. Anonymous
  20.11.2011 / 16:50

  >Voi kun oli kiva lukea :) Näitä pitäisi saada lisää.. Kauniit kuvatkin olit laittanut, hienosti olet yhdistänyt Blockin saman muotoiseen maljakkoon :)t. Äippä

 18. Night at Vogue
  20.11.2011 / 17:27

  >Olipa kiva postaus! Kiva lukea!

 19. Ensoleille
  20.11.2011 / 19:21

  >Ihana ja niin hauska postaus :) Voi jos meillä alkaisi kysellä tuollaisia, saisi vain tympääntynyttä murahtelua vastaukseksi :D

 20. Anonymous
  20.11.2011 / 19:41

  >"Jaatteko kodin siivoukseen liittyvät kotityöt tasan? Onko toisella joku asia, jonka hän haluaa aina tehdä? "Haluaa tehdä?" Kuka haluaa tehdä jotain siivousjuttuja?? "Kiitos piristyksestä :D Nauratti ihan älyttömästi, niiiiiin tyypillinen miehinen hämmästys :D- elle –

 21. Pinkki työhuone
  20.11.2011 / 21:07

  >Tosi hyvä postaus, tykkäsin kovasti! Huvitti vain, kun olisin voinut kuvitella oman miekkoseni vastaavan aika pitkälle samalla tavalla. :D Ja pitääpä pistää harkintaan ja aloittaa siipan suostuttelu, että jos vastaava juttu ilmestyisi joskus Pinkkiin työhuoneeseenkin! :)

 22. S
  20.11.2011 / 21:43

  >annu: kiva et oli mieleen!I: eikö ollu ihana koti!Äippä: voi kiitos, mukava kommentti :))Night at Vogue: kiva kuulla et tykkäsit :)Ensoleille: heh, kiva kuulla! mä kysyin kaikki kysymykset aika lailla putkella, ihan mukisematta tuli vastaukset :Delle: hih, kiva että piristi :))Pinkki työhuone: joo ehdotahan! meillä tähän suostuttiin heti :)

 23. suvi m
  20.11.2011 / 21:57

  >Tää oli tosi kiva postaus! :)

 24. -Miia-
  20.11.2011 / 22:29

  >Ihania vastauksia! =D Ja niin mainio idea oli, että hävyttömästi sen varastinkin sitten! =D <3 <3 <3

 25. Saila
  20.11.2011 / 22:46

  >Tämä oli kyllä kivaa luettavaa! Lueskelin pätkiä miehellekkin ja sepä totes vaan että aika samanlaisia ajatuksia :). Meillä on nyt tilattuna uusi keittiönpöytä ja tuolit. Pöytä meni ihan yksiin, mutta tuoleista piti vähän "valita" ;). Sohva onki sitten taas eri asia: mulle valkoinen nahkasohva ja miehelle musta. Jeps, valkoinen tulis tilaukseen tilauksessa ;). oispa kiva kun muutkin bloggailijat innostuisivat tekemään tällaisen :). Mukavaa alkavaa viikkoa!

 26. Meän Satu
  20.11.2011 / 23:25

  >Kiva postaus minunki mielestä :)Just sen takia että sinun mieski osallistuu näin mukavasti sinun harrastukseen :) Samoin minun mies osallistuu minun rakkaaseen harrastukseen :) esim. kävi ostaan minun sisustuslehille ne Bestå-kaapitki reilu pari vuotta sitte ko ensin mietittiin yhessä, mikä ois hyvä/paras ratkasu (piilossa?) niille minun lehille :) ja nytki sain siltä synttärilahjaksi sisustuskirjan + tekas kesällä minun suunnitelman mukkaan heinäseipäistä tikkaat ja kävi vielä hakemassaki ne seipäät 50km päästä! mie vaan sitte maalasin ne valkoseksi :) Sitte se tuli kerran S-koon TuplaKuplan kans, oli ostanu Rakkauslahjaksi sen mulle ko olin toivonu sitä piiiitkään, osti kesälomarahoilla (meillä on yhteinen pankkitili) :D ja 2009 sain 10v häälahjaksi M-koon TuplaKuplan ko siittäki olin haaveillu tosi pitkään, normisti ei ostella häälahjoiksi mittään muutako syyään hyvin ja nautiskellaan niin oli kyllä hieno lahja 10vuojen hääpäivien kunniaksi :D No jotaki pientä joskus saanu häälahjaksi jokka ollu ihania yllätyksiä :) ym.ym. mitä teheny minun harrastuksen vuoksi :) Harvoin mie saan niitä mistä haaveilen vaikka toista vois luulla, joskus vain :) Eikö miehet oo ihania :D Niin ja ei tuo ostelu ole mulle tärkeintä vaan se että mies tukee ja auttaa tarvittaessa :) Harvoin ostellaan lahjoja toisille mutta joskus on kiva ostaa :) Niinku nyt joulunaki :DBlock-valasin on ihana minunki mielestä, sain viime vuonna sen pyöreitten kunniaksi minun mummolta, tuostaki olin haaveillu jo kauan :)Mukavaa alkavaa viikkoa :)

 27. Reetta
  21.11.2011 / 00:46

  >Todella kiva postaus oli tämä. Mukavaa että jaksoitte tehdä tämän ja nähdä vaivaa. Tälläiset on aina niin kivoja!

 28. Rags
  21.11.2011 / 11:26

  >Olipa kiva lukea naita!Rupesin itse miettimaan minun ja mieheni sisustusratkaisuja; piensisustuksen saan itse paattaa ja tehda mita haluan, mutta isoimmista neuvotellaan, esim. huonekalut yms. etta tulee molemmille mieluisat. :-)Ihania kuvia! Ma olen miettinyt tuota Blockia, muttei ainakaan viela ole meille ilmestynyt… Ja Kivi-tuikut on aina vaan niin ihania!! <3

 29. Janet
  21.11.2011 / 16:06

  >Tää oli aivan mahtava juttu :) Kiitokset vain miehellesi, että vastaili kysymyksiimme :)Mulla on menossa blogissa "Isäntä vastaan Emäntä" juttu ja siinä esittelemme omia mieltymyksiä, eli myös mieheni osallistuu näihin. Nyt on tullut jo kolme eri aihetta, eli blogistani löytyy jos kiinnostaa :)

 30. S
  21.11.2011 / 16:40

  >suvi m: :))Miia: heh, kiva jos sait idean!Saila: oikein mukava kuulla! tsemppiä päätösten tekemiseen ;). ja kiitti samoin!Meän Satu: kivoja muistoja! ja kyllä tosiaan ne miehetkin osaa!Reetta: kiva kuulla ettei nähty ihan turhaan vaivaa :)Rags: joo mun mielestä se on just kivakin ku yhdessä mietitään mitä hankitaan ja käydään kattelemassa :). Kivi-tuikut on kyllä aivan ihania <3Janet: välitän kiitokset :)ahaa, tuunpas kurkkaamaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.