>Herkuttelua

>

Täällä vietetään perjantai-iltaa visusti sisätiloissa, tunnelmavalaistuksesta ja saunasta nauttien. Myrsky ulvoo välillä ulkona, joten mikäs sen mukavampaa kuin olla sisällä lämpimässä!
Koottiin punaviinilasillisten seuraksi muutamia herkkuja lautaselle; juustoja, pähkinöitä ja rypäleitä. Yleisimmin rypäleitä käytetään kai kesäisin, mut ite tykkään niistä vuoden ympäri, juuston kera tai ilman :)

Emmental (ja grillattu/paistettu halloumijuusto) taitaa olla mun lemppari! Sinileima, punaleima, mustaleima, kaikki hyviä!

Täältä löytyy muutama kiva vinkki vaikka pikkujoulujen juustopöytään!

Ajattelin tänään tehdä myös muutaman joulutortun viikonloppua varten, vihdoin kaupasta löysin omena-kanelimarmeladia täytteeksi, slurps!
Sen jälkeen ei muuta ku perjantai-piknikille olkkarin pöydän ääreen,
kivaa viikonloppua!


Comments

 1. J
  25.11.2011 / 21:08

  >Kivaa viikonloppua! Juustot ja viinirypäleet on minunki suosikki :) Ja omena ja juusto, nam!

 2. Sally
  25.11.2011 / 21:35

  >Namskis mikä herkkulautanen!Täälläkin tuuli ulvoo nurkissa. Lasillinen punaviiniä voisi tosiaan olla hyvä idea.Ihanaa alkavaa adventtiaikaa!

 3. Marika
  25.11.2011 / 21:52

  >Näyttääpä todella hyvältä, nam:) mikäs sen parempi tapa aloittaa viikonloppu kuin herkkulautasen ja viinin kanssa. Halloumijuusto on yksi minunkin lemppareista, kiitos sinun siihen herkkuun tutustuinkin:) Täällä mies paistelee parasta aikaa lohta ja kohta olisi tarjolla lohta kera salaatin, kermaviilikastikkeen ja perunoiden sekä tietysti hyvän valkkarin. Vanhempi kissa meni heti tarkkailemaan lohen paistoa;)Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua!

 4. Reetta
  25.11.2011 / 23:46

  >Nams, mikä herkkulautanen! Hyvä muuten kun muistutit tuosta omena-kanelimarmeladista, se on niin hyvää! Viime jouluna se vain loppui monesta paikasta jo ennen aikojaan..

 5. Night at Vogue
  26.11.2011 / 10:51

  >Näyttää herkulliselta!

 6. Marie
  26.11.2011 / 13:40

  >Nami!! Kyllä viinirypäleitä käytetään ympäri vuoden juustojen kanssa :). Nuo pähkinät unohdin aivan tyystin omalta juustolautaseltani. Kävitkö kurkkaamassa omaa juustopostaustani, suosittelen kokeilemaan myös kyseisiä juustoja :). Emmentalit on kyllä hyviä, erityisesti mustaleima on oma suosikkini :).

 7. S
  26.11.2011 / 14:30

  >J: kiitti! joo ja päärynä ja juusto :PSally: myrsky ei näytä laantumisen merkkejä vieläkään… kiitos samoin sulle :)Marika: oi nam! lohta ja valkoviiniä en ookkaan maistanu aikoihin, kiitos vinkistä ;)kivaa viikonloppua ja kisuille terkkuja <3Reetta: joo maistoin sitä eilen eka kerran ja oli kyllä tosi hyvää! ihana sellainen jouluinen maku :)Night at Vogue: ja oli! :)Marie: niin yleisimmin kyllä kesällä käytetään hedelmiä juustojen kans. kävin kurkkaamassa sun juustot, meilläkin oli eilen goudaa, mut jotenki en tykkää siitä niin paljo, muistan sen vasta ku maistan :D. vuohenjuusto on hyvää silloin tällöin.

 8. Piia
  26.11.2011 / 19:52

  >Oijoi, mikä ihana idea. Tänään itsellä töissä juustosalaattia, viinirypälein… maut vaan sopivat niin hyvin yhteen….tosin kaipaa vähän jotain suolaista ja lämmintä lisukkeeksi, ehkä seuraavan kerran patonkia….

 9. Rags
  27.11.2011 / 13:36

  >Viinirypaleet ja juustot, nams! Ma myos tykkaan Emmentaalista, ihan ykkosta! Tosi herkullisen nakoinen piknikki! :-)

 10. S
  27.11.2011 / 13:47

  >Piia: niin sopivat todellakin :)). ja patonki kyllä sopii joukkoon erittäin hyvin :P (varsinkin joku maustevoipatonki!)Rags: oi onneks kaapista löytyy vielä Emmentalia :P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.