>Iltajumppa

>

Lupailin jo hyvän aikaa sitten teille kissavideota, mutta tuli yllättäviä teknisiä ongelmia, jotka aiheutti tämän viiveen. Nyt kuitenkin ongelmat on poissa ja sain kuin sainkin videon blogiin saakka :)
Piti vain tulla näyttämään, että kinkkua voi sulatella vaikka tällaisella jumpalla:

Heheh!
Ostettiin tässä jokunen viikko sitte miehen kans kisuille oma leikkelepaketti, pitävät niistä niin kovasti (kuten videopätkästä voi päätellä…). Ei se jokaviikkoista herkkua ole, mutta silloin tällöin saavat muutaman viipaleen :). Ostettiin viimeksi vahingossa valkosipulisia jahtimakkaraviipaleita, mutta voi älytön millaisella naukumisella ne otettiin vastaan! Jopa nuorempi neiti miukuu (miuu iuu miuuuuu) vimmatusti ku paketin avaa! 
Ollaan yritetty opettaa, että herkkua pitää odottaa nätisti omalla paikalla siihen saakka ku on oma vuoro, joskus se onnistuu paremmin ja joskus huonommin… 
Että tällaiset videoterkut jahtimakkarahirmuilta!

Mukavaa vuoden viimeistä perjantaita :))

Comments

 1. Hanna
  30.12.2011 / 12:54

  >Hih, hauskat kisut! :D

 2. Anonymous
  30.12.2011 / 13:04

  >Kiva video :)Meillä viisi makkaran syöjää ja rivisssä istuuvat,kun jaan makkaraa :) Ollaan opetettu kanssa, että omaa vuoroa pitää odottaa. Naurattaa, kun yksi on sellainen ahmatti, toisten vuorolla suutaan aukoo ja hampaita loksuttaa,yrittää aina ottaa välistä :) Kuusessa nuorimmat kiipeilee ja tänään Matias oli ihan neulasia täynnä :D Tuli luokse surkeana ja pitihän se tietty puhdistaa niistä :D Koko ajan saa olla imuroimassa, viikonloppuna pitää heidän kiipeilypuu laittaa pois :) Hyvää Uutta Vuotta !t.Heli.A.

 3. Anonymous
  30.12.2011 / 13:14

  >Aivan superihana video <3 <3 <3 Hienosti osasivat odottaa vuoroaan :) Meillä kalkkunaleikkeleet on suuri hitti, etenkin toinen kisuleista tykkää niistä tosi paljon. Mun vanhemmat osti neidille kalkkunaleikkelepaketin joululahjaksi :)Mä annan myös aina molemmille vuorotellen suupalan siivusta, muuten toinen ei sais yhtäkään, kun toinen on niin hotko. Tämä ahneempi katselee aina malttamattomana vierestä, kun toinen syö hitaasti nautiskellen :DRapsut teidän ihanuuksille!-I-

 4. Paketti
  30.12.2011 / 13:30

  >Niin ihania kisuleita! Harmi että olen itse joutunut omastani luopumaan miehen allergian takia. Meidän nuppukissa saattoi varastaa leikkeleen jopa suoraan leivältä. ;) ei ihan niin hyvä käytöksinen kuin teidän kisukat.Kiitos myös hyvästä blogilukemisesta!

 5. Anonymous
  30.12.2011 / 13:38

  >Oiiii <3 <3 miten ihanasti ottavat tassuillaan antajan kädestä kiinni. Kylläpä onkin herkkua. Minä valkkaan leikkeleet kaupasta sen mukaan mikä kelpaa myös kisuille ja aamulla saavat siivunsa, kun itselleni teen leipiä. Ai, että olikin kiva video. Kisunne on tosi hyvävointisen oloisia ja näköisiä : )-Nuppu-

 6. S
  30.12.2011 / 14:30

  >Hanna: :DHeli A.: ai että ku sain hyvät naurut teidän ahmatista :D. meidän nuoremmalle oli kans haasteellista oppia et joka toinen kerta tulee täytettä omaan suuhun, ei joka kerta :D. nykyään taas tämä nuorempi on tottelevaisempi ja palautuu heti paikalleen ku kuulee tiukalla äänensävyllä nimensä :). vanhempi on ahneempi kuten videostakin näkyy… koko ajan vaivihkaa lähestyy mun jalkoja :Dkiitos, hyvää uutta vuotta teidänkin poppoolle :))I: hih :) joo meilläkin menee kyllä kaikki leikkeleet, oli sitte kalkkunaa, kinkkua tai jahtimakkaraa :D. heh, teillä se toinen varmaan tahallaan syö hitaasti ja antaa toisen odottaa :D. meillä hotkitaan suupalat aika lailla yhtä nopeesti, aivan ku eivät ikinä ois ruokaa saaneet :D. yks nielaisu ja se on mahassa!Paketti: niin ne onki, mussukoita :). älä anna videon hämätä, täälläkin varastetaan leivänpäälliset jos vain silmä välttää :D. kerran kaadoin maitoa lasiin, selin jääkaappiin ja jääkaapin ovi auki. ku käännyin laittamaan purkin takaisin kaappiin, jääkaapin alatasolla oli kissa :D. se on kissaperheen elämää!Nuppu: joo pitää tassulla varmistaa ettei se käsi häviä suupala mukanaan :D. vanhempi neiti joskus ahneuksissaan pitää jopa kynnellä kädestä kiinni, nice… meidän kisuille kelpaa mikä leikkele tahansa joten ei tarvitse kauan kaupassa valikoida :D. ikinä täällä ei saa kyllä rauhassa leikkelepakettia avata, siitä seuraa aina naukumissirkus :)nyt kaksikko pötköttää sohvalla selät vastakkain :D

 7. Marika
  30.12.2011 / 14:49

  >Ihania! Meillä kalkkunaleike on ihan hitti. Voi sitä naukumisen määrää. Nuorempi kisu ottaa kanssa kynnellä kiinni kädestä että saa varmasti osuutensa herkusta. Ja jos silmä välttää niin leivältä häviää leikkele alta aikayksikön:)

 8. Kaisa
  30.12.2011 / 16:32

  >Ihania! Tuo tassuote on kyllä mahtava. Meidän raksuhirmu ahmisi kuivanappeja vaikka kuinka, mutta märkäruuan kanssa on ongelmia. Ei maistu mikään merkki, ei marketin eikä eläinkaupan leikkeleistä puhumattakaan. Ne ovat Tassumiehen mielestä varmaan omituisen muotoisia tms. :SS

 9. Anonymous
  30.12.2011 / 18:58

  >Moikka! Ihania kisuja löytyy teiltä =) Mitäs ootte ammatiltanne miehenne kanssa?-Iinu

 10. Rags
  30.12.2011 / 20:39

  >Ihana video!!! Ihanat kisut!!! <3Teillakin nakojaan otetaan kadesta kiinni, kun on herkuista kyse. Ettei se vaan mene parempiin suihin. :-DMun pitaa olla varovainen kun syon juustoa, toinen kisu rakastaa sita ja tulee vaikka leivan paalta ottamaan palasen… :-)Ihana joulu teilla ollut, kauniita tunnelmallisia kuvia, niin kaunista!!

 11. Kähmäräpälä
  30.12.2011 / 20:55

  >Ihanat :D . Meillä ei kyllä jahtimakkara kelpaisi, mutta kalkkunaleike sen sijaan on herkkua.

 12. Inanaa
  30.12.2011 / 22:53

  >Ihania! "Anna tänne jo heti!" Mä niin alan aina hymyillä kun noita teidän kisuja kattelee. :) Hymyttää jo täälläkin, kun katson, kuinka kisunen tuhisee pörröpeiton päällä (välillä osittain allakin) ihan kiinni mussa. <3

 13. Helene
  30.12.2011 / 23:12

  >Voi miten suloisia kisuja! :oD Meidän kisun sai heräämään syvimmästäkin unesta ja kiireen vilkkaan tulemaan keittiöön kun alkoi avaamaan mitä tahansa säilyketölkkiä…siinä toivossa, että sieltä löytyisi tonnikalaa!

 14. S
  31.12.2011 / 01:12

  >Marika: heh :). joo kerran mies syytti jopa mua ku hänen leivältä hävis kalkkunaleike, syyllinen löytyi kyllä nopeasti pöydän alta :DKaisa: joka kissalla pitää olla tassuote :D. meilläki nuorempi hulluna raksuihin et joutuu säännöstellä. aiemmin meillä oli aina raksuja kupissa lisäruokana mut nuoremman tultua taloon oli muutettava tapoja. raksukuppi oli nimittäin aina tyhjä…Iinu: kiitti ja eikös :). heh, hassu kysymys :D miksi haluat tietää? pahoitteluni, mutta en kommentoi täällä ammatteihimme/töihimme liittyviä asioita, en koe sen liittyvän mitenkään olennaisella tavalla blogini aihepiiriin. Rags: heippa! long time no see :). joo pitäähän se suupala toki ohjata suuhun :D. kiitos kovasti kehuista <3

 15. S
  31.12.2011 / 01:17

  >Kähmäräpälä: hih, näiden neitien suihin uppoo mikä vaan leikkele :DInanaa: voi mukava kuulla että kisulaiset saa hymyileen :) niin ne saa mutki! silityksiä sun pienelle!Helene: voi meidän vanhempi neiti alkaa naukua kans heti ku avaa säilyketölkin :D. joskus nimittäin ne saa purkkiruokaa, joten neiti luulee aina et hän saa omaa murkinaansa. ei tonnikalakaan tuota pettymystä mut voi kökkö jos sieltä purkista paljastuukin ananasrenkaita ;D

 16. -Miia-
  31.12.2011 / 16:08

  >Toiset on niin lutusia pikku söpöläisiä <3 <3 <3Kiitos kuluneesta vuodesta, blogisi kuuluu ehdottomasti lemppareihini!Onnellista uutta vuotta 2012 koko teidän köörille! :)

 17. S.C.
  31.12.2011 / 16:09

  >Hyvaa Uutta vuotta :)

 18. S
  31.12.2011 / 17:15

  >Miia: kiitos kultaisista sanoistasi Miia <3 ihanaa uutta vuotta teidänkin perheelle :)S.C.: kiitos sitä samaa sinulle :)

 19. Anonymous
  31.12.2011 / 19:12

  >Täällä ei saa leikkele pakettia edes kaapista kun vanhin kisu tulee jo kerjäämään :) Pidän lihapalaa niin ylhäällä että joutuu tekemään sen eteen töitä (samanlailla kuin teidän kisut) ja voi sitä kehräyksen määrää kun saa lihan :) Nuorin kisu taas tietää että saa herkkutikun aamuin ja illoin ja autas armias jo mami ei muista…puntissa ollaan kiinni :D (minkäköhän takia kuljen aina paksuissa gollege housuissa kotona heheh) terkut teidän kisuille♥ T: Niina ja 4kisua

 20. S
  31.12.2011 / 20:05

  >Niina ja 4kisua: hih, hauskoja :D. terkkuja teidän ihanille kisuille, joilla on niin ihanat nimetkin :))

 21. gone to the beach
  31.12.2011 / 23:58

  >Ihania, minun lempi kisuja ovat. :)

 22. S
  2.1.2012 / 14:03

  >gone to the beach: voi miten kultaisesti sanottu, kiitos :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.