Minun vuosi 2011, osa I

Tällaiset postauksethan kuuluu asiaan näin uuden vuoden startattua. Mukava hetkeksi pysähtyä muistelemaan mennyttä aikaa näin oman blogin avulla, hih!
Eli siis vuosi 2011 pähkinänkuoressa. Tai oikeastaan blogipähkinänkuoressa, sillä en toki koko elämääni täällä blogissa ole jakanut :D.

Tammikuussa koin tämän kodin suhteen ensimmäisen kerran sisustusähkyn, ei huvittanut! Ja tekemättömiä asioita oli vielä paljon. Saatiin kuitenkin miehen kanssa hankittua mieleiset keittiön pienkodinkoneet, se oli hyvä juttu se.
Lunta oli aivan älyttömän paljon ja lisää satoi! Eräänä tammikuisena päivänä myöskin valkoinen postilaatikkomme oli hautautunut valkoisiin kinoksiin…
Useista saamistani pyynnöistä johtuen pikkuisen taivuin ja blogini puolivuotissynttäreiden kunniaksi paljastin ensimmäistä kertaa osittaisen oman kuvani:Helmikuussa herkuteltiin.
Ja nautittiin päivä päivältä enenevistä kevätauringon säteistä.
Helmikuussa muistettiin myös ystäviä ja iloittiin uudesta valaisinhankinnasta.


Maaliskuussa sisustettiin kovasti kotia, kevät näkyi jo selvästi kodin sisustuksessa. Tulppaaniriippuvuuteni ei näyttänyt laantumisen merkkejä.
Juhlittiin synttäreitäni shoppaillen ja alettiin jo mietiskellä ja suunnitella tulevana kesänä valmistuvia terassejamme!
Maaliskuussa oli puolestaan kissojen vuoro herkutella.
Huhtikuussa himoittiin pinkkiä!
Ulkoiltiin reippaasti ja usein, pakkasista ja suurista lumimääristä huolimatta.
Alussa talviulkoilua nyrpisteltiin, mutta mukavia ulkoiluhetkiähän ne oli!
Vaikka oli vielä täysi talvi, suunniteltiin innolla terasseja. Kesä hiipi mieleen myös kevätauringon myötä ja kävinkin laitattamassa kynsiini geelilakkauksen.
Pääsiäistä vietettiin vasta viikko ennen vappua, sitä odotettiinkin koko huhtikuu kieli pitkällä!


Toukokuu, ensimmäinen kesäkuukausi ja sehän näkyi myös blogissa.
Kesämielellä, vesi kielellä.
Nautittiin alkavasta kesästä, riemuittiin Suomen kiekkokullasta ja mussutettiin mansikoita!
Kesäkuu käynnistyi monen lukijan odottamalla aiheella; kesäkeittiömme paljastuksella!
Kesäkuussa sattui ja tapahtui; vietettiin erästä merkkipäivää, muuton vuosipäivää, nautittiin upouusista terasseista ja upeista kesäkeleistä, vietettiin juhannusta, oltiin niiiiiin lomalla! 8)
Kunnes koitti kesäkuun loppu ja suunnaton huoli ja hätä valtasi sekä mielen että sydämen. Mun pieni kisurakas oli kadonnut :(
(Näin surullisiin merkkeihin ei voi tätä ykkösosaa lopettaa, joten otetaan tähän vielä heinäkuu :))

