>Cocktail Rings

>

Sellaista yhtä olen vailla!
Kauan tätä tarkoitusta varten palveli Milanosta lähes vuosikymmen sitten ostamani kaunis sormus, jossa oli neliön muotoisia kiviä sekä turkoosin että meripihkan sävyissä. Juuri kun aloimme rakentamaan kotiamme, se rikkoontui: puolet koristekivistä irtosi eli sormus meni koristeosastaan kahtia :/. Osat on edelleen tallessa, on yritetty liimailla mutta ei auta. Kurjaa, olin muodostanut kunnon tunnesiteen sormukseen, niin hassulta kuin se voikin kuulostaa. 

Tässä parisen viikkoa sitten Diiliä katsoessani näin yhdellä kilpailijalla upean turkoosin sormuksen ja muistin oman rikkoutuneeni. Tällainen yksi näyttävä sormus on ihana asuste, muuta ei tarvita!
Niinpä kävinkin katselemassa mahdollisia sormuksia pikaisesti Shopbob:n ja Net-a-Porter:n sivuilla, tässä muutamia löytöjä:

Noista kuitenkaan mikään ei ole täysi kymppi, jotain puuttuu. 
Jos sormuksessa on väriä, se saisi olla turkoosia… Itse sormusosan tulee olla hopeinen, ei kullanvärinen.
Tämä sormus on aivan ihana, en vain muista enää miltä sivulta sen löysin. Muistan vain et hintaa oli aivan liikaa! Tämä olisi kaunis myös turkoosina, ilman helmiä:
Osaisiko joku sanoa, mistä löytäisin tuota vastaavan turkoosina tai vaikka tuollaisena helmiäisenvalkoisenakin?

Ei kai sormuksen takia voi Milanoon lähteä, vai voiko?

Comments

 1. Anonymous
  26.11.2011 / 21:40

  >Kauniita sormuksia! <3Hmm on totta että yksi näyttävä sormus riittää, käytättekö silti myös kihla/vihkisormuksia samaan aikaan?!

 2. Niinamaria
  26.11.2011 / 22:52

  >Heips! Löysin vahingossa tänne blogiisi sisutusvinkkejä etsiskellessäni! Ihana löytö :) mulla myös favorit-sormus pois käytöstä, katosi muutama kuukausi sitten ja tuska on suuuuri… Toivottavasti löydät tuon simpukkaisen turkoosina, olisi aivan upea! Aloittelin juuri itsekin blogin pitämisen; käy joskus vilkaisemassa(lifewithasilverlining.blogspot.com) meillä sisutetaan noin sata vuotta vanhempaa taloa kun teillä :) ihanaa joulunodotusta!!! Ja voi. Siis Mennä Milanoon ihan mistä syystä vaan. Tai syyttä :) Terkuin Niinamaria

 3. Night at Vogue
  27.11.2011 / 00:59

  >Itsellä on montakertaa hukkunut toinen korvis tai mennyt joku ketju rikki niin ymmärrän tuskan. Aina säilytän niitä yksinäisiä korviksia toivoen että löydän sen parin vielä jostain :/

 4. Hanna
  27.11.2011 / 07:10

  >Kyllä sä nyt vain joudut varata Milanon matkan! :D Voi oispa ihana päästä sinne! :)

 5. Rags
  27.11.2011 / 13:34

  >Kylla voi! (menna Milanoon!) :-)

 6. S
  27.11.2011 / 13:59

  >Anonyymi: hmm no riippuu aina vähän… en ehkä käyttäis :). Niinamaria: kävin sun blogissa, näytti kauniilta ja mikä ihana nimi blogilla! kiva et oot löytäny tänne :). kiitos kommentistasi ja ihanaa joulunodotusta myös sinulle!Night at Vogue: höh, kurjaa :/ toivottavasti niitä pareja alkaa sulle ilmaantua :)Hanna: heh :) varmasti vielä jonain päivänä meen sinne uudestaan! 10 päivää ei riittäny ;)Rags: :))

 7. S
  28.11.2011 / 00:03

  >Terhi: hei kiitos Terhi, pikaisesti jo vilkaisin ja tuoltahan vois löytyä vaikka mitä, kääk ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.