>Meikkilaukussa

>

Mulla on täällä blogissa sellainen paikka, mihin kirjaan ylös lukijoiden postaustoiveita (mahdoton muistaa muuten); sellaisia, joita voin kuvitella jonain sopivana ajankohtana toteuttavani. Sieltä toiveiden joukosta poimin tällä kertaa meikkiaiheisen postaustoiveen, jonka sain jo kuukausia sitten. Aluksi ajattelin etten toteuta tätä, ei mun meikeissä ole mitään erikoista, mut sit tajusin et miks pitäiskään olla jotain erikoista! Tuskin lukija tätä postausta sen vuoksi edes toivoi, joten raotanpa meikkejäni teille tänään huulimeikkieni osalta ;)
Mikään huulipuna-/kiilto ei näytä hyvältä, jos huulet on kuivat. Mun ehdoton suosikki on tämä Blistexin huulivoide, ilman sitä en pärjää varsinkaan talvisin. Vasemmanpuoleinen toimii vain hätävarana (ostin hetken mielijohteesta, en osta toiste eli ei niin hyvä)
Huulikiillot on mun mieleen! En useinkaan pidä mattaisista huulista, ripaus kiiltoa saa/pitää olla. Näissä on myös kiva tuoksu :)

Erityisesti nämä Lumenen huulikiillot kuuluu suosikkeihini:

Pinkkiä kevääseen ja kesään, rusehtavaa/nudea syksyyn:

Sama huulipunien kanssa:

Kevääseen/kesään sopii kivasti Diorin pirtsakka pinkki:

Tuo Dior Addict High Shine Lipstick tuo huuliin kivan kiillon, mutta se kestää valitettavan lyhyen aikaa, en voi suositella enkä kyllä osta toiste. En tiedä sitten miten on Dior Addict Lipstickien laita, ei ole kokemusta. 

Wc:n laatikossa on omat lokeronsa eri puteleille ja purnukoille, tässä huulipunien osalta:

Käsilaukussa mulla kulkee mukana pieni pussukka, jonka sisältö huulikiiltojen ja -punien osalta vaihtuu fiiliksen mukaan ;)

Voisin jonain päivänä näyttää vielä silmämeikinkin osalta vakiotuotteeni, jos haluatte :)


Tänä iltana arvon eilen päättyneen arvonnan voittajan, olkaahan kuulolla!
Ja huomenna pääsette kurkistamaan, mitä meidän kotona tapahtui viikonlopun aikana ;)

Comments

 1. Kaisa
  21.11.2011 / 13:01

  >Kiva postaus! Ja juuri sen vuoksi, että on ihan perusjuttuja. :) Kiva päästä kurkistamaan jonkun toisen meikkipussille. ;)

 2. Asta
  21.11.2011 / 14:53

  >heiii…olinko eka kommentoija :DOlen aivan samaa mieltä että kiillota tai punat näyttää rohtuneissa huulissa ihan kauheelta, eli voiteella eka huulet kuntoon ja sitten punaa tms.Itse olen rakastunut Diorin Addictiin, nimenomaan lipstickiin. Käytän numeroa 260, on hyvä väri, ei liian voimakas. Tykkään tämän tuotteen voidemaisesta tunteesta ja sopivasta kiillosta. Ei tahmaa, eikä sotke. Pysyy ihan hyvin, kiiltohiukkaset pidempään kuin ehkä koko väri. Tykkään kovasti, mutten hinnasta. On tyyris, mutta addiktoiva :DAsta

 3. S
  21.11.2011 / 20:08

  >Kaisa: hih, kiva et tykkäsit :))Asta: toka! :Dkiitos kun kerroit noita kokemuksia, voin siis joskus itekki harkita sen ostamista! tätä high shinea puolestaan en enää osta eli ei tosiaan sen rahan arvoinen! :)

 4. Eveliina
  22.11.2011 / 20:17

  >Itseäni kiinnostaa aina nähdä toisten meikkipussien sisältöä. Sieltä saa usein vinkkejä uusiin tuotteisiin tai vastaavaa. Siksipä olisi myös kiva nähdä postaus silmämeikkisikin vakiotuotteista :)

 5. S
  22.11.2011 / 22:30

  >Eveliina: sama mulla! :))voinpa joku päivä toteuttaa tuon silmämeikinkin osalta :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.