>Bileet

>

Nimittäin kissanminttubileet! Ne on käynnissä meidän eteisessä, leluhiiret saa kyytiä! Hieroin kisujen leluihin pitkästä aikaa kissanmintturuohoa ja oi miten nuorempi villiintyi ja meuhkaa nyt tuolla kenkien seassa :D. Vanhempi on liian ylpeä näyttääkseen innokkuuttaan, parisen villikohtausta sai ja se oli siinä :).Kuusikin sai tänään koristeet ylleen. Ihanaa muuten, että on koristeita, jotka miellyttää joulusta toiseen! 
Taka-ajatuksenahan olikin se, että nyt ku kuusessa on koristeet, väsytän kisut kissanmintulla, jolloin kuusi ei jaksa kiinnostaa ;)Vihreässä kuusessa varsinkin valkoiset ja hopeiset koristeet näyttää kauniilta! <3

Nyt popcornit paukkumaan ja Big Brother -finaalin pariin.
Huomiseen!

Comments

 1. Nanna
  11.12.2011 / 22:02

  >Upeita koristeita! :)

 2. Anonymous
  11.12.2011 / 22:12

  >Näen ihan silmissäni teidän nuoremman neidin riehumassa lelujensa kanssa. Odota vaan, kun ootte menny nukkumaan, niin vanhempikin varmaan kehtaa riehaantua :D Meidän neidit ei kissanmintusta välitä -suorastaan järkyttyneinä pakittelivat haisteltuaan kissanminttunappeja…:) Annettiin napit eteenpäin lähipiirin kissatalouksille, eikä yhdellekään kissalle kelvannut. Aika jännä, kun jotkut kisut taas ovat ihan hulluina niihin.-I-

 3. Reetta
  12.12.2011 / 00:51

  >Ihania koristeita kuusessa! Tuo perhonen on kaunis :)

 4. jjehna
  12.12.2011 / 12:08

  >ihanat koristeet!käsittämätöntä että joulupalloja löytyy kaikissa maailman keltaisissa ja violeteissa väreissä, mutta valkoisia saa metsästää kissojen ja koirien kanssa! :/

 5. S
  12.12.2011 / 12:09

  >Nanna: kiitti :)I: vanhempi väsähti heti sohvalle ja sinne jäi ku menin nukkumaan :D. meillä ei hullaannuta kissanminttunapeista, mut kyllä niitä syödään :). ruoho on se mikä saa ihan villiksi, koitappas sinäkin sitä joskus! se on tosi tehokasta ;). Reetta: kiitti! perhosista pidän minäkin :)

 6. S
  12.12.2011 / 12:46

  >jjehna: no joo tuo on muuten totta! helmiäisvalkoisia kyllä joskus oon nähny, niitä mulla onkin. ja ihan kirkkaita palloja. myöskin valkoiset löytyy, mut niissä on pieni kiertävä kultainen vana :).

 7. Jaana
  12.12.2011 / 15:23

  >Me laitettiin kans eka kuusi eilen ja pikkumisukalle se on tietty ihan uutta ja ihmeellistä. Muutamia kertoja on siis neiti nostettu puusta pois.. Näyttää vähän siltä, ettei uskalleta olohuoneeseen aitoa kuusta tänä vuonna ottaa, sen verran villiä on tuo meno. Ehkäpä siirrän tuon kuusen (ja koristelen sen uudelleen) olohuoneeseen. Turvallisempaa (ehkä)! Meillä ei myöskään kissanminttunapit käy kaupaksi. Whiskasin Temptations-namit sen sijaan on suurta herkkua. Ollaan opetettu pikkumisu antamaan tassua noilla. =D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.