>Tapahtui viikonloppuna

>

Jos ei muuta ni ainaki kaikkien touhuilujen ja kokeilujen seurauksena pari raitahaalaria makas ihan rättipoikkiväsyneinä sohvalla! Ja vanhempi neiti tiputti melkoisen määrän karvaa päivän mittaan, muutokset on stressaavia, mau!

Tässä taas on eräs, joka ei huomaisi vaikka viereinen seinä kaatuisi ;)

Vai oliko se väsymys feikkausta ettei joutunu hommiin???

Niin sitä mä vaan et onko se joulu jo kohta ku mä ainaki nään kaiken punaisena?
:O

Comments

 1. Anonymous
  22.11.2011 / 11:07

  >Onko nää sohvat nyt olkkarissa, vai? Hauska idea, joulusohvat :) Tosi hyvältä näyttää punaisen ja valkoisen yhdistelmä!Mainiot kisulit <3 Onnistuiko video?-I-

 2. Maiju
  22.11.2011 / 11:15

  >Joulusohva olohuoneessa? Wow! :)

 3. Rags
  22.11.2011 / 11:18

  >Ihan selvaa feikkausta!! Ilme on sen nakoinen, etta eihan mami vaan huomaa, etten ma oikeesti nukukaan… :-DMulle tulee aina teidan nuoremmasta meidan toinen kissa mieleen, ilmeet ja eleet on niin samanlaisia. Hankaan ei heraa vaikka seina kaatuisi vieresta. :-)Mikas huone tama on? Kivalta nayttaa ja nuo sohvat on niin ihanat varipilkut tuolla!! Ihana tunnelma tuli naista(kin) kuvista!

 4. Jenni
  22.11.2011 / 11:34

  >Laitoitteko edellisen kodin sohvat olkkariin joulun ajaksi? :)

 5. Soile
  22.11.2011 / 11:47

  >Onko teidän olkkariin vaihtuneet punaiset sohvat! Punaisen ja valkoisen yhdistelmä näyttää tosi upealta. Olispa ihana kun oliskin jemmassa joulun punaisia huonekalujakin, jotka voisi tuoda tuolloin näkyvämmälle paikalle :)

 6. Rita
  22.11.2011 / 12:16

  >Hei!Kyselisin, että mistä ja minkä valmistamia jalallisia pallokynttilöitä on ekassa kuvassa? Olen etsinyt joka kaupasta eikä mistään löydy (paitsi Iittalasta, jotka oli kappalehinnaltaan ihan törkeänkalliita). Pallokynttilät näyttää todella upeilta pitkissä kynttilänjaloissa.Kisusi ovat taas ylisöpöjä kuten aina :) Mukavaa joulunodotusta!

 7. sirpy
  22.11.2011 / 16:21

  >Mitäääh?Onko teillä punaiset sohvat olohuoneessa?

 8. Anonymous
  22.11.2011 / 17:31

  >Siis what! Ootteko siirtäny ne punaiset sohvat nyt olkkariin? Kivaltahan ne sielläkin näyttää, joulusohvat:) Ja tuo Soihtu on upea tuossa nurkassa. Laitahan vielä sellaista kokonaiskuvaa:)T.Vakkarilukija:)

 9. Aikku
  22.11.2011 / 18:16

  >Aivan ihana tuo viimeinen kuva!<3 Tykkään! Mainiot mirrit!Saisko huoneesta kokonaiskuvaa nyt punaisine sohvineen?Ps. mä sain tänään kisuille uuden lelun: lampun, joka heijastaa HIIREN kuvan!:) Vähä neiti ADHD on tohkeissaan, kattelee nyt lattioita, et mistä se hiiri ilmestyy…:)

 10. Meän Satu
  22.11.2011 / 18:34

  >Nuo sohovat passaa upeasti tuohon olohuoneeseenki! Tosi raikas yhistelmä! vaaleus ja punanen! :) Sie repäsit :) siis hyvällä sanottuna :)Ja nuo teän pikkuset karvakerät on kyllä ihanat :D

