>Rentoilua

>

Tämä vapaapäivä tulee tarpeeseen! Vaikka tällainen yksi ainokainen vapaa onkin aivan turha, yritän ottaa siitä kaiken mahdollisen irti. 
Nyt tarvitaan rentoutumista, viime päivät on ollu sellasta härdelliä että huh huh!
Aamulla tepastelin sängystä lähestulkoon suoraan sohvalle (ensimmäisenä vuorossa on luonnollisesti aina kisujen ruokinta). 

Peitto mukaan, aamuisin yleensä viluttaa eikä torkkupeitot riitä.

Mies sanoi illalla että huomenna (eli tänään) voitais laittaa joulua kotiin ku mulla on vapaapäivä, ihanaa ohjelmaa luvassa siis! Eli niin kiirettä on pitäny ettei joulun laittamiseenkaan oo kunnolla ollu aikaa/energiaa paneutua…
Tänä iltana meillä siis häärätään joulujuttujen parissa joululaulujen soidessa taustalla! <3
Siinä jos missä rentoutuu.

Ajattelin tehdä jotain hyvää myöhäisaamiaista, johon kuuluu ainakin maksamakkararuisleivät & iso lasi maitoa, sen jälkeen (tai samalla syödessäni :P) katson boxilta Täydelliset naiset!

Illalla vois tehdä kisujen kans kunnon lenkin (sais ne hetkeks pois keittiöstä!) ja saunoa, ehkä jopa poreillakin kireys hartioista pois!
Siivoillakin pitäis, mutta sen taidan lykätä huomisiltaan. Sitä sotkua tulee kuitenkin ku laittaa niitä joulujuttuja esille, joten turha vaivautua tänään vai mitä!


Niin ja joo, oon kuvannu teille sitä kisuvideota, aika montakin versiota ku repeilin semmoset sata kertaa :D, videot on vielä kamerassa, mut toivottavasti piakkoin ehdin siirtää ne koneelle ja blogiin asti!


Kivat tiistait!

Comments

 1. Aikku
  29.11.2011 / 12:08

  >Hauskaa vapaata sinnekin! Itekin viettelen täällä vapaapäivää ja joulujuttujen laittoa suunnitelmissa myös. Eilen jo osa laitettiin… Onneksi on sentään jo pikku pakkanen ja kuurassa maa, että on vähä "valkoisen tuntua".Innolla täällä kisuvideota ootellaan… voin kuvitella, millaista on ollu sitä tehä:)

 2. Janet
  29.11.2011 / 12:52

  >Oi ihanaa vapaata sinne :) Maksamakkararuisleivät on muuten ihan äärimmäisen herkkuja, useasti aamupalana myös meillä. Täällä myös kisuvideot osotellaan innolla :)

 3. Anonymous
  29.11.2011 / 13:33

  >Oiiiii, kun ihanaa, mitä kivaa onkaan tulossa :DDD-Nuppu-

 4. J
  29.11.2011 / 13:36

  >Kivaa rentoilu- ja vapaapäivää :)Kauniilta näyttää punaiset sohvat valkoisen kanssa.

 5. Marika
  29.11.2011 / 13:44

  >Oikein mukavaa vapaata! Onpas kiva, että pääset laittelemaan joulujuttuja. Onko lumi pysynyt maassa teillä päin? Meillä on ihan ohut kerros, mutta kyllä sitä voi ihan rehelliseksi lumeksi kutsua vaikka vähän sitä onkin :) Kisuvideoita täälläkin kovasti odotellaan, ovat varmasti tosi hauskoja ;)

 6. Meän Satu
  29.11.2011 / 17:34

  >Tuo valko-puna on sitte kivan joulusen raikas yhistelmä :)Ihanan rentouttavaa ja mukavaa vapaapäivää :)

 7. Night at Vogue
  29.11.2011 / 20:46

  >Näyttää kivalta!

 8. By J
  29.11.2011 / 22:47

  >Punaiset sohvat jouluksi olivat erittäin hyvä valinta. Ihanat pirteät väliläiskät nätissä ympäristössä :) Mukavaa viikkoa!

 9. Anonymous
  29.11.2011 / 22:49

  >Saanko kysyä minkä ikäinen olet ja mitä teet työksesi? Tai no kysyin jo, anteeksi :)

 10. S
  29.11.2011 / 23:03

  >Aikku: kiitti! nyt on meilläki kotona enemmän joulua, kivaa! :) lunta vielä ;)Janet: kiitos! ja totta, mulla tulee sellasia kausia ku tekee mieli maksamakkaraa ja sit välissä monta kuukautta ilman :)Nuppu: hehee :DJ: kiitos paljon ja oon samaa mieltä!Marika: kiitos Marika! lunta oli vielä päivällä, nyt en tiiä ku on plussan puolella ja vähän vettäkin sateli et miten kävi :/kisut on kyllä niin hauskoja heppuja että :DMeän Satu: kiitos ja mustakin nimenomaan raikas :)Night at Vogue: :))By J: voi kiitos, mukavasti sanottu <3 samoin sinulle!Anonyymi: toki saa kysyä. lähestyn kolmeakymmentä, kääks, mut työstäni en täällä (joidenkin mielestä valitettavasti) puhu :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.