>Viime vuoden jouluvalmisteluita

>

Pikkuhiljaa varmasti kodissa jos toisessakin on tai ainakin alkaa olla jouluvalmistelut käynnissä.
Lahjojen hankintaa, joulukorttien kirjoittamista, kodin sisustamista jouluun, joulutorttujen ja piparien leipomista, lahjojen paketointia… Jouluvalmistelut mielessä aloinkin selaamaan viime jouluun valmistautumistamme ja tässä muutamia paloja blogiinkin.


Ensimmäinen joulu uudessa kodissa jää varmasti aina mieleen ainutlaatuisena, kaikki oli niin uutta ja kaikkea piti kokeilla, mm. kuusen sijoituspaikka mietitytti :)

Meidän kuusesta on tullu muutamia kysymyksiä, tästä postauksesta selviää vastaukset.
Kuusi näyttää jotenkin pikkuruiselta isojen ikkunoiden välissä :D. Ei myöskään uskoisi tähtien halkaisijaksi 110 cm kun ne laittaa näin isoihin ikkunoihin…

Eikä se sitten ikkunanurkkaukseen jäänytkään, vaan tähän keskeisemmälle paikalle, josta se näkyy moneen suuntaan:

Näiden viimevuotisten kuvien myötä,

Comments

 1. Anonymous
  12.12.2011 / 12:42

  >Kiitos kovasti toivotuksista ja kauniista kuvista :)t.Äippä

 2. Karoliina
  12.12.2011 / 14:44

  >Tosi kaunista! Saanko kysya, millaisella kameralla otat kuvasi?Hyvaa Joulua!

 3. Noste
  12.12.2011 / 14:49

  >Kaunista teillä on ollut viime joulunakin :) Ihanan isot ovat tuon kulmauksen ikkunat. Suuret ikkunat tuovat mukavasti sitä vähäistä päivänvaloa sisätiloihin.

 4. Hanna
  12.12.2011 / 16:02

  >Ihania kuvia! Voi että, teillä on jo kuusikin sisällä. :) Munkin pitäisi paketoida lahjoja, yhtään en ole vielä paketoinut…

 5. S
  12.12.2011 / 16:34

  >Äippä: ihana että tykkäsit, joten ole hyvä vain :)Karoliina: voi kiitos ja toki saa kysyä! tämän kyseisen postauksen kuvat oon itse asiassa ottanu kolmella kameralla :D. vanhalla Canonin pokkarillani jota en oo enää vuoteen käyttäny, mutta suurin osa kuvista on peräisin Canon Powershot S95:sta (pokkari sekin, huippu sellainen!) ja pari tämän postauksen kuvaa on otettu myös Canonin järkkärillä: EOS 500D. järkkäriä en tosin enää omista, lainailen isäni samaa järkkäriä joskus kuten tällä hetkellä :Phyvää joulua sinullekin!Noste: kiitos paljon :). suurista ikkunoista on tosiaan hyötyä ja niistä on myös aivan ihana ihailla sohvalta käsin vuodenaikojen vaihtuvia maisemia <3Hanna: kiitti :). mäkin vasta tänään paketoin ensimmäisen erän, oli ihana koristella paketteja <3. voin tehdä postausta, jos saisit inspiksen paketoida ;)

 6. Meän Satu
  12.12.2011 / 16:42

  >Oi miten kaunista teillä ollu jo viime jouluna! :)Meän eka joulu tässä talossa oli, noh, tunnelmallista ja ihanaa lukuunottamatta keskenerästä remonttia :D Tummuneet kasaritapetit oli seinillä ja niitten päällä minun maalilänttikokkeiluja :D Tummunu mäntypaneelikatto oli vielä joka paikassa :D Puolipaneelit oli etteisessä männynvärisenä ja kaikki oli melko sekasta ko oltiin aika vasta muutettu eikä oltu ehitty rempata oikiastaan vielä ollenkaan, makkareissa oli vielä järkyt muovimatot lattioilla ja olohuoneessa ja muualla kamala kulunu koivuparketti :D Että meän eka joulu v.2008 tässä talossa oli aika hmmm…"värikästä" ja kasarimeininkiä :D Että kyllä, meki muistetaan aina eka joulu tässä talossa, tosin hieman eri tunnelmissa ko nykyään :D Hihi :D Nyt ei oo ennää (onneksi!) ko valokuvamuistot tummuneista mäntypaneeleista, lattioista jne kasarimeiningistä :)

 7. Rags
  12.12.2011 / 18:25

  >Ihanan nakoista oli teilla viime joulunakin!!Tosi kaunis kortti! :-)Ja sopo vasynyt kisu ja ihania koristeita alemmissa postauksissa… :-)

 8. Meän Satu
  12.12.2011 / 19:52

  >..jäi..Ihanaa joulunootusta sinullekki :)

 9. Sari
  12.12.2011 / 20:10

  >Niin ihanan näköistä! Lämpö ja kotoisuus ihan huokuu noista kuvista, todella kaunista :)Ihanaa joulun odotusta myös sinulle!

 10. skippysays
  12.12.2011 / 23:08

  >what a pretty tree!www.saysskippy.blogspot.com

 11. E
  13.12.2011 / 00:03

  >Tunnelmallisia ja niin kauniita kuvia! Ihanaa joulunodotusta myös sinne ihanaiselle :)

 12. Anonymous
  13.12.2011 / 09:19

  >Kivoja kuvia! Joulukuusta katselin, onko teillä siinä valosarja vai oikeat kuusenkynttilät? Postaustoiveena mulla olis jossain vaiheessa sohvat. Lähitulevaisuudessa edessä 3-istuttavan sohvan osto, kohtuullisen hintainen tietenkin. Ja vaalea. :)Anna

 13. S
  13.12.2011 / 11:36

  >Meän Satu: kiitos Satu! nooh, muistoja ne on nuokin tietysti :D. ja kiva et nyt jo naurattaa, heh!ja kiitos toivotuksista :)Rags: voi kiitos! joo alotin tekemään ite joulukortteja sillon, mut niistä syntykin vain tuo yksi, jonka pidin lopulta ite :D. muista tuliki ystävänpäiväkortteja :DSari: kiitos paljon Sari! ihana että kuvista huokuu nuo :)skippysays: well thank you :)E: voi kiitos paljon ihana E :)Anna: led-valosarja on kuusessa. mun mielestä meidän kotiin ei sovi ne perinteiset kuusenkynttilät, jos niitä perinteisiä tarkoitit?laitan toiveesi korvan taa, mut tän vuoden puolella en sitä ainakaan ehdi toteuttaa :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.