Minun vuosi 2011, osa II

Nyt siis tämän kakkososan vuoro, ykkösosaa pääsette lukemaan tästä.


Elokuussa vietettiin ihania shoppailuhetkiä ystävien kanssa ja otettiin kaikki mahdollinen irti viimeisistä kesäkeleistä; tehtiin kaikkea mitä lomalla kuuluukin! Vierailtiin mummun luona maalla, lähdettiin kaupunkilomalle Kuopioon, vietettiin sateisia kesäiltoja kotona tunnelmoiden, asennoiduttiin uhkaavasti lähestyvään syksyyn. Elokuussa kuvasin ensimmäisen videon kodistamme ja viimeinen kesäkuukausi päättyi mitenkäs muuten kuin huvila-/kesäkauden päättäjäisiin; venetsialaisiin.

Elokuu vaihtui syyskuuksi kauniilla Sisilian saarella. Helteiseltä saarelta imimme talvea varten kaiken mahdollisen aurinkoenergian ja muisteltiinpa lomaa hyvän aikaa matkan jälkeenkin. Matkan ansiosta lähestyvä syksy tuntui kivalta, oli ihana tunnelmoida terassilla viimeisiä kertoja ja vetäytyä sisätiloihin hyvällä omallatunnolla, jopa sisustella kotona pitkästä aikaa! Kesähelteiden jälkeen tuntui myös kivalta aloittaa teekausi.


Lokakuussa mieli suuntautui lähestyvään talveen, vaikka ei talven lähestymistä ulos katsoessa olisi uskonut… Silti tein vähän hankintoja talvea silmälläpitäen, toivoin hartaasti lunta ja aloin jo odottaa joulua! Lokakuussa vietettiin mukavia hetkiä kotona ja kuukauden heikkous taisi olla valkoiset ruusut!
Marraskuussa pimeys sai laittamaan kotiin ensimmäisiä tunnelmavaloja. Rentoiltiin ja latailtiin akkuja, kuunneltiin ensimmäiset joululaulut ja virittäydyttiin pikkuhiljaa joulutunnelmaan lumen puuttumisesta huolimatta. Kotiutin myös ihanan Joy-kynttelikön.
Marraskuussa mieheni vastasi ensimmäistä kertaa hänelle esitettyihin kysymyksiin ja silloin annoin myös teidän päättää tulevan jouluolohuoneemme sisustuksesta!


Joulukuussa pikkujouluiltiin ja vietettiin minilomaa Oulussa. Laitettiin pystyyn lahjapaja jos toinenkin ja teinpäs lukijoiden toiveesta muutaman koekattauksenkin; sekä joulua että uutta vuotta silmälläpitäen! Joulukuu oli täynnä ihanaa tunnelmaa ja kuukausi huipentui luonnollisesti jouluaattoon.


Tässä siis vuosi 2011 näin blogipähkinänkuoressa!
Kiitos teille lukijoille, että olette pysyneet matkassa ja onpa tässä matkan varrella mukaan tullut kivasti uusiakin lukijoita, lämpimästi tervetuloa :)

Comments

 1. Anonymous
  5.1.2012 / 11:54

  >On ollut tosi mahtava vuosi teillä. Mukava seurata niin erilaisen (-ikäisen) perheen elämää ja sattumuksia. Mukana pysyn edelleen :)t. Äippä (viime postauksen kommentistä unohdin nimmarin – äh)

 2. Hanna
  5.1.2012 / 12:21

  >Todella kaunis vuosi sinulla on ollut! Mukavia muistoja!:)

 3. Tarja S
  5.1.2012 / 18:12

  >Mukava vuosi sinulla takana, ja tiedä kuinka ihana edessä!! Mä olen kans aina uudenvuoden "lahjana" laittanut ystävilleni sähköpostikirjeen kuluneesta vuodestani kuvien kera (mulla ei ole blogia). Ja pyytänyt heitä kirjoittamaan mulle jotain, edes pientä, omasta vuodestaan. Ikävä kyllä, aika harva on moiseen ryhtynyt. Mun mielestä on kiva itsekin katsoa omaa vuottaan taaksepäin.Ensin tuntuu, että ei ole mitään tehnyt eikä mitään ole tapahtunut, mutta onhan sitä vaikka mitä ihanaa!Toivotaan, että vuoden päästä saamme lukea jälleen sinun ihanasta vuodestasi!

 4. Anonymous
  5.1.2012 / 18:47

  >Kauniita kuvia taas -laadukkaita ja tunnelmallisia! Sulla on taito ottaa kuvia, joiden tunnelma on käsin kosketeltavissa ja melkein voi itse kokea olleensa paikalla. Sellaisia kuvia on ilo katsella!-I-

 5. Marika
  5.1.2012 / 19:49

  >Mahtavia muistoja vuodelta 2011! Monet kuvat olivat niin tuttuja ja tuntuu kuin vasta äsken olisit ne julkaissut. Niin se vuosi vierähti taas niin nopeasti.

 6. S
  5.1.2012 / 23:12

  >Äippä: mukava kuulla! kiva et pysyt mukana :). ja tiäkkö, mä arvasin sen kommentin olevan sulta, oli ihan suntyylistä tekstiä siinä :))Hanna: kiitos :) <3Tarja S: joo ihan huikeen kivasti tämä vuosi on ainaki alkanu, täynnä yllätyksiä ollu jo nämä alkupäivät! tollanen sähköpostijuttu on tosi kiva idea :) on kyllä tosi mukava muistella ja koota mennyt vuosi päässään :)I: voi mahtava mikä kehu! kiitos ihan tosi paljon. huippua että joku näkee mun kuvat noin, ei sitä ite niitä samoin silmin kato vaikka omista kuvistani yleisesti ottaen pidänkin :). silti aina on parantamisen varaa, mut aina ei oo aikaa eikä ehkä kärsivällisyyttä ;DMarika: mukavia muistoja munki mielestä :) ja aika tosiaan menee semmosta vauhtia ettei perässä pysy!

 7. Heidi
  6.1.2012 / 01:25

  >Tulin ihastelemaan tämän kakkososankin kuvat läpi. :) Ihanan positiivinen tunnelma välittyi teidän viime vuodesta. Toivottavasti tämä vuosi on yhtä riemuisa! :)

 8. Lisabell
  6.1.2012 / 21:05

  >Voi mikä vuosi teillä on ollut. Kuulostaa niin mahtavalta. Piti sulta kysyä, et onko noi kylppärissä olevat kynttilän jalat ikeasta??

 9. S
  6.1.2012 / 21:45

  >Heidi: kiva kun tulit ja toivotaan! ihanaa vuotta sullekin Heidi :)Clara Turbay: thanks for your comment :)Lisabell: oi kiva kuulla :). juu nuo korkeat kynttilänjalat on Ikeasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.