Heinäkuu alkoi kesälomalla, joka vietettiin luonnollisesti kissaa etsien, aamusta iltaan, joskus öisinkin (onko muka muita kesäloman viettotapoja :D). Välillä yritettiin saada muuta ajateltavaa pienten (muutaman tunnin) reissujen avulla… Pidettiin ystävien kanssa pihakirppis ja iloittiin hyvästä myynnistä!
Kunnes toiseksi viimeisenä kesälomapäivänä, kahden pitkän ja tuskaisen viikon jälkeen, löydettiin rakas perheenjäsenemme Voi sitä onnen määrää ja niitä ilon ja helpotuksen kyyneleitä!
Loma meni, mutta helteinen heinäkuu jatkui! Pääsin asuntomessuille jo lehdistöpäivänä minulle tarjotun pressikortin ansiosta, seurakseni sain hyvän ystäväni. Päivä kuuluu kyllä ehdottomasti kesän 2011 kohokohtiin!
Heinäkuussa valmistui myöskin kissatarha, kissat ei sen (vai heinäkuisten helteiden?) johdosta hetkeen muistanu onko he kissoja vai apinoita, ja aurinkoiset lauantai-illat vierähti lähikaupunkien ravintoloiden antimista nauttien.
Tätä tehdessäni huomasin, että näiden kivojen muistojen myötä jouluhaikeus on väistynyt! Tilalle on tullut kevään ja sitä kautta kauniin kesän odotus ♥
Mutta sitä ennen nautin talvesta, talvellakin on omat ihanat puolensa ja voiko olla taianomaisempaa näkyä kuin valkoinen talvimaisema! Se mykistää kerta toisensa jälkeen.
Ja miten ihanaa tätä aikaa onkaan seurata; päivä päivältä lähestymme kevättä ja kaikki herää pikkuhiljaa talviuniltaan.


Kaiken lisäksi tässä talven aikana mulla on odotettavissa kaikenlaista kivaa! 
Toivottavasti teilläkin!
:)

Comments

 1. Anonymous
  4.1.2012 / 10:41

  >Kylläpä tuli ihana mieli hienoista kuvistasi, varsinkin kesä kuvista :) Mä olen niin kesä ihminen kuin olla ja voi!! (vaikka en auringossa tykkää maatakkaan)ja kisutkin tykkää♥ Ainoa negatiivinen asia kesäs on punkit :S toivottavasti niitä ei kauheesti tulisi, niitä on hankala poistaa yksin….Aurinkoa odotellessa :DT: Niina ja 4kisua

 2. enne
  4.1.2012 / 10:56

  >Kauniita kuvia on vuoden aikana postailtu. OH my good.. Onko tuo Lexus tammikuun kuvassa teidän? :O

 3. Hanna
  4.1.2012 / 10:57

  >Ihania muistoja! Asuntomessupäivä oli minullekin yksi kesän kohokohtia! Siellä oli tosi mukavaa! :)Arvaa vaan rupesiko tekemään mieli vohveleita… :P Onneksi teidän kisupieni löytyi. Muistan hyvin, miten kamalaa aikaa se oli, kun se oli hukassa, erityisesti tietysti teille! Tuo merenrantakuva auringonsiltoineen on aivan ihana! Tule kesä tule!! :)

 4. Anonymous
  4.1.2012 / 11:05

  >Kivalta vaikutti sun mennyt vuosi näin pähkinänkuoressa :) Muutaman kuvan ja asian kohdalla ajattelin, että huh, onko siitä jo noin paljon aikaa, vaikka tuntuu, että justiin siitä postailit! Vuodet menee kyllä sellasta vauhtia, ettei perässä meinaa pysyä! Onneksi kisulin karkureissullakin oli onnellinen loppu ja saitte rakkaan kotiin <3Mukavaa keskiviikkoa! Mä lähden huristelemaan Tampereelle ystävän luo :) Pelottaa vain, kun on sitä myrksyä luvattu -onneksi meidän suunnalla ei ole siitä vielä merkkiäkään, vaikkakin yöllä on tullut melkoisesti lunta lisää.-I-

 5. Diva
  4.1.2012 / 11:27

  >Kyllä nyt iski kevään odotus tännekin! Ja noiden herkullisten kuvien myötä vähän nälkäkin! Tuosta vohvelikuvasta tulikin mieleen, että kiitos vinkistä! Kävimme viime kesänä asuntomessujen jälkeen suosittelemassasi vohvelikahvilassa salaatilla ja vohvelilla. Miestä oli ensin vaikea houkutella kahvilaan, koska eihän tuo ole oikeaa ruokaa (hänen mielestään kebab tai hampurilainen on), mutta hänkin piti tuosta idyllisestä paikasta ja herkuista. Se oli ihanaa kahdenkeskistä aikaa!Olen muuten lukenut blogiasi jo yli vuoden joka päivä, mutta en tiedä olenko kommentoinut aiemmin. Taidan olla hitaasti lämpeävä turkulainen :)

