>Hotellilomailua

>

Tehtiin pieni maisemanvaihdos ja lähdettiin hotellilomalle, joka on nyt lopuillaan. Eilinen sujui kivasti ostoksia tehden, hyvästä ruuasta nauttien ja hotellilla rentoutuen & saunoen. Yöelämää ja ihanaa seuraa toki unohtamatta ;) 
Kiitos osallistuneille kivasta illasta <3

Nyt matkalla Oulusta kotiin, toivottavasti vastassa on valkoinen maa! 
Ihana olla pian kotona ja saada kisut syliin <3. Kissat oli hoidossa mun vanhemmilla eli kisujenkin matkalaukut oli tätä minilomaa varten pakattu :D. 
Piristävä irtiotto arjesta, vaikka nyt aavistuksen väsy painaakin ;)


Linnanjuhlia odotellessa toivotan teille oikein 
hyvää itsenäisyyspäivää!

Comments

 1. Hanna
  6.12.2011 / 15:12

  >Laita kuvia shoppailuista! :)Kuulostaa ihanalta tuo teidän miniloma!

 2. Inanaa
  6.12.2011 / 16:04

  >Tunnelmallista itsenäisyyspäivää! :)-Inanaa-http://whitefresh.blogspot.com

 3. Reetta
  6.12.2011 / 16:13

  >Kauniita kuvia! Kuulostaa tosiaan siltä että teillä on ollut oikein mukavaa ja hyvä niin :)Ihanaa itsenäisyyspäivää sinnekin! :)

 4. AnskuliP
  6.12.2011 / 16:26

  >Hyvää Itsenäisyyspäivää! Valkoinen maa taitaa olla teilläkin! Minäkin tästä lähen kohta viettämään vapaita, lauantaina olis tiedossa juhlia. Tänään katotaan linnan juhlia bongataan kauniita pukuja :)

 5. Meän Satu
  6.12.2011 / 17:25

  >Kivan kuulonen irtiotto arjesta :)Täälläki yöllä sato lunta, oli ihana kattoa ko maa tuli valkoseksi :)Samoin sinne, oikein ihanaa Itsenäisyyspäivää <3

 6. Kaisa
  6.12.2011 / 17:35

  >Rauhallista itsenäisyyspäivää sinnekin! Tekee aina välillä hyvää lähteä vähän kauemmas kotikulmilta. Pääsee kivasti arjesta irti ja kotiinpaluu se vasta ihana onkin. :)<3/ Kaisa

 7. Rags
  6.12.2011 / 18:14

  >Kuulostaa kivalta! Hyvaa Itsenaisyyspaivaa! :-)

 8. Anonymous
  6.12.2011 / 18:26

  >Hei!Tuli mieleen, että oletko kertonut missä asutte? Pohjois-suomesta itsekkin, että varmaan aika lähellä? :)-P.

 9. Marika
  6.12.2011 / 19:11

  >Hyvää itsenäisyyspäivää myös teidän perheelle! Olipa mukavaa kun saitte viettää miniloman, se tekee aina hyvää:) Meilläkin tiedossa hotellireissu 1,5 viikon päästä, sitä odotellessa.Kohta päästään taas seuraamaan linnan juhlien pukuloistoa. Säihkeen keskellä ainakin minussa huokuu syvä kiitollisuus heitä kohtaan jotka itsenäisen kotimaan meille aikanaan taistelivat, ilman heitä emme olisi tässä.

 10. Aikku
  6.12.2011 / 19:56

  >Ihana tuollainen miniloma! Mä olen ajatellu sellaisesta Kokkolaan!:) Toissapäivänä käytiin Oulussa ostosreissulla, mut niin pikaisella, ettei edes syömässä missään käyty…, vain kahvilla. Kyllä se tuollainen pienikin irtiotto aina piristää!Nyt sitten Linnanjuhlia katsomaan ja pukuja arvostelemaan:) Hyvää Itsenäisyyspäivää!

 11. S
  6.12.2011 / 21:46

  >Hanna: en ajatellu erikseen esitellä, tulevat näkymään varmaan kuvissa tulevaisuudessa :). kattausjuttuja, muutama aivan ihana joulupallo, täydennystä New Wave -astiastoon ja sen sellaista… Inanaa: kiitos!Reetta: kiitos paljon Reetta :)AnskuliP: kiitti ja niin on! mukavia vapaita :)Meän Satu: kiitos paljon <3 nyt on kaunis valkoinen maa :)Kaisa: kiitos Kaisa ja totta puhut! nyt on niin parasta olla taas kotona koko porukka <3Rags: kiitos ja kiva kuulla susta :))P: Keski-Pohjanmaalla asutaan :)Marika: kiitos Marika! mihis suunnistatte hotellilomalle?jep, kyllä sitä aina muistaa tämän päivän perimmäisen tarkoituksen ja herkistyy :(. surullista miten vähän oli enää veteraaneja linnan juhlissa.Aikku: kyllä ne pienetkin pyrähdykset piristää aina kummasti! tahtoisin minilomalle myös Vaasaan ja Tampereelle, Oulussa käyty nyt usein mut ilolla sinne aina menee ystäviä ja varsinkin veljeä tapaamaan <3

 12. Anonymous
  6.12.2011 / 23:40

  >Varmasti kiva irtiotto arjesta oli teillä! Kisujenkin matkalaukut oli pakattu :D Ihana varmaan saada omat rakkaat karvapallerot taas syliin <3-I-

 13. Marika
  6.12.2011 / 23:45

  >Helsinkiin mennään, kivaa! Veteraaneja oli tosiaan juhlissa valitettavan vähän. Muutenkin mun mielestä tänä vuonna oli vähän väsähtäneet pirskeet tai sitten vika oli vaan katsojassa…

 14. S
  7.12.2011 / 17:26

  >I: oli kivaa ja kisuillakin tosiaan pienimuotoinen irtiotto ;DMarika: kiva!joo siis ne selostajat (varsinkin se mies) oli tosi surkeita, koko ajan kämmäili ja sano kaikki nimet väärin. rasittavaa kuunneltavaa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.