>Joulua makuuhuoneeseen?

>

Mietin tässä et mitä joulua laittaisin makuuhuoneeseen vai laitanko mitään…
Tarkoitus oli ripustaa makkarin toiseen ikkunaan punainen valosydän, joka oli alkuun ruokailutilan ikkunassa, mutta siitä paloi polttimo enkä tiedä myydäänkö missään niin erikoisia polttimoita. 

Tarkoitus oli myös laittaa olohuoneen harmaat verhot tänne joulun ajaksi, mutta päätinkin toisin, koska verhot ois ollu vähän liian pitkät ylipitkiksikin verhoiksi (lähes puoli metriä ylimittaa). Niinpä kääräisin ne pahvirullan ympärille ja jemmasin vaatehuoneen hyllylle. Kätevä säilytystapa niin ei tarvitse silittää niitä! Niin suurten verhojen silittäminen oiski ollu melkoinen mahdottomuus normilaudalla…

Ois ne kyllä sopinu tänne kivasti, päiväpeitteestä olisin kääntänyt harmaan puolen esiin:

Mutta nyt mennään näillä verhoilla!
Toivottavasti saan siihen sydämeen uuden polttimon, en haluaisi ostaa kokonaan uutta vain sen takia. 
Niin ja ehkä lähempänä joulua vois ottaa viime vuoden tapaan käyttöön joulunpunaiset vuodevaatteet, siinähän sitä oiski jo paljon joulun tuntua makuuhuoneeseen! :)

Näkyykö teidän makuuhuoneissa joulu?

Comments

 1. Hanna
  3.12.2011 / 11:16

  >Tuo teidän makuuhuone on niin kaunis! Tykkään kovasti, kun sänky on tuossa ikkunan edessä noin vinottain. :)Millainen polttimo siinä lampussa on? Laita kuva tänne, niin varmaan joku lukija osaa kertoa, missä sellaisia myydään. :)

 2. Rouva M
  3.12.2011 / 11:53

  >Kivoja kuvia!Meilläkään ei vielä näy joulu makuuhuoneessa muuten kuin tietysti runsaampien tekstiilien myötä. Täälläkin siis vähän pähkäillään, että mitäs keksis!

 3. S
  3.12.2011 / 13:11

  >Hanna: voi kiitos ystäväiseni <3joo pitää yrittää ettiä parista paikasta, jos löytyis polttimo. annan miehelle tehtäväksi!Rouva M: kiitti! joku kaunis valo ikkunaan?

 4. Anonymous
  3.12.2011 / 13:11

  >Hyvännäköistä, mutta ehkä juuri jotain pientä punaista kaipaakin! :) Varmasti löytyy polttimo jostain alan liikkeestä, eli käypä jossain valaisin-/sähköliikkeessä kysymässä.- Nipsu

 5. Padmerine
  3.12.2011 / 13:18

  >Ainoa joulu mitä meidän makkariin tulee oli se, että ostin sängylle ihanan lämpöisen harmahtavan taljan. Tykkään siitä niin <3Jouluvaloja kokeilin mutta niitä saa sitten joka aamu ja ilta olla sytyttämässä ja sammuttamassa kun emme osaa nukkua kun ne ovat päällä :D

 6. S
  3.12.2011 / 15:16

  >Nipsu: joo niin aattelin ens keskiviikkona käydäkin tai laittaa miehen asialle :)Padmerine: taljoilla saa ihanaa lämpöistä tunnelmaa! meillä nuo jouluvalot ikkunoissa on helppo kytkeä ja sammuttaa, painaa vaan valokatkaisimesta ;)

 7. Anonymous
  3.12.2011 / 15:58

  >Moi S,Mistä on hankittu nuo viime vuoden punainen makkari -postauksessa näkyvät valkoiset yöpöydät?Nella

 8. Anonymous
  3.12.2011 / 16:24

  >Oikein kaunis makuuhuone!Mä aloin tänään laittamaan vähän joulua, ja huomenna teen suursiivouksen, jonka jälkeen laitan loput joulujutut. Meille tulee tästä joulusta valko-musta-vanha roosa-hopea eli asunnon tämän hetkiset omat värit jouluisina juttuina. Viime jouluna laitoin jonku verran punaista, mutta mun mielestä se vähän sotii tän meidän vanhan roosan kanssa.Ärsyttäviä tollaset polttimot joulukoristeissa, mitä saa sit kissojen ja koirien kanssa metsästää, kun menevät rikki. Mietin Joy:n polttimoita, että löytääköhän niitä sitten aikanaan mistään lisää. Tosin paketissa oli aika monta varalamppua kyllä mukana. Kandee varmaan tiedustella tuon sydämen polttimoita niistä kaupoista, jotka ko. koristetta myyvät.Leppoisaa lauantaita!-I-

 9. Anonymous
  3.12.2011 / 17:25

  >Moi! Eilen juuri ripustin kultaisen metallitähden makkarin ikkunaan = kaunis lämpöinen valo. Sytytän sen töistä tullessani ja sammutan nukkumaan mennessä, niin kuin muutkin valot ja kynttilät. Muuta en taida siihen huoneeseen laittaakaa – luulisin :)(Eka kommentti meni kait taivaan tuuliin..)t. Äippä

 10. Veronica
  3.12.2011 / 19:45

  >Aivan ihana tuo teidän makuuhuone! Meillä on vain muutama jouluvalo makuuhuoneessa ja muutaman jouluisen tyynyn otin esille, ei sen kummempaa:) Ja ehkä normaalia enemmän kynttiläkippoja, niin tullut ihan erilainen fiilis kyllä sinne.

 11. Anonymous
  4.12.2011 / 00:32

  >Meillä on jo tovin riippunut makkarin ikkunassa kaksi sydänkoristetta helmineen ja "kristalleineen". Myös yhdet valkoiset lisäverhot heitin paneeliverhoparin jatkoksi. En pidä erityisemmin jouluvaloista, vaan pyrin luomaan tunnelmaa tekstiileillä ja tavaroilla. Nanna

 12. Anonymous
  4.12.2011 / 10:40

  >Eipä taida tulla jouluksi makkariin kuin punaiset sänkyvaatteet… tänä vuonna jää joulutähtien laittaminenkin pois. Taitaa joulu(kin) mennä muuttotavaroita pakatessa. T:Niina ja 4kisua

 13. Ansku
  4.12.2011 / 11:56

  >Jos et saa polttimoa, niin punaiset paperitähdet voisi olla vaihtoehto molempiin ikkunoihin? Meillä ei ole makkarissa mitään vielä. Luultavasti laitan kohta Siriuksen vihertävän valokranssin kun asia tuli nyt postauksesi johdosta ajankohtaiseksi:)Makkarinne on tosi kiva kun sänky on kulmassa!

 14. S
  4.12.2011 / 13:21

  >Nella: yöpöydät on Ikean Malm-sarjaa :)I: kiitti! siis montako varapolttimoa sait kynttelikön mukana? mä en saanu yhtään! törkeetä! ja kyllä niitä saa ostettua lisää, yhdessä nettikaupassa oli esim. setti (olikohan 5 kpl) myynnissä 8,50 euron hintaan. Äippä: kuulostaa kivalta! ja vain tämä yksi kommentti tuli mulle asti :)Veronica: voi kiitos :) ja tuossahan onkin jo vaikka mitä :))Nanna: kuulostaa kauniilta koristeilta!Niina ja 4kisua: punaisissa sänkyvaatteissa on jo paljon :)Ansku: en ehkä niin tykkää punaisista paperitähdistä… jos en saa polttimoa ni pidän tuota tähteä ikkunassa ilman valoa :Dkiitos ja niin mustakin :)

 15. Anonymous
  4.12.2011 / 13:53

  >Joo, mulla oli paketissa mukana 5 varapolttimoa, oli omissa styroks-koloissaan. Ja oli kyllä molemmissa eli siinä ekassa, jonka jouduin palauttamaan ja tässä kunnollisessa myös. Tosi outoa, jos sulla ei ollu, olisin ehkä uudelleen yhteydessä FDS:iin, jos sulta oikeesti puuttuu ne! Satutko muistamaan, mikä nettikauppa noita polttimoita myi, ihan varmuuden vuoksi ois kiva tietää?-I-

 16. Nanna
  4.12.2011 / 14:56

  >Ihana ihana makuuhuone! Tuolla näkee varmasti vain kauniita unia! :)

 17. S
  4.12.2011 / 16:46

  >I: no aion kyllä kysyä mitä palvelua se tommonen on ettei kaikille laiteta mukaan samoja tavaroita, varsinki ku jouduin moneen kertaan sinne soitella ja kyntteliköstä valittaa…FDS myy noita polttimoita myös, kysyin yhdellä kertaa ku sinne jouduin olla yhteyksissä :). mut myös täältä voi tilata:http://www.paloranta.org/product/303/joy-valaisinNanna: heh, kiitos vain kovasti, mut oon nähny tuolla kyllä painajaisiakin :D

 18. Anonymous
  4.12.2011 / 18:14

  >Ok, kiitti :)Mä olen tilannut aika paljon FDS:sta ja lähes joka kerta olen ollut tyytyväinen. Artekin valkoisen jakkaran jouduin vaihtamaan, kun maalit oli reunasta lohkeilleet ja nyt sitten ton Joy:n. Mutta aina on ollut ystävällinen ja nopea palvelu ja toisaalta ymmärtää, etteivät he kerkiä kaikkia paketteja avata ja tarkistaa tuotteen laatua. Mutta varmaan lähettävät sulle polttimot, kun kerta tuntuvat kuuluvan pakettiin ja sulta ne puuttui.-I-

 19. S
  4.12.2011 / 22:25

  >I: juu aion kysyä et oisko ne kuulunu pakettiin :)

 20. Rouva M
  5.12.2011 / 18:38

  >Jep, joku tähti tms. vois olla kiva akkunassa. Ostin kyllä tänään taas uuden torkkupeitonkin makuuhuoneeseen, hih :DHei tuohon uusimpaan postaukseen viitaten, olethan jo kuullut, että kaikkialle Suomeen on nyt tälle viikolle luvattu lunta? Josko sitä saataisiin nyt tänne Turkuunkin, olisin ikionnellinen <3

 21. S
  5.12.2011 / 20:16

  >Rouva M: torkkupeittoja saaki olla paljon, ja tyynyjä ;Den oo kuullu tuota et on luvattu lunta, ihanaa <3 toivotaan et pitää paikkansa ja koko Suomi saa kauniin valkoisen lumipeitteen!

 22. Rouva M
  5.12.2011 / 23:28

  >Meillä ainakin sataa nyt lunta, ihanaa!! Toivottavasti sielläkin :)

 23. S
  6.12.2011 / 17:50

  >Rouva M: juuri hetki sitten kotiuduttiin ja lumisade oli vastassa, niin ja kaunis valkoinen maa :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.