>Trapanin yössä

>

Uusi blogiviikko on kiva aloittaa matkakuvilla!
Täällä on maa valkoinen, ainakin hieman. Räntä tai lunta, pääasia että valkoinen! Sitä ihastellessani muistin meidän loppukesäisen matkan Sisilian Trapaniin

Iltaisin lähdimme aina ihastelemaan kaupungin pimenevää iltaa, vespa oli kätevä! 

Tässä erään illan auringonlasku hotellihuoneestamme käsin:

Kuunsirppi Trapanin vanhan kaupungin yllä:

 Kaupungin pääkadun varrella on varmaan satoja putiikkeja, mm. tämä kiinnitti huomion:

Joka ilta päädyimme lopulta vanhaan kaupunkiin, johon kaupungin ilta-/yöelämä on keskittynyt.

Upeita rakennuksia, kauniita katuvalaisimia, tunnelmallisia pikkukujia, suloisia tiekylttejä…

Ei ihan samanmoiset näkymät ku kattoo ulos, mut en valita!
:)


Kivaa viikkoa teille lukijoille, mitäs toivotte alkaneelta viikolta?
Minä toivon lunta!

Comments

 1. Rags
  28.11.2011 / 11:17

  >Voi kun ihania kuvia, tuli matkakuume…Talta viikolta toivon sellaista, ettei yleislakkoa tule tanne ja lentoja peruta.Ihanaa viikkoa sinullekin!

 2. Kaisa
  28.11.2011 / 11:52

  >Huh, kylläpä tekis mieli lähteä piipahtamaan ulkomailla, kun katselee näitä otoksia! Lumi tekis terää tälle pimeydelle, eli sitä täälläkin odotellaan tällä viikolla. :) Mukavaa viikkoa!

 3. Marika
  28.11.2011 / 12:10

  >Voi miten kivoja kesäkuvia!Täälläkin satoi aamulla lunta ja oli hirveä viima. Ainakin aamulla lumi jäi vielä maahan, mutta voi olla, että päivän mittaan sulaa pois.Tältä viikolta toivoisin vähän löysempää työviikkoa. Koko syksy ollut ihan älyttömän kiireistä eikä loppua näy. Ja sitä pysyvää lumikerrosta myös :)

 4. Hanna
  28.11.2011 / 12:19

  >Upeita maisemia! Ihana tuo koira tuossa kuvassa. Siinä hän makoilee kaikessa rauhassa keskellä katua. :)Vanhat kaupunginosat on yleensä niitä tunnelmallisimpia ja niissä kuvattavaa riittää! :)

 5. S
  28.11.2011 / 14:40

  >Rags: mullakin pikkasen matkakuumetta :P ja kiitos paljon!Kaisa: joo eilen illalla kotia ajellessa ajattelin kans et lunta pitää saada, oli niin säkkipimeää! lumi valaisee myös mielen :). kiitti!Marika: täällä lumi pysyi, ei sitä paljon ole mutta edes vähän! :)tsemppiä töihin, toivottavasti toiveesi toteutuu <3Hanna: joo se oli suloinen sesse, nähtiin se useita kertoja :)joo vanhat kaupungit on ihan helmiä!

 6. AnskuliP
  28.11.2011 / 15:41

  >Ihania matkakuvia taas! Matkakuumetta nostatti kovasti :) Täällä toivotaan myös lunta(vähän sitä jo satoi). Tällä viikolla tarkoitus myös tehä kortteja jos vaan jaksaa kun työvuorot taas niin vaihtelevat, pelkkää aamua ja iltaa. Mutta ehkä se menee kun Itsenäisyyspäivän jälkeen olis 3 päivää lomaa! Sitä ootellessa, hauskaa viikkoa! Tähän viikkoon sopisi Ester Ahokaisen runo Kulki kujasilla Joulukuu.. onko tuttu sulle?!

 7. Night at Vogue
  28.11.2011 / 17:48

  >Kauniita kuvia!

 8. annu
  28.11.2011 / 20:43

  >ooooh… kesä ja Italia!

 9. S
  29.11.2011 / 11:44

  >AnskuliP: mukava kuulla et matkajutuistakin pidetään :)). voi kohtalotoveri, mullakin juuri noin et pelkkää aamua ja iltaa, ihan sekasin menee ilman mitään rytmiä :/. mullakin itsenäisyyspäivän tienoilla kolmen vapaan putki, silloin nauttikaamme! :)runo ei oo tuttu, googletan! kivaa viikkoa sullekin ja voimia töihin :))Night at Vogue: kiva et tykkäsit!annu: älä muuta sano!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.