 11. Anonymous
  22.11.2011 / 18:50

  >Katse tuossa alimmassa kuvassa on jotenkin niin koskettava ja onnellinen <3-Nuppu-

 12. Anonymous
  22.11.2011 / 18:56

  >mitääääääääh! punaset sohvat tullu teidän olkkariin? hauska! jouluolkkari :) mutta miten käy nyt sun valko-hopeisen joulun maustettuna ripauksella kultaa? :) onko nää sohvat ollu tähän asti siellä tietokonehuoneessa? siirtykö harmaa sohva sinne vai missä se nyt on, kerro äkkiä lisää :D ja laita sellanen kokonais kuvakin olkkarista :)Riina

 13. Anonymous
  22.11.2011 / 19:55

  >Tiiätkö, luin vahingossa väärin tuosta yhdestä kohdasta että teillä kaatuu seiniä! :D Ja punainen sohva on vissiin joulun kunniaks siirtynyt työhuoneesta olkkariin?! Mut hauska idea, tyydyin itse vaan vaihtamaan makkarin ja olkkarin verhot keskenään, mun mittapuulla se olikin tarpeeksi radikaali muutos :P-taika

 14. S
  22.11.2011 / 20:29

  >I: juups! mietin mitä teen :)) ja halusin kokeilla! videot oli superhauskoja tehdä, repeilin koko ajan ja piti ottaa uusiks varmaan 10 kertaa, kyyneleet silmissä sai nauraa noille höpsöille :D. katotaan onko mitään julkaisukelpoista…Maiju: :DRags: no eikö! just noin mäki ton ilmeen tulkitsen :Dsohvat on tuolla nyt kokeilla, mietin jääkö jouluksi vai ei… annan ehkä teidän äänestää ;)Jenni: juu sitä harkitsen, en tiiä vielä ;)Soile: hih, eikös olekin kätevää ;). pitää ny kattoo jääkö nää tänne!Rita: moi Rita! nuo pallokynttilät ja myöskin kynttilänjalat oon ostanu Ikeasta. kiitos samoin sulle :)sirpy: :D näät näkyjä!

 15. S
  22.11.2011 / 20:37

  >Vakkarilukija: heh, ehkä, ehkä ei ;). voinpa vaikka laittaakin kokonaiskuvaa huomenissa!Aikku: eikö, mun muruliinit <3 voin laittaa parempaa kuvaa olkkarista huomenna! voi huippu tollanen lamppu :DMeän Satu: joo repäsin todellaki :D. katotaan nyt jääkö nää jouluks tänne…Nuppu: no eikö! munki mielestä ihana pikkunassu, mun pieni rakas <3Riina: taidat Riina muistaa väärin :). meille piti tulla valko-hopeinen joulu ripauksella punaista, nyt ehkä hiukan isommalla ripauksella ;Dja juuri noin on käyny kuten epäilit ja harmaa sohva on tietokonehuoneessa :Dtaika: no ei nyt ihan vielä ;D jos eka muuttelis vaan huonekalujen paikkaa :Pjoo tää muutos on kyllä tosi radikaali, totuttelen vieläki ja makustelen, saapa nähä miten lopulta käy!

 16. Anonymous
  23.11.2011 / 20:18

  >Voi mahoton miten lutusia kuvia kisuista ♥♥♥ Kyllä täälläkin on ollut mamin sängyssä niin väsyneitä kisuja että… onkohan mamin kaamos väsymys tarttunut kisuihinkin ;D Heräsin tuossa yhtenä yönä ja ihmettelin että miten jalkovälissä oli niin ahdasta ( ei kaksimielisiä ajatuksia ollenkaan ;D ) että eihän siellä nukkunut kuin isoin kisu. Nooh, katsoin et sielllä olikin 2 kisua ja kolmas oli vieressä nukkumassa ♥ Että näin täällä :) T: Niina ja 4kisua

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.