 6. Anonymous
  4.1.2012 / 12:04

  >Moi, minäkin unohdin joulun nauttiessani taas kerran sun postauksesta. Mieleni alkoi tehdä itse tehtyjä hamppareita, namm – näin joulupöperöiden jälkeen. Olisi kiva nähdä sinusta lisää kuvia, ja taas jatkoa odotellaan :)

 7. Nanna
  4.1.2012 / 12:09

  >Aivan ihana postaus! :) Ja noi ihanat kesäkuvat, oi voi! :)

 8. Aikku
  4.1.2012 / 18:43

  >Ihana postaus kertakaikkiaan! Kiva muistella tuollai tapahtumia… Mulla ainaki on, mitä oottaa: 12.2 me lähetään sinne Puerto Ricoon!!!!Passit ku saatiin, niin alko matka tuntuun jo paljo läheisemmältä:) Toivottavasti sulle tulee yhtä ihana vuosi ku viime vuonnaki, lukuunottamatta pikkurakkaan katoamista tietenki…

 9. S
  4.1.2012 / 21:08

  >Niina ja 4kisua: kiva kuulla! punkit on kyllä inhottavia :/. meidän vanhemmalla neitillä oli sellanen viime syksynä poskessa, yök!enne: kiitos! heh, kunpa olisikin meidän :DHanna: vohvelit on kyllä namia :P. joo päivät ilman kisua oli kyllä karmeita, ei saanu hetkeksikään mielenrauhaa asialta. onneks mun muru löyty <3I: joo mustakin aika menee aivan hirveen nopeesti! varsinkin näin blogatessa sen huomaa. mukavaa viimeistä lomaviikkoa sulle :)

 10. Heidi
  4.1.2012 / 21:57

  >Tällaisia kuvakollaaseja on ihana katsella. :) Ihanan raikkaita ja positiivisia kuvia!

 11. S
  4.1.2012 / 21:58

  >Diva: voi kiva että vohvelikahvila-vinkistä oli hyötyä, se on kyllä ihana paikka! :)hih, kiva että nyt kuitenkin jätit viestiä itsestäsi ja mukava, että olet viihtynyt blogini parissa noinkin pitkään! :))Anonyymi: voi ihana kuulla, kiitos sulle! en tiiä tohinko ikinä paljastaa itsestäni täällä enempää ku tuollaisten kuvien verran :D. tällä hetkellä en ainakaan usko.jatko-osa luvassa huomenna tai ylihuomenna!Nanna: voi kiitti Nanna ja ihania ollu sun matkakertomukset!Aikku: kiitos Aikku! ja wau, tosi kiva matka teillä tiedossa :). jaksaa aina paljo paremmin ku on mitä odottaa! toivotaan et tästä vuodesta tulee vielä kaikin verroin parempi, meille kaikille :)

 12. Anonymous
  4.1.2012 / 22:10

  >Miten teillä on varaa kaikkeen tuohon? :o Mietin vain, voisikohan itselläni joskus olla mahdollisuus samaan mutta en osaa päätellä, miten hyvin tarvitsee tienata. Kotinne on upea!

 13. S
  4.1.2012 / 23:30

  >Heidi: kiva kuulla Heidi! ja kiitos :)Anonyymi: kiitos paljon kehuista :)). mitä tarkoitat tuolla "kaikkeen tuohon"?oma mielipiteeni on, että kaikilla on mahdollisuus samaan! paljon on kiinni valinnoista tässä elämässä, omalla työllä mekin ollaan kaikki saatu. joten ei muuta kuin rohkeasti omia unelmia tavoittelemaan :).

 14. Rags
  5.1.2012 / 11:17

  >Kaikkein paras juttu oli, kun karkulainen saapui kotiin. Muistan niin miten huolissani olin ja hengessa mukana taalla. <3Muuten ollut ihanat ekat seitseman kuukautta sulla! Ihania kuvia. :-)Ja tuo jogurtti-kuva jaksaa aina vaan naurattaa… :-D

 15. S
  5.1.2012 / 14:20

  >Rags: niin kyllä oli, voi elämä mikä tunne oli saada kisu syliin <3. ja tiedän miten huolissasi sinäkin olit!jogurttikuva naurattaa muakin joka kerta, toinen oikein äijäilmeellä vetää jogurttia naamaan :DD retee mimmi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.