>Äänestä jouluolohuonetta

>

Juu oikeassa olitte!
Ajattelin tosiaan siirtää punaiset sohvat olohuoneeseen joulun ajaksi, melkoinen huonekalujen roudaamisoperaatio olikin valloillaan lauantaina, mutta nyt en enää tiedä, jääkö nämä olkkariin joulun yli vai roudaammeko ne takaisin jo ennen joulua ;D (Sinänsä sama; ennen vai jälkeen joulun, ei ne kuitenkaan olohuoneeseen pysyvästi ole jäämässä…)

Koska aloin jahkaamaan tätä asiaa, ajattelin kysyä teidän mielipiteitä!


Mitä mieltä olette; punaiset sohvat vai mustanharmaa sohva jouluolohuoneeseemme?
Ehkä tässä käy niin, että annan teidän jopa päättää, you never know… ;)


Ja huom.! Jos päädyn pitämään olkkarissa nämä punaiset sohvat, tummanharmaat verhot siirtyy meidän makkariin. En vaan vielä viitsinyt niitä siirtää, jos se olisikin turhaa, sillä se on aivan oma operaationsa se, huh(Meiltä puuttuu apuväline, millä päästä vaihtamaan verhoja/ripustamaan joulutähtiä olkkarin ikkunoihin ;D)

Tässä kuvat punaisesta lookista (huonekalujen sijoituksiin ei kannata kovin suuresti huomiota vielä kiinnittää):

Ja tässä harmaasta:Lisäsin oikeaan sivupalkkiin kyselyn, olisi kiva jos viitsisit sinne käydä äänesi klikkaamassa :)
Kysely on voimassa vain pari päivää!
Niin ja saa toki kommenttiboxiinkin perustella :)

Comments

 1. S
  23.11.2011 / 17:46

  >Rags: tuo kisuperuste on kyllä ehkä paras ja painavin :D. joo kuusi ja harmaat verhot ei sovi JOS on punaiset sohvat, siitä oon samaa mieltä ja se osa on päätetty! Lila: ihanasti sanottu ja oon sun kans samaa mieltä :))lauraK: ehdottomasti laita joulua! eikä missään nimessä jouluna tarvitse olla punaista, jos ei halua. ei meilläkään viime jouluna ollut :). kiitos sulle ihanan lämpimästä kommentista!marjo: sä oot valkoharmaahuumassa! ;D ymmärrän mitä tarkoitat, päivänvalossa aika räikeästi osuvat tuolta munki silmiin, mutta päivänvaloa on näinä viikkoina tosi vähän eli suurimmaks osaks nähdään toi olkkari iltavalaistuksessa ja silloin punainen on ihanan lämmin ja kodikas siellä <3kivalta kuulostaa tuo sun suunnitelma!Niina: :)Miia: jos päädyn näihin punaisiin sohviin, harmaat verhot lähtee koska en tykkää et sit on harmaata, punaista ja kuusenvihreää :D. mietin sekunnin punaisia tabletteja ja ei, ei oo tulossa :D. joten ehkä vain punaiset kuusenpallot maljakossa yhdistää nämä tilat toisiinsa ;D. yritän muutenki välttää kaiken turhan ostelua ja siihen mun mielestä kuuluu joulutabletit ku en niitä muulloin kuitenkaan käyttäisi. sarppa: joo niin kävis ihanasti valkoiset tyynyt, jos ei sohvista lähtis väriä ;D kiitos kommentistasi!Anna: hmm… en vaan tykkää kauan pitää sohvaa tuossa ikkunanurkkauksen edessä, sillä rakastan sitä eikä sitä näkymää saa mikään peittää :)takkasetti on Minimanista, maksoi varmaan pari-kolmekymppiä. Soile: hih, kiitti :). ja ei oo totta! nyt vasta muistin ne sun punavalkoiset tyynyt jouluksi! eli siis me TAAS mietitään samoja juttuja, ainakin pääpiirteittäin ;D

 2. S
  23.11.2011 / 17:55

  >J: kiitos kivasta kommentista <3Miia: juu eli tuli perille, en oo vaan ehtiny blogissa käymään :) kiitos kovasti Miia <3Marika: kiitos paljon ihana ystäväiseni <3Plami: well thank you so much! and I hope that for you too :))Miia: can't wait ;)Heidi: :) kiitos kommentista!

 3. Meän Satu
  23.11.2011 / 18:59

  >Sulla on kiva ja hieno tilanne ko voit kokkeilla olla näin ja sitte jos viikon päästä tökkiiki, voit vaihtaa takasin :) jos kisut antaa :DTsemppiä päätökseen :)

 4. Susu
  23.11.2011 / 21:04

  >Punaisesta tulee todella ihanan lämmin pilkahdus olohuoneeseen. Noita kuvia kun katsoo niin minusta punainen vaihtoehto näytää kutsuvammalta :)

 5. Sari
  23.11.2011 / 21:22

  >Hmmm. Ensin oli vaikeeta päättää, mutta yhtäkkiä ajatus oli selkeä: punainen se olla pitää. Ja minä kyllä en lähtisi verhoja muuttamaan, tulee liian valko-punaiseksi huone silloin. Nyt on ihanan jouluinen ja joulukoristeetkin tulee sopimaan tuohon sairaaaan hyvin! Pidä ainakin joulun ajan, sitten on ihana taas vaihtaa harmaaseen ja tuntuu kuin koko huone olisi uusi;)

 6. Anonymous
  23.11.2011 / 22:21

  >Ehdottomasti punanen, näytti tosi ihanalle! Ja mieti miten hienoo joulun jälkeen saada ihana harmaa sohva tilalle, on taas ku uus olkkari! Joulu on varmasti ainuita aikoja jolloin muullon punasia olkkarissa pitäsit.Nim:white

 7. By J
  23.11.2011 / 23:31

  >Näyttääpä kauniilta, punainen sopii jouluun ja tuo vaihtelua :) Mielettömän kaunis olohuone kokonaisuudessaan!

 8. Anonymous
  24.11.2011 / 00:08

  >Ihanaa punavalkoista kannatan. Nuo kaksi sohvaa tekevät tilasta myös tasapainoisemman, kuin yksi harmaa sohva.

 9. Sari
  24.11.2011 / 00:27

  >puna-valkoinen, ehdottomasti! Punainen on kiva väriläiskä ja tuo jouluista tunnelmaa. Ei ollenkaan huono.

 10. Ansku
  24.11.2011 / 10:20

  >Kyllä punaiset sohvat on ihanan jouluiset vaihteeksi! Minäkin jättäisin harmaat verhot paikoilleen, sopivat niin hyvin kolmanneksi väriksi,voisi olla harmaat tähtipeitotkin sohvalla.Mielenkiintoinen muutos!

 11. Astan
  24.11.2011 / 10:42

  >Oi, punainen on ihanan raikas. Tulee mieleen vähän polkka-karkit! Minä jättäisin näin. :) Ihana blogi! Lueskelen aika useinkin, mutta harvoin kommentoin. Voisipa sitä skarpata!

 12. S
  24.11.2011 / 16:31

  >Meän Satu: niinpä eikö vain :) ja kiitos!Susu: kiitos mielipiteestäsi :)Sari: mä taas rakastan pelkkää punavalkoista :D. ja muistitko et tulee iso vihreä kuusi eli värit ei jäis noihin kolmeen…white: totta, tosi hyviä pointteja! kiva et oot alkanu jättään kommentteja silloin tällöin, kiitos niistä :)By J: voi kiitos, kultaisesti sanottu <3anonyymi: musta ei tee tasapainoisempaa vaan täydemmän :DSari: kiitos, kiva ja ystävällinen mielipide :)Ansku: joo niin sopis, mut ku värejä tulee vielä neljäs vihreästä ihanasta joulukuusesta :DAstan: kiitos, olipa ihana kommentti! mukava että tykkäät blogistani :))

 13. Sari
  24.11.2011 / 22:49

  >Kuule; jos rakastat valko-punaista, siinä tapauksessa vaihda ihmeessä verhot :) Tulet saamaan aivan upean olohuoneen jouluksi! Sitten kaikki sun ihanat koristeet ym. Mahtavaa. Ne tulee sopimaan tosi hyvin yhteen. Nimerkki "Jään odottamaan kuvia"

 14. S
  25.11.2011 / 13:06

  >Sari: totta! mietin vaan siks ku punaisesta tulee äkkiä ähky, et jaksanko punaisia juttuja joulun yli :)

 15. eliisa
  25.11.2011 / 18:05

  >Kylläpä olen ehdottomasti punavalkean ilmeen kannalla. Niin soma on tuo näkymä että ihan sisällä läikähtää!

 16. S
  25.11.2011 / 23:20

  >eliisa: voi miten ihanasti sanottu, kiitos, tuli ihan itellekki hyvä mieli :))

 17. Anonymous
  26.11.2011 / 21:55

  >Mitä tuo teidän valkoinen matto on ja minkä merkkinen? KAUNIS!

 18. S
  27.11.2011 / 00:19

  >Anonyymi: kiitti! matot on ostettu reilu vuosi sitte Anttilasta.

 19. maisamiisa
  27.11.2011 / 18:20

  >Äänestys on päättynyt mutta punaiselle olisi multakin ääni tullut! Ihanan näköistä! Toki teillä on kaunis olohuone muutenkin, mutta tuo punainen on ihana väripilkku, etenkin nyt kun on niin pirun harmaata ulkona. Kätevää kun on mahdollisuus vaihdella sohviakin huoneesta toiseen, saa huoneeseen täysin uuden ilmeen ilmaiseksi :)

 20. S
  28.11.2011 / 00:02

  >maisamiisa: punainen vei selvän enemmistön äänistä :) sohvien vaihdolla sai kyllä tosiaan suuren muutoksen!kiitos sulle ihanasta kommentista ja kehuista <3

 21. sufy
  19.12.2011 / 22:55

  >eksyin tänne ja halusin kommentoida: ihanan valkoinen ja raikkaan näköinen koti, vaikka yleensä oon vieroksunut hirveää määrää valkoista. alan itsekin lämmetä;) ehdottomasti punainen sohva, eikä haittaisi vaikka tuonne jäisikin: näyttää nimittäin sen verran ihanalta väripilskeeltä tuolla että antaa vaan jäädä sinne!!all we need is red<3

 22. S
  19.12.2011 / 23:02

  >sufy: heh, kyllä noi punaiset sohvat lähtee olkkarista tammikuussa :D. edellisen kodin olkkarissa ne oli, sinne alunperin hankittiinkin. nyt uudessa kodissa neutraalimmat sävyt, niistä pidämme eniten :). mut kivat näin joulunaikaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.