>Uusi vuosi, uudet kujeet

>

Nähtäväksi jää, pitääkö otsikko paikkansa tämän vuoden 2012 aikana! :)
Onko teillä tapana tehdä uuden vuoden alkajaisiksi lupauksia?
Itselläni ei, mutta kyllä joskus tulee asetettua erinäisiä tavoitteita, kuten nytkin. Tavoitteita ei saa kuitenkaan pitää liian korkealla ettei joudu kovasti pettymään :). Onnistumisen tunteet on paljon parempia vai mitä!Uuden vuoden aattona vietettiin alkuilta ihan kotosalla saunoen ja rentoutuen. Aikomuksena oli varata hotellihuone ihan täältä kotikaupungista, mutta se suunnitelma sitten jäi… Ehkä siinä vaiheessa ku ensimmäiset pommit oli naapurustossa paukkunu ja mun vanhempi murmelikisu syöksy divaanin alle pimeyteen… Raasua jännitti ja pelotti niin kovin, että katsoimme parhaaksi pitää kisuille seuraa <3. Onneks meidän naapurit on niin fiksuja, että noudattivat jälleen tarkasti pommitteluaikoja eli ennen klo 18 emme kuulleet ainoankaan pommin paukahtavan. Oon kyllä sitä mieltä et kaupungissa järjestettävät ilotulitukset sais riittää, ei mitään muuta. Ja jos yksityisten ihmisten ois pakko päästä pommittelemaan, vois sitä aikaa kutistaa tuntiin, esim. klo 18-19 ;D

Ennen saunaa kävin sytyttelemässä ulos kynttilöitä, mies teki lumityöt. Joku vahti ikkunassa silmä tarkkana!

Tämä oli toki ennen pommitteluaikaa, pommien paukkuessa ei olla ikkunan lähelläkään!

Kun vuosi vaihtui, skoolasimme sille Valkoisessa Harmajassa! :)
Minä sain nyt ensimmäistä kertaa kokea sen, miltä tuntuu itse kävellä talossa, josta on nähnyt vain kuvia. Monen meidän kodissa vierailleen suusta kuulee niitä kommentteja, mutta nyt taisin itsekin hokea hokemistani täällä on vielä niin paljon kauniimpaa kuin kuvissa!


Oikein mukavaa alkanutta vuotta kaikille!

Comments

 1. Anonymous
  2.1.2012 / 17:07

  >Kivalta kuulosti teidän Uuden Vuoden vietto -paitsi kisuilla! Mua käy niin sääliksi lemmikit, kun ihmiskorvakaan ei kauaa jaksaisi raketteja kuunnella, puhumattakaan eläimistä!!Se on niin totta, että harvemmin kuvat antavat oikeutta sille, miten kaunista jossakin kodissa oikeasti on.Voi tuota teidän vanhemman neidin herkkää katsetta <3 <3-I-

 2. Nonnukka
  2.1.2012 / 17:18

  >Onnellista Uutta Vuotta :)

 3. suvi m
  2.1.2012 / 17:25

  >Kiitos kauniista sanoistasi! Oli tosi kiva, kun tulitte piristämään meidän iltaa. :)

 4. Anonymous
  2.1.2012 / 18:28

  >Kiitos, että kirjoitat erittäin kivaa blogia. Olen sitä joululomalla lukenut ja päässyt elokuuhun 2011 asti.Minua kiinnostaa erityisesti sisustushankintasi, mistä olet ostanut ja mitä. Erityisesti teetettyjen huonekalujen edullisuudesta yllätyin. Lisäksi kauniit kattaukset ja ruokakuvat ovat herkullisia. On myös kiva lukea missä käytte lomilla ja miten vietätte arkea. En erityisemmin ole kissaihminen (vaikka kissat onkin hurjan söpöjä), mutta luin silti kiinnostuneena kesän karkureissusta ja mlloin neiti palaa kotiin.Pidä blogisi omasi näköisenä: postaa niin sisutuksesta kuin kissoistakin. Säilytä positiivisuutesi äläkä anna negatiivisten kommenttien lannistaa. On kivaa (ja etuoikeutettua) päästä kurkistamaan toisen ihmisen kotiin ja elämään – luen juuri siitä mistä kirjoitat, kertoohan blogisi sinun elämästäsi. Toivottavasti jaksat kirjoitella tämänkin vuoden!Onnellista ja elämyksellistä vuotta 2012.t. NiNa

 5. Marika
  2.1.2012 / 19:48

  >Mukavalta kuulosti teidän uuden vuoden vietto. Ikävä kuulla tietysti, että kissat pelkäsivät raketteja. Ne on monelle lemmikille kärsimystä. Meidän kisut ei ihme kyllä välitä niistä yhtään. Olen sitä monena vuonna ihmetellyt varsinkin kun nuorempi kisu on muutenkin aika säikky kaikille äänille.En tee yleensä uuden vuoden lupauksia, mutta nyt tein. Aion elää paljon enemmän tässä hetkessä, ottaa paljon iisimmin kaikella lailla ja stressata vähemmän, erityisesti töissä. Elämässä on niin paljon tärkeämpiäkin asioita kuten perhe, rakkaat ystävät ja tietysti kisut.Oikein hyvää uutta vuotta 2012 ystäväiseni:) lämminhenkistä blogiasi on ilo seurata. Jatka samaan malliin.

 6. Hanna
  2.1.2012 / 21:32

  >Voi kissaa <3 me ei oltu uutena vuotena kotona lohduttamassa katteja raketeilta, mutta en usko, etta tanne kuului niita paljoa. Kiitos ihan hirveasti siita viestista jonka laitoit, se toi mulle huojennusta ja helpotusta ja samaan aikaan myos suurta myotatunnon tunnetta. Oikein ihanaa tulevaa vuotta, toivottavasti meidan kissat voi nyt alkaneena vuonna paremmin :)

 7. Viivi
  2.1.2012 / 22:01

  >Voi lemmikit ovat kyllä niin poloisia uuden vuoden aikaan. :( Poikaystävän siskon hauvavauvakin teki hätäkakat sisälle! Onneksi on pieni koira kyseessä. :POma uuden vuoden lupaukseni on että koitan tehdä parhaani että saisin kandintyöni tänä keväänä valmiiksi ja syksyllä loput kurssit. :)

 8. Rags
  3.1.2012 / 11:11

  >Hyvaa Uutta Vuotta, ihana S!! Sopo kisu ikkunassa. Meidan kissat pelkaa ihan hirveasti raketteja. Sen takia me ollaan aina kotona, kun raketteja ammutaan. :-)Uudenvuodenlupauksia en tee koskaan, mutta ma myos asetan itselleni tavoitteita. Ei tunnu niin pahalta, jos ei onnistu, ei tarvitse rikkoa lupauksia! :-)Loma ohi, tanaan eka tyopaiva… blaah. Nyt kun arki koittaa, ehdin ehka blogeihinkin… :-D

 9. S
  3.1.2012 / 12:08

  >I: joo kerran kisut oli hoidossa mun vanhemmilla uuden vuoden ja vanhempi neiti oli pelänny niin et oksensi :(. mun pieni <3joo tuo herkkä katse vihloo aivan sydäntä joissain tilanteissa, osaa olla kyllä niin reppanan näkönen joskus :DNonnukka: kiitos paljon, samoin sinulle :)suvi m: joo oltaispa hokattu vaan vielä aiemmin :))NiNa: kiitos kovasti kivasta palautteesta! :) ja mukava et oot löytäny täältä mieleistä luettavaa. päivä kerrallaan tässä mennään, ei yhtään tiedä jatkuuko blogi viikon vai kymmenen vuotta :D. ja ihan omana itsenäni tätä kirjoitan, muu ei onnistuis ku kirjoittamista takana kuitenkin jo 1,5 vuotta. fiksuja ajatuksia kirjoitit, kiitos niistä! :)Marika: ihanaa että eivät pelkää! sun uuden vuoden lupaus on tosi hyvä ja fiksu! varmasti onnistut sen pitämisessä ku noin oot päättäny :). noista ajatuksista on hyvä ottaa oikein elämäntapa! kiitos kauniista sanoistasi, kiva et tykkäät blogistani ja sullekin ihanaa vuotta <3. toiv. tänä vuonna ois mahdollisuuksia nähdä useammin ku viime vuonna! :)

 10. S
  3.1.2012 / 12:19

  >Hanna: mukava kuulla että sillä oli suhun tuollainen vaikutus, hyvää uutta vuotta koko teidän perheelle :)Viivi: niinpä ja täällä vielä venetsialaisina sama ilotulitusrumba… eli kaks kertaa vuodessa tota kärsimystä eläimille, huoh… no onneks tosiaan oli vain pieni koiruli :DClara Turbay: :) well that's nice to hear! you're welcome here anytime :))Rags: kiitos paljon ja samoin <3. voi pelkäävät kisut on niin surkeita, täällä painettiin peput matalina pitkin kämppää, kunnes divaanin alta löyty sopiva paikka. nuorempi makas olkkarin matolla, mut korvia höristeli ja päätä nosteli aina ku paukku… mukavaa töihinpaluuta, kyllä se siitä taas, seuraavia lomia odotellessa ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.