>Blogin jouluilme

>

Ehkä jopa hiukan myöhässä, mut parempi myöhään ku ei milloinkaan!
Pitkäaikaiset lukijat voivatkin muistaa, että banneri on sama kuin viime jouluna. Mietin kyllä uuden tekemistä, mutta pidän tästä vaan niin kovasti etten halunnut tehdäkään uutta. Tästä tulee ihanan lämmin, tunnelmallinen ja rauhoittava olo, sellaisesta olostahan jouluna kuuluukin nauttia <3


Toivon samaa oloa teille kivat lukijat!
Ei stressiä, ainoastaan joulurauhaa ja lämpimän leppoisaa tunnelmaa.Pysähdytään välillä nauttimaan näistä jouluaattoa edeltävistä päivistä, nämä on niin ihania ja näiden päivien myötä tunnelma vain kohoaa kohoamistaan kunnes koittaa se kauan odotettu jouluaatto <3

Mukavaa illanjatkoa, täällä vietetään tänään leffailtaa :) 
Huomenna kannattaa olla kuulolla, blogissa tärkeää asiaa!

Comments

 1. Mg
  15.12.2011 / 20:22

  >Joulumieli on täällä valitettavasti aika kaukana tuon vesisateen ja pimeyden myötä. Puuh..Kyllä se lumi kuuluu jouluun, ei voi mitään.Noh, täytyy yrittää.. :)

 2. S
  15.12.2011 / 20:27

  >Mg: voi ymmärrän hyvinkin! täällä oli hetken aikaa lunta, mut nyt taas ties monettako päivää plussan puolella ja lumet sulaa… vettä ja räntää sataa vuorotellen. mutta päätin vaan etten anna sen masentaa, minkäs sitä säälle voi! vaikka lumi kuinka kaunista onkin ja jouluun ehdottomasti kuuluukin, on meillä asiat sentään hyvin ja saadaan nauttia kaikesta jouluun liittyvästä. kaikilla ei siihen ole mahdollisuutta :(

 3. Johanna
  15.12.2011 / 20:43

  >Ihana ilme ♥Oikein mukavaa joulunodotusta sinne teille – meillä on vielä valkoista mutta se on hämäystä; valkoisen pinnan alla vaanii loskaa nilkkoihin saakka… :)

 4. Sari
  15.12.2011 / 20:50

  >Kivaa leffailtaa!

 5. Meän Satu
  15.12.2011 / 23:34

  >Tuo banneri on hieno! Ihanan lämpösen näkönen :) Mulle tuo on ietkki ihan uus ko vasta kesällä löytäny sisustusblogit :)Niin, mie kans oon aatellu että vaikkei lunta tuliskaan niin eihän sille voi mittään, niin yritän kuitekki joulumieltä piettää yllä veljen lasten takia 2v, 3v, 7v ko tulevat meän luo aatoksi :) Muuten saattaa niillekki tarttua ei joulumieli ja se ois ikävää :/Joulu tullee oli lunta tai ei :)Hui, jänskättää mitä huomena tapahtuu :)Mukavaa elokuvailtaa :)

 6. karoliinaaaa
  16.12.2011 / 09:50

  >Blogisi kautta löysin unelmieni talon ja sisustuksen ! Meillä on kotona myös valkoista ja modernia, mutta ei todellakaan samanlaista kun teillä. Aivan ihana talo ja ah, kaikki nuo sisustustavarat yms jutut ! <3

 7. Meän Satu
  16.12.2011 / 10:19

  >Suomennos edellisseen kommenttiin: ietkki = tietekki :D :D Joku on syöny näppäimistön päällä ko kirjainten alla murusia eikä tuu kaikki kirjaimet, kukahan lie ollu asialla :D En tunnusta, että oisin mussuttanu pipareita blogikierroksen aikana, hihi :D

 8. S
  16.12.2011 / 10:47

  >Johanna: kiitos paljon Johanna <3ja samoin teille! ei anneta loskan masentaa :)Sari: kiitti, joku kyllä nukahti ennen ku leffa ehti loppua :PMeän Satu: kiitos Satu, kiva kuulla! joulu tosiaan tulee lumesta huolimatta enkä halua tuhlata yhtään joulua lumenpuutteen takia. toki se kruunais koko joulun, joten odotellaan, vielä on aikaa :))pipareita pitääkin tähän vuodenaikaan mussuttaa vähän paikassa jos toisessakin ;Dkaroliinaaaa: voi että miten ihana kommentti, tuhannet kiitokset! lämmitti mieltä kyllä kovasti :)ja ihan varmasti teidän koti on tosi kaunis!

 9. Rags
  16.12.2011 / 11:06

  >Oi kun ihana banneri!! Jo ennen kuin ehdin lukea tekstia, ajattelin, etta miten ihananan lammin ja tunnelmallinen kuva! <3Nautinnollisia joulunodotuspaivia ja terveisia vesisateesta…. :-)

 10. Meän Satu
  16.12.2011 / 11:15

  >Ai niin, arvaa naurattiko, ko luin, että teän neiti kävi vohkimassa sinun pitsaa :D :D :D

 11. S
  16.12.2011 / 13:30

  >Rags: kiitos kauniista sanoistasi! kivaa joulunodotusta sullekin :). täälläkin sataa vettä…Meän Satu: heh, se on semmonen kattimatti! ja vielä ku näki ja kuuli mun juoksevan keittiöön, haukkas äkkiä viimisen palasen pizzaa ja hyppäs lattialle sitä syömään :D

 12. Meän Satu
  16.12.2011 / 17:39

  >:D :D *nauraa hekottaa ko kuvittellee teän kisun haukkasun kiireessä* :D :DSamanlaisia kujeita ko meänki kisuilla :D Oikeita pikkurosvoja jos silimä välttää, mutta niin ihania :D

 13. Lisabell
  17.12.2011 / 20:56

  >Uusi jouluinen banneri on todella kiva. Täällä myöskin joulufiilis kaukana. Vesisadetta pimeyttä vain. :( Jospa ens viikolla saatais lunta. Edes vähän.

 14. S
  17.12.2011 / 21:40

  >Meän Satu: niinpä! hassunhauskoja :DLisabell: voi kiitos! toivotaan tosiaan lunta, mutta ei masennuta jos ei sitä sadakaan :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.