>Joulun odotuksen tunnelmaan

>

Mulla sen pääsemiseen autto kyllä nämä ihanat kuvat, toivottavasti teilläkin, lumen puuttumisesta huolimatta!

Tämä kuva on kokonaisuudessaan mielestäni erittäin kaunis!

Kuvat

Muutamasta tämän postauksen kuvasta sain roimasti lisäinspistä joulukattauksemme suunnitteluun. Niinpä tartuinkin tänään tuumasta toimeen ja tein pieniä hankintoja ;).
Haaveilen, että joku aamupäivä olisin kotona niin, että ehtisin tehdä muutaman testijoulukattauksen valoisaan aikaan! Oi se ois niin ihanaa puuhaa <3
Alustavasti oon ajatellu et kattauksesta tulee mustavalkoinen, ripauksilla hopeaa ja ihanaa kirkkaanpunaista :)


Joko teillä on joulukattaussuunnitelmia?

Comments

 1. Laura
  5.12.2011 / 20:36

  >niin tunnelmallisia kuvia :)http://thelittlenotebook2.blogspot.com/

 2. Sabuska
  5.12.2011 / 21:28

  >Aivan ihana tunnelma kuvissa!Kyllä se joulumieli hiipii hiljalleen, käys kurkkaa mun blogissa tonttusten kuvat, uskoisin että tykkäät ;-)))

 3. S
  5.12.2011 / 21:32

  >Laura: oon samaa mieltä!Sabuska: voi kävin kattomassa niitä kuvia jo eilen, aivan ihania, piti heti miehellekin näyttää! ei meidän neiteistä vaan tommosia kuvia saa :D tai nuoremmasta vois saadakin ;)

 4. Meän Satu
  5.12.2011 / 21:33

  >Kauniita kuvia ja ihanat sävyt kuvissa :) Testijoulukattauksista kuvia ootellen :) ko tiän kuinka paljon tykkäät tehä kattauksia :)

 5. PunainenTupa
  5.12.2011 / 22:27

  >Koristeilla saa paljon kaunista aikaan.Meidän yhtiössä on henkilökunnalle myynti tällä viikolla ja on kaikkea kaunista tavaraa tarjolla. Taidan ostaa monta pahvilaatikollista tavaraa, lyhtyjä, joulupalloja, kuusenpunoksia, sisustustavaraa ym.

 6. K
  5.12.2011 / 23:31

  >Oi, muutama tosi ihana kuva! Minä löysin viime viikolla Stockalta sellaiset ihan mielettömät hopea-paljettiset tabletit ruokailupöytään ja nyt olen ihan täpinöissäni huomenna kattamassa niitä itsenäisyyspäivän aterialle :DOikein hyvää itsenäisyyspäivää teille S!

 7. Marie
  5.12.2011 / 23:46

  >Meille satoi tänään lunta! Ja sehän ajoi minut ostamaan vielä yhdet jouluvalot väliaikaiseen kotiimme, vaikka olin satavarma etten tänne joulua enempää laita… Toivottavasti lunta on vielä itsenäisyyspäivän aamuna ja toivottavasti sitä tulisi yön aikana myös teille sinne! :) Havut ovat ihania ja jotain köynnösviristelmää olisi ihana laittaa myös kotiin. Iso havukranssi oveen olisi myös kiva. Mitenköhän sellaiseen saisi vielä valot? Mitenkähän sellaiset patterilla toimivat toimisivat ulkona… Sellaisiakaan valoja ei liiaksi kyllä kaupoissa näe…

 8. Helene
  6.12.2011 / 00:01

  >Oh, nämä kuvat ovat aivan mielettömän ihania. Niinkuin jo ne aikaisemmat lahja kuvatkin tuolta samasta paikasta. Tykkään tykkään!! :o)

 9. E
  6.12.2011 / 00:10

  >Ihania kuvia! Voi että, kun sopii hyvin mielestäni valkoiseen joulusisustukseen nuo havunoksa koristeet tms!

 10. Rags
  6.12.2011 / 10:57

  >Ihania kuvia, varsinkin toi eka!!Meilla joulukattaus tulee varmaan olemaan (meille) perinteinen, eli valkoisella pohjalla ripaus jotain varia, ehka hopeaa… Ihan uskomatonta, etta jouluun on enaa alle kolme viikkoa!!

 11. Hanna ★
  6.12.2011 / 12:21

  >Täällä on valkoinen maa ♥

 12. S
  6.12.2011 / 19:36

  >Meän Satu: voi toivotaan et pääsen kuvia niistä ottamaan! toivon et viikon sisällä ehtisin kattauksia testailemaan :)PunainenTupa: o-ou mulla lähtis siis niin mopo käsistä tommosessa tilaisuudessa!K: oi voi, sellasista mä oon haaveillu mut en oo mistään löytäny vielä täydellisiä yksilöitä, hitsi etten eilen Stockalla hokannu niitä etsiä, oli niin paljon muuta! onkohan niitä vielä ja voikohan niitä tilata nettikaupasta..?ja kiitos K, samoin teidän perheelle :)Marie: niin pattereilla toimivat taitaa olla ainoa vaihtoehto, en kyllä tiiä miten ne ulkona toimis… ja mekin saatiin lunta, ihanaa <3Helene: oon ihan samaa mieltä :))

 13. Aikku
  6.12.2011 / 19:52

  >Onpas kauniita kuvia jälleen! Aloin nyt miettimään, et taidan omaan joulukattaukseeni vaihtaa punaisen joululiinan valkoiseksi…nuo kuvat sen aikaan sai:) Kivasti siitä sit valkoiset ja punaiset astiat erottuu ja jos jotain hopeista joukkoon! Mallikattauksia mäkin odotan näkeväni. Kiitoksia taas vinkeistä!

 14. S
  6.12.2011 / 21:36

  >E: munki mielestä sopii tosi hyvin!Clara Turbay: I agree!Rags: kuulostaa ihanalta kattaukselta <3 onko teillä yhtään lunta? tänään tänne satoi et nyt on ihan valkoinen maa, oi oi <3Hanna: niin täälläkin :))Aikku: voi mukava kuulla että sait idean/vinkkejä! valkoinen liina kuulostaa tosi kauniilta ja juhlavalta :)

 15. Rags
  7.12.2011 / 12:18

  >Hei S! Ei ole lunta onneksi (viela!), luvassa kylla on, ainakin Skotlantiin ja pohjoisempaan talla hetkella, mutta kylla mekin aina joka talvi ollaan sita saatu jossain vaiheessa (usein kylla vasta vuodenvaihteen jalkeen, tai aikaisintaan joulukuun lopussa). Viime vuonna jo aika aikaisin (marraskuussa muistaakseni) ja sita kesti pitkaan ja usein satoi uutta. En kaipaa sita yhtaan taalla, kun autoissa ei ole kuin kesarenkaat!! Onneksi mulla on tyomatka vaan n. 10 km. Taallahan kaikki pysahtyy, kun sataa lunta; koulut kiinni ja monet jattaa menematta toihin jne. En ymmarra, kun joka vuosi sita kuitenkin tulee, etta miksei osata varautua.. :-)

 16. S
  7.12.2011 / 17:24

  >Rags: heh, huvittavaa et kaikki menee sekaisin ku lunta tulee! ei se kuitenkaan mikään Afrikka ole :D ja luulis tosiaan et oppisivat jo varautumaan.

 17. Lisabell
  7.12.2011 / 21:24

  >Aivan ihania kuvia. <3 Meillä ei oikeastaan näy joulu kuin muutamana pikku juttuna olohuoneessa. Meillä sisustus kesken remontin ja muuton jäljiltä, ens vuonna sitten.

 18. S
  7.12.2011 / 23:29

  >Lisabell: joskus pikkujututkin riittää ja tuleehan noita jouluja :)

 19. Pinkki työhuone
  8.12.2011 / 22:38

  >Oi kun hienoja kuvia! Voi kunpa olisikin tuollaiset ensimmäisen kuvan kaltaiset ihanat kiviportaat, joille voisi asetella lyhtyjä pimeän tullen. Kerrostalossa vähän hankalaa, mutta onpa parveke koristeltuna kynttilöillä ja lyhdyillä! :)

 20. S
  9.12.2011 / 16:50

  >Pinkki työhuone: parvekkeelle saa kyllä tehtyä aivan ihanan tunnelman, oli vuodenaika mikä hyvänsä